Απλα μια αποψη ζηταω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

Exclamation Απλα μια αποψη ζηταω

Γεια σας :)

Εδω και 1χρονο ειμαι με τον Χ. . Πολυ καλο παιδι, ευγενικο , γλυκο, με προσεχει και ολα μελι γαλα....και στο σεξουαλικο μεχρι καποιο καιρο ολα καλα....αλλα τους τελευταιους 2 μηνες δεν ξερω.... ολο ειναι πτωμα ολο ειναι κουρασμενος και απο κρεββατι δεν...........0 τιποτα....μηπως με εχει βαρεθει και ντρεπεται να μου το πει? μηπως κατι δεν κανω κατι σωστα? εμενα μου λεει ολο οτι με αγαπαει και θελει να περασουμε μια ζωη μαζι....νταξει ο ερωτας δεν ειναι το μονο που μετραει σε μια σχεση σιγουρα μετρανε κι αλλα....αλλα και αυτο δεν ειναι μετρισιμο (τη σκοτωσα τη λεξη αναθεμα με) ? σπουδαζει σε αλλη πολη εκτος Αθηνας και εδω και καιρο λεει να παρει μεταγραφη εδω στα ΤΕΙ αλλα ολο το καθυστερει...τα θεωρω υποπτα ολα .... φοβαμαι να τον χασω απιστευτα :(

Καλα η αποσταση παλευεται αλλα δεν μπορω να καταλαβω οταν μιλαμε απο Skype κτλπ ολο ορεξουλες και γλυκες και απο κοντα..... τιποτα 0 .....
    Φοβαμαι το κερατο ή απλα με βαρέθηκε....αλλα δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει να κανω διαφορα για να τον "ανεβασω" .

Εκεινος βεβαια αρνειται το κερατο οτι εχει παει με αλλη και οτι αγαπαει μονο εμενα αλλα μαζι κοιμομαστε μια φορα τη εβδομαδα!!!!!Και απλα δεν το εκμεταλλευεται :(

Δεν ξερω τι να κανω ....

Junior Member
    Γεια σου EpheChan! Και μενα μου φαινεται περιεργο αυτο που σου συμβαινει και οι 2 μηνες ειναι μεγαλο διαστημα. Νομιζω πως το αποφευγει. Δηλαδη απο τη μια σου λεει οτι σε θελει και εχει ορεξεις, μεσω Skype, αλλα απο κοντα σου λεει οτι ειναι κουρασμενος και οτι δε θελει. Αυτους του 2-3 μηνες πως ειστε γενικα; Βλεπεστε συχνα; Τον εχεις ρωτησει ξεκαθαρα γιατι δε θελει;

Σκοτωνεται στη δουλεια και γι αυτο δεν εχει ορεξη ή αντιμετωπίζει σοβαρα προβλήματα και έχει απορροφηθει σ αυτα και ξεχασε τα υπολοιπα? Το πρωτο δεν νομιζω, φοιτητης ειναι, για το δευτερο οι περιγραφες σου δεν αφηνουν να νοηθει κατι τετοιο. Ωστόσο, αν σε βαρεθηκε ή βρηκε άλλη δεν θα ξεκοβε μονο απ το σεξ αλλα απ όλα! Μπορεί να ειναι απλα πτωση ερωτικού ενδιαφεροντος και πως θα τον ανεβασεις ή να του εφυγε ο ενθουσιασμος που υπαρχει τον πρωτο καιρο μιας σχεσης. Παρε πρωτοβουλια (οτι κι αν σημαινει αυτο) και μην περιμενεις με σταυρωμενα χερια απ τον ίδιο. Κανε πραγματα πουθα βγαλουν τη σχεση απ τη ρουτινα.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by EpheChan View Post
    Γεια σας :)

Εδω και 1χρονο ειμαι με τον Χ. . Πολυ καλο παιδι, ευγενικο , γλυκο, με προσεχει και ολα μελι γαλα....και στο σεξουαλικο μεχρι καποιο καιρο ολα καλα....αλλα τους τελευταιους 2 μηνες δεν ξερω.... ολο ειναι πτωμα ολο ειναι κουρασμενος και απο κρεββατι δεν...........0 τιποτα....μηπως με εχει βαρεθει και ντρεπεται να μου το πει? μηπως κατι δεν κανω κατι σωστα? εμενα μου λεει ολο οτι με αγαπαει και θελει να περασουμε μια ζωη μαζι....νταξει ο ερωτας δεν ειναι το μονο που μετραει σε μια σχεση σιγουρα μετρανε κι αλλα....αλλα και αυτο δεν ειναι μετρισιμο (τη σκοτωσα τη λεξη αναθεμα με) ? σπουδαζει σε αλλη πολη εκτος Αθηνας και εδω και καιρο λεει να παρει μεταγραφη εδω στα ΤΕΙ αλλα ολο το καθυστερει...τα θεωρω υποπτα ολα .... φοβαμαι να τον χασω απιστευτα :(

Καλα η αποσταση παλευεται αλλα δεν μπορω να καταλαβω οταν μιλαμε απο Skype κτλπ ολο ορεξουλες και γλυκες και απο κοντα..... τιποτα 0 .....
    Φοβαμαι το κερατο ή απλα με βαρέθηκε....αλλα δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει να κανω διαφορα για να τον "ανεβασω" .

Εκεινος βεβαια αρνειται το κερατο οτι εχει παει με αλλη και οτι αγαπαει μονο εμενα αλλα μαζι κοιμομαστε μια φορα τη εβδομαδα!!!!!Και απλα δεν το εκμεταλλευεται :(

Δεν ξερω τι να κανω ....
    και εγώ τα είχα με έναν 1 χρόνο από απόσταση και με χώρισε αυτός.
    είχε κουραστεί λέει........
    η συμβουλή μου;; χώρισε τώρα.
    δεν έχει σημασία τι παίζει με αυτόν,κανείς δε θα σε σκεφτεί,τι θέλεις και τι όχι.αυτός αμα κουραστεί θα φύγει.
    εφ'όσον δεν περνάς καλά τώρα και ούτε σεξ και έτσι,χώρισε.μιά ζωή έχουμε μόνο.μπορείς να περάσεις καλύτερα.
    εγώ προσωπικά πέρασα χάλια.πολύ χάλια.σεξ υπήρχε και πολύ αλλά τι να το κάνεις όταν λήγει τόσο άσχημα η ιστορία; όταν ο άλλος σου λέει ότι ''μας κατέστρεψε η απόσταση''
    κι άλλες τέτοιες μαλακίες και δεν ήθελε να προσπαθήσει. δε θα έχει πολύ υπομονή ακόμα,θα σηκωθεί και θα φύγει και θα κλαίς.έτσι γίνεται..η απόσταση είναι πολύ κακή επιλογή!
    σε μένα όλα άσχημα πήγαν! και τώρα νιώθω τέλεια!!!! πιο καλά κι από πριν που δεν είχα σχέση!! από κάθε κακή εμπειρία βγαίνεις καλύτερος.εγώ προτείνω να χωρίσεις
    μπορεί να έχει άλλη μπορεί να σε βαρέθηκε μπορεί να κουράστηκε.ό,τι από αυτά κι αν είναι εσύ θα πληγωθείς!
    ποτέ ξανά απόσταση.καταρχάς δεν μπορείς να τον μάθεις! α και να σημειώσω...ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να αναζωπυρώσεις τη σχέση από απόσταση.όταν δε νιώθει καλά δε θα νιώθει.εσύ δεν μπορείς να το σώσεις.
    κι εγώ νόμιζα ότι εγώ έφταιγα,αλλά τελικά λάθος νόμιζα!
    πωω ένιωσα άσχημα μόνο και μόνο που τα συζήτησα και τα ξαναθυμήθηκα.ελπίζω να βοήθησα εσένα να μην περάσεις το ίδιο.
    απάντησα για να γλιτώσεις τουλάχιστον εσύ από την άσχημη ιστορία,με λυπεί το θέμα πολύ και δε θέλω να πω κάτι άλλο.! εύχομαι την καλύτερη κατάληξη σε σένα! να προσέχεις!

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκοτωνεται στη δουλεια και γι αυτο δεν εχει ορεξη ή αντιμετωπίζει σοβαρα προβλήματα και έχει απορροφηθει σ αυτα και ξεχασε τα υπολοιπα? Το πρωτο δεν νομιζω, φοιτητης ειναι, για το δευτερο οι περιγραφες σου δεν αφηνουν να νοηθει κατι τετοιο. Ωστόσο, αν σε βαρεθηκε ή βρηκε άλλη δεν θα ξεκοβε μονο απ το σεξ αλλα απ όλα! Μπορεί να ειναι απλα πτωση ερωτικού ενδιαφεροντος και πως θα τον ανεβασεις ή να του εφυγε ο ενθουσιασμος που υπαρχει τον πρωτο καιρο μιας σχεσης. Παρε πρωτοβουλια (οτι κι αν σημαινει αυτο) και μην περιμενεις με σταυρωμενα χερια απ τον ίδιο. Κανε πραγματα πουθα βγαλουν τη σχεση απ τη ρουτινα.

σαν τι πρωτοβουλια?

Junior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    και εγώ τα είχα με έναν 1 χρόνο από απόσταση και με χώρισε αυτός.
    είχε κουραστεί λέει........
    η συμβουλή μου;; χώρισε τώρα.
    δεν έχει σημασία τι παίζει με αυτόν,κανείς δε θα σε σκεφτεί,τι θέλεις και τι όχι.αυτός αμα κουραστεί θα φύγει.
    εφ'όσον δεν περνάς καλά τώρα και ούτε σεξ και έτσι,χώρισε.μιά ζωή έχουμε μόνο.μπορείς να περάσεις καλύτερα.
    εγώ προσωπικά πέρασα χάλια.πολύ χάλια.σεξ υπήρχε και πολύ αλλά τι να το κάνεις όταν λήγει τόσο άσχημα η ιστορία; όταν ο άλλος σου λέει ότι ''μας κατέστρεψε η απόσταση''
    κι άλλες τέτοιες μαλακίες και δεν ήθελε να προσπαθήσει. δε θα έχει πολύ υπομονή ακόμα,θα σηκωθεί και θα φύγει και θα κλαίς.έτσι γίνεται..η απόσταση είναι πολύ κακή επιλογή!
    σε μένα όλα άσχημα πήγαν! και τώρα νιώθω τέλεια!!!! πιο καλά κι από πριν που δεν είχα σχέση!! από κάθε κακή εμπειρία βγαίνεις καλύτερος.εγώ προτείνω να χωρίσεις
    μπορεί να έχει άλλη μπορεί να σε βαρέθηκε μπορεί να κουράστηκε.ό,τι από αυτά κι αν είναι εσύ θα πληγωθείς!
    ποτέ ξανά απόσταση.καταρχάς δεν μπορείς να τον μάθεις! α και να σημειώσω...ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να αναζωπυρώσεις τη σχέση από απόσταση.όταν δε νιώθει καλά δε θα νιώθει.εσύ δεν μπορείς να το σώσεις.
    κι εγώ νόμιζα ότι εγώ έφταιγα,αλλά τελικά λάθος νόμιζα!
    πωω ένιωσα άσχημα μόνο και μόνο που τα συζήτησα και τα ξαναθυμήθηκα.ελπίζω να βοήθησα εσένα να μην περάσεις το ίδιο.
    απάντησα για να γλιτώσεις τουλάχιστον εσύ από την άσχημη ιστορία,με λυπεί το θέμα πολύ και δε θέλω να πω κάτι άλλο.! εύχομαι την καλύτερη κατάληξη σε σένα! να προσέχεις!
    το σκεφτομαι ηδη για χωρισμο :/ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια :)

Senior Member
    Η σχέση σας δε φαίνεται να περιέχει την απαραίτητη εμπιστοσύνη ώστε να μιλήσεις καθαρά στον άλλον για το τι νιώθεις, για τις ανησυχίες σου,
    τους φόβους ή τις επιθυμίες σου. Και να έχει κι αυτός την ευκαιρία να απαντήσει σε όσα σε ανησυχούν ή σε φοβίζουν. Όμως επίσης απογοητευτικό μου φαίνεται το γεγονός
    πως μπορεί να μην έχει αυτός επιθυμία, αλλά υποθέτει ότι δεν έχεις και συ. Σχέση μέσω skype δεν υφίσταται, οι σχέσεις χτίζονται μέσα σε πραγματικές συνθήκες,
    χρειάζονται και την ζεστασιά και την παρουσία του άλλου που θα καταπραύνει τις ελλείψεις, τις τυχόν ανασφάλειες, τις ασυνεννοησίες, και τα μύρια όσα κακά της απόστασης.
    Οπότε, τι να το κάνεις εσύ που στο skype σου κάνει γλύκες. Το ζήτημα είναι υπάρχουν πραγματικές γλύκες που να γλυκαίνουν ώστε να κρατήσει η σχέση.
    Υποτίθεται εν τω μεταξύ ότι η απόσταση μεγαλώνει την επιθυμία. Όμως και η απογοήτευση μπορεί να δουλεύει ενάντια και να τη σκοτώνει.
    Last edited by 1-555-Confide; 27-02-2014 at 02:05.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Μπορει το αγορι σου να εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα . Ισως να παιρνει και φαρμακα . Ολα αυτα πολλες φορες εχουν επιπτωσεις στην σεξουαλικη υγεια του ατομου , μιλαω απο προσωπικη πειρα ! Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο ακομα να προσπαθησεις να καταλαβεις αν κουβαλαει κατι τετοιο μεσα του . Οπως και να εχει το πραγμα τελικα κανε αυτο που θα σε ανακουφισει , ακολουθα το ενστικτο σου !

Junior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Η σχέση σας δε φαίνεται να περιέχει την απαραίτητη εμπιστοσύνη ώστε να μιλήσεις καθαρά στον άλλον για το τι νιώθεις, για τις ανησυχίες σου,
    τους φόβους ή τις επιθυμίες σου. Και να έχει κι αυτός την ευκαιρία να απαντήσει σε όσα σε ανησυχούν ή σε φοβίζουν. Όμως επίσης απογοητευτικό μου φαίνεται το γεγονός
    πως μπορεί να μην έχει αυτός επιθυμία, αλλά υποθέτει ότι δεν έχεις και συ. Σχέση μέσω skype δεν υφίσταται, οι σχέσεις χτίζονται μέσα σε πραγματικές συνθήκες,
    χρειάζονται και την ζεστασιά και την παρουσία του άλλου που θα καταπραύνει τις ελλείψεις, τις τυχόν ανασφάλειες, τις ασυνεννοησίες, και τα μύρια όσα κακά της απόστασης.
    Οπότε, τι να το κάνεις εσύ που στο skype σου κάνει γλύκες. Το ζήτημα είναι υπάρχουν πραγματικές γλύκες που να γλυκαίνουν ώστε να κρατήσει η σχέση.
    Υποτίθεται εν τω μεταξύ ότι η απόσταση μεγαλώνει την επιθυμία. Όμως και η απογοήτευση μπορεί να δουλεύει ενάντια και να τη σκοτώνει.
    κανονικη σχεση εχουμε Αθηνα μενουμε και οι 2 απλα οταν λειπει Λαμια ειναι το παλουκι.....για αυτο εχουμε το σκυπε

Senior Member
    εννοεις οτι καθε εβδομαδα που βρισκεστε δεν κανετε καθολου σεξ και δεν εχετε κανει επι 2 μηνες (!) η οτι κανετε αλλα δεν ειναι ικανοποιητικο για σενα?
    αν δεν κανετε εδω και 2 μηνες σεξ, ειναι very bad news....
    φυσικα και δεν μπορει να προχωρησει μια ερωτικη σχεση και μαλιστα τοσο φρεσκια χωρις ικανοποιητικο σεξ, το συζητας?
    πολλα μπορει να συμβαινουν.
    ολα οσα μας περιεγραψες ειναι δυσοιωνα, με πρωτο το σεξ βεβαια. αλλα και το οτι μπορει να ερθει αθηνα και προτιμαει να παραμενει λαμια (μα, λαμια??) ειναι επισης περιεργο και αρνητικο για την σχεση σας.
    μην κολλας τοσο στις αιτιες και μην κανεις τον ντετεκτιβ. με μοναδικη εξαιρεση, να εχει καποια παθηση ο φιλος σου και να παιρνει φαρμακα.
    αλλιως, μπορει να θελει η να εχει καποια αλλη, μπορει να βαρεθηκε. ΕΣΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ (ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ :P) ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ? ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ? αν οχι, φυγε. το σεξ ειναι ενα θεμα που δεν λυνεται με συζητησεις κατα τη γνωμη μου. η ειναι αυθορμητο και αμοιβαιο, η αστο και πηγαινε γι αλλα.

Senior Member
    Παλιοτερα ειχα και γω σχεση απο αθηνα και σπουδαζω Λαμια.Ειμασταν απο 16 χρονων μαζι ,ειχαμε χτισει γερες βασεις κ οταν εφυγα για Λαμια ειμασταν ηδη 2 χρονια.Ερχοταν κ πηγαινα...Δεν περνουσε μερα ανεκμεταλλευτη.Κατι παιζει δεν εξηγειται...Ψαχτο,μιλα ανοιχτα...Μην χανεις κ αλλο χρονο.

...μπορεί να χει βρει άλλη κι ετσι εσύ από σχέση/ερωτας μετατράπηκες σε βάση. Δλδ αν δεν προχωρησει καλα η νεα γνωριμία επιστρεφει στο ασφαλές λιμάνι, δλδ εσενα, που στη σκεψη του εισαι δεδομενη. Απλα κραταει την καλη επαφη μαζι σου σε βαθμο τετοιο, οπως πιστευει, που να εξακολουθεις να νιωθεις/πιστευεις πως η σχεση κραταει σταθερα.
    Από ωραια λόγια ("θα περασω την υπολοιπη μου ζωη μαζι σου", "σε θελω" κλπ κλπ συναφη) όλοι ξερουν, το ζητημα ειναι αν τα εννοουν. Αυτο όμως ευκολα διαπιστωνεται από το αν ακολουθουν αναλογα έργα! Βεβαια παιζει και τ' αλλο, αμα γουσταρουμε καποιον την καθε καλη του κουβεντα την παιρνουμε τοις μετρητοις και την ερμηνευουμε ή τη διασκευαζουμε συμφωνα με τα αισθηματα μας, κι ο αλλος στο μεταξυ δεν την εννοουσε ή απλα την ξεχασε...
    .....υποθεσεις κανουμε, δεν εχεις προς το παρόν καμιά ένδειξη για την αιτία στην αλλαγη της συμπεριφορας του!
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνώ με Remedy.
    Η σχέση είναι σαν το λουλούδι, θέλει πότισμα, αλλιώς θα μαραθεί.
    Και ο έρωτας ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό, ειδικά για νέους ανθρώπους που θέλουν και πρέπει να ζήσουν έντονα συναισθήματα.
    Και ακόμη στην περίπτωση που παίρνει φάρμακα, εσύ τι προθέσεις έχεις?
    Θα περιμένεις, θα τον υποστηρίξεις, θα τον βοηθήσεις (επειδή λες ότι φοβάσαι να τον χάσεις απίστευτα) ή θα παραμένει το θέμα του sex που όπως ειπώθηκε δεν λύνεται με κουβέντες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...μπορεί να χει βρει άλλη κι ετσι εσύ από σχέση/ερωτας μετατράπηκες σε βάση. Δλδ αν δεν προχωρησει καλα η νεα γνωριμία επιστρεφει στο ασφαλές λιμάνι, δλδ εσενα, που στη σκεψη του εισαι δεδομενη. Απλα κραταει την καλη επαφη μαζι σου σε βαθμο τετοιο, οπως πιστευει, που να εξακολουθεις να νιωθεις/πιστευεις πως η σχεση κραταει σταθερα.
    Από ωραια λόγια ("θα περασω την υπολοιπη μου ζωη μαζι σου", "σε θελω" κλπ κλπ συναφη) όλοι ξερουν, το ζητημα ειναι αν τα εννοουν. Αυτο όμως ευκολα διαπιστωνεται από το αν ακολουθουν αναλογα έργα! Βεβαια παιζει και τ' αλλο, αμα γουσταρουμε καποιον την καθε καλη του κουβεντα την παιρνουμε τοις μετρητοις και την ερμηνευουμε ή τη διασκευαζουμε συμφωνα με τα αισθηματα μας, κι ο αλλος στο μεταξυ δεν την εννοουσε ή απλα την ξεχασε...
    .....υποθεσεις κανουμε, δεν εχεις προς το παρόν καμιά ένδειξη για την αιτία στην αλλαγη της συμπεριφορας του!
    συμφωνω απολυτα.
    το "λιμανι"/βαση, απο την σχεση/ ερωτα διαφερουν ΑΚΡΙΒΩΣ στο παθιασμενο σεξ.
    δεν υπαρχει ερωτευμενος (πλην των ασθενων οπως ειπα) που δεν επιδιωκει συχνο και παθιασμενο σεξ με το αντικειμενο του ποθου του- δεσμο του.
    και για μενα, αυτο ειναι και το μονο 'τεστ" για την ερωτικη ποιοτητα μιας σχεσης ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ολο το συντροφικο κομματι ειναι αρμονικο, δλδ υπαρχει συνεννοηση χωρις καυγαδες, αγαπη, κοινες δραστηριοτητες κλπ.
    καλη συντροφια και συνεννοηση χωρις σεξ, εχουμε και με τους καλους φιλους μας.
    καποιοι μπορουν και τα ξεχωριζουν αυτα στο μυαλο τους και θεωρουν οτι μπορουν να κανουν μια σχεση- γαμο χωρις ερωτα και στην συνεχεια χωρις καν σεξ.
    αυτο σημαινει ομως οτι η δεν τους αφορα το σεξ (πολυ σπανιο), η οτι το βρισκουν αλλου.....
    προσωπικα δεν μπορω να τα διαχωρισω. δεν εχει κανενα νοημα για μενα να εχω μια σχεση/γαμο χωρις ερωτα και παθιασμενο σεξ και σε συζητησεις με τον συντροφο μου ,μου εχει πει το ιδιο ακριβως, οτι δεν προχωρουσε παλιοτερες ασημαντες γνωριμιες του σε σχεση γιατι δεν ενοιωθε ερωτευμενος ουτε ικανοποιητικο σεξουαλικο ενδιαφερον.

Senior Member
    απλα συζητηστε,πιστευω βοηθαει!με το να καθεσται και να κανεται υποθεσεις δεν βγαινει πουθενα!καπου θα βρεθει λυση!

Page 1 of 2 12 LastLast