καταθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Member

καταθλιψη

γεια σας με λενε δημητρη κ ειμαι νευρωτικος..αυτο το διαστημα εχω κ καταθλιψη. ειμαι απο νησι κ ερχομαι αθηνα καθε χειμωνα διοτι κανω ψυχοθεραπεια..(τον περσινο και τον φετινο χειμωνα).μενω μονος μου κ δεν εχω καποιον στην αθηνα.. αν θελει καποιος κοριτσι η αγορι να γνωριστουμε να πηγενουμε καμια βολτα ειμαι διαθεσιμος..καλλιθεα μενω..ευχαριστω!

Senior Member
    Γιατι διαλεξες το λακαν σαν νικνειμ?

Member

.

επηδει εξελιξε κ βρηκε ποσο σημαντικος ειναι ο ρολος του πατερα..κ εγω αυτο δεν ειχα..ειχα εντελως αδιαφορο πατερα..

Senior Member
    Tο φανταστηκα οτι αυτος ηταν ο λογος που επελεξες αυτο το ψευδωνυμο.
    Να υποθεσω λοιπον οτι ο θεραπευτης σου ακολουθει αυτη την προσεγγιση . Εχεις δει καποια βελτιωση σε ολο αυτο το διαστημα?

Member
    ναι αυτην την προσεγγιση αλλα επηδει εχει μεγαλη πειρα κ αλλες προσεγγισεις..οταν χρειαζεται.εχω δει βελτιωση αλλα η ψυχοθεραπεια ειναι δυσκολη υποθεση και θελει και χρονο..το παλευω..

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση κατόπιν σχετικού αιτήματος του μέλους.
    Last edited by Aeon; 25-12-2014 at 23:18.

Member
    δεν υπαρχει κανεις ε? καταλαβενω βαθεια!!! περνατε κ εσεις τις ταλαιιπωριες σας..ευχομαι καλη δυναμη σε ολους μας γιατι ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περναμε!!!

Καλά περιμένεις κάποια απάντηση ? συγνώμη κιόλας αλλά φένεται σαν ''ψαρεύεις'' για θύματα , εδώ μπορείς να συζητήσεις ελεύθερα και ανώνημα και είμαι σιγουρος οτι μπορει να έχεις ευκαιρία να επικοινωνήσεις , αλλα οχι να ζητάς και ραντεβού χωρίς να πεις τίποτα , δεν είμαστε και νούμερα , εδώ περνάμε δύσκολα

Member
    Δεν καταλαβενω αυτο που λες..ψαχνω για θυματα?το ξερω οτι περνανε δυσκολα ολοι εδω οπως κ εγω..το ειπα κιολας..απλα αυτο που κανω ειναι ενα βημα παραπανω..τι να πω για τα συμπωματα,για την καταθλιψη κτλ..αυτα τα ξερουν ολοι οσοι ειναι σε αυτο το foroum..και αυτα μπορουμε να τα πουμε πηγενοντας κ μια βολτα..δεν καταλαβενω καθολου τι λες..και θα ελεγα κατι εδω θα συζητουσα..οπως βλεπεις ο betelgeuze βρηκε κατι να συζητησουμε πανω σε κατι που προσεξε..καμια σχεση αυτα που λες με αυτα που ειπα..μαλλον πρεπει να εισαι ο μονος που το βλεπει ετσι..ξαναδιαβασε το μυνημα να το καταλαβεις

Member
    Και εδωσα και το facebook για να συζητησουμε..αυτο δεν το ειδες? Και θα ανοιξω θεματα και στο forum..αλλα οπως ειπα τα ξερουμε κ τα βιωνουμε ολοι εδω..

Senior Member
    τι απαραδεκτοι που ειστε μερικοι...ζηταει καποιος επικοινωνια πιο προσωπικη ή συναντηση εξω και τον αποπαιρνετε;; να γιατι εχετε μερικοι καταθλιψη. γιατι ειστε εντελως κλειστοι, καχυποπτοι και προτιματε να λετε τον πονο σας ανωνυμα κλεισμενοι σε 4 τοιχους, απο το να προσπαθησετε να κανετε γνωριμιες εκει εξω. και οταν καποιος ζηταει να γνωρισει κοσμο κανονικα, να τον δει face 2 face, που ειναι υγιες και νορμαλ, τον αποπαιρνετε. το ιδιο κανατε κ με μενα οταν ειπα οτι θα προτιμουσα να κανω τσατ.

Στεφανε,δεν εχει εντελως αδικο η Σκια.Κυκλοφορουν πολλοι επιτηδειοι(ή απλως τρολ) εκει εξω.Δεν κανει κακο η καχυποψια.Δεν λεω πως ο Λακαν ειναι κακοβουλος,αλλα καλο ειναι να εχουμε επιφυλαξεις.

Μια χαρα παιδι φαινεσαι παντως Λακαν,ουτε που θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι εχεις τετοιο ζορι,οταν διαβαζα τα ποστ σου.

Member
    ευχαριστω στεφανε..!!! μην κρινεις δεν χρειαζετε..κ η σκια περναει δυσκολα..ας μην κρινουμε σε αυτο το φορουμ..κ εγω απαντησα λιγο σκληρα στην σκια και δεν επρεπε..

Member
    ελαφροισκιωτε σωστα λες για επιτηδειους κτλ..αλλο ειπε ομως η σκια..ενοχληθηκε για προσωπικους του λογους.ευχαριστω για τα καλα λογια!

Senior Member
    Ψυχραιμία !!!
    Τουλάχιστον ο Λακαν δεν κρύβεται.
    Εξέφρασε αυτό που ήθελε, μια ανάγκη δηλαδή για επικοινωνία.
    Χτυπάει πόρτα, όποιος θέλει του ανοίγει, όποιος δεν θέλει δεν...

Page 1 of 2 12 LastLast