Results 1 to 11 of 11
Thread: Ο φόβος ατην ιδέα εγκυμοσύνης
-
18-02-2014, 23:29 #1
Ο φόβος ατην ιδέα εγκυμοσύνης
Καλησπέρα, τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κάποια μικροπροβλήματα με την κοπέλα μου λόγω ενός γεγονότος, ασήμαντου στους πιο πολλούς. Συγκεκριμένα, η εν λόγω κοπέλα δεν είχε κάποια ερωτική επαφή προηγουμένως οπότε ήταν λογικό να φοβάται την πρώτη της φορά. Όλα λοιπόν κύλησαν ομαλά και η πρώτη φορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς πριν από λίγες ημέρες που περάσαμε μαζί στο σπίτι μου. Ακολούθησαν άλλες περίππου 4 συνευρέσεις απο τότε και περίππου πριν δύο μέρες η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της στην πόλη που μένει. Ωστόσο άρχισε να φοβάται για πιθανή εγκυμοσύνη όταν έφαγε έναν περίεργο συνδυασμό φαγητών(ελία, ψωμί, μπάμιες και μαρμελάδα φράουλα).Το συμβάν με το φαγητό έγινε 3 μέρες μετά την πρώτη επαφή. Κατά την διάρκεια της πράξεως λάβαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που ενεδείνκυνται, ειδικά το προφυλακτικό, όμως το τελείωμα γινόταν μέσα της. Η αλήθεια είναι πως η άγνοια και η έλλειψη εμπειρίας προκαλεί φόβο. Προσπαθώ διώξω αυτή της την ανησυχία αλλά λόγω και της δικής μου πτωχής εμπειρίας, αδυνατώ να βοηθήσω και την αγαπάω πολύ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προσφέρει βοήθεια σχετικά με το θέμα, ας το κάνει, κάθε βοήθεια δεκτή.:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
- 18-02-2014, 23:32 #2
Μετα την πρωτη φορα αλλαζει ο κυκλος!!Αν εχει καθυστερηση..Αν παλι εφαγε ελιες,ψωμι μπαμιες και μαρμελαδα μαλλον ειναι οξεια γουρουνιαση,αυτο να της το εξηγησεις!
Αλλη εξηγηση ειναι μετα την ........ που εφαγε να ειχε αλλες γαστρονομικες αναζητησεις.
18-02-2014, 23:44 #3
οι μπάμιες και οι ελιές που κολλάνε θεέ μου; ( :p )
έλεος.προφυλάξεις παντού και πάντα όταν γίνεται η πράξη και καλού κακού να τελειώνεις έξω..έξω! η πρωτάρα έφαγε κόλλημα τώρα και θα σου τα πρήξει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι έγκυος.προσέχετε ρε!
18-02-2014, 23:46 #4
Πες της να πάρει ένα test,και θα τελειώσει η φάση...
Εκτος και αν,ένας πονηρός κολυμβητής βρήκε κάποια έξοδο και χώθηκε,οποτε συγχαρητήρια,θα γίνεις πατέρας.
19-02-2014, 00:00 #5
Κουραγιο φιλε μου εγω αντιθετως θα ηθελα διακαως να συμβει κατι τετοιο σε μενα κ το αγορι μου,ενα τεστ θα σας λυσει την απορια παντως η εγκυμοσυνη ειναι ευλογια οχι καταδικη,Ειναι απαραιτητη κ η στοργικη συμπεριφορα απο μερους σου παντα για να νιωθει ασφαλεια
19-02-2014, 11:24 #6
Mageireuoun akoma mpamies?Akoma de katalaba giati tis mageireyoume prin tis petaksoume...!!!
Kante test alla den einai tpt...cool....eidika 3 meres meta ..!!!
19-02-2014, 11:48 #7
Της εχει μπει τωρα η ιδεα και δεν ξεκολλαει.Παρτης ενα τεστ και τελειωσε το θεμα. Ε δεν νομιζω να εγινε η στραβη.Το ελεγξες μετα?
19-02-2014, 13:44 #8
Που τις βρηκε τις μπαμιες τετοια εποχη?
Aν οπως λες πηρατε τα μετρα σας και δεν εσπασε κανενα προφυλακτικο τσαμπα ανησυχει.
Ο φοβος της εγκυμοσυνης ειναι αρκετα συνηθισμενος σε πολλες κοπελες κυριως στην εναρξη της σεξουαλικης τους ζωης , νομιζω πως ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπιστει ειναι μια επισκεψη σε γυναικολογο . Επισης πιστευω πως μια κοπελα που εχει τετοιες ανησυχιες καλο θα ηταν να τις συζηταει και με την μητερα της.
19-02-2014, 16:18 #9
Εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα. Το ψωμί ήταν άσπρο ή ολικής αλέσεως?
19-02-2014, 21:08 #10
Καλα θα μας τρελάνεις;;;
Τι σχέση έχουν τα φαγητά με την εγκυμοσύνη;;;
χαχαχαχαχαχαχ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ.!~
20-02-2014, 08:37 #11
Εφόσον έχετε ίντερνετ, η άγνοια μπορεί να γίνει γνώση και για σένα και γι αυτήν, εύκολα και γρήγορα.
Το ότι συνέδεσε την λήψη συγκεκριμένων τροφών ή συνδυασμών τους, μπορεί και να μην είναι και τόσο τυχαίο από την άλλη.
Μπορεί να αποτέλεσε απλά την αφορμή για το ξέσπασμα κάποιων βαθύτερων φόβων σχετικά με την σεξουαλική επαφή.
Συζητήστε τι ακριβώς γνωρίζει για την αναπαραγωγική διαδικασία, τι όχι, φροντίστε όσα δεν τα ξέρει σωστά να τα διορθώσει στο μυαλό της
ό,τι δε γνωρίζει να το καλύψετε, εσύ κι αυτή, καθώς και να ξεσκονίσετε τις μεθόδους αντισύλληψης, εξηγώντας της πως το τελείωμα μέσα της
ΜΕ προφυλακτικό δεν είναι όμοιο με το να έχεις τελειώσει δίχως αυτό. Φαίνεται να νομίζει πως είναι. Επίσης αναρωτιέμαι μήπως η επιστροφή
στο σπίτι της έχει κάποια σχέση με το ξέσπασμα των φόβων και των κολλημάτων. Τι γνωρίζεις για το περιβάλλον της εκεί?Be warned. My shite detector is on high alert.