Results 16 to 18 of 18
Thread: Ασυνέπεια στην ώρα
-
03-03-2014, 00:44 #16
Δε δουλεύω λόγω διαταραχής άγχους +κοινωνικής φοβίας+κατάθλιψης. 2 δουλειές έχω καταφέρει να κάνω μέχρι στιγμής και βέβαια η ασυνέπεια μου δημιουργούσε τρομερό πρόβλημα και επιπρόσθετο άγχος και εντάσεις . Με κρατούσαν μόνο επειδή ήμουν καλή σε όλα τα υπόλοιπα. Έκανα και κάποιες δουλειές χωρίς πληρωμή, όπου τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα, γιατί οι σχέσεις ήταν περισσότερο σε φιλικό επίπεδο.
Το χειρότερο είναι πως έχω δώσει «πάτημα» να μου μιλήσουν πολύ άσχημα, άνθρωποι που κατά τα άλλα τους έχω φερθεί πολύ καλά και είναι δύσκολο να απαιτήσω σεβασμό όταν το λάθος είναι αρχικά δικό μου.
Για να τραβήξω την προσοχή δεν το συζητώ καν. Ειδικά με την κοινωνική φοβία, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω όταν μπαίνω σε έναν χώρο. Νιώθω πολύ πιο άνετα όταν μπορώ να ξεκινάω με την παρέα μου και όχι μόνη. Επίσης είναι ένα θέμα που έχω από πολύ μικρή, απλά μέχρι κάποια ηλικία το διαχειριζόμουν καλύτερα, ίσως επειδή πιεζόμουν να μπαίνω σε πρόγραμμα λόγω δραστηριοτήτων που τώρα δεν έχω.
Αυτό με το ρολόι το έχω δοκιμάσει και παραδόξως έκανε τα πράγματα χειρότερα. Για ένα μεγάλο διάστημα είχα βάλει όλα τα ρολόγια πιο μπροστά και κατέληγα να σκέφτομαι υποσυνείδητα «πάει μπροστά, άρα έχω ακόμα χρόνο» και τελικά καθυστερούσα ακόμα περισσότερο. Το ξέρω είναι άρρωστο τελείως.
Το μόνο που κάνω τουλάχιστον είναι να είμαι σε όλους ξεκάθαρη όπως είπε flatl. Προσπαθώ να μην κλείνω καν ραντεβου. Τους λέω ότι έχω αυτό το ελάττωμα, αλλά και πάλι πολλοί με αντιμετωπίζουν σαν να το κάνω επίτηδες. Φυσικά δε λέω ότι όλοι δεν ενδιαφέρονται, αλλά με μερικούς γίνομαι καχύποπτη γιατί επιμένουν να με μειώνουν, ενώ έχω δείξει τον σεβασμό μου με όλους τους υπόλοιπους τρόπους.
Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η για το κατεβατό.
Αλέξανδρε εγώ η κοπέλα ευχαριστώ τις κοπέλες που σου απάντησαν και κατάλαβα ότι κάνεις χιούμορ, γιατί στο πρώτο μνμ με έπιασε λίγο σύγκρυο. Εκφράσου ελεύθερα όμως το χιούμορ εδώ μέσα κάνει καλό
- 03-03-2014, 13:21 #17
Βασικα στο αρχικο μου ποστ δεν εννουσα ακριβως να αλλαξεις το ρολοι αλλα να βαλεις υποσυνειδητα deadline μια ωρα νωριτερα οπως η φιλη σου που σου λεει μια ωρα π.χ να πουμε δεκα για να ρθεις εντεκα, απλα κανε αυτο που κανει η φιλη σου αντιστροφα π.χ να πουμε 9 για να ερθω δεκα. Μπορεις να το συνδυασεις αυτο που σου λεω δηλάδη και να σαι ξεκαθαρη σχετικα με το θεμα και να προσπαθησεις να κανεις αυτο.
Last edited by ftatl; 03-03-2014 at 15:38.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
03-03-2014, 20:13 #18
Τους δοκιμάζεις λοιπόν για να δεις αν σε αγαπάνε τόσο ώστε να σε "αντέξουνε".
Be warned. My shite detector is on high alert.