Στρατος κ αναμονη να περασει ο καιρος! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Μυσπ θα συμφωνησω με την κοπελα στο οτι η σχεση σου σε φθειρει , οχι επειδη ειναι σχεση απο αποσταση και ο φιλος σου ειναι στον στρατο αλλα γιατι δειχνεις να εχεις μια εξαρτηση απο τον φιλο σου. Αναφερεις σχεδον σε καθε ποστ οτι θα κανετε οικογενεια και μιλας σπανια για εσενα σαν ανεξαρτητο ατομο. Μερικες φορες εχω την αισθηση οτι νιωθεις οτι αξιζεις μονο και μονο επειδη εχεις μια σχεση.
    Νομιζω πως θα πρεπει να αποκτησεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να αρχισεις να βλεπεις τον εαυτο σου σαν μοναδα.
    Να εχεις υποψην σου οτι στα ζευγαρια οταν το ΕΣΥ και ΕΓΩ γινει ΕΜΕΙΣ , τοτε αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μυσπ θα συμφωνησω με την κοπελα στο οτι η σχεση σου σε φθειρει , οχι επειδη ειναι σχεση απο αποσταση και ο φιλος σου ειναι στον στρατο αλλα γιατι δειχνεις να εχεις μια εξαρτηση απο τον φιλο σου. Αναφερεις σχεδον σε καθε ποστ οτι θα κανετε οικογενεια και μιλας σπανια για εσενα σαν ανεξαρτητο ατομο. Μερικες φορες εχω την αισθηση οτι νιωθεις οτι αξιζεις μονο και μονο επειδη εχεις μια σχεση.
    Νομιζω πως θα πρεπει να αποκτησεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να αρχισεις να βλεπεις τον εαυτο σου σαν μοναδα.
    Να εχεις υποψην σου οτι στα ζευγαρια οταν το ΕΣΥ και ΕΓΩ γινει ΕΜΕΙΣ , τοτε αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.
    μην αγχώνεις τον κόσμο καλέ.όταν βλέπεις ένα άτομο να μιλά με ανησυχία και να ζητά βοήθεια και γνώμες για κάτι καλύτερα πες το με λίγο πιο χαλαρό ύφος.
    φιλικά,έτσι; δεν σε κρίνω αρνητικά σε καμία περίπτωση.Θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι πρέπει να δει τον εαυτό της λίγο ως μονάδα κλπ αλλά όχι κι ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση μόλις το εγώ και το εσύ γίνει εμείς.ίσα ίσα τότε γίνεται πιο δυνατό.η ισχύς εν τη ενώσει.
    εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι σχέσεις πάντα είναι δευτερεύουσες.πρώτα εμείς,μετά οι σχέσεις μας με τους άλλους.σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν είναι.

χαλάρωσε,ζήσε λίγο με τον εαυτό σου τώρα,να το χαρείς και να νιώθεις καλά.άλλωστε σκέψου ''μια σχέση είναι μόνο.μιά σχέση με έναν άνθρωπο'' .Δεν το υποτιμάω.αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.δε χάθηκε κι ο κόσμος αν κάτι πάει στραβά.εσύ να'σαι καλά.

Member
    τι ακριβως ενοεις μ' αυτο? τι προβλημα υπαρχει με το ΕΜΕΙΣ?

Senior Member
    Επετρεψε μου να διαφωνησω.Ναι μεν να μην χανεται η μοναδικοτητα του ατομου,τα ενδιαφεροντα κ η αναγκη για προσωπικο χωρο /χρονο αλλα ειναι πολυ σημαντικο να καταφερουν δυο ανθρωποο το ΕΓΩ και ΕΣΥ να το κανουν ΕΜΕΙΣ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kons_tsia View Post
    τι ακριβως ενοεις μ' αυτο? τι προβλημα υπαρχει με το ΕΜΕΙΣ?
    Ενα ζευγαρι ειναι δυο διαφορετικοι ανθρωποι με δυο διαφορετικες προσωπικοτητες .
    Βασικη προυποθεση για να κανει καποιος μια επιτυχημενη σχεση ειναι να σεβεται τον χαρακτηρα και την μοναδικοτητα του συντροφου του.
    Δεν ειναι καθολου σπανιο ατομα που βρισκονται σε σχεση , ειδικα αν βρισκονται σε μακροχρονια σχεση , να προβαλλουν τις δικες τους επιθυμιες ως κοινη επιθυμια και των δυο γιατι " ξεχνανε " οτι ο συντροφος τους ειναι ανεξαρτητο ατομο.

Κοπελα 93 , με αυτο που εγραψα δεν ηθελα σε καμμια περιπτωση να αγχωσω την μυσπ , αλλα μιας και εχω παρακολουθησει πολλα απο τα θεματα που εχει ανοιξει θεωρω πως επρεπε να της πω αυτα που ειπα ( ακομα και αν ακουγονται σκληρα) αντι να κρατησω υποστηρικτικη σταση.

Senior Member
    Καλα εκτιμω πολυ τις αποψεις σας κ ολοι λετε κατι που εστω εν μερει ειναι αληθες,Ειναι γεγονος ετσι κ γνωριζετε κ απο αλλες δημοσιευσεις μου οτι η ζωη μου ηταν πολυ ζορικη ασκημα σχολικα χρονια αποριψη ψευτικες φιλιες απομονωση προβληματα με τον πατερα μου κ με συγγενεις ο πατερας μου πεθανε αποτομα κακοποιηση απο θειο μου καταθλιψη φαρμακα κ μονο τωρα μαζι με το αγορι μου νιωθω οτι ανασαινω κ δεν ειναι ζορικο να ειμαστε εμεις μιας κ μοιαζουμε παρα πολυ σαν προσωπικοτητες,Ετσι γενικα εχω μαθει να αντιδραω στην ζωη μου κ για μενα το παν ειναι να κανουμε οικογενεια κ παιδια,Αυτο που με φθειρει δεν ειναι η σχεση ειναι οτι οι ασκημες εμπειριες μου δεν μου επετρεψαν να κτισω αυτοπεποιθηση κ επομενως δεν με ενδιαφερει το εγω αλλα το εμεις

Senior Member
    Μυσπ οντως εχεις περασει πολλα και σιγουρα η καταθλιψη που εχεις οφειλεται σε εναν μεγαλο βαθμο σε αυτα τα γεγονοτα.
    Πρεπει ομως πρωτα να μαθεις να τα βγαζεις περα μονη σου πριν προχωρησεις σε οτιδηποτε αλλο , δεν λεω να χωρισεις ή κατι τετοιο αλλα να μην βιαστεις να κανεις οικογενεια.
    Στο κατω κατω εισαι μικρη ακομα , προσπαθησε να βρεις δουλεια και να αποκτησεις δραστηριοτητες εκτος σπιτιου.

Senior Member
    Μυσπ οντως εχεις περασει πολλα και σιγουρα η καταθλιψη που εχεις οφειλεται σε εναν μεγαλο βαθμο σε αυτα τα γεγονοτα.
    Πρεπει ομως πρωτα να μαθεις να τα βγαζεις περα μονη σου πριν προχωρησεις σε οτιδηποτε αλλο , δεν λεω να χωρισεις ή κατι τετοιο αλλα να μην βιαστεις να κανεις οικογενεια.
    Στο κατω κατω εισαι μικρη ακομα , προσπαθησε να βρεις δουλεια και να αποκτησεις δραστηριοτητες εκτος σπιτιου.
    Αγαπητο μελος να εισαι καλα για το ενδιαφερον ομως η οικογενεια ειναι η πρωτη προτεραιοτητα δεν προκεται να κανω τιποτα προτου μεινουμε μαζι με το αγορι μου κ το μονο που θελω ειναι να περασει ο καιρος

Page 2 of 2 FirstFirst 12