καταθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Member
    σωστα rex..καταλαβενω τι λες..ποιο βαθεια ανοιγω πορτα..ξερω ποσο δυσκολο ειναι αυτο που ζητησα για αυτο εγραψα οτι κανω κ ψυχοθεραπεια..επηδει για αυτους που κανουν ψυχοθεραπεια ειναι λιγο ποιο ευκολο..λιγο..γιατι κ στην ψυχοθεραπεια ζοριζεσε αρκετα..οσοι κανουν ξερουν τι λεω..

Junior Member
    Lacan δηλ.τι ακρίβως ¨νεύρωση ¨σου έχει προκύψει εξαιτίας..... του πατέρα σου?
    Σε ρωτάω απο τελείως διαφορετική οπτική γωνία βέβαια όχι για εμένα αλλά για τη μικρή μου ....

Member
    καλησπερα nefelirene.η νευρωση εχει διαφορα συμπτωματα..αυτο θα ηταν καλυτερο να ψαξεις στο ιντερνετ να διαβασεις για να καταλαβεις..ολοι ημαστε νευρωτικοι οπως λεει κ ο ψυχοθεραπευτης μου..απλα οταν εχεις συμτωματα που δεν σε αφηνουν να λειτουργεις κ να ζεις "φυσιολογικα" εκει ειναι η παθολογικη νευρωση..που χρειαζεται ψυχοθεραπεια αρκετο καιρο..απο οτι καταλαβα μαλλον εχεις χωρισει..σε τετοιες περιπτωσεις καλο θα ηταν να υπαρχει για το παιδι καποιος στην οικογενεια οπως παπους, θειος κτλ που για το παιδι στον συμβολικο του κοσμο θα ειναι πατρικη φιγουρα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by lacan32 View Post
    καλησπερα nefelirene.η νευρωση εχει διαφορα συμπτωματα..αυτο θα ηταν καλυτερο να ψαξεις στο ιντερνετ να διαβασεις για να καταλαβεις..ολοι ημαστε νευρωτικοι οπως λεει κ ο ψυχοθεραπευτης μου..απλα οταν εχεις συμτωματα που δεν σε αφηνουν να λειτουργεις κ να ζεις "φυσιολογικα" εκει ειναι η παθολογικη νευρωση..που χρειαζεται ψυχοθεραπεια αρκετο καιρο..απο οτι καταλαβα μαλλον εχεις χωρισει..σε τετοιες περιπτωσεις καλο θα ηταν να υπαρχει για το παιδι καποιος στην οικογενεια οπως παπους, θειος κτλ που για το παιδι στον συμβολικο του κοσμο θα ειναι πατρικη φιγουρα..
    Για την ακρίβειά η μικρή "έχασε" τον πατέρα της ξαφνικά μέσα σε μερικές ώρες ...μπορείς να δείς το θέμα μου.
    Προσπαθώ να μεταφερθώ στο μέλλον της με λίγα λόγια.

Member
    λυπαμε πολυ!!!θα το διαβασω σιγουρα!

Member
    η γνωμη μου ειναι να πας σε εναν παιδοψυχολογο να δει και την μικρη κ να σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις..μην το αφησεις..ο ψυχοθεραπευτης μου ειναι ψυχιατρος και παιδοψυχολογος..ειναι ενας απο τους καλυτερους!αν θες πες μου να σου στειλω το τηλεφωνο του

Senior Member
    πως γινεται να σου στειλω dm;

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-04-2015 at 13:27.

Member
    τι ειναι τo dm στεφανε..συγνωμη που δεν απαντησα γρηγορα..

Page 2 of 2 FirstFirst 12