Προβλημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    A remedy, δεν καταλαβες. To πρωταρχικο ειναι το να ερχεται διακοπες το παιδι, το ξερω, απλα φοβαμαι οτι δεν θα το στελνει οπως εχουμε συμφωνησει (εδω χωρις να εχει γινει κατι δεν αφηνει το παιδι να μου μιλαει στο σκαιπ). Το να την φιλοξενησω εδω δεν γινεται γιατι δεν θα το δεχτει η ιδια, εγω πιστευω θα αντεχα να την εχω εδω, αλλα επειδη την ξερω καλα αποκλειεται να μπει σε διαδικασια να το κανει ολο αυτο.
    δεν μπορει να κανει κατι ο δικηγορος σου να απαιτησετε το παιδι να ειναι με την μανα του και οχι με τους παπουδες και διαφορετικα να το παρεις εσυ? αν αναγκαστει να το εχει η ιδια, ισως στο δωσει, η στο στελνει για πολυ μεγαλα διαστηματα.

Senior Member
    Μαζι μενουν remedy, μια πορτα τους χωριζει. "Νομικα" δεν μενει με τους παππουδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Μαζι μενουν remedy, μια πορτα τους χωριζει. "Νομικα" δεν μενει με τους παππουδες.
    δουλευει εκει? δεν μπορεις να της βαλεις την ιδεα να ερθει κι αυτη μονιμα στην ελλαδα?

Senior Member
    Βρε remedy, στην Ελλαδα ζουσαμε και φυγαμε πριν 3 χρονια και πηγαμε Σερβια. Για αυτο το λογο το ηθελε να παμε εκει, ειναι μεγαλη ιστορια, απλα δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο. ΑΝ ηταν αυτη μονιμα Ελλαδα δεν θα ειχα κανενα προβλημα, θα ηταν το παιδι μου κοντα μου και ας εμενε με αυτη, καθε μερα θα τον ειχα και στο σπιτι της σπανιως για να κοιμηθει (οπως γινοταν και το τελευταιο 6μηνο στη Σερβια πριν επιστρεψω).

Senior Member
    δεν βλεπω κατι αλλο σκοριι, απ το να προσπαθησεις να εισαι φιλος της και να φιλοτιμειται να στο στελνει οποτε το συμφωνειτε.
    οταν μεγαλωσει λιγο, μετα τα 7-8, επειδη ειναι αγορι, μπορει και να ερθει σε σενα απ οτι ξερω. ρωτα τον δικηγορο.

Member
    Φίλε δε μας έπριξες καθόλου μη το ξαναπείς αυτο το πραγμα...Το πρόβλημα σου είναι πραγματικά μια δυσκολη και κατασταση και όχι σαν αυτο που κλαιγομαι εγω και πολλοι αλλοι . Καλα έκανες και μιλάς . Ξεκίνα τη δουλειά σου κανονικά και πραγματικά μην κλειστείς στον εαυτό σου . Ελα κοντά με μάνα πατέρα και αδερφια ξανα και ξεκίνα να ανασυγκρωτείς τις δυνάμεις σου . Τώρα για το παιδάκι δε ξέρω τι να σου πω , προσπάθησε να επικοινωνείς μαζι του . Σκέψου θετικά και χαλάρωσε με τη δουλεια σου και τις συναναστροφές σου και πιστεύω ολα καλα θα σου πάνε , όταν είμαστε χαλαροί με καθαρο μυαλό έρχονται οι απαντησεις απο μονες τους .
    Κουράγιο φίλε μου

Page 2 of 2 FirstFirst 12