Χρειάζομαι βοήθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Banned
    νικολεττα, κοιτα την υγειασου κι με σε απασχολει τοσο πολύ τι νομιζουν οι αλλοι για εσενα ,να σε νοιαζει τι πιστευεις εσυ για τον εαυτοσου!!στην τελικη ποιος κι ποια θα σε κρινει?? μην είναι πιο ηθικες οι φιλες σου?? τι ανεχεσαι να σε κρινουν?
    οσο για το παλικαρι, δε ξερω τι σχεση ειχατε πλαση στο νετ, κι ποσο καιρο τα λεγατε, αν δλδη ειχατε τεριαξει ειδη, αν όχι, μην περημενεις κανενα ανδρα να σκεφτει σοβαρη σχεση με μια κοπελα που στο πρωτο καφε του καθετε!! σορρυ που στο λεω αλλα δεν ειστε 19 -20. ειστε μεγαλα παιδια, κι κανενας ανδρας που εχει εμπειρια από την ζωη του δεν θα θελησει για συντροφο, για σχεση σοβαρη μια κοπελα που το κανουν μεσα σε λιγες ωρες!! απλα, αν ηταν ομρφη η εμπειρια λογικα θα θελησει να βρησκεστε μονο για αυτό, οπου δεν είναι κακο!! στην τελικη η ζωη θελει διασκεδαση.

Senior Member
    Με αυτόν που εχω λογικα τελείωσε, δεν θα εχω τι να πω αν με ρωτήσουν. Έγινα ρεζίλι Εχω μια φιλη μόνο αυτή είναι 29 δεν είναι τόσο όμορφη και δεν είχε πότε κανένα είδος σχέσης

Senior Member
    Αυτός που γνώρισα δύο τρεις μέρες μετά την συνάντηση μου είπε ότι του άρεσα ότι είμαι καλό κορίτσι κι ότι είμαι γλυκιά

Senior Member
    Δύο εβδομάδες γνωριζόμασταν και μετά βρεθήκαμε με αυτόν

Senior Member
    Σήμερα ήρθε η γιατρός για λίγο στο σπίτι απείλησε και είπε την μάνα μου ότι είμαι άρρωστη και θέλω βοήθεια και είπε η μάνα μου αν είναι άρρωστη να την πάμε κι αλλού. Εγώ όμως δεν νιώθω άρρωστη νιώθω μόνη κι εχω κατάθλιψη. Επίσης είπε η γιατρός ότι θα έρθει μια μέρα σπίτι να μιλήσουμε και είπε σε μένα η μάνα μου ότι δεν θέλει να έρθει η γιατρός στο σπίτι κι ότι δεν θέλει ούτε να πάει στον γιατρό να μιλήσουν γιατί ξερει τι γίνετε και λέει ότι δεν είμαι άρρωστη και λέω μπορεί να έχουν δίκιο και λέει να μιλάνε μαζί σου μόνο και αν είσαι άρρωστη να σε πάμε σε νευρολογική κλινική. Μίλησε με την αδερφή μου και την έλεγε για τον εαυτό της ότι δεν ήταν έτσι κι έκλαιγε. Μίλησε στον πατέρα μου σε μια γειτόνισσα κι αύριο θα μιλήσει και σε μια φιλη της κι εγώ δεν εχω κανέναν για να μιλήσω. Στους ψυχολόγους αυτούς δεν ξαναπήγα από όταν έμαθα ότι έφυγε από την δουλειά η μάνα μου κι ούτε σκοπεύω να ξαναπάω. Η γιατρός ήρθε έτσι ξαφνικά χωρίς λόγο

...νικη μου δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις
    Ηρθε μια ψυχολόγος σπίτι σας και είπε μόνη της πως είσαι άρρωστη?
    Μετά επιασε όλη την οικογενεια σου και τη γειτονιά και τους έλεγε το ίδιο?

Senior Member
    Ναι ήρθε η γιατρός και είπε ότι είμαι άρρωστη. Η μάνα μου τα έλεγε σε όλους αυτούς που έγραψα παραπάνω

Senior Member
    Εχω άγχος γιατί αύριο η μητέρα μου μπορεί να μου λέει πράγματα

Senior Member
    Νικη παιρνεις φαρμακα ? Και αν παιρνεις , τα παιρνεις στην δοσολογια που σου λεει η γιατρος σου?

Senior Member
    Ναι παίρνω το ολενξα είναι ολανζαπινη

Senior Member
    Σήμερα ήθελε η μάνα μου να μιλήσουμε, της είπα ότι χώρισα με τον άλλον κι ότι θα του στείλω μύνημα τώρα στα γενέθλια του χρόνια πολλά κι ότι μπορεί να τα ξαναβρούμε.. Μου είπε να μην τον παρακαλαω και να μην κοιτάζω αυτούς που μένουν μακρυά γιατί δεν θα μπορούν να έρχονται. Επίσης η αδερφή μου κι ο γαμπρός μου βγήκαν χτες με μια παρέα και ήταν δύο παιδιά 23 χρόνων, μετά στο σπίτι συζήτησαν με την αδερφή μου να μου γνωρίσουν κάποιον αλλά δεν με ενδιαφέρουν γιατί είναι μικροί και το κατάλαβε η μάνα μου αυτό ότι δεν με ενδιαφέρουν μου είπε εντάξει είναι μικροί. Σήμερα μίλησε η μάνα μου με τον γαμπρό μου, μετά που συζητήσαμε και της είπε ότι έχει επιφυλάξεις για μένα με αυτα που κάνω αυτό με ενόχλησε και είπα στην μάνα μου δεν με ξέρει λέει ούτε εγώ σε ξέρω τώρα σε μαθαίνω, αν είναι να κάνουμε μια συζήτηση όταν έρθουν όλοι μαζί και λέω εγώ δεν θέλω να συζητήσω τίποτα και μου λέει επειδή δεν μιλάς γίνονται αυτα.

Senior Member
    Πιστεύεται ότι δικαίως ενοχλήθηκα λίγο

Senior Member
    Εμένα ο γαμπρός μου με πείραξε γιατί συζητούσαν να με γνωρίσουν κάποιον ενώ δεν ήξεραν ότι χώρισα και δηλαδή τι ήθελε αυτός; να είμαι παρθένα και λέει ότι έχει επιφυλάξεις για μένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    επειδή δεν μιλάς γίνονται αυτα.
    Τότε βρε Νίκη μου κι εσύ πρέπει να μιλάς, άμα γουστάρεις να πάρεις τηλ. ''τον άλλον'' που χώρισες ή σε χώρισε δε έχω καταλάβει.. μη ρωτάς κανέναν πάρε τηλ. γιατί να σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πει ο γαμπρός σου ή ο καθένας... όση βοήθεια κι αν έχεις από την οικογένεια σου, τη γιατρό σου κ.τ.λ. Πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ τον εαυτό σου.. και νομίζω πως, καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσεις: τι θέλεις εσύ από τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και πόσο θα πρέπει να επηρεάζουν τη ζωή σου.. μα το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις κι εσύ για εσένα.. και άσε τη ψυχολόγο να σε βοηθήσει αν νιώθεις ότι δεν είσαι καλά.. τι γνώμη μου, σου είπα δεν ξέρω και δε θα μπορούσα να ξέρω τι νιώθεις.. οι λύσεις για τα προβλήματα μας, είναι τις περισσότερες φορές, εκεί που γεννήθηκαν... μέσα μας..

Senior Member
    Χωρίσαμε λόγω απόστασης αύριο θα του στείλω χρόνια πολλά για τα γενέθλια του ίσως μου μιλήσει. Σήμερα η μάνα μου είπε σε μια φιλη της ότι με αυτα που κάνω δεν με θέλει ούτε τα παιδιά με θέλουν. Δεν της είπα τίποτα χτες με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μιλήσαμε για άσχετα θέματα και με είπε αδερφούλα μου

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast