Results 1 to 5 of 5
Thread: κρισεις πανικου και ταχυκαρδιες
-
12-02-2014, 17:07 #1
κρισεις πανικου και ταχυκαρδιες
Λοιπον απο που να ξεκινησω.πριν 5 χρονια παρουσιασα επεισοδιο υπερκοιλιακης ταχυκαρδιας. Οι γιατροι με καθυσυχασαν πως η καρδια μου ηταν πολυ καλα και πως δεν υπηρχε λογος ανυσυχιας και το καλυτερο θα ηταν να κανω μια μικρη επεμβαση - ablation για να ξεχαστει το θεμα τελειως.Κανω λοιπον πριν 2 χρονια την επεμβαση και ο γιατρος,ο οποιος να επισημανω πως ειναι ο καλυτερος στο ειδος του μου λεει πως ειχε πληρη επιτυχια η επεμβαση.και οι ταχυκαρδιες ειναι πια παρλεθον...Τον τελευταιο χρονο παρολαυτα υποφερω απο κρισεις πανικου κρισεις αγχους που με εχουν διαλυσει.Εχω συνεχως εκτατες συστολες και ταχυκαρδιες...Επισκεπτομαι καποια ειδικο,σε ενα κεντρο ψυχικης υγειηνης που μου λεει πως πρεπει να το παλεψω μονη μου και δεν πρεπει να καταφυγω στην φαρμακευτικη αγωγη.Εχω τρομερο αγχος..φοβαμαι και πανικοβαλομαι...γινομαι κουρελη...Δεν μπορω να χρησιμοποιησω κανενα μεσο μαζικης μεταφορας.,Με αποκορυφωση το χθεσινο βραδυ...που παθαινω μια κριση πανικου..λογω μιας εκτατης που με φοβησεεεε τοσο πολυ...και η ταχυκαρδια μου ξεπερασε καθε οριο..ηταν σιγουρα πανω απο 150 οι σφυξεις..πανικοβληθηκα.παρ� �λαυατα ηρεμησα και περασε...να σημειωσω οτι το προηγουμενο καλοκαιρι ειχα επισκεφτει το νοσοκομειο και μου χαν πει πως ειναι απο ψυχολογικα αιτια πλεον.Δεν μπορω ομως να ηρεμησω με τιποτα...Εχω φτασει σε σημειο να φοβαμαι να βγω εξω μην παθω ταχυκαρδια,δεν εχω φιλους πια..δεν με κρατουν καν τα ποδια μου...Νομιζω πως συνεχως εχει κατι η καρδια μου χωρις ουσιαστικα να εχει.Σαν να Αυθυποβαλλομαι.Ειλικρινα απο χθες νιωθω τοσο χαλια...εχω χασει καθε δυναμη και ελπισα που ειχα ανακτησει με τοσο κοπο....
- 12-02-2014, 17:10 #2
και ειμαι 21 χρονων..μεχρι και τισ σπουδες μου εχω αφησει πισω γιατι νομιζω πως η καρδια μου εχει κατι.εχω χασει καθε ορεξη για την ζωη.Φοβαμαι τα παντα δεν παω πουθενα
12-02-2014, 18:06 #3
Πολύ καλά σου λέει ο ψυχολόγος, αλλά πρέπει να σε βοηθήσει λίγο παραπάνω. Υπάρχουν και πιο παλιά θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Ψάξε και διάβασε.
Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
Θεσσαλονίκη
12-02-2014, 18:24 #4
Ειναι αυτος ο φοβος μην παθω ξανα αυτες τις ταχυκαρδιες που ειχα..Πλεον ζω μονο για να ελεγχω αν εχω ταχυκαρδια......Πραγματικα ειναι δυνατον μια κριση πανικου και φοβιας να σε οδηγησει σε τοσο μεγαλη αυξηση των καρδιακων παλμων?
13-02-2014, 19:31 #5
150? σιγά, τι να πω και εγώ που φτάνω 200+ πάνω στην κρίση πανικού?