Results 1 to 5 of 5
-
09-02-2014, 19:49 #1
Πρώην βουλιμική..πλέον υπερφαγική
Χαιρετώ τους απανταχού βουλιμικούς ανορεξικούς υπερφαγικούς! Ήμουν βουλιμική από τα 13 μέχρι τα 23 κ έχω 1 χρόνο και 8 μήνες που δεν κάνω πια εμετούς..ο ένας στόχος επετεύχθη και είμαι περήφανη για αυτό!Αλλά είμαι υπερφαγική τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα κ αυτό θέλω να σταματήσει δουλεύω ως πωλήτρια και πηγαίνω πρησμένη στο πρόσωπο κ νιώθω σαν τερας! Δεν είμαι υπέρβαρη εχω υψος 1.68 κ ειμαι 58 κιλα το άσχημο είναι ότι ο σωματότυπος μου είναι αχλαδι ώστε επάνω είμαι πετσι κ κόκαλο ενώ τα πόδια μου είναι πάρα πολύ γεμάτα..υπάρχουν περίοδοι που κάνω διατροφή κ γίνομαι 55-54 κιλα κ νιώθω ευτυχισμένη αλλά μόλις κάτι προκύψει που να με αγχώσει ή να με στεναχωρήσει το ρίχνω στο φαί σε σημείο να σκάω γλυκό αλμυρό όλη μέρα!θέλω να γίνω φυσιολογική να μην τρωω μεχρι σκασμου να πεφτω για υπνο κ να ξυπνάω με πόνους σε όλο μου το σώμα,να μην ξεσπαω στο φαγητό και να μην το σκεφτομαι ολη μερα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ! ΒΟΗΘΕΙΑ !
- 10-02-2014, 12:03 #2
σκεφτηκες να ζητησεις βοηθεια καποιου ψυχ με εξειδικευση στις διατροφικες διαταραχες? δεν πιστευω πολυ στην αυτοιαση οταν καποιος νοιωθει την πιεση που μας περιγραφεις..
10-02-2014, 18:59 #3
Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνη σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού αν θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει. Καταρχάς να πω ότι ο σωματότυπός σου μια χαρά είναι, όλες και όλοι έχουν κάποιο σημείο στο σώμα τους που δεν τους αρέσει. Αν δεν έβαζες τα κιλά στα πόδια θα τα έβαζες στην κοιλιά ή κάπου αλλού (και τότε πιθανότατα πάλι θα διαμαρτυρόσουν). Αν σε κάνει να νιώθεις τόσο άβολα, μπορείς να φοράς φορέματα που φανερώνουν το πάνω μέρος του σώματος και καλύπτουν το κάτω. Επίσης, νομίζω ότι οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά όταν βάζουμε λίγα κιλά περισσότερο απ' ό,τι την αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Είναι φυσιολογικό να αυξομειώνεται λίγο το βάρος π.χ. λόγω κατακράτησης υγρών. Έχω να προτείνω τα εξής: 1.να φτιάχνεις ένα πρόγραμμα με το τί θα τρως σε ημερήσια βάση (χωρίς να σου γίνει εμμονή φυσικά) 2.αν είσαι εσύ υπεύθυνη για τα ψώνια να αποφεύγεις να αγοράζεις υπερβολικά μεγάλες ποσότητες, και 3.όταν θέλεις να το ρίξεις στο φαγητό για τον οποιονδήποτε λόγο, να βρίσκεις κάποια άλλη ενασχόληση που θα σε κάνει να σκέφτεσαι κάτι άλλο.
10-02-2014, 19:48 #4
ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
10-02-2014, 19:50 #5
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ Ο 'ΚΑΛΟΣ' ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!:)