Results 526 to 540 of 1054
Thread: Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί!
-
11-09-2015, 23:57 #526
Τζινα εγω εδω και 2 μερεςδεν μπορω να καταπιω καλα.δεν ξερω τι σκατα ειναι τουτο παλι..και οι γαμπες χαλια
- 12-09-2015, 00:32 #527
Καλησπερα Μαριαννα,οι σπασμοι στο προσωπο πως ειναι?
Πριν 2 χρονια με ειχε πιασει κ εμενα κατι που ξεκινουσε απο την μεση του μετοπου,προς το ματι,στο αυτι κ κατεληγε στν γναθο,νομιζα πως εφταιγε κανενα δοντι κ ετσι επισκεφτηκα οδοντιατρο,ολα οκ ομως μου ειπε πως ηταν μυικο κ μου υπεδειξε καποιες ασκησεις με τα χερια να κανω πανω στην γναθο κ αν ηθελα(αλλα δεν το εβρισκε απαραιτητο) να παρω μυοχαλαρωτικα.Τελικα με τις ασκησουλες σε 3 μερες ημουν οκ.για δες το αν ειναι κ αυτο..Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
12-09-2015, 13:53 #528
12-09-2015, 14:23 #529
H μανα μου εδω κ καιρο νομιζει οτι κατι την ενοχλει στον λαιμο οταν καταπινει..πηγε σε ΩΡΛ και της ειπε οτι ειναι απο αγχος,ψυχολογικο, δεν βρηκε κατι...ελεος ρε παιδια γαμω ο μυαλο μας μεσα δλδ
Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
12-09-2015, 15:11 #530
Αχιλλεα ξερεις τι ειναι. Μπορει να μοιαζει τρελο αλλα αυτο ειναι.το αγχος..θες ψυχοθεραπεια δες το ...πρεπει...σημερα ειμαι μετρια αλλα παααααρα πολυ βαρος στα ποδια.
12-09-2015, 21:54 #531
Γεια σου agnostix..Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.. Να είσαι καλά..Δυστυχώς οι σπασμοί στο πρόσωπο και όχι μόνο στο πρόσωπο συνεχίζονται..Τζίνα μου γλυκιά αρχίζω και απομακρύνομαι όλο και περισσότερο από την ιδέα του ψυχολόγου - ψυχιάτρου γιατί χειροτερεύω και νομίζω ότι όλοι οι νευρολόγοι με δουλεύουν πια.. Μόνο να έβλεπες τα δάχτυλα των χεριών μου και των ποδιών μου και θα καταλάβαινες για τι χάλι σου μιλάω. Και πολλοί σπασμοί σε χέρια, πόδια και πρόσωπο. Δεν μπορώ να ησυχάσω πουθενά. Με τα χίλια ζόρια τα βγάζω πέρα στη δουλειά. Με έχουν καταστρέψει!
12-09-2015, 22:28 #532
13-09-2015, 12:55 #533
Μαριάννα καλημέρα.Υπάρχει ένα σύνδρομο,το Σύνδρομο Καλοήθους Δεσμίδωσης,το οποίο είναι όπως το λέει και η λέξη:Kαλοήθες.
Το μόνο του ουσιαστικά σύπτωμα είναι οι σπασμοί (δεσμιδώσεις) των μυών και σε κάποιες περιπτώσεις κάνει και κόπωση.
Μήπως ρε σεις έχουμε αυτό όλοι?
Βασικά οι περισσότεροι έχουν φοβηθεί πως είναι σημάδα Πλάγιας Αμυοτροφικής Σκλήρυνσης αλλά δεν το νομίζω.
Δειτέ τις διαφορές του Συνδρόμου Καλοήθους Δεσμίδωσης από την Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση.
http://s7.postimg.org/f9yc542ez/als.jpg
Αν δεν υπάρχει αδυναμία μυών,δεν είναι κάτι το σοβαρό.
Φυσικά το πιθανότερο είναι να είναι κλασικά σωματοποίηση του άγχους από ΓΑΔ (Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή) σε συνδυασμό με Υποχονδρίαση.
13-09-2015, 14:08 #534
Μαριαννα εσυ αν ησουν γιατρος θ αφηνες ασθενη να ψυγει αν υποψιαζοσουν als?η εστω σκληρυνση?πηγαινε κοριτσι μου στον ψυχιατρο να σωθεις..εγω το εκανα πριν εξι μερες κ αρχιζω να βλεπω λιγο φως στο τουνελ..που να σου περιγραψω τι εχω βιωσει εγω...
13-09-2015, 14:48 #535
13-09-2015, 16:31 #536
Κλασικα..οτι θα περασει..κ οτι ηταν υποτροπη απο την αγωγη που σταματησα στους 5 μηνες..αχιλλες ειναι λογικο να εχεις τετοια συμπτωματα κατα καιρους λογω αγωγης.επισης η αγωγη κουκουλωνει το θεμα δεν το λυνει.μονο η ψυχοθεραπεια το λυνει.
13-09-2015, 17:36 #537
Eγώ λέω να εκπληρώσω το όνειρο μου από μικρό παιδί που το άφησα στην μέση λόγω της δουλειάς μου...
Σκέφτομαι στον ελεύθερο μου χρόνο να αρχίσω να μαθαίνω Drums!
Aπό μικρός ήμουν νευρόσπαστο,ας εξωτερικεύσω την ενέργεια μου αυτή σε κάτι εποικοδομητικό τουλάχιστον!
Τουλάχιστον,αν μπορώ να παίξω Drums,σίγουρα ΔΕΝ παίζει να έχω ούτε υποψία νευρολογικής νόσου!
Τώρα μαθαίνω,χωρίς να έχω αγοράσει ακόμα Drums,το αριστερό πόδι να κινείται σε διαφορετικό Pattern από το δεξί.
Παλούκι είναι αλλά σιγά σιγά με εξάσκηση το καταφέρνω!
Πάμε!!
ΥΓ:Οι συσπάσεις και κάτι τρόμοι,συνεχίζονται αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία.
Το βλέφαρο εδώ και 15 μέρες σταμάτησε να μου παίζει.
Δεν σας έχω αναφέρει πως εδώ και 6 χρόνια παίρνω Remeron το βράδυ για την αυπνία.Είναι αντικαταθλιπτικό αλλά σε εμένα δεν λειτουργεί και πολύ καλά με την ιδιότητα του αντικαταθλιπτικού.
Τα SSRI με πιάνουν αλλά εδώ και 2 χρόνια τα έχω κόψει και κρατιέμαι με το ζόρι να μην τα ξαναπάρω...Effexor έπαιρνα,καλό ήταν,αλλά είχε αρκετές παρενέργειες...
13-09-2015, 19:09 #538
Σταύρο γεια σου. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι είναι αυτό το καλοήθες σύνδρομο. Σου εύχομαι να εκπληρώσεις το όνειρο σου. Τα ντραμς είναι η αδυναμία μου. Τζίνα μου γεια και σε εσένα. Στην ερώτηση που μου έκανες θα σου απαντήσω πως δεν πιστεύω πως αν ο γιατρός υποψιαζόταν als ή σκπ θα έδιωχνε κάποιον ασθενή. Αλλά από την άλλη πως είναι δυνατόν βρε Τζίνα μου με όλα αυτά που του είπα να μου λέει με ύφος "Και το νευρολογικό πρόβλημα που είναι;" Απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Προσπαθώ να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου να συνεχίσει πότε τα καταφέρνω πότε όχι και πέφτω πάρα πολύ. Έχω καταστραφεί από τα forum που έχω διαβάσει για σκπ. Αχιλλέα δεν σε ξέχασα..Ευχαριστώ για την στήριξη. Δεν φαντάζεσαι τι "ανακούφιση" νιώθω όταν μου λέει κάποιος "κι εμένα κουνιόταν το δάχτυλο μου" για τον απλό λόγο ότι έχω κολλήσει ότι αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ σε μένα. Αυτό με τα δάχτυλα με τρελαίνει πιο πολύ απ όλα!
13-09-2015, 19:34 #539
καλα για να εκπληρωσεις το ονειρο σου δε χρειαζεται κ να γκαβωθουμε με αυτα τα μαυρα γραματα αλλα ο σωστος τροπος για να φαινονται ωραια ειναι αυτος
13-09-2015, 21:32 #540
Aλέξανδρε καλησπέρα....Δεκτή η παρατήρηση...Αλλά εγώ δεν τα μεγάλωσα όπως εσύ,απλά Bold τα έκανα!
Μαριάννα έλα ρε συ,Drum Lover κι εσύ?
Σε κακό μου βγήκε τελικά...Ενώ καθόμαι και βλέπω μπάσκετ/ποδόσφαιρο τώρα,έχω εντονότερες συσπάσεις στον δείκτη του αριστερού μου χεριού...
Εντωμεταξύ μου το κάνει μόνο στο αριστερό χέρι και αυτό δεν μου αρέσει..Η ασυμμετρία δεν μου αρέσει...Εντωμεταξύ οι συσπάσεις μεταφέρονται και σε άλλα μέρη του σώματος!Αυτό κάπως καλό ακούγεται...
Πχ συσπάσεις στο στήθος,πίσω από τον δελτοειδή μυ,στις γάμπες κτλ..
Κοίτα ρε πούστη μου που πάλι με επαναφέρει στις μαύρες σκέψεις....
Καταλαβαίνετε,Googλάρισμα και ξανά πάλι αρνητισμός για πιθανή σοβαρή ασθένεια...
Εδώ και μισή ώρα σταμάτησαν οι συσπάσεις στον δείκτη.
Λέτε ρε σεις λόγω του ότι δεν πίνω πολύ νερό,να υπάρχει κάποιας μορφής αφυδάτωση στον οργανισμό?
Αλλά ως συνήθως το μυαλό μας πάει στις σοβαρότερες διαταραχές...
Έχω βρει μια νευρολόγο που έχει ειδικότητα στις λεγόμενες Movement Disorders.
Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι.Παρότι έχω επισκεφτεί 10άδες γιατρούς και έχω κάνει άπειρες εξετάσεις,αυτή την φορά φοβάμαι.
Εντωμεταξύ ακόμα και αν αποκλειστεί η ALS υπάρχει και η Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Το κέρατο μου μέσα.Δεν μπορώ άλλες Μαγνητικές.Θα σκάσω.
YΓ:Όπως είχα αναφέρει,επί 1 μήνα είχα πετάρισμα του ματιού μου.Αυτό με άφησε και έδωσε την θέση του στο δάχτυλο του χεριού μου.
Βρήκα μια ευχάριστη πληροφορία στο Internet η οποία λέει:
Twitching of the eyelids, thumb or calf muscles in the legs are common and, according to the University of Maryland Medical Center, caused by anxiety or stress. This benign twitching comes and goes, usually not lasting for more than a few days
Αναφέρει τον αντίχειρα αλλά πιθανολογώ πως μπορεί οποιοδήποτε δάχτυλο να αφορά.Επίσης αναφέρει γάμπες για τον φίλο Αχιλλέα αλλά και Eyelid Twitches !!!
Βέβαια μιλάει για λίγες μέρες,εκεί έχουμε ένα θέμα...
Βλέπω αύριο που γιορτάζω...θα είμαι μέσα στην θλίψη!