Results 16 to 30 of 53
Thread: SOS TO SITE κινδυνευει
-
05-10-2007, 13:55 #16
ναι καταλαβαινω πως νιωθεις απλα ηθελα να ξεκαθαρισω κ γω με τη σειρα μου οτι δεν ειμαστε ετσι οι οριακοι!καμια σχεση
κ κατι αλλο θα σου πω
βλεπεις απο οτι μια ταινια της κολλησε στο μυαλο οτι ειναι οριακη ενω το να εισαι οριακος ειναι ΒΑΣΑΝΟ δεν ειναι κανενα τσιμπιδακι για τα μαλλια να το ζηλεψεις κ να το θελεις κ το λουστηκε χωρις να εχει διαγνωση δεν σου μπηκε στο μυαλο οτι αυτο το ατομο ψυχαναγκαζεται???κι οτι ισως ψυχαναγκαζοταν κ μαζι σου οντας αρσενικο??????οταν πλαθει ψυχαναγκασμους απο μια ταινια που ειδε δεν θα ψυχαναγκαστει με ενα αρσενικο που της δειχνει φιλικο ενδιαφερον?????
Μαρια το τηλ σου το εχω σβησει
σβησε κ συ το δικο μου
γιατι ξενερωσα εντελως κ κοιτα μην το εκθεσεις κ το δικο μου γιατι θα μαθεις τι εστι original οριακος
δεν θελω καμια επαφη μαζι σου!τα χα παρει που τα χα παρει που θεωρησες την αρρωστεια μου που παιδευομαι κ βασανιζομαι κατι κ καλα σουπερ γιατιο εισαι εξω απο το χωρο τωρα που εκανες κι αυτο με τον Μοναξια........αν κ δεν τον ξερω τον ανθρωπο ενα εχω να σου πω μην με ξαναενοχλησεις
κ μη διαδιδεις οτι εχουμε συναντηθει
!!!!!!!!!!εχω δει ταινιες Σπηλμπεργκ δεν χρειαζομαι αλλες!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 05-10-2007, 14:01 #17
Originally posted by Mοναξιά
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ MODERATORS.
Απο ενα μεμονωμενο γεγονος (το οποιο δεν αμφισβητω την σοβαροτητα του) θες να στησουμε ολοκληρη χωροφυλακη???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ.
αφενως εχεις δικαιο, αφετερου δεν μπορω να μην πω οτι θα επρεπε να εκανες καλυτερη διαχειριση των στοιχειων σου.
Στο ιντερνετ ποτε δεν ξερεις με ποιον συνομιλεις.
Ασχετα απο ολα αυτα, η Κασσι εχει σε 2-3 συνατησεις, θα μπορουσες να ερθεις και εσυ αν ειχατε καποιο θεμα.
Αυτο δεν το λεω σαν προτροπη φυσικα....
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ !!!
Κατα καιρους γινονται μητινκς, αμα θες μπορεις να βρεθεις με το κοσμο που θα παει και εκει να αποδειξεις οτι νομιζεις εφοσν αυτο βολευει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.
Ο Χ διαχειριστης σε ενα τετοιο σαιτ, δυστυχως παραμενει αμισθος και ειναι λογικο να τρεχει να βγαλει το ψωμι του οπως και εσυ που μπαινεις απο την δουλεια σου.
Αν ειναι να εχουμε τετοιες απαιτησεις να του κοψουμε και καποιο μισθο για να εχουεμ να λεμε....
ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ , ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,
για πιο λογο???
ειλικρινα απαντησε μου, δεν καταλαβαινω το λογο να αποδειξεις σε καποιον κατι με το ζορι....
Ασε το καθενα να νομιζει οτι γουσταρει απο την στιγμη τουλαχιστον που εκανες τις πρεπουσες δηλωσεις.
Δηλαδη εγω αμα φανταστω οτι εισαι ο Ναπολεοντας, προκειται να κανεις κατι για αυτο???
ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ?
Οντως ηταν φαουλ κινηση.
Παρολα αυτα η Μαρια δεν ειναι κακη κοπελα.
Απλα ειναι επιπολαια και αγεται και φερεται.
Φυσικα της χρειαζεται ενα γερο χερι ξυλο αλλα.... αλλα.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΠΟΥ ? ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
θα το γραψεις πολλες φορες οτι δεν εισαι ο Τασος???
ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ.
προσωπικα εγω δεν θα ειχα ορεξη να δω μια τετοια γυναικα.
Δεν καταλαβαινω τι λογους εχεις και απευθυνεις τετοιες προσκλησεις....
Οκ ολα τα σαιτ εχουν μπορες...
θα περασει και αυτη.
Αντε καλη καρδιαααααααααα!!!
05-10-2007, 14:10 #18
krino παντα συμφωνω μαζι σου αλλα δω κοιτα μια κακομαθεια κ μονο δεν μπορει να βγαζει στη φορα τηλ!!!!ειπαμε να κλασει οχι να χεσει κι ολας κ σορυ για την εκφραση αλλα τα χω παρει μιλαμε αγριως
αν ημουν ο Μοναξια θα χρειαζοταν μπραβους για να με δει!!!κ γω καμια 10αρια να με κρατανε!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-10-2007, 14:18 #19
Originally posted by interappted
krino παντα συμφωνω μαζι σου αλλα δω κοιτα μια κακομαθεια κ μονο δεν μπορει να βγαζει στη φορα τηλ!!!!ειπαμε να κλασει οχι να χεσει κι ολας κ σορυ για την εκφραση αλλα τα χω παρει μιλαμε αγριως
αν ημουν ο Μοναξια θα χρειαζοταν μπραβους για να με δει!!!κ γω καμια 10αρια να με κρατανε!!!
05-10-2007, 14:21 #20
αν ημουν ο Μοναξια θα χρειαζοταν μπραβους για να με δει!!!κ γω καμια 10αρια να με κρατανε!!!
ετσι ε?
παντα συμφωνεις μαζι μου??
:P
Οκ δεν υπερασπιστηκα την Κασσι αν καταλαβες κατι τετοιο.
Και επειδη εχω βρεθει στην θεση του ανθρωπου καταλαβαινω και πως νιωθει.....
Αλλα τι βγαινει απο ολα αυτα τελικα??
05-10-2007, 14:24 #21
παντα συμφωνω!!!!:P
τι βγαινει???ομαδικος αγωνας για την προστασια προσωπικων στοιχιων
φρικαρε κ μ ετο δικιο του ο ανθρωπος στη θεση του σε μιλαω...δεν θα μιλουσα καθολου ευγενικα
κ......................
η καλομαθεια δεν ειναι ψυχολογικο
πηραμε ολοι ενα μαθημα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-10-2007, 14:28 #22
Το ζήτησα (τη συνάντηση) για να πειστεί ότι δεν είμαι εγώ !
Αυτό είναι και η απάντησή μου στον krino.
επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι λιγο αφελης η απαντηση σου.
Καθε ενας δηλαδη που σε αμφισβητει οτι δεν εισαι αυτος που εισαι, της - του ζητας συναντηση???
Εγω καταρχην δεν θα συναντιομουν για αυτο το λογο, για λογους εγωισμου.
Το τηλέφωνο το έδωσα όπως της έγραψα για να με πάρει να πειστεί ότι δεν είμαι και ύστερα αν δεν πειστει ουτε απο αυτο να με δει κι απο κοντα.
παλι δεν καταλαβαινω ποια ειναι η αναγκαιοτητα να πειστουν οι χιλιαδες Κασσι που υπαρχουν ποιος εισαι και ποιο οχι....
Στις ομαδικές σας συναντήσεις δεν ήθελα να εμφανιστώ, γιατί μέχρι τότε δεν είχα λόγο να το κάνω και η kassy21 δεν μου είχε πει ακόμα ότι υποπτεύεται ότι είμαι κάποιος γνωστός της. Ούτε καν με εκείνη δεν ήθελα να συναντηθώ όταν μου το ζήτησε για το λόγο ότι δεν ζητάω σχέση, απλά μου άρεσε να ανταλάσουμε κάποιες απόψεις γραπτά. Ποιός λόγος να συναντιέμαι με αγνώστους στο internet , δεν είναι τακτική μου.
Γενικως σωστα τα λες,
πλην οτι παρολο που δεν συναντιεσαι με κοσμο απο το ιντερνετ, με την Κασσι εκανες μια εξαιρεση.....
Ωραια λοιπον και εγω αμα σου πω οτι σε λενε Νικο, τι θα κανεις??
Θα μου στειλεις τηλεφωνο να δω ποιος εισαι???
Παρακαλώ να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν είμαστε όλοι φόρα παρτίδα να πηγαίνουμε σε ομαδικές συναντήσεις, άλλος έχει φοβίες άλλος αναστολές, αλλος δεν νοιώθει οικειος.
Στο ειπα και πριν δεν ειναι υποχρεωτικο κατι τετοιο.
Θα μπορουσε να λυσει καποιο προβλημα.
Τελικα δεν θες να εμφανιστεις δημοσια (δεκτη η θεση σου) αλλα ηθελες να κανεις πριβε συναντηση με την Κασσι (για δικους σου λογους) οπου και δεν εκατσε....Και οχι μονο αυτο αλλα σε εξεθεσε εντελως ασχημα με το να δημοσιευσει οσα εβαλε....
Νοιζω οτι θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι μερικες κινησεις που εκανες εχουν και ενα ρισκο το οποιο δεν το ελαβες υποψη σου.
05-10-2007, 14:30 #23
παντα συμφωνω!!!!:P
πατ πατ το interapptedακι...
αντε να κουλαρουμε ολιγον τωρα ε?
05-10-2007, 14:32 #24
δικαιολογεις τα αδικαιολογητα κρινο!
αλλα σε αυτο επι ρισκου τελικα.....εχεις δικιοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-10-2007, 14:42 #25
Ο krino κάνει λάθος σε αυτό που έγραψε ότι παρά το ότι δεν συναντιέμαι με κανέναν , με την kassy θέλω να συναντηθώ. Ζήτησα συνάντηση ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ με εκείνη, μόνο και μόνο για να αμυνθώ, να δει την φάτσα μου και να πειστεί ότι δεν ειμαι ο φίλος της από τα παλιά. Ελάτε τώρα krino , νομίζω καταλαβαινόμαστε. Αν ήθελα συναντηση με τη kassy θα είχα δεχτεί όταν έμμεσα μου το είχε ζητησει κάτι μηνες πριν. \'Οτι έκανα λάθος και που της έστειλα μήνυμα ναι, το παραδεχομαι, δεν μου πάει άλλο να κάνω τον καλό σαμαρείτη, αλλά πιστέψτε μου, όσοι με γνωρίζουν εκτός το ξέρουν αυτό είναι στοιχείο μου. Θα έβλεπα οποινδήποτε μου ζητουσε βοηθεια, γι\'αυτο την πάτησα στη ζωη μου.
05-10-2007, 14:48 #26
απο δω κ περα να προσεχεις ομως
αλλο καλος κι αλλο να πιανεσαι....well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-10-2007, 14:54 #27
απο δω κ περα να προσεχεις ομως
αλλο καλος κι αλλο να πιανεσαι....
Θέλω να πω και κάτι άλλο. Μην περιμένετε να γίνει εδώ λαικό δικαστήριο ώστε να ακούσετε την άλλη πλευρά. Η κοπέλα μπαίνει απόσο εχω καταλάβει ξημερώματα, τότε που πεταει τος λασπες της σε αγνώστους. Δεν τίθεται θέμα να ακούσετε την άλλη πλευρά, τίθεται θέμα ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και δεν θα κάτσω στα αυγά μου. Βοηθάω εθελοντικά ομάδες σαν κι αυτην από χρόνια τώρα και δεν ανέχομαι αυτη την συμπεριφορά !
05-10-2007, 15:17 #28
δικαιολογεις τα αδικαιολογητα κρινο!
αλλα σε αυτο επι ρισκου τελικα.....εχεις δικιο
σουτ εσυ....
παντα εχω δικαιο.
:P
05-10-2007, 15:18 #29
Ο krino κάνει λάθος σε αυτό που έγραψε ότι παρά το ότι δεν συναντιέμαι με κανέναν , με την kassy θέλω να συναντηθώ.
Ψαξε να βρεις μονος σου την αντιφαση,
νομιζω μπορεις.
05-10-2007, 15:21 #30
Και τέτοιες ανοησίες συγνώμη που το λέω έτσι χοντρά για χωροφυλακή σε internet επιτέλους ας πάψουν !! Αν θέλετε να έχετε site αξιοπρεπές που οι θαμώνες να νοιώθουν ασφάλεια οφείλετε να το επιτηρείτε κύριοι !! \'Οπως όλα τα sites, ακόμα και τα πορνοsites έχουν moderators, έτσι οφείλετε να έχετεκαι σεις ! Θα σας καταγγείλω μα το Θεό. Γιατί αν μου γουστάρει εμένα και τρελλαθώ αύριο και έρθω εδώ να βάλω προσωπικα δεδομένα του κύριου Δωδώνη, εγώ και στην Γερμανία να ήμουν θα είχα βάλει λυτούς και δεμένμους να τον προστατεύσω @! και δεν θα τον άφηνα να καίγεται τόσες ώρες
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....