Results 1 to 4 of 4
Thread: Βάζω 1 κιλό την βδομάδα.
-
10-02-2014, 16:44 #1
Βάζω 1 κιλό την βδομάδα.
Δεν ξέρω τι να κάνω έχω τρελαθεί βάζω 1 κιλό την βδομάδα. Το φαϊ που τρώω φαίνεται είναι υπερβολικό με αποτέλεσμα να βάζω ένα κιλό την βδομάδα. Είμαι ήδη 89 κιλά και θέλω να χάσω τουλάχιστον 30 κιλά. Από αύριο ξεκινάω δίαιτα με διαιτολόγο για να κοντρολάρω το φαί. Ξέρετε μήπως γιατί βάζω τόσο εύκολα κιλά και για γιατί 1 κιλό την βδομάδα μήπως είναι κάτι παθολογικό?
- 10-02-2014, 17:41 #2
ενα κιλο την εβδομαδα το βαζεις ανετα αν τρως παραπανω απ οτι πρεπει. πχ αν τρως γλυκα, βαζεις ευκολα και παραπανω.
το ποσο "πρεπει" θα στο πει ο διατολογος πολυ ακριβεστερα απο τις γενικοτητες που μπορουμε να σου πουμε εμεις.
μιας και το αποφασισες , ακουσε τον προσεκτικα και συνεργασου. θα τα πας μια χαρα.
μπραβο για το νεο σου βημα Ολγακι!!!!!!!
10-02-2014, 18:37 #3
Έχεις υπολογίσει ποτέ πόσες θερμίδες (στο περίπου έστω) καταναλώνεις και πόσες καις σε ημερήσια βάση;
Για να βάζεις ένα κιλό τη βδομάδα λογικά θα πρέπει να καταναλώνεις 1000 παραπάνω απ' όσο χρειάζεσαι για να συντηρήσεις απλώς το βάρος σου.
Χρησιμοποίησε αυτό για να υπολογίσεις πόσες χρειάζεσαι καθημερινά με βάση την ηλικία σου, το ύψος σου και το τωρινό σου βάρος--> http://www.calculator.net/bmr-calculator.html# .
Περισσότερη σημασία απ' το τί τρως έχει το πόσο τρως. Μπορεί κάποιος να πάρει βάρος ακόμα και αν κάνει μόνο υγιεινές επιλογές, σε περίπτωση που καταναλώνει υπερβολικές ποσότητες.
Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάποια αλλαγή στη διατροφή σου;
Εάν μείωνες τις "κενές θερμίδες" (σοκολάτες, γλυκά και γενικά ό,τι δεν έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία) και ξεκινούσες κάποια δραστηριότητα (πχ μισή ώρα γρήγορο περπάτημα τη μέρα), είμαι σίγουρη ότι θα έβλεπες κάποια αλλαγή.
10-02-2014, 19:07 #4
/bmr-calculator.html#"]http://www.calculator.net/bmr-calculator.html#[/URL] .
Περισσότερη σημασία απ' το τί τρως έχει το πόσο τρως. Μπορεί κάποιος να πάρει βάρος ακόμα και αν κάνει μόνο υγιεινές επιλογές, σε περίπτωση που καταναλώνει υπερβολικές ποσότητες.
Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάποια αλλαγή στη διατροφή σου;
Εάν μείωνες τις "κενές θερμίδες" (σοκολάτες, γλυκά και γενικά ό,τι δεν έχει ιδιαίτερη διατροφική αξία) και ξεκινούσες κάποια δραστηριότητα (πχ μισή ώρα γρήγορο περπάτημα τη μέρα), είμαι σίγουρη ότι θα έβλεπες κάποια αλλαγή.[/QUOTE]
ετσι οπως τα λες κ πολυ καλυτερα ζω 1 χρονο κ δεν ειδα η μαλλον ειδα 1 με δυο κιλα λιγοτερα! ειναι πολυ δυσκολα με τα φαρμακα, εκανα διατροφη χωρις γλουτενη , ετρωγα τρεις φορες τη μερα ,περπατημα τρια τεταρτα καθε μεραμ κ,α,.ομως το αοτελεσμα ηταν πολυ λιγο ...απογοητευτηκα...
τωρα εχω σχεδον υποτροπιασει γιατι χαμηλωσα παρα πολυ το σολιαν κ με κατι συμπληρωματα να μουρθει η περιοδος κ εδω κ δυο εβδομαδες τρωω πολυ κ αχρηστες τροφες που για ενα χρονο δεν πλησιαζα.
Δεν ξερω φοβαμαι οτι δεν θα ερθω στη φαση που ειμουνα ,να προσπαθω υγυεινα να αδυνατισω.....ειμαι παλι στο να καταστρεφω τον εαυτο μου σα σκορπιος!
ολγακι αν εισαι σε καλη φαση εννοω οχι καταθλιπτικη λιγο αισιοδοξη ξεκινα το, κ κολα σ αυτο το δρομο που στο κατω κατω σε βελτιωνει ,να γινεις καλυτερη κ πιο ευχαριστημενη,κ θα εισαι καλα γιατι θα φροντιζεις τον εαυτο σου να καλυτερεψειΗ αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.