Μια παράξενη κατάσταση... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Junior Member
    Και μερικές ακόμα λεπτομέρειες που με κάνουν να πιστεύω οτι είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης όλη αυτή η συμπεριφορά:

Στη δουλειά της συμπεριφέρονται χυδαία, πέφτει βρίσιμο και σεξιστικά σχόλια, η ίδια πολύ περήφανος άνθρωπος αναγκάζεται και το "καταπίνει" όλο αυτό χωρίς να μιλάει γιατί αυτό τη συμβουλεύουν να κάνει από το σπίτι της...αγχώνεται τρελά σε σημείο να ξενυχτάει τα βράδια κλαίγοντας για θέματα της δουλειάς (με έπαιρνε τηλέφωνο στις 4 το πρωί και με ρωτούσε τι να κάνει με τη ρύθμιση της εφορίας ή του ΙΚΑ) και το μυαλό της ήταν χαμένο μέσα σε όλο αυτό το ανόητο γραφείο που τη χώσανε...
    ...όλες οι φίλες της είναι σε σχέση και δε μπορούν να την ακολουθούν, πολλές έχουν πάρει πτυχίο ενώ εκείνη όχι, έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να τα παρατήσει αλλά το είχε ορκιστεί στη μάνα της όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας το φθινόπωρο...
    ...<<το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι οτι θέλω να φύγω από δω>> μου είπε μια μέρα εννοώντας το γραφείο και να βρει κάτι άλλο...

και σε όλα αυτά τα προβλήματα εγώ δε μπορώ να της δώσω λύση ούτε να την προσλάβω ούτε να της εξασφαλίσω εισόδημα και στο κάτω κάτω πρέπει να μάθει να παλεύει στη ζωή της μόνη της...ίσως αυτό να προσπαθεί να κάνει τώρα μέσα στην ταραγμένη ψυχολογία της...να προσπαθεί να λύσει μόνη της όλα τα προβλήματα γιατί εγώ προσπαθούσα πάντα να απλώσω μια ομπρέλα προστασίας πάνω της που ίσως να της δημιούργησαν ένα αίσθημα "ανικανότητας"...εγώ προχώρησα, έκανα τη δική μου επιχείρηση, εκείνη ούτε το πτυχίο της δεν πήρε...και ίσως να ένιωσε λίγη απέναντι σε αυτό που έπρεπε να είναι για να σταθεί ισάξια απέναντι μου...τώρα αυτά είναι απλά σκέψεις δικές μου...πάντως είναι ακόμα εκεί, όλο το πρωί online στο FB με τις φωτογραφίες μου να φιγουράρουν στα άλμπουμ της. (εγώ τις δικές μας τις έχω βγάλει από το προφιλ μου και δε φαίνεται πουθενά ότι έστω υπάρχει στη ζωή μου πλέον...

Senior Member
    Πάντως συνήθως οι άνθρωποι που θέλουν να "σπάσουν" από μία σχέση και δεν είναι αρκετά χοντρόπετσοι ώστε να πουν αλήθειες που ίσως πονέσουν
    χρησιμοποιούν κλισέ προφάσεις ίδιες με της πρώην. Θέλω να ξεκαθαρίσω πράγματα μέσα μου, θέλω να μείνω λίγο μόνη μου, θέλω να κάνω χαλάουα δίχως
    να σε ενοχλούν οι κραυγές μου. Που δεν έχουν ίχνος ειλικρίνειας, αλλά είναι ευγενή ψέματα για να μη σου κάτσει και τόσο πικρό. Που πάντα κάθεται,
    παρόλες τις αηδίες που λένε. Έχε το κι αυτό κατά νου, μαζί με τις άλλες βαθιές εξηγήσεις που δίνεις.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Junior Member
    Πιστεύεις οτι είναι εύκολο να σπάσει μια σχέση 5.5 ετών μέσα σε 2 μέρες και να ξεχαστεί όλο αυτό χωρίς να υπήρξε η παραμικρή άσχημη συμπεριφορά απέναντι της; Δηλαδή τι θα λέει στον εαυτό της; Τον χώρισα γιατί ήταν πολύ σωστός απέναντι μου; Δεν πιστεύω οτι μπορεί να διαγραφεί έτσι μια σχέση, όσο κι αν προσπαθήσει κανείς...

Ισχύει οτι ορισμένες κοπέλες θα βρουν τέτοιες χαζές δικαιολογίες για να σε απομακρύνουν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κάναμε σχέδια και προγραμματίζαμε διάφορα για το μέλλον...οπότε το θεωρώ απίθανο να μεταλλάχθηκε τόσο σαν άνθρωπος και να με "κοροιδεύει" με χαζά ψέματα...αν το είχε πάρει απόφαση θα τα είχε διαγράψει όλα, θα είχε επιστρέψει όλα τα πράγματα μου και γενικά θα τα έβαζε σε μια τάξη πριν το διαλύσουμε...τώρα συμπεριφέρεται σαν να έχει φύγει ένα ταξίδι και να μη μπορούμε απλά να συναντιόμαστε ενώ κρέμασε και την ταμπέλα έξω από το μυαλό της "ελεύθερη" που μάλλον πιστεύει οτι τη βοηθάει...

Θα έχει μέλλον αυτή η ιστορία και όπως μου πε κι ένας φίλος "θα χρειαστείς πολλή υπομονή για να ξαναβρείς την ηρεμία σου μαζί της"

Senior Member
    Quote Originally Posted by beealone View Post
    .......γενικά είχα χτίσει μια ζωή γύρω από κείνη, ίσως κι αυτό να την έπνιγε, οτι δε μπορούσε να μου προσφέρει το ίδιο, ίσως να ένιωσε οτι ήταν λίγη γι'αυτά που εγώ ζητούσα...συνήθως όταν δίνεις παραπάνω από όσα μπορεί ο άλλος τον κάνεις να νιώθει άσχημα να νιώθει κατώτερος των περιστάσεων.
    ...
    ...
    Την περασμένη Τετάρτη βγαίνουμε βραδινή βόλτα για κρασάκι και ποτό, την είδα αλλαγμένη, βαριά και με μια ελαφριά τάση "ειρωνείας". Την επόμενη βραδιά δημοσίευσε μια φωτογραφία που έλεγε πως είναι πιο άσχημο να είσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις μόνη παρά να είσαι εντελώς μόνη. Παρασκευή πρωί, του Αγ. Βαλεντίνου μιλώντας στο FB μου είπε ακόμα μια φορά ότι δε νιώθει όπως ένιωθε, οτι δε νιώθει ερωτευμένη, οτι νιώθει πνιγμένη, ότι η ζωή της περνάει χωρίς εκείνη να μπορεί να την ελέγξει, και άλλα τέτοια πολλά. Έπεσα από τα σύννεφα πάλι, έκανε τα ίδια που είχε πει πως έχουν ξεπεραστεί...το ίδιο βράδυ ενώ της έδινα το δωράκι για τη γιορτή του έρωτα (πανάθεμα τον) μου ζήτησε να χωρίσουμε λέγοντας μου να προχωρήσω τη ζωή μου και πως θέλει όταν και αν γυρίσει σε μένα να έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει και να είμαστε μαζί με πιο υγιείς βάσεις...επίσης είπε πως όλες τις άλλες φορές που τα ξαναβρίσκαμε ήταν λάθος και δεν είχε προλάβει να ξεπεράσει όσα την ενοχλούσαν. Δέχτηκα όσα μου είπε και έφυγα χωρίς να ξαναμιλήσουμε από τότε.............
    Και μερικές ακόμα λεπτομέρειες που με κάνουν να πιστεύω οτι είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης όλη αυτή η συμπεριφορά:

Στη δουλειά της συμπεριφέρονται χυδαία, πέφτει βρίσιμο και σεξιστικά σχόλια, η ίδια πολύ περήφανος άνθρωπος αναγκάζεται και το "καταπίνει" όλο αυτό χωρίς να μιλάει γιατί αυτό τη συμβουλεύουν να κάνει από το σπίτι της...αγχώνεται τρελά σε σημείο να ξενυχτάει τα βράδια κλαίγοντας για θέματα της δουλειάς (με έπαιρνε τηλέφωνο στις 4 το πρωί και με ρωτούσε τι να κάνει με τη ρύθμιση της εφορίας ή του ΙΚΑ) και το μυαλό της ήταν χαμένο μέσα σε όλο αυτό το ανόητο γραφείο που τη χώσανε...
    ...όλες οι φίλες της είναι σε σχέση και δε μπορούν να την ακολουθούν, πολλές έχουν πάρει πτυχίο ενώ εκείνη όχι, έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να τα παρατήσει αλλά το είχε ορκιστεί στη μάνα της όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας το φθινόπωρο...
    ...<<το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι οτι θέλω να φύγω από δω>> μου είπε μια μέρα εννοώντας το γραφείο και να βρει κάτι άλλο...

και σε όλα αυτά τα προβλήματα εγώ δε μπορώ να της δώσω λύση ούτε να την προσλάβω ούτε να της εξασφαλίσω εισόδημα και στο κάτω κάτω πρέπει να μάθει να παλεύει στη ζωή της μόνη της...ίσως αυτό να προσπαθεί να κάνει τώρα μέσα στην ταραγμένη ψυχολογία της...να προσπαθεί να λύσει μόνη της όλα τα προβλήματα γιατί εγώ προσπαθούσα πάντα να απλώσω μια ομπρέλα προστασίας πάνω της που ίσως να της δημιούργησαν ένα αίσθημα "ανικανότητας"...εγώ προχώρησα, έκανα τη δική μου επιχείρηση, εκείνη ούτε το πτυχίο της δεν πήρε...και ίσως να ένιωσε λίγη απέναντι σε αυτό που έπρεπε να είναι για να σταθεί ισάξια απέναντι μου...τώρα αυτά είναι απλά σκέψεις δικές μου...πάντως είναι ακόμα εκεί, όλο το πρωί online στο FB με τις φωτογραφίες μου να φιγουράρουν στα άλμπουμ της. (εγώ τις δικές μας τις έχω βγάλει από το προφιλ μου και δε φαίνεται πουθενά ότι έστω υπάρχει στη ζωή μου πλέον...
    κατσε βρε παιδι μου.
    οταν ενας ανθρωπος λεει οτι οτι δεν περναει καλα μαζι σου και νοιωθει μονη οταν κανετε παρεα, οτι δεν ειναι ερωτευμενος , οτι πνιγεται , οτι θελει να φυγει και να δει τι θα κανει ,"να μεινει μονος να σκεφτει", εσυ καταληγεις στο συμπερασμα οτι νοιωθει λιγος και φευγει επειδη τον αδικει η συγκριση με την απαστραπτουσα προσωπικοτητα σου και την προσφορα σου??
    πως τα καταφερνετε να παραμυθιαζεστε τοσο για να μη δειτε την εξωφθαλμη πραγματικοτητα μερικοι και μερικες:rolleyes:, πραγματικα, απορω...
    οταν καποιος φευγει ενω εσυ τον θελεις σαν τρελος και το ξερει, φευγει γιατι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. τελεια και παυλα-

σου περασε καθολου απ το μυαλο οτι εισαι και εσυ (η σχεση σας) ενας απο τους συμβιβασμους που ζουσε μεχρι τωρα (δουλεια χωρις ικανοποιηση, σχεση χωρις ερωτα , παρεα με μοναξια), απο τους οποιους θελει να απαλλαγει και να ζησει την ζωη που θελει?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κατσε βρε παιδι μου.
    οταν ενας ανθρωπος λεει οτι οτι δεν περναει καλα μαζι σου και νοιωθει μονη οταν κανετε παρεα, οτι δεν ειναι ερωτευμενος , οτι πνιγεται , οτι θελει να φυγει και να δει τι θα κανει ,"να μεινει μονος να σκεφτει", εσυ καταληγεις στο συμπερασμα οτι νοιωθει λιγος και φευγει επειδη τον αδικει η συγκριση με την απαστραπτουσα προσωπικοτητα σου και την [προσφορα σου??
    πως τα καταφερνετε να παραμυθιαζεστε τοσο για να μη δειτε την εξωφθαλμη πραγματικοτητα μερικοι και μερικες, πραγματικα, απορω...

σου περασε καθολου απ το μυαλο οτι εισαι και εσυ (η σχεση σας) ενας απο τους συμβιβασμους που ζουσε μεχρι τωρα (δουλεια χωρις ικανοποιηση, σχεση χωρις ερωτα , παρεα με μοναξια), απο τους οποιους θελει να απαλλαγει και να ζησει την ζωη που θελει?
    Πεστα ρε remedy να πουμε..

Banned
    Μεσα σε ολη την ομορφια που προσφερει μια σχεση στην ζωη μας,ομορφο επισης ειναι ο συντροφος σου να ειναι επιτυχημενος επαγγελματικα,οχι οτι ειναι το παν,ειναι ομως ενα συν!Αρα λοιπον γιατι μια γυναικα να νιωσει λιγη?Απεναντιας..!Ενας αντρας ναι μπορει να ενιωθε λιγος σε αντιθετη περιπτωση,μια γυναικα ομως γιατι?
    Λες φιγουραρουν οι φωτο σας στο φβ..Η κοπελα βιωνει τα σταδια του χωρισμου σας..Δεν θελει ακομα να σε βγαλει απο την ζωη της ή πολλες φορες θα νιωθει την αναγκη να ξαναειναι μαζι σου,ειναι ενα σταδιο και αυτο.
    Εσυ εισαι θυμωμενος,πληγωμενος και σκεφτεσαι νομιζω πραγματικα λαθος.

Junior Member
    Οχι δε διαβασες προσεκτικα οσα εγραψα...αλλα ηταν τα συμπερασματα που εβγαλα.

Senior Member
    Πιστεύεις οτι είναι εύκολο να σπάσει μια σχέση 5.5 ετών μέσα σε 2 μέρες και να ξεχαστεί όλο αυτό χωρίς να υπήρξε η παραμικρή άσχημη συμπεριφορά απέναντι της; Δηλαδή τι θα λέει στον εαυτό της; Τον χώρισα γιατί ήταν πολύ σωστός απέναντι μου; Δεν πιστεύω οτι μπορεί να διαγραφεί έτσι μια σχέση, όσο κι αν προσπαθήσει κανείς...
    Εγώ ναι, πιστεύω ότι είναι δυνατόν να τελειώσει μια σχέση 5,5 και 25,5 χρόνων μέσα σε 1 ώρα, όχι σε 2 μέρες. Οι διεργασίες έχουν αρχίσει πολύ νωρίτερα φυσικά, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην δικιά σου περίπτωση.
    Και συνήθως είναι αλήθεια, δεν χωρίζουμε γιατί κάποιος είναι πολύ σωστός απέναντί μας (αν και δεν το αποκλείω κι αυτό, είναι κουραστική η τελειότητα!) αλλά μάλλον γιατί αυτός ο κάποιος νομίζει ότι είναι πολύ σωστός απέναντί μας.
    Ακόμη πιο σπάνια δε, θα χωρίσουμε, επειδή αισθανόμαστε λίγοι μπροστά σε κάποιον πολύ "ανώτερο" από μας, ο οποίος όμως μας λατρεύει. Συνήθως φεύγουμε από αυτόν που νιώθει πολύ σπουδαίος και δεν χάνει ευκαιρία να μας το υπενθυμίζει, υποτιμώντας μας.
    αν το είχε πάρει απόφαση θα τα είχε διαγράψει όλα, θα είχε επιστρέψει όλα τα πράγματα μου και γενικά θα τα έβαζε σε μια τάξη πριν το διαλύσουμε...τώρα συμπεριφέρεται σαν να έχει φύγει ένα ταξίδι και να μη μπορούμε απλά να συναντιόμαστε ενώ κρέμασε και την ταμπέλα έξω από το μυαλό της "ελεύθερη" που μάλλον πιστεύει οτι τη βοηθάει...
    Θα σε πληροφορήσω ότι οι περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις κάπως έτσι τελειώνουν. Σιγά-σιγά, με πισωγυρίσματα, με πιθανές επανασυνδέσεις για λίγο ή μόνο για σεξ ή μόνο για φιλική κουβέντα. Σπανίως μια κι έξω.

Junior Member
    Οκ δεκτά όλα αυτά...τότε οφείλει να μου το ξεκόψει μαχαίρι, να μη μου αφήνει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης ή ρομαντισμού "μου λείπεις σε σκέφτομαι" κλπ και να ρυθμίσει όσες εκκρεμότητες υπάρχουν...στο κάτω κάτω δε φταίω σε τίποτα να παίζει με τα δικά μου αισθήματα δίνοντας μου ψεύτικες ελπίδες και δημιουργώντας μου ενοχές για το σημείο που φτάσαμε. Θυμώνω για τα μεγάλα λόγια που είπε, θυμώνω που έφυγε με αυτό τον τρόπο και δεν έχω κανένα λόγο να της τα συγχωρήσω όλα αυτά. Και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να τη δω ούτε φιλικά ούτε καθαρά σεξουαλικά...είναι ο δικός μου τρόπος αντιμετώπισης μιας κατάστασης που με πληγώνει βαθειά.

Δεν τρέφω αυταπάτες, όλα αυτά που μου λέτε τα έχω σκεφτεί κι εγώ νωρίτερα, όμως επειδή την ξέρω σαν άνθρωπο και την έχω ζήσει σε όλες τις φάσεις της, μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι τα συναισθήματα που μου δείχνει ότι έχει για μένα δεν είναι αρκετά για να είναι μαζί μου...δεν την έχω πιέσει, δεν την έχω παρακαλέσει, απλή συζήτηση κάναμε την τελευταία φορά και μόνη της ανοίχτηκε να μου τα πει όλα αυτά...

Θα της ζητήσω σύντομα ακόμα μια συνάντηση για να κλείσουμε οριστικά τις εκκρεμότητες μας και ο καθένας ας ακολουθήσει την πορεία που επιθυμεί.

Banned
    Εχεις και εσυ τα δικια σου beealone..

Senior Member
    Οκ δεκτά όλα αυτά...τότε οφείλει να μου το ξεκόψει μαχαίρι, να μη μου αφήνει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης ή ρομαντισμού "μου λείπεις σε σκέφτομαι" κλπ και να ρυθμίσει όσες εκκρεμότητες υπάρχουν...στο κάτω κάτω δε φταίω σε τίποτα να παίζει με τα δικά μου αισθήματα δίνοντας μου ψεύτικες ελπίδες και δημιουργώντας μου ενοχές για το σημείο που φτάσαμε. Θυμώνω για τα μεγάλα λόγια που είπε, θυμώνω που έφυγε με αυτό τον τρόπο και δεν έχω κανένα λόγο να της τα συγχωρήσω όλα αυτά. Και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να τη δω ούτε φιλικά ούτε καθαρά σεξουαλικά...είναι ο δικός μου τρόπος αντιμετώπισης μιας κατάστασης που με πληγώνει βαθειά.

Δεν τρέφω αυταπάτες, όλα αυτά που μου λέτε τα έχω σκεφτεί κι εγώ νωρίτερα, όμως επειδή την ξέρω σαν άνθρωπο και την έχω ζήσει σε όλες τις φάσεις της, μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι τα συναισθήματα που μου δείχνει ότι έχει για μένα δεν είναι αρκετά για να είναι μαζί μου...δεν την έχω πιέσει, δεν την έχω παρακαλέσει, απλή συζήτηση κάναμε την τελευταία φορά και μόνη της ανοίχτηκε να μου τα πει όλα αυτά...

Θα της ζητήσω σύντομα ακόμα μια συνάντηση για να κλείσουμε οριστικά τις εκκρεμότητες μας και ο καθένας ας ακολουθήσει την πορεία που επιθυμεί.
    κανεις πολυ καλα που θελεις την κατασταση ξεκαθαρη χωρις ψευτικες ελπιδες και να προχωρησεις την ζωη σου εφοσον η κοπελα δειχνει να μην θελει να ειστε μαζι.
    και κατα τη γνωμη μου, ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις για να μην ταλαιπωρηθεις περισσοτερο.

στην πρωτη παραγραφο ομως, αυτο που κανεις ειναι να ελπιζεις/ζητας/απαιτεις να σκεφτει εκεινη τι θελεις και εχεις αναγκη εσυ, για να προχωρησεις.
    δυστυχως δεν παει ετσι. ο καθενας προσπαθει να το κανει αποτελεσματικο και ανωδυνο για τον εαυτο του. τον εαυτο σου, ΘΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ.
    για εκεινην μπορει να ειναι πιο ευκολο να αφηνει ελπιδες η εκκρεμοτητες, ειτε απο ανασφαλεια, ειτε απο κακως εννοουμενη ευγενεια απεναντι σου ειτε και απο πονηρια (δεν αποκλειεται), για να αφησει καβαντζες πισω της σε περιπτωση που αποτυχει με τους επομενους.
    ΕΣΥ θα δεις τι εχεις αναγκη για να εισαι καλα και να πας παρακατω, μην το απαιτεις επο εκεινην. εκεινη προσπαθει να φροντισει τον εαυτο της. δεν ειναι κοινα τα συμφεροντα σας πλεον..

Junior Member

Question

-Εκείνη:
    δε θέλω να γυρίσω πίσω στις αναμνήσεις
    θελω απλα να με αφησεις λιγο
    θα εχεις την απαντηση που ζητας
    μεχρι το τελος της εβδομαδας
    δεν ειναι προτζεκτ
    αλλα χρειαζομαι αυτο το χρονο για να σκεφτω κι εγω μνε τη σιερα μου
    γιατι μεχρι τωρα απασχολω συνεχεια το μυαλο μου με αλλα πραγματα
    για να μην σκεφτομαι
    -Εγώ:
    δε θέλω να πω περισσότερα για να μη σε επηρεάσω...
    -Εκείνη:
    καλα κανεις
    την κυριακη παμε για καφε
    και θα εχεις οριστικα την απαντηση που θελεις
    δεν παιζω
    απλα πρεπει να τα βαλω κι εγω σε ταξη
    -Εγώ:
    σου έχω εμπιστοσύνη
    και ξέρω οτι δεν παίζεις
    ποτέ δεν έπαιξες
    -Εκείνη:
    χαιρομαι που το καταλαβαινεις
    λοιπον τα λεμε κυριακη...
    θα σου στειλω μνμ..
    για ωρα κλπ
    -Εγώ:
    να μου στείλεις
    έγινε
    -Εκείνη:
    περασα δυο μαθηματα..
    -Εγώ:
    ΩΩΩΩΩ
    μπράβο!!!
    -Εκείνη:
    συγγνωμηα λλα δεν ειχα που αλλου να το πω
    -Εγώ:
    συγχαρητήρια!!
    -Εκείνη:
    ευχαριστω
    Είχαμε μέσω chat τον παραπάνω διάλογο οπου της ζήτησα να μου ξεκαθαρίσει με ένα ναι ή με ένα όχι αν θέλει να είμαστε μαζί, χωρίς να μου λέει "μου λείπεις αλλά δε ξέρω...θέλω χρόνο για να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά...είμαι πιεσμένη και αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από όλα..." και όλα αυτά που μου έχει πει στο παρελθόν και με κρατάνε κι εμένα με μια προσδοκία κι ελπίδα. Αφού της είπα 2-3 ξεκάθαρα πράγματα από τη μεριά μου ότι αυτή η κατάσταση με σκοτώνει κι ότι σκοπεύω να τη διαγράψω οριστικά από τη ζωή μου αν η απάντηση της είναι ΟΧΙ, μου είπε αυτά τα παραπάνω και έτσι τέλειωσε η κουβέντα μας...

Μια πρόβλεψη από τη μεριά σας λοιπόν...υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι μέχρι την Κυριακή που θα βρεθούμε; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ μέχρι τότε για να βοηθήσω την κατάσταση; Να μιλήσω με κάποιο δικό της πρόσωπο (οικογένεια, φίλες) ή να μην ανακατευτώ καθόλου ως τότε; Εννοείται πως δε θα βάλω κανένα Χ στα συναισθήματα μου επειδή απλά της το είπα όμως θα βάλω Χ στη λογική μου και θα πάψω να ασχολούμαι μαζί της.

Junior Member
    Και για ποιο λόγο να μου πει οτι δεν είχα που αλλού να το πω οτι περασε τα μαθήματα της; Μήπως όντως κάτι έχει συμβεί στο σπίτι και νιώθει μόνη της;

Banned
    Και για ποιο λόγο να μου πει οτι δεν είχα που αλλού να το πω οτι περασε τα μαθήματα της; Μήπως όντως κάτι έχει συμβεί στο σπίτι και νιώθει μόνη της;
    5.5 χρονια εσυ ησουν ο ανθρωπος της..Ακομα και να της τελειωσε το ερωτικο,σ'αγαπαει και πεθαινει στην ιδεα οτι δεν θα εχει τον ανθρωπο της.Αν με εννοεις..

Senior Member
    ρε φιλαρακι στην αρχη λες οτι επαιξε παρεξηγηση με τη δουλεια και απο κει στραβωσατε με τους γονεις της, οποτε την επηρεαζουν αρνητικα. μετα σε ρωταω τι επαιξε ακριβως και μου περνας ντουκου. εγω νομιζω η τυπισσα εχει στραβωσει απο αλλο λογο. καλα ξηγηθηκες που την ειπες να σε πει ενα ναι ή ενα οχι. για την ωρα ομως μη της ζαλιζεις τον ερωτα και αστηνα ενα διαστημα χωρις επαφη να καταλαβει πως ειναι να μη σ εχει γτ εχεις γινει κ συ αδερφακι μου χαλι να σε πατησει. πρεπει να ναι πολυ σεξοβομβα για να χεις φαει τοσο σκαλωμα! λοιπον αυτη ξερεις τωρα οτι εισαι πολυ σκυλακι, εβγα τωρα αυτο το ραντεβου να δεις τι θα σε πει και μετα σιγη ιχθυος. προσεχε γτ την κυριακη που θα πατε για καφε θα σε χωρισει, κοιτα μη τα σπασεις απ τα νευρα σου και σε γραφουν τα μμε. θα σου πει τους λογους και σου προτεινω στωικα να πεις, πχ τατιανα μου συμφωνω, εχεις δικιο, το βλεπω κι εγω και κακως επεμεινα. μαλιστα επρεπε να στο χα προτεινει εγω νωριτερα, να ξερεις οτι σε εκτιμω παρα πολυ και περχαπς στο μελλον να ειμαστε φιλαρακια! Πληρωνεις και μετα χανεσαι! Και μην κανεις καμμια μαλακια και την σβησεις απ το φατσοτεφτερο. Κουλ δηλ να εισαι. Καντο και θα δεις οτι θα τν κανεις ταλιατελες μ αυτο το συστημα, αλλιως σε βλεπω να σε κλαιν οι ρεγγες. δες λιγο το σκεπτικο που σου τονιζω και να σου απαντησω κ στα ερωτηματα πιο μετα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast