ΨΕΥΤΕΣ !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59

Thread: ΨΕΥΤΕΣ !

Senior Member

ΨΕΥΤΕΣ !

Οχι , οχι , δεν σας κατηγορω . Ειναι πανανθρωπινο φαινομενο και σιωπηρα αποδεκτο το να λεμε ψεμματα . Ολοι λεμε ψεμματα . Ας παραθεσω μερικους λογους για αυτο .
    Για να καλυψουμε μια ατασθαλια μας
    Για να καλυψουμε τα ελατωμματα μας
    Για να δικαιολογησουμε την σταση μας
    Για να φανουμε σπουδαιοτεροι , καλυτεροι κ πιο αρεστοι
    Για να κανουμε τον αλλον να αισθανθει καλυτερα
    Για να μην ερθουμε σε δυσκολη θεση
    Για να χειριστουμε τον αλλον
    Για να κοροιδεψουμε τον ιδιο μας τον εαυτο
    Εσεις λοιπον γιατι λετε ψεμματα ? Τι ειπατε , δεν λετε ? ΨΕΥΤΕΣ!!!!!

Senior Member
    Aφου ειμαι ο θεματοθετης , πρεπει να πω οτι λεω ψεμματα , για να μην ερθω σε δυσκολη θεση , για να κανω τον αλλον να αισθανθει καλυτερα , για να κοροιδεψω τον εαυτο μου , για να χειριστω τον αλλον , για να δικαιολογησω την σταση μου κ λιγα λεω .
    Παντως δεν το θεωρω μεμπτο να λεω ψεμματα .
    Κ κατ εμε τα χειροτερα ψεμματα ειναι αυτα που λεμε στον εαυτο μας . Κ ειμαστε πολυ καλοι σαυτο .
    Last edited by Macgyver; 08-02-2014 at 10:34.

Senior Member
    Κ κατ εμε τα χειροτερα ψεμματα ειναι αυτα που λεμε στον εαυτο μας . Κ ειμαστε πολυ καλοι σαυτο
    Θα κρατήσω μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω....
    Σε ενημερώνω ότι εγώ δεν λέω καθόλου ψέμματα στον εαυτό μου...ούτε και στους άλλους.!
    Την συγκεκριμένη περίοδο,παρακολουθώ κάποια σεμινάρια με έναν θεραπευτή που ΟΝΤΩΣ είναι θεραπευτής!!!

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε ''λέει''στην ζωή μας είναι να λέμε ψέματα,γιατί μπλοκάρουμε με αυτόν τον τρόπο το μυαλό μας,για να καλύψουμε το ένα ψέμα λέμε και ένα δεύτερο και ούτω καθεξής...
    Για να είναι υγιής ένας οργανισμός πρέπει να είναι ήρεμος πνευματικά και έπειτα θα είναι και σωματικά,ουσιαστικά τα μεγαλύτερα προβλήματα μας συμβαίνουν λόγω έλλειψης ειλικρίνειας...
    Για σκέψου μερικά δικά σου παραδείγματα,μήπως ισχύουν αυτά που σου λέω...
    Ακόμα και η τεμπελιά,μορφή ψέματος είναι,γιατί νομίζοντας εμείς που ''είμαστε τεμπέληδες ότι κάνουμε κατι'' τελικά δεν κάνουμε τίποτα και υποπέφτουμε σε προβλήματα,λόγω αδράνειας...

Αυτά βέβαια που λέω παραπάνω δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτα και αν δεν υπάρχει ψέμα δεν υπάρχει και πρόβλημα,αλλά η ζωή είναι δύσκολη για όλους τους ανθρώπους και όλοι μας καθημερινά αγωνιζόμαστε για την ευτυχία...!

Banned
    Οχι , οχι , δεν σας κατηγορω . Ειναι πανανθρωπινο φαινομενο και σιωπηρα αποδεκτο το να λεμε ψεμματα . Ολοι λεμε ψεμματα .
    τι θελει να πει ο ποιητης αναρωτιεμαι

Senior Member
    Eλα βρε Αλεξ , εσυ δεν λες ψεμματα ?
    Τελικα ειμαι ο μονος ψευτης του φορουμ , αν κρινω απο την απηχηση του θεματος .

Banned
    μονο σε περιπτωση που καπιον θελω να τον αποφυγω

Senior Member
    ολοι λεμε ψεμματα λιγο πολυ για τους λογους που ανεφερες δεν υπαρχει κανενας που να μην λεει ψεμματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ολοι λεμε ψεμματα λιγο πολυ για τους λογους που ανεφερες δεν υπαρχει κανενας που να μην λεει ψεμματα.
    Συμφωνώ και εγώ λέω πολλά ψέμματα!

Senior Member
    n August 1942, Gandhi and his wife, Kasturba, among others, were imprisoned by the British in Aga Khan Palace near Poona. Kasturba had poor circulation, and she’d weathered several heart attacks. While detained in the palace, she developed bronchial pneumonia. One of her four sons, Devadas, wanted her to take penicillin. Gandhi refused. He was okay with her receiving traditional remedies, such as water from the Ganges, but he refused her any medicines, including this newfangled antibiotic, saying that the Almighty would have to heal her.
    The Life and Death of Mahatma Gandhi quotes him on February 19, 1944: “If God wills it, He will pull her through.” Gandhi: A Life adds this wisdom from the Mahatma: “You cannot cure your mother now, no matter what wonder drugs you may muster. She is in God’s hands now.” Three days later, Devadas was still pushing for the penicillin, but Gandhi shot back: “Why don’t you trust God?” Kasturba dies that day.
    The next night, Gandhi cried out: “But how God tested my faith!” He told one of Kasturba’s doctors that the antibiotic wouldn’t have saved her and that allowing her to have it would have meant the bankruptcy of my faith.” (Emphasis mine.)
    But Gandhi’s faith wasn’t much of an obstacle a short time later when it was his ass on the line. A mere six weeks after Kasturba died, Gandhi was flattened by malaria. He stuck to an all-liquid diet as his doctors tried to convince him to take quinine. But Gandhi completely refused and died of the disease, right? No, actually, after three weeks of deterioration, he took the diabolical drug and quickly recovered. That stuff about trusting God’s will and testing faith only applied when his wife’s life hung in the balance. When he needed a drug to stave off the Grim Reaper, down the hatch it went.

Senior Member
    Όλοι το κάνουν.
    Σημαντικοί,ασήμαντοι,μορφω μένοι,αμόρφωτοι,όλοι.
    Το μονο που διαφέρει είναι το γιατί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Μην γενικεύεις,εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα(στην μάνα μου,κάποιες φορές)
    Ανθρώπους που τους πιάσω να λένε ψέματα,τους δίνω μία 2η ευκαιρία...στην 3η δεν είναι ψέμα,είναι κοροϊδία και γι'αυτό τους απομακρύνω από την ζωή μου...

Banned
    Πιο πολλα ψεμματα εχω πει στον εαυτο μου,στους αλλους ναι μικρα και κανω μπαμ απο χιλιομετρα,δεν το εχω και δεν το θελω κιολας..Αλλοι το εχουν επαγγελμα,το θεωρω αρρωστια..Επισης το ψεμα παντα το διαδεχεται η αληθεια οποτε ειναι δωρον αδωρον ως σταση ζωης.

Senior Member
    Ο ανθρωπος ειναι λιγοτερο ο εαυτος του , οταν μιλαει ως ο εαυτος του . Δωσε του μια μασκα και θα σου πει την αληθεια . ( O. WILDE )
    To μεγαλυτερο ψεμα ; Σ ' αγαπω ......( καποιου )
    Οι ανθρωποι λενε την αληθεια μονο κατα λαθος η απο αφελεια η επειδη ειναι αναγκασμενοι να το κανουν ( καποιου )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Μην γενικεύεις,εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα(στην μάνα μου,κάποιες φορές)
    Ανθρώπους που τους πιάσω να λένε ψέματα,τους δίνω μία 2η ευκαιρία...στην 3η δεν είναι ψέμα,είναι κοροϊδία και γι'αυτό τους απομακρύνω από την ζωή μου...
    χαχαχαχαχαχα δεν λεω ποτε ψεμματα ( στη μανα μου καποιες φορες) οκ! εγω θα γενικευσω δεν σου πα να βαλεις και τον εαυτο σου μεσα βγαλτον απ' εξω αμα θες, ο καθενας κρινει οπως καταλαβαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι ανθρωποι λενε την αληθεια μονο κατα λαθος η απο αφελεια η επειδη ειναι αναγκασμενοι να το κανουν ( καποιου )
    γι αυτο και το ρητο λεει γλωσσα λανθανουσα αληθεια λεγει.

Page 1 of 4 123 ... LastLast