Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 71 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1054
    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Kostas62 το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Τρέχω από γιατρό σε γιατρό. Και κουρασμένη είμαι και ψυχολογικά χάλια. Απλά μάλλον το λάθος μου είναι ότι αυτά τα δύο τα "παραβλέπω" πάντα και ψάχνω να βρω αυτό το κάτι παραπάνω. Νομίζω πως έχω πια εμμονή και με τη ΣΚΠ και γίνομαι όλο και χειρότερα. Δυστυχώς διάβασα αμέτρητες σελίδες στο internet και το μυαλό βρίσκεται στην απόλυτη σύγχυση. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι.

Senior Member
    Μαριαννα πως εισαι?εφυγαν οι συσπασεις?

myoikoi spasmoi

Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Μαριαννα πως εισαι?εφυγαν οι συσπασεις?
    ..

Sorry ειμαι ασχετος με τον υπολογιστη εν ολιγοιςεδω και 3 μηνες παριπου εχω εντονο αγχος και μυοικες συσπασεις παντου .εκανα ηλεκτρομυογραφυμα .μαγνητικη αλα δεν ηρεμω.ειμαι πολυ μα πολυ χαλια.

Να τονισω οτι ειμαι αθλητης μαραθονιου .ειμαι σε απογνωση και το ιντερνετ κανει τα πραγματα χειροτερα.πολν χειροτερα .φοβαμαι για αλς .παρακαλω βοηθεια.εχασα τον εαυτο μου.ενχαριστω

Senior Member
    Aχιλλεα καλημερα..νομιζω εχεις μια εξηγηση ωως αθλητης μαραθωνιου.μπορει να εχεις κουραστει.κ εγω φοβαμαι για als κ εχω συσπασεις συνεχομενες στα ποδια κυριως μαζι με πονο ομως.κ λιγοτερες στον κορμο.τι εξετασεις ακριβως εκανες?εκτος απο αυτο το συμπτωμα εχεις κ κατι αλλο?

Γεια σας παιδιά. tzina σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όχι δεν έφυγαν δυστυχώς. 3 μήνες τις έχω και κοντεύω να τρελαθώ. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο το διάστημα για να είναι ψυχολογικό.

tzina εσύ πόσο καιρό έχεις αυτές τις συσπάσεις;

Senior Member
    Η ΣΚΠ διαγιγνωσκεται πια ευκολα με μια μαγνητικη εγκεφαλου.
    Εφ οσον δεν δουν καποια εστια , δεν προερχονται απο αυτο!

οι μυικες συσπασεις , ειναι το τελευταιο που θα σκεφτει καποιος ειδικος, για να υποψιαστει ΣΚΠ!

Αχιλλέα γεια σου. Το ηλεκτρομυογράφημα και η μαγνητική σου ήταν εντάξει;

kostas έχεις δίκιο αλλά με τόσα που διάβασα δεν λέω να ηρεμήσω. Να σε ρωτήσω κάτι; Εσένα την αγωγή που προανέφερες ότι πήρες στην έδωσε ο γιατρός χωρίς να κάνεις μαγνητική ή αφού έκανες και είδε ότι όλα ήταν καλά μετά προχώρησε σ αυτή την αγωγή. Απλά πιστεύω ότι ο δικός μου γιατρός με έστειλε πολύ γρήγορα να επισκεφθώ άλλη ειδικότητα.

Senior Member
    Αφου εκανες αυτες τις εξετασεις , το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εχεις κατι!
    ομως εαν δεν μπορεσεις με καποιο τροπο να ηρεμησεις , δεν θα σου περασουν.
    Σου μιλαω ως παθων , που νομιζα οτι πεθαινω και συνηλθα , με δυσκολιες αλλα συνηλθα.

Δωσε μια ευκαιρια στον εαυτο σου να συνελθει για 5-6 μηνες ,με οποιο τροπο νομιζεις καλυτερο , εστω και με φαρμακευτικη αγωγη απο ειδικο.
    Αντιμετωπισε το τωρα ,γιατι αν εισαι και νεος ανθρωπος αδικεις τον εαυτο σου.

25 χρονών είμαι. Ήμουν όλη μέρα γεμάτη ενέργεια και τώρα είμαι πραγματικά ράκος. Μπράβο σου που το αντιμετώπισες. Θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη πραγματικά. Τώρα το καταλαβαίνω. Εύχομαι να τα καταφέρω κι εγώ.

Senior Member
    Ακριβως ετσι.
    Και μαλιστα η μαγνητικη εγινε υστερα απο δικη μου προτροπη , για να ησυχασω κυριως εγω!
    μετα συμφωνησαμε οτι δεν μπορει να κανει κατι αλλο για μενα , και με παρεμπεψε σε αλλη ειδικοτητα.
    σαν πολυ ισχυρογνωμων ,και με αρκετες γνωσεις λογω των σπουδων μου ( βιοχημικος και με PhD απο το Imperial )αρνιομουν να παραδεχτω οτι ηταν κατι ψυχοσωματικο.
    Ταλαιπωρηθηκα 5 χρονια , παραλιγο να εγκαταλειψω την πολυ καλη δουλεια μου ( ανωτερο στελεχος σε αγγλικη πολυεθνικη ) ,τελικα ομως το παραδεχθηκα , ζητησα βοηθεια και τα καταφερα.
    Εδειξαν κατανοηση για την περιπτωση μου , ειμαι τωρα 62 και δουλευω ακομη για αυτους στην Ελλαδα!

Χίλια μπράβο που τα κατάφερες. Αχ από το μήνυμα σου είναι σαν να "διαβάζω" εμένα. Και εμένα η μαγνητική έγινε ύστερα από δική μου προτροπή. Και εγώ πολύ ισχυρογνώμων. Αλλά εγώ όχι λόγω σπουδών (εγώ έχω σπουδάσει πληροφορική και Μ.Μ.Ε.) αλλά λόγω internet. Αμέτρητες ώρες έχω σπαταλήσει για να διαβάζω και να διαβάζω ασθένειες στο internet και μετά με ένα μαγικό τρόπο να τις κάνω δικές μου.

Quote Originally Posted by marianna27 View Post
    Χίλια μπράβο που τα κατάφερες. Αχ από το μήνυμα σου είναι σαν να "διαβάζω" εμένα. Και εμένα η μαγνητική έγινε ύστερα από δική μου προτροπή. Και εγώ πολύ ισχυρογνώμων. Αλλά εγώ όχι λόγω σπουδών (εγώ έχω σπουδάσει πληροφορική και Μ.Μ.Ε.) αλλά λόγω internet. Αμέτρητες ώρες έχω σπαταλήσει για να διαβάζω και να διαβάζω ασθένειες στο internet και μετά με ένα μαγικό τρόπο να τις κάνω δικές μου.
    Τζινα καλησπερα εκανα μαγνητικη αυχενα εγκεφαλου και 2 μυογραφιματα που οι γιατροι μου παν οτι ειναι οκ.απλα δεν μπορω να ηρεμισω.ειμαι πολυ μα πολυ χαλια.αισθανομαι αυτες τις μαμοσυσπασεις και δεν ηρεμω.κια το ιντερνετ μεγαλη ζυμια.

Page 9 of 71 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast