Results 16 to 24 of 24
Thread: Απλα μια αποψη ζηταω
-
28-02-2014, 17:47 #16
- Join Date
- Jun 2013
- Posts
- 85
Επειδή το σεξ είναι θέμα ταμπού για συζήτηση και είναι λογικό να μη θες να τη ξεκινήσεις, δείξε με άλλους τρόπους (εσύ θα τους βρεις) το ότι σε έχει ξενερώσει η όλη φάση και ότι πρόκειται να τον χωρίσεις. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι ότι δεν τρέχει τίποτα. Αν όντως ισχύουν αυτά που σου λέει, θα πιάσει το μήνυμα και θα αντιδράσει αναλόγως. Αν συνεχίσει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, τότε δεν τον νοιάζει πως νιώθεις γι'αυτό και δεν εννοεί τα περί αγάπης, οπότε καλύτερα να χωρίσεις πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα.
- 28-02-2014, 22:41 #17
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
τελικα δεν παιζεστε!!! χαχαχα, απιστευτωω, σχεδόν ολες οι κοπελες της παρομιας ηλικιας σκεφτεστε με τον ιδιο τροπο ρεσεις!! μα τοσο πολύ???
ολες πεφτετε στην ιδια σκεψη, απλα θελετε κι εσεις να σπασει η σχεση-υποσηνιδιτα- και με την συμπερηφορασας τον κανετε τον αλλον να ξενερωσει , κι μετα για να μην εχετε τυψεις , για να μπορειτε να κλαφτητε στην φιλη σας, το γυρνατε κι το ριχνετε στον αθωο ανδρα σας, οπου ο κακομιρος αναγκαζετε να βρει την "αγγαλιτσα του παθους κι της στοργης"σε καποια άλλη κοπελια!! κι του ριχνετε κι το φτεξιμο!!
01-03-2014, 00:04 #18
- Join Date
- Feb 2014
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 307
Μην τα τσουβαλιαζεις ολα giorgos panou, καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
01-03-2014, 13:30 #19
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
δε τσουβαλιάζω, απεναντίας σεβομαι απολυτα κάθε ενός το θεμα κι το προβληματου!για να μπαινει καποιος εδώ κι να γραφει συγουρα εχει λογο. όμως δεν σημαινει ότι υπαρχει κι ψυχολογικο πρόβλημα, η κατι σοβαρο.
γραφω την γνωμη μου ελευθερα, χωρις να προσβαλω κι χωρις να είμαι βέβαιος κι απολυτος,οπως κι κανεις εσυ, κι ο κάθε ενας, κι πωτες δεν θα τον προσβαλω . ετσι λοιπον κι εδώ αναφερα το τι νομιζω, κι επειδή αυτό που λεει η φιλημας το βλέπουμε σχεδόν παντου, την ιδια αντιδραση την ιδια ενεργεια ετσι λοιπον ειπα ότι για μενα είναι μια χαρα, υγειεστατη η κοπελα κι απλα είναι θεμα του ότι επαψε ο ερωτας, αυτό ολο, στη τελικη αν την ενοχλησα μπορει να μου το πει .
καλο μηνα κι καλη ανοιξη
01-03-2014, 14:02 #20
- Join Date
- Feb 2014
- Location
- Αθηνα
- Posts
- 307
Απο αυτη την αποψη εχεις δικιο :) Η αληθεια ειναι οτι ανθρωποι με απλα προβληματα εχουν την εντυπωση πως ειναι τεραστια, αυτο λογικο ειναι, και δεν το λεω για να μειωσω το προβλημα της κοπελας φυσικα. Τελος παντων, αφου ακομα αντεχω, και εγω μαλλον χωρις σοβαρα προβληματα ειμαι, για να δουμε.
01-03-2014, 21:08 #21
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 374
το προβλημα σου ειναι υπαρκτο αλλα δεν ειναι απαραιτητο να σε απατα η να σε βαρεθηκε .... δε νομιζω να χαθηκε το παθος μεσα σε 2 μηνες μονο .
ολο κ περισσοτεροι νεαροι εχουν πεσμενη λιμπιντο στις μερες μας . ακομη κ μια φορα σεξ το μηνα .....
μην τον χωρισεις μονο απο υποψιες ειδικα αφου κατα τα αλλα εχετε μια ωραια σχεση .
04-03-2014, 13:02 #22
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,368
Αν πραγματικά ΔΕΝ θελει να τον χωρισει θα περιμένει πρωτα να διαπιστωσει αν οι υποψίες της είναι όντως αληθινές, θα αποδεχτεί την ελλειψη διαθεσης του για σεξ ως κατι προσωρινο, θα προσπαθησει η ιδια με καθε τροπο να του φτιάξει διαθεση για σεξ (κι οχι απλα να κλαιγεται σε μας και στις φιλες της), θα κανει υπομονή και θα συμβιβαστει με την όποια τελικά απόδοση του στο κρεββάτι. Αν υπήρχε αληθινη ψυχικη συνδεση της μαζι του δε θα ανοιγε με ελαφρα την καρδία τέτοιο θεμα. Ίσως απλα δεν θελει να πας πει πως επροκειτο για μια επιφανειακη σχεση την οποια κιολας βαρεθηκε.
Πάντως, απ τη μια μερα στην άλλη κανεις δεν αντιμετωπίζει σεξουαλικο προβλημα. Πάντα υπάρχουν περιοδοι στη ζωη του ανθρωπου που η λίμπιντο είναι καπως πεσμενη χωρις απαραιτητα να εχει βαρεθει τον ερωτικο του συντροφο ή να έχει στο μεταξυ βρει άλλον.γιάννης
04-03-2014, 20:50 #23
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
....στον ένα χρόνο σχέσης, η μείωση ερωτικού ενδιαφέροντος απ τον έναν, δεν είναι απλά καμπανάκι, αλλά κόκκινο φως που τυφλώνει.
Κατά τη γνώμη μου, αποστασιοποιήσου και άρχισε να σκέφτεσαι τον χωρισμό.
16-04-2014, 18:47 #24
- Join Date
- Dec 2013
- Location
- Κορυδαλλό
- Posts
- 22
τι εχασα εδω; παιδια ενταξει ολα κομπλε τα βρηκαμε και ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε :)
Similar Threads
-
απεγνωσμενα ζηταω βοηθεια!!!
By ελεανα in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής ΒουλιμίαReplies: 53Last Post: 27-12-2012, 14:42 -
Ζητάω μια μικρή βοήθεια
By essie in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - ΝαρκωτικάReplies: 15Last Post: 04-12-2012, 00:09 -
Ζητάω βοήθεια
By Λένη in forum ΚακοποίησηReplies: 12Last Post: 28-08-2012, 00:03 -
Ζηταω τη βοηθεια των γιατρων
By VelvetUnderground in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 11Last Post: 10-10-2009, 20:01 -
χωρισα και ζηταω βοηθεια!
By apogohteymenos in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 2Last Post: 12-12-2005, 00:31
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία