ανέκδοτο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Banned
    Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Tοτού και ανοίγει ο Τοτός κρατώντας μια μπύρα και καπνίζοντας ένα πούρο.
    -Είναι εδώ η μαμά σου;
    -Καλά μαλάκας είσαι;

Banned
    Έχω κάνει αναρρίχηση στο Έβερεστ αλλά με κατέβασαν γιατί λέει πατούσα τα σάντουιτς.Ποσο κομπλεξικοι...

Banned
    -Αρχηγέ καταφέραμε και
    κατασχέσαμε 40 κιλά κοκαΐνη...
    -30 κιλά ;;;
    -μάλιστα αρχηγέ 20 κιλά !!

Banned
    Σκάει ένας Παλαιστίνιος σε ένα μπαρ...

Banned
    Ποσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?

Ενας ! Αρκει η λαμπα να θελει πραγματικα να αλλαξει

Banned
    Κλείνε τη βρύση όσο βουρτσίζεις τα δόντια σου!
    -Η βγύθη, τηθ βγύθηθ, τη βγύθη,...

Banned
    Με κ..λωνει πολυ η φωνη σου, θελεις να βγουμε για ποτακι το
    βραδυ?????
    Για ενημερωση υπολοιπου πιεστε 1, για ανανεωση της καρτας
    σας πιεστε 2.............

Senior Member
    Παει ενας τυπος στι γιατρο , κει του δινει εξη μηνες ζωη , οταν στο τελος του εξαμηνου δεν τον πληρωσε , τουδωσε αλλους εξη μηνες...........

Junior Member
    Πέφτει ένα αεροπλάνο και σώζονται ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Γερμανός και ένας Έλληνας. Τους πιάνουν οι Ζουλού και τους έστειλαν στην λαιμητόμο για αποκεφαλισμό.

Λίγο πριν από τον αποκεφαλισμό, ρώτησαν τον Αγγλο για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα μπουκάλι ουίσκι. Του το πήγαν, το ήπιε και μισο-μεθυσμένος έβαλε το κεφάλι του στη λαιμητόμο. Για καλή του τύχη η λεπίδα σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν από τον σβέρκο του και οι Ζουλού το θεώρησαν θεϊκή παρέμβαση και τον άφησαν να ζήσει.

Σειρά πήρε ο Γάλλος. Τον ρώτησαν για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα καλό γεύμα και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. Αφού έφαγε και ήπιε, έβαλε το κεφάλι του στην καρμανιόλα και ως εκ θαύματος η λεπίδα μπλόκαρε και πάλι. Οι Ζουλού, και πάλι το θεώρησαν ως σημάδι από τον Θεό και τον άφησαν να ζήσει.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε για εκτέλεση ο Γερμανός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την τελευταία του επιθυμία τους είπε με αυστηρό ύφος:
    – Να επισκευάσετε αυτό το μηχάνημα!

Κάποτε έπεσε ένα αεροπλάνο σε ένα νησί και μοναδικοί διασωθέντες ήταν ένας Έλληνας και η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford). Οι μέρες και οι μήνες περνούσαν και ο Έλληνας δεν άντεχε άλλο. Της λέει λοιπόν :
    – Cindy είσαι για πίτσι πίτσι;
    Του λέει κι αυτή οτι δέχεται!!! Οι μέρες περνούσαν και κάποια στιγμή, της λέει :
    – Cindy θα μου κάμεις μια χάρη;
    – Τι;
    – Θα φορέσεις τα ρούχα μου;
    – Να τα φορέσω.
    – Θα φορέσεις και το καπέλο μου;
    – Να φορέσω και το καπέλο σου.
    – Να σου ζωγραφίσω κι ένα μουστάκι;
    – Μουστάκι; Aντε ζωγράφισε το.
    – Να σε λέω και Γιώργη;
    – Πες με και Γιώργη.
    – Που λες κουμπάρε Γιώργη, ούτε που βάνει ο νους σου ποιά πηδ*ω τον τελευταίο καιρό…!!!

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας, ένας Αμερικάνος κι ένας Ινδός. Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
    – Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο… λέγοντας:
    – Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
    Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.

– Τί θα έχεις για ασπίδα; ρωτάει ο διάβολος.
    Ο Αμερικάνος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει:
    – Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος!

Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο.
    Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού.
    – Τί θα έχεις για ασπίδα; τον ρωτάει ο διάβολος.
    – Τίποτα, λέει ο Ινδός. Έκανα πενήντα χρόνια γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο!

Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του!
    – Να πάρει, λέει ο διάβολος, πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις.
    – Όχι, λέει ο Ινδός. Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
    – Εντάξει, μείνε να βλέπεις, του λέει ο διάβολος.

Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει:
    – Εσύ τί θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα;
    Και απαντάει ο Έλληνας:
    – Τον Ινδό!

πηγη

Page 3 of 3 FirstFirst 123