Results 46 to 53 of 53
Thread: SOS TO SITE κινδυνευει
-
30-12-2007, 00:21 #46
Και να συμπληρώσω ότι φαντασίωση δικιά του εξίσου αποτελεί το γεγονός ότι η ιστοσελίδα κινδυνεύει και ότι κάποιος σκοτίστηκε να διαρρεύσει πληροφορίες για το άτομό του.....
- 07-01-2008, 11:39 #47
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ.ΣΟΥΠΕΡ ΝΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΨΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ (ΜΑΡΙΝΑ...)
07-01-2008, 11:57 #48
Originally posted by Mοναξιά
2. Ποιες είναι οι μορφές του ηλεκτρονικού εγκλήματος;
1) Απάτη απλή
2) Τηλεπικοινωνιακή απάτη
3) Κυβερνοσφετερισμός (cybersquatting)
4) Προσβολή της προσωπικότητας- δυσφήμιση
5) Πορνογραφία, προσβολή της δημοσίας αιδούς, προστασία ανηλίκων
6) Προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας
7) Παράνομη διείσδυση σε δεδομένα (hacking, cracking)
8) Αλλοίωση ή διαγραφή δεδομένων με ιούς
9) Παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
10) Spamming δηλαδή η αποστολή πολυάριθμων e-mails με διαφημιστικό περιεχόμενο
Από νομικό έγγραφο. Με Bold ίσως το πρώτο σας λέει κάτι. Δεν έχω ανάγκη να συζητήσω με κανέναν τα αυτονόητα. Το άτομο είναι επικίνδυνο. Αν ήθελα να κάνω ζημια στη σελίδα σας θα το είχα κάνει με άλλο τρόπο πιστέψτε με, δεν ξέρετε τι παλιά \'\'*******\'\' είμαι στο δίκτυο και πόσα γνωρίζω για να εξολοθρεύω. Αλλά εδώ δεν ήρθα να καταστρέψω αλλά να κάτσω σαν μαλάκας να βοηθάω με το λόγο μου τους φίλους που πίστευα ότι ήταν σπαθιά. Επειδή κάποτε πέρασα σοβαρό λουκι όπως κι αυτοί και νοιώθω πολύ ικανός να τους βοηθήσω. Δεν το έχω δει σωτήρας, αλλά έτσι μ\'αρεσει, να βοηθάω. Βίτσιο μου, καλά τα λέτε, μαλάκας ήμουν μια ζωή. Και επειδή χτυπάω και την κατάχρηση χημικών φαρμάκων, αυτό και μόνο έφτανε για να με δουν πολλοί σαν επικίνδυνο και άλλοι να λένε ότι είμαι θρησκόληπτος. Ενώ ούτε μια φορά έχω πατήσει στην Εκκλησία.
\'Ετσι που κατέντησε η κοινωνία, σας δικαιολογώ, να σας φαίνεται μαλάκας ένας που θέλει να κάνει το καλό χωρίς όφελος.
Μήπως να σε μηνύσω κι εγώ για διαδικτυακή δυσφήμηση της προσωπικότητας μου;Επικίνδυνη;Με ποιο δικαίωμα με αποκαλείς έτσι;;;
07-01-2008, 12:01 #49
\'Ενα σου λέω μόνο kassy21 ή όπως αλλιώς σε λένε. Αν τολμήσεις να ξαναδημοσιεύσεις προσωπικό μου δεδομένο είτε σε αυτό το site είτε οπουδήποτε αλλού στο internet, μ\'αυτό ή με άλλο ψευδωνυμο, να ξέρεις ότι τις φωτογραφίες σου που μου τις έστειλες παρά το ότι εγώ δεν στις ζήτησα ,και ορκίζομαι στην ψυχή του πατέρα μου γι\'αυτό ότι δεν σου τις ζήτησα γιατί άλλωστε από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα ευγενικά συνάντηση μαζί σου, , θα τις δεις κορνιζωμένες σε όλο το internet ως αντίπραξη. Και επειδή ψάχνω και ψάχνω πολύ καλά, ένα σου λέω , επειδή ξέρω αργά ή γρηγορα θα διαβάσεις τα γραφόμενά μου. Μην τολμήσεις να με αγγίξεις ! Την υπόληψή μου και το καλό όνομα που έχω στο internet. \'Εχω επισημονικά άρθρα παντού και δεν είμαι τυχαίος. Αυτό σου λέω μόνο ! Και μια στρατιά φίλων από πίσω μου και όλοι αγωνιζόμαστε για κάτι ανθρώπους σαν και σένα. Εύχομαι ειλικρινά να νοιώσεις καλά, εγώ δεν απαξιώ, νοιάζομαι πραγματικά για σένα. Ο θυμός μου είναι γιατί δεν κατάφερα να σου δείξω πόσο καλοί είναι κάποιι άνθρωποι. Εύχομαι να μην διαγραφείς καιο με τον καιρό να δεις ότι είμαι ένας καλός φίλος και τίποτα παραπάνω, και όχι αυτός ο περιβόητος πρώην σου που σου είχε κολλήσει ότι είμαι.
07-01-2008, 12:03 #50
Originally posted by NikosD.
Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησε κανείς πως έγινε παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκως κουβεντιάζουμε επ αυτού.
Το ζήτημα είναι η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος και έχω την αίσθηση πως σέβομαι βαθιά τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο φόρουμ και κάνω το καλύτερο δυνατό, στο μέτρο που μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα.
Αν ωστόσο για σένα η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος νοείται μόνο εντός λίγων λεπτών ή έστω μίας, δύο ωρών, τότε θα σου συνιστούσα είτε να αλλάξεις φόρουμ, είτε να ετοιμαστείς για μήνυση προς κάθε εμπλεκόμενο (μέλος του φόρουμ που παραβίασε δεδομένα, ιδιοκτήτη του φόρουμ που άργησε να αντιδράσει κτλ)
Ευχαριστώ και πάλι για την αποκατάσταση
07-01-2008, 12:11 #51
Originally posted by krino
Το ζήτησα (τη συνάντηση) για να πειστεί ότι δεν είμαι εγώ !
Αυτό είναι και η απάντησή μου στον krino.
επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι λιγο αφελης η απαντηση σου.
Καθε ενας δηλαδη που σε αμφισβητει οτι δεν εισαι αυτος που εισαι, της - του ζητας συναντηση???
Εγω καταρχην δεν θα συναντιομουν για αυτο το λογο, για λογους εγωισμου.
Το τηλέφωνο το έδωσα όπως της έγραψα για να με πάρει να πειστεί ότι δεν είμαι και ύστερα αν δεν πειστει ουτε απο αυτο να με δει κι απο κοντα.
παλι δεν καταλαβαινω ποια ειναι η αναγκαιοτητα να πειστουν οι χιλιαδες Κασσι που υπαρχουν ποιος εισαι και ποιο οχι....
Στις ομαδικές σας συναντήσεις δεν ήθελα να εμφανιστώ, γιατί μέχρι τότε δεν είχα λόγο να το κάνω και η kassy21 δεν μου είχε πει ακόμα ότι υποπτεύεται ότι είμαι κάποιος γνωστός της. Ούτε καν με εκείνη δεν ήθελα να συναντηθώ όταν μου το ζήτησε για το λόγο ότι δεν ζητάω σχέση, απλά μου άρεσε να ανταλάσουμε κάποιες απόψεις γραπτά. Ποιός λόγος να συναντιέμαι με αγνώστους στο internet , δεν είναι τακτική μου.
Γενικως σωστα τα λες,
πλην οτι παρολο που δεν συναντιεσαι με κοσμο απο το ιντερνετ, με την Κασσι εκανες μια εξαιρεση.....
Ωραια λοιπον και εγω αμα σου πω οτι σε λενε Νικο, τι θα κανεις??
Θα μου στειλεις τηλεφωνο να δω ποιος εισαι???
Kassi:Πραγματικά πολύ σωστά τα λες.Αν δεν είσαι ο Τάσος τι σε κόφτει αν εγώ η μαλάκω,ψυχοπαθής που ακόμα και αυτή που θεωρούσα φίλη μου βλέπω εδώ ότι μου έχει γράψει ένα μάτσο πινελίκι και απειλή-που την προσπέρασα γιατί κατανοώ το στυλ της αλλά περίμενα ως ομοιοπαθής να κατανοήσει και το δικό μου- εμμονική,επικίνδυνη,καραμπ ουζουκένια άσχετη,εντελώς άγνωστη σε εσένα σε έχω φαντασιωθεί ως Τάσο;;;Αν εμένα μου έλεγε ένας \"μαλάκας\" από το ίντερνετ ότι είμαι η Αννίτα η πρώην του εγώ θα απαξιούσα ή θα απαντούσα ένα σκέτο όχι...Ποιός προέτρεξε να με εκθέσει όταν έγραψε σε ολόκληρο το φόρουμ την ερώτηση μου και για το ποιός διαδίδει ότι είναι ο Τάσος;;;;Δηλαδή να εμπλακώ με τον administrator γιατί εγώ φαντασιώθηκα ότι είσαι ο Τάσος και εσύ ότι κάποιος διαρρέει ότι είσαι;;Μου αρέσει που εσύ κινήθηκες λιγότερο παρορμητικά,πιο ψύχραιμα και ώριμα...
Παρακαλώ να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν είμαστε όλοι φόρα παρτίδα να πηγαίνουμε σε ομαδικές συναντήσεις, άλλος έχει φοβίες άλλος αναστολές, αλλος δεν νοιώθει οικειος.
Στο ειπα και πριν δεν ειναι υποχρεωτικο κατι τετοιο.
Θα μπορουσε να λυσει καποιο προβλημα.
Τελικα δεν θες να εμφανιστεις δημοσια (δεκτη η θεση σου) αλλα ηθελες να κανεις πριβε συναντηση με την Κασσι (για δικους σου λογους) οπου και δεν εκατσε....Και οχι μονο αυτο αλλα σε εξεθεσε εντελως ασχημα με το να δημοσιευσει οσα εβαλε....
Νοιζω οτι θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι μερικες κινησεις που εκανες εχουν και ενα ρισκο το οποιο δεν το ελαβες υποψη σου.
07-01-2008, 12:18 #52
Originally posted by interappted
απο δω κ περα να προσεχεις ομως
αλλο καλος κι αλλο να πιανεσαι....
Θέλω να πω και κάτι άλλο. Μην περιμένετε να γίνει εδώ λαικό δικαστήριο ώστε να ακούσετε την άλλη πλευρά. Η κοπέλα μπαίνει απόσο εχω καταλάβει ξημερώματα, τότε που πεταει τος λασπες της σε αγνώστους. Δεν τίθεται θέμα να ακούσετε την άλλη πλευρά, τίθεται θέμα ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και δεν θα κάτσω στα αυγά μου. Βοηθάω εθελοντικά ομάδες σαν κι αυτην από χρόνια τώρα και δεν ανέχομαι αυτη την συμπεριφορά !
07-01-2008, 12:28 #53
Ως ψυχολόγος που είσαι θα σου συνιστούσα να λύσεις και εκείνο το σύνδρομο του καλού Σαμαρείτη.......Φιλικά και συμβουλευτικά πάντα!!!!
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή