Results 46 to 60 of 137
-
24-02-2014, 04:30 #46
Aπο τα ΜΜΕ δεν ακριβολογουμε ποτε,αλλα τελος παντων μη ξεφτιλιζουμε ενα σοβαρο θεμα που ανοιξες..Οι μπαφοι δεν γνωριζεις τι ειναι,γνωριζεις ομως τι ειναι το αλκοολ,δεν μιλησες μονο για ναρκωτικα..μιλησες για ουσιες γενικοτερα.Εσυ πινοντας τι μορφωτικο επιπεδο ειχες?
Δεν το παω επι προσωπικου,απλα οτι δεν καταλαβαινεις εχεις την ταση να το εκτροχιαζεις πληρως..Μου φαινεται η Μαριαν..Και οχι Μαριον,σε λιγο θα την πειτε και Μητσο,καλα σας κανει και σας βαζει στην θεση σας.
- 24-02-2014, 04:44 #47
Επισης οταν επινες τι ψηφιζες?Για να πουμε και τα αναλογα..
24-02-2014, 06:21 #48
εγω θα ελεγα κατα ενα τροπο ναι γιατι οταν καπιον τον κακομεταχειριζεσε τον δερνεις τον κανεις στην ακρη κ τον μαθαινεις να ζει με αυτο το τροπο ετσι κ αυτο μεγαλονοντας θα κανει μαλον το ιδιο θα κακομεταχιριζετε τον εαυτο του θα του φαινετε φυσιολογικοκ ενδεχομενως μπορει να μπλεξει.
24-02-2014, 07:31 #49
24-02-2014, 07:38 #50
Επίσης δε θα μιλήσω τώρα για τι χρυσή αυγή.Σιγά μη δώσω αξια σε ζώα.Ήμαρτον δηλαδή.
Αλλα για να μάθεις καλύτερα,το 95% δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η χρυσή αυγή και το κάνουν από αντίδραση.Γι αυτό και την ψηφίζουν.
(kalos o metatropeas,ty betelgeuse)
24-02-2014, 09:48 #51
Όσο ζώα είναι στην τιμημένη αριστερά και στα άλλα κόμματα τόσο ζώα είναι και οι χρυσαυγιτες.
Επίσης όσο ζώα είναι και η ηλικία του μαγκαιβερ που ψήφιζαν 30 χρονιά κλέφτες,άλλο τόσο είναι και αυτοι που ψηφίζουν Χα..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
μιας και κάποιος που θα γκουγκλαρει τι φταίει για τα ναρκωτικά και τις ουσίες και πεσει εδώ σε αυτό το θέμα να ξέρει ο κάθε ''αλήτης'' τι ψήφιζε κιόλας.Last edited by Aeon; 25-02-2014 at 21:17.
24-02-2014, 11:11 #52
λαθος δεν παιζει ρολο το μορφωτικο επιπεδο παιζει ρολο η αντιληψη που εχεις για τα πραγματα γνωριζω ατομα με πτυχιο που λενε οτι θα ψηφισουν χρυση αυγη επειδη ειναι ακραιο κομμα και πιστευουν οτι θα βαλουν τα αλλα κομματοσκυλα της βουλης στη φυλακη. επισης υπαρχουν και μορφωμενα ατομα που λενε οτι θα ψηφισουν συριζα γιατι ειναι πιο σοσιαλιστες και κατα του μνημονιου. Και οι δυο πλευρες ονειρευονται!!!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
24-02-2014, 11:32 #53
Μια τελευταια λεξη μονο..το ευκολο είναι να πετάμε όμορφες ψυχολογικες αναλύσεις,να λέμε για ολά φταίνε οι γονεις και μέχρι εκεί..το πρόβλημα όμως ειναι σύνθετο και δεν έχει μια κατευθυνση μονο.
Τι να συζητήσεις παραπανω εδώ μεσά,οτάν οι μισοί είναι σε σύγχυση..μπάι μπάι..
24-02-2014, 11:37 #54
και να συνεχισω υπαρχουν νεοι ανθρωποι και προσεξε μορφωμενοι που κατεβαινουν στη δημοτικες εκλογες στηριζοντας ν.δ και πασοκ και το πιο θλιβερο ειναι οτι θα πανε να τους ψηφισουν.
μιας και ξεφυγε λιγο η κουβεντα πιο πολυ υπευθυνους θεωρω τους γονεις αυτων των νεων που διαιωνιζουν τη χαζονοοτροπια αυτης τη κοινωνιας παρα τους γονεις που τα παιδια τους εκαναν την επιλογη να μπλεξουν με ναρκωτικα.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
24-02-2014, 12:14 #55
24-02-2014, 13:42 #56
νομιζω οτι πολλοι δαιμονοποιησατε την λεξη "φταινε", επειδη ειναι φορτισμενη με κακες προθεσεις και βασικα, με προθεσεις....
ενας γονιος μπορει να "φταιει" εχοντας τις καλυτερες των προθεσεων και οντας ο καλυτερος και πιο εναρετος ανθρωπος. χανουν και οι εναρετοι την επαφη με τα παιδια τους, δεν ειναι προνομο των κακοποιων...
για να μην μακρυγορησω, η marian_m με εχει καλυψει απολυτα σε οσα συνολικα ειπε επι του θεματος.
βεβαιως και επηρρεαζει το περιβαλλον και η διαπαιδαγωγηση (αρα πρωτιστως οι γονεις) το αν το παιδι θα ψαξει και θα κολλησει σε ουσιες, ειτε ειναι ναρκωτικα ειτε αλκοολ, σε κακες παρεες, οπως και σε οτιδηποτε αλλο αφορα την εξελιξη του και την προσωπικοτητα του (π.χ. αυτοεκτιμηση).
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ναρκωμανης η αλκοολικος ο γονιος, ουτε οτι ηθελε το κακο του..
μπορει να δουλευε πολυ για να του παρεχει υλικα αγαθα και να εχασε την επαφη με το παιδι του, μπορει να ηταν κολλημενος στις "εναρετες" αποψεις του και να προσπαθησε να τις επιβαλει με τον λαθος τροπο.μπορει να μην ειχε τον τροπο η τις γνωσεις να απαντησει στις αγωνιες του παιδιου του. πολλα μπορει. παντως επηρρεασε σιγουρα.
οπως και σιγουρα δεν ειναι ο μονος λογος ο γονιος, καθως αδερφια με την ιδια διαπαιδαγωγηση η σχεδον την ιδια, εχουν εντελως διαφορετικη εξελιξη. επομενως "φταιει" και κατι που το παιδι ειχε σαν γονιδιακο φορτιο, περα απο την εκπαιδευση..
επομενως κεφτες και δεν φταις :p, δηλαδη, βεβαιως "φταινε", αλλα οχι μονο αυτοι. ειναι συνθετο το θεμα...
24-02-2014, 15:27 #57
mnimonio , ειπα οτι δεν γνωριζω την λεξη ' ΜΠΑΦΟΙ ' ( κ οντως ) . Τι σχεση ομως εχει το μορφωτικο μου επιπεδο που εχω ( γιατι χρησιμοποεις την λεξη ' ειχα ' ) με τον αλκοολισμο μου , αφου επινα απο τα 44-49 χρ. . Δεν γνωριζω τπτ απο ναρκωτικα , απλως οταν το βραδυ στις βολτιτσες στο Χαλανδρι , που εχει πολλη νεολαια , βλεπω συριγγες κατω , καταλαβαινω οτι δεν καναν καποιοι εμβολια !! Γιατι ξεφτιλιζουμε το θεμα λες ? μηπως σενοχλει οτι δεν παιρνω διαφορα θεματα τοσο σοβαρα ,οσο αλλοι ? αν ταπαιρνα ολα τοσο σοβαρα , τωρα θαπρεπε ναμαι εντελως απελπισμενος κ σε απογνωση , απο την σοβαροτατη κτφλψη που με βασανιζει πολλαααα χρονια . Απλως ειμαι πολυ ψυχραιμος , αισοιοδοξος κ προσπαθω να διατηρω το χιουμορ μου , κ καποιος που εχει μια τοσο σοβαρη πολυχρονη κτθλψη , δεν μπορει να τον απασχολησει τπτ σοβαρα , εκτος απο την κτθλψη του .
Δεν πιστευω οτι εκτροχιαζω ενα θεμα , ουτε κ η Μαριον το κανει , αλλωστε της εχω γραψει οτι βρισκω πολλα ποστ της ενδιαφεροντα , απλως του δινω κ αλλες διαστασεις . Με το Μητσο δεν εχω κατι ( ??? ) ουτε που εχουμε αλλαξει κουβεντες .
Βρηκα την προσεγγιση της remedy πολυ σωστη , κατα τα αλλα .Last edited by Macgyver; 24-02-2014 at 16:07.
24-02-2014, 16:02 #58
Επειδη εχω ανοιξει πολλα threads , ενδιαφεροντα κ μη , τοχω παρει αποφαση οτι παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα σχολιασουν δυσμενως , εμενα η τα γραφομενα μου , εχω καταληξει να δειχνω ( κ να αισθανομαι ) παγερη αδιαφορια ( θα δωσω τις στοιχειωδεις εξηγησεις μονον ) σαν την καλυτερη αντιμετωπιση , κ να μην εμπλεκομαι σε λογομαχιες κ ατερμονες συζητησεις . ( σορυ ntoubroutza k mnimonio ) .
24-02-2014, 17:56 #59
24-02-2014, 17:58 #60