Results 16 to 30 of 44
Thread: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ
-
15-02-2014, 13:42 #16
Καλησπερα.Ηξερες εξαρχης την δουλεια του σωστα?Πιθανον να θεωρησες οτι θα μπορεσεις να την παλεψεις με το να λειπει τοσο καιρο,αλλα αλλο τι φανταζομαστε και αλλο πως το βιωνουμε.Εχει τεραστια διαφορα.Θεωρω πως ειναι λαθος λοιπον να ''πιεζεσαι'' απο την αποσταση απλα κ μονο γιατι ηταν ενας ανθρωπος που σε συμπληρωνει.Εκει εξω σιγουρα υπαρχουν και αλλοι που θα σε συμπληρωσουν,αλλα και θα τους ζεις καθημερινα.(σου μιλαω ετσι και με συγχωρεις αν γινομαι αποτομη αλλα κ γω ημουν σε παρομοια κατασταση,οχι τοσο αποσταση αλλα φορτο εργασιας,οποτε πανω κατω σε καταλαβαινω)Ποσο χρονων εισαι? Την στιγμη που μπηκες σε ενα σαιτ γνωριμιων για να συνομιλησεις με αλλους ,εστω κ φιλικα,σημαινει οτι κατι φταιει/κατι σου λειπει.Κ αυτη θα ειναι η υπολοιπη ζωη σου γιατι ο ανθρωπος εχει αυτην την εργασια.Αποψη μου ειναι να ζησεις διαφορετικη ζωη αφου αυτο το μοντελο που επελεξες δεν σε ικανοποιει.Για να εισαι και ξεκαθαρη με τον ανθρωπο σου.Τελος,για τον τυπο.Λογικο να μην ψαχνει φιλια με γυναικα κ θετικο που θελει να ερθει να σε βρει αλλα εχε μια πισινη.Οπως κ να εχει η επιλογη ειναι δικη σου αλλα να ξερεις οτι μια κουβεντα με το παληκαρι που ειστε μαζι θα πρεπει να γινει.
Φιλικα
- 15-02-2014, 13:45 #17
...ειντζελ, συμφωνώ με τους από πάνω :eek:
Δεν μπαίνει κάποιος σε σαιτ γνωριμιών για να κάνει φίλους.
Μια παροδική σχέση έψαχνες για να περνάς την ώρα σου και τώρα ψάνχεις δικαιολογίες τύπου, "αχ εγώ ούτε που το χα φανταστεί ότι θα κατέληγε έτσι".
Οι σχέσεις με απόσταση θέλουν ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο και υπόβαθρο για να επιβιώσουν, στοιχεία που απ ότι φαίνεται στην δική σας περίπτωση, (τουλάχιστον απ τη μερά σου), δεν υπάρχουν.
15-02-2014, 13:50 #18
15-02-2014, 13:53 #19
αλλα για να εψαξες για αλλον σημανει οτι δεν αντεχεις αυτο που κανει αρα μηπως η λυση ειναι να εχεις καπιον αναπληρωματικο? (λιγο extreme ακουγετε)
15-02-2014, 14:44 #20
Λες πως μπηκες στο site γνωριμιων για να περασει η ωρα?Θα μπορουσες να κανεις αλλα πραγματα για να γεμισουν την μερα σου οπως χορο,γυμναστικη,βολτες θα μπορουσες να κατσεις να σκεφτεις αλλους τροπους.Τωρα το οτι ειναι ναυτικος προφανως το ηξερες απο την αρχη οποτε θα επρεπε να χες προετοιμαστει και για τα χρονικα διαστηματα που θα στε χωρια ,αν αυτο που τελικα θα ηθελες ειναι μια σχεση στην οποια θα μπορεις να τον βλεπεις συχνα το συντροφο σου τοτε μηπως να ξανα σκεφτεις την σχεση που εχεις?Απο την στιγμη που εχεις μπει σε ενα site γνωριμιων και εχεις ανταλλαξει και facebook και τηλεφωνο πως περιμενεις ενας αγνωστος που μπηκε σε αυτο το site να θελει να βρεθειτε τελειως φιλικα κατι το οποιο ουτε εσυ πραγματικα δεν νομιζω να το θελεις.Μπορει και συ μεσα σου να μην θελεις η γνωριμια να ειναι φιλικη και να μην θελεις να το παραδεχτεις.
16-02-2014, 09:46 #21
Άντε κορίτσι μου....
Αντε.....
Που πρέπει να σου απαντήσουμε σοβαρά...!!!
Για κατέβα στο υπόγειο κι εσύ....
Μάθαμε όλοι να μιλάμε για αγάπη αλλά να ψαχνόμαστε....
Ετσι μου λεγε και μένα η πρώην μου όταν ρουφούσε ψ*λές...ότι μ'αγαπάει και δεν ξέρει γιατί το έκανε!!!
Αλλά τις ρουφούσε....αλλά μ'αγαπάει...
Αντε βγάλε εσυ άκρη...αχχααχχαχαχααχαχχα... ..........
ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ο.................!!!!!
ΑΑΑ κι επειδή θα τον γνωρίσεις που θα τον γνωρίσεις,κι αν αρχισεις δεν εχει στοπ....εχω να σου πω οτι κι ο δικός σου ξέρεις τι κάνει όταν πιάσει λιμάνι ε....
Ελα μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.Μη βασανίζεις τον ευατό σου...Άρπαξέ τον.....
Οπότε άλλαξε τον τίτλο και βάλε ... ''αναμεσα σε 2 φούτσες με κέρδισε η ευκαιρη'' .......
16-02-2014, 13:26 #22
κοιτα, εχω πολύ φιλο που είναι ναυτικος!! είναι-τελευταια χρονια δλδη-απολυτα πιστος!!οπου κι αν παει δεν κανει τυποτα !! με καμια!!γτ. είναι ανδρας,κι εχει δωσει τον λογοτου!!!
εσυ τωρα,κοπελιτσαμου όπως πολύ σωστα ειπες η σου εφυγε -"ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ,,,,-" μαλον ηθελες να πεις "ΠΛΗΡΩΝΕΙ"- γτ. κατι τετοιο ψάχνεις μαλον, ξερεις ότι εχει καλο μισθο, είναι η κριση και λες,, μην την χασω τη καβατσουλαμου ε? κι επειδή σαν κοπελιτσα που δεν εχεις μαλον δει διαφορα, κι γενικα θες κι εσυ όπως άλλες να εχεις μια αντυκημενικη γνωμη για τα μορια!! λες ας του την καμω οσο λυπει!! κι όταν περασει ο καιρος κι συμπληρώσεις"τα ενσημα" πανω στους ανδρες, θα το γυρησεις σε πιστη γυναικα!!!
επαναλυψη το εργο πολλες φορες!! χιλιοπεγμενο!! ελπιζω ο ναυτικος να εξηγηθεί "λιμανισια" κι να παρη τα χαμπαρια του!! γτ. από ότι φενετε ο ανθρωπος είναι σωστος απεναντισου!! κι είναι κριμας!!
17-02-2014, 06:15 #23
17-02-2014, 09:43 #24
17-02-2014, 09:44 #25
17-02-2014, 09:48 #26
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σ.. ΕΙΜΑΙ 24.. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. Κ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ Μ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΩ Κ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΝΗΡΑ .. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ .. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ.. ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΛΛΑ Μ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE
17-02-2014, 09:50 #27
17-02-2014, 09:51 #28
17-02-2014, 09:56 #29
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΕΓΩ.. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΙΚΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ Η' ΟΧΙ .. ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΠΤ... ΦΙΛΙΚΑ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
17-02-2014, 09:59 #30
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ Κ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ Ψ...Σ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ....ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΠΤ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΓΝΩΜΕΣ ΖΗΤΗΣΑ... Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.. ΟΠΟΤΕ Κ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Π Μ ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ!!