λιπον για σας! δεν θα δωσο τοσο σημασια στα ορθογραφικα παιδια συγνωμη!

Ολα ξεκινισαν αρχες του καλοκαιριου που γνωρισα μια κοπελα με σκοπο να τιν πιασω φιλη γτ μου φανηκε πραγματικα πολυ κομπλε!
την πρωτη φορα που βγηκαμε μαζι βολτα μου φανηκε οτι η κοπελα προσπαθει να το ριξει στο να μην διμιουργισουμε φιλια αλλα κατι παραπανο απο αυτο! και αυτο το καταλαβα απο τις σποντες που πεταγαν οι φιλες τις και απο τισ κινισεισ τισ! αλλα μπορει και να μου φανηκε! αρα δεν βασιζομαστε τοσο σε αυτο!
Αφου περναγε ο καιρος και μιλαγαμε απο φβ περιπου καθιμερινα! ακολουθισε και η δευτερη και η τριτη βολτα και ουτο καθε εξεις! Μετα απο λιγο καιρο χαθηκαμε γιατι με απογοητευσε σε ενα θεμα (μπορει να ηταν και ζιλια μου) αλλα μετα απο λιγο καιρο συζητησαμε και ηταν ολα οπως πριν! αλλα ξαφνικα βγαιναμε πιο συχνα μαζι και πραγματικα ειμουν χαρουμενος που ειχα φιαξει μια τετια φιλικη σχεση με κοριτσι γτ δεν ειχα ποτε μου..γτ απλα την ξεχορισα!!
αφου περασε ο καιρος ξερω εγω και λογο τησ αποστασεισ δεν ειχαμε βγει και πολλεσ φορες(γυρω στισ 7-8 βολτεσ) τα λεγαμε απο φβ περισσοτερο! αλλα αυτες η στιγμες η 7-8 ηταν απλα στιγμαρες που περνουσαμε γεματες γελιο! μου αρεσε να την κανω να γελαει μου αρεσε να την βλεπω να γελαει!! και με οτι και αν ελεγα και ακομα λεω γελαγε κ γελαει!
τελοσ παντον εγω δενομουν μαζι τησ τωρα αυτη με μενα δεν ξερω..λογικα το ιδιο!..προ προ χτες βγηκαμε! πεσ την 9η βολτα μας! και ακολουθεισε ενα τριμερο που ειμουν καθε μερα απο αυτο το τριημερο μαζι τησ! και ανακαλυψα οτι μαλλον την ερωτευτικα και καθε φορα που την βλεπω την ερωταιομαι ακομα περισσοτερο..και εγω γενικος δεν ερωτευομαι ευκολα αφου εχω πολυ πολυ καιρο να κανω σχεση η να νιωσω ετσι!
Τωρα το κακο ειναι οτι μια πολυ πολυ καλη τησ φιλη με γουσταρει τρελα! εγω ξεκαθαρισα ποσ δεν προκειτε να κανω κατι με αυτη στην "φιλη μου"!
χτεσ που ειδαμε ταινια ολη μαζι στο σπιτι αυτηνεισ τισ πολυ πολυ καλης τισ φιλης που με γουσταρει! βρικα εφκερια να πλισιασο λιγο την "φιλη μου" ωστε να δω αν οντως την ερωτευικα και μαλλον το εκανα και πολυ!!! εκει που καθομασταν αγκαλια και βλεπαμε την ταινια η καημενη η "φιλη" μου μου κραταγε το χερι ξαπλονε πανω μου καναμε ναζακια ξεχνοντας η "φιλη μου" οτι η πολυ καλυ τισ φιλι που ηταν διπλα μας με γουσταρει! μεχρι που πεταγε σποντες αυτη που με γουσταρει στην "φιλη μου" σαν "μαρινα τι κανεις εκει?" την τζιναγε και τετια!
μεχρι που βγηκαν εξω απο δοματιο για λιγο και εκει αρχισαν τα παρατραγουδα οταν μπηκαν μεσα!
προσπαθουσε αυτη που ερωτευτικα να με φερει πιο κοντα στην πολυ καλη τισ φιλη που με γουσταρει!!!!! εκει εδειξα ποσο ξενεροσα μπροστα στα κοριτσια! εντομεταξει "η φιλη μου" φαινοταν να το εκανε με το ζορι ολο αυτο! αφου τελειωσε η βραδια μετα απο λιγη ωρα και εγω εδειξα οτι σπαστικα αφου δεν μιλουσα καθολου και σαν να κραταγα μουτρα! μου λεει στο κινιτο μετα ¨"η φιλη μου" ¨"τι επαθες"? και τισ κανω "οτι ειναι μαλακια ολο αυτο που κανετε για να με φερετε πιο κοντα στην πολυ καλη σου φιλη ενω ξεκαθαρισα την θεση μου εφω και καιρο! και δεν σπαστικα μονο για αυτο αλλα γτ προσπαθεις ειδικα εσυυυ...!(επιδει αρχιζω και την ερωτευομαι)γιατι νιωθω καπως περιεργα με σενα δεν ξερω γαμω ειμαι μπερδεμνος πολυ δεν ξερω τι γινεται μεσα μου"
και μου απαντησε "ξερω οτι ειναι μλκια συγνωμη αλλα δεν ηξερα και εγω τι επρεπε να κανω..συγνωμη που σε εκανα να νιωσεις ετσι και σου χαλασα τιν βραδυα! ξερω ηταν λαθος!..δεν θα ξανα γινει!..και εγω καπως νιωθω ενα μπερδεμα δεν ξερω και εγω γαμω πφφ θελω λιγο να με αφησετε μονη μου να σκευτο! σασ λατρευω και τους δυο τοοοοοοσοοο πολυυ γαμω(σαν το ειπε γτ δεν ηθελε να πληγωσει ουτε εμενα ουτε την φιλη τισ)!"
καταλαβαινω οτι ηταν σε δυσκολη θεση γτ ειναι φιλη τησ κ εχει την υποχρεωσει να την βοηθισει! αλλα τωρα δεν ξερω πως με βλεπει εμενα! οχι οτι ηξερα ποτε σαν τι με βλεπει!!! τεσπα!
αφου πηγα και την βρηκα απο κοντα σημερα το μεσιμερη επιδει εριξε ολο το φτεξιμο σε αυτη τισ προηγουμενεισ βραδυας..και δεν ηταν καθολου καλα..στεναχωριοταν οχι μονο για αυτο αλλα που ηταν τα χειροτερα γενεθλια τησ λεει! (γτ ειχε γενεθλια χτες οταν ειδαμε την ταινια!) ηθελα και εγω να την δω εκινει την μερα για να την κανω καλα τα πουμε και απο κοντα ολα αυτα αλλα γτ πανο απο ολα ηθελα οπως διποτεεε να τηννν δωωω!!! και πλεον νιωθω οτι δεν μπορω μακρυα τησ! τελοσ παντον μου ειπε οτι το ειπε στιν φιλι τισ οτι ο εγω πειραχτηκε με το χθεσινο γτ ειχε ξεκαθαρισει την θεση μου και τετια! και η φιλη τισ ουτε που τισ μιλισε και σηκοθικε και εφυγε και τησ κραταει νευρα! και δεν τισ μιλαει καθολου τωρα(ειναι και η προτη μερα θα δειξει) εγω τισ ειπα οτι θα σου μιλισει μην ανυσιχεισ!!!
το αλλο κακο ειναι οτι αυτη η "φιλη μου" ειναι κολιμενη με εναν που ειχε σχεση πριν πολυ πολυ καιροοοοο και αυτος την φτινει παρολο που ξερει οτι τον θελει ακομα και μου εχει μιλισει και καμια φορα για αυτον και την βοηθισα και εγω ο μαλακας τοτε και τισ ελεγα να επιμινει σε αυτον αφου τον θελει και τισ αρκει που μονο τισ μιλαει!
και πραγματικα δεν ξερω τι να κανωωω!!!!
μαλον την εχω ερωτευτειιιι! και φοβαμαι καθε φορα που θα βγαινουμε τωρα οτι θα ερωτευομαι κιαλο χωρις να το ξερει!
Αποφευγω να την κοιταω στα ματια τωρα γτ φοβαμαι μην κανω καμια τρελα!
δεν ξερω αν μπορει και αυτη να υπαρχει περιπτωσει να με εχει ερωτευτει η να ειναι ειδη ερωτευμενη με εμενα!
ειναι και το εμποδιο με την φιλη τισ! φοβαμαι κιολας για αυτον που ελεγε οτι εχει κολησει αφανταστα! και απο οτι ανακαλυψα πριν λιγο καιρο προσπαθησε να κανει μια καινουργεια αρχη με ενα αλλο παιδι που ουτε καν το ξερω και ανακοινοσε οτι τζαμπα προσπαθει με αυτον γτ θελει ακομα τον παλιο!!!
πραγματικα εχω μπερδεφτει τοσο το ιδιο και εσεις φανταζομαι!! ξερω οτι υπαρχει περιπτωσει να με ειχε-εχει η εστω καποτε να με ερωτευτει! και χτες με τα χαδια στην ταινια μου φανηκε οτι παιζει και να το εχει κανει η να μπορεσει να με ερωτευτει στο μελλον...
σασ παρακαλω βοηθιστε με! εσεις τι λετεεε να κανω ...πως να με βλεπει αραγε?