Ελξη,τηλεπαθεια η κατι αλλο?!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Ελξη,τηλεπαθεια η κατι αλλο?!

Σας εχει τυχει ποτε,καποιος να ειναι μεσα στο μυαλο σας?Στην κυριολεξια ομως...Να συμπληρωνει αυτα που λετε,να κανει στο επομενο λεπτο αυτα που θα θελατε εσεις να κανετε?Μου συμβαινει πρωτη φορα και ανατριχιαζω και μονο που το λεω...Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω ειλικρινα...

Senior Member
    ναι, μας εχει συμβει.
    να το χαρακτηρισεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επικοινωνια, ασε τις τηλεπαθειες γιατι θα μαζευτουν οι αλαφροισκιωτοι παλι...

Junior Member
    Επικοινωνία, ενστικτο , όπως θες πες το.... Και ναι, μου έχει συμβει αρκετές φορες. Με κάποιους κρατάει καιρό με κάποιους κάνα 2μηνο- μου'χουν τύχει και τα 2... Και να πω την αλήθεια μου άρεσε :rolleyes: :D

Ισως αυτο που στην κυριολεξία συμβαίνει είναι πως έχεις γοητευθεί σε τοσο εντονο βαθμο μαζι του (έλξη) που εφτασες στο σημειο να βλεπεις μονο τα θετικά του (so μιλας για τηλεπάθεια) και να αγνοεις τα αρνητικα που επίσης περνανε κι αυτα μπρος απ τα μάτια σου. Λείπει δλδ η αντικειμενικότητα.
    Last edited by ioannis2; 04-03-2014 at 13:29.
    γιάννης

Senior Member
    Πες το έρωτα και είσαι μέσα.;)

Banned
    εμενα μου συμβαινει συνεχεια υπαρχει ατομο που πολα στη ζωη του ειναι ιδια με τη δικη μου σε σημειο να σου σηκωνονται τα μαλια ορθια αρχικα ειχα ανεβασει κ εγω το ιδιο θεμα καποτε http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CE%B7%CF%82

οστοσο καποτε η σοκολατα μου βρηκε την απαντηση σε αυτο το φαινομενο οταν κατι το θες πολυ αρχιζεις τελικα κ το ελκεις χωρις να το καταλαβενεις

για παραδειγμα καπια στιγμη γνωιστικα με καπιον κ ανακαλυψα οτι χρονια πριν χωρις καν να γνωριζομαστε εκανε 3 συνεχομενα παρτυ την ημερα που ειχα γενεθλια καθε χρονο σε ενα καφε που εφερε το ονομα μου κ αυτο ειναι μια λεπτομερια απλα απο οσα μου εχουν συμβει αφου τα υπολυπα ξεπερνουν κ το πιο απιθανο σεναριο που θα μπορουσε καπιος να φανταστει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ισως αυτο που στην κυριολεξία συμβαίνει είναι πως έχεις γοητευθεί σε τοσο εντονο βαθμο μαζι του (έλξη) που εφτασες στο σημειο να βλεπεις μονο τα θετικά του (so μιλας για τηλεπάθεια) και να αγνοεις τα αρνητικα που επίσης περνανε κι αυτα μπρος απ τα μάτια σου. Λείπει δλδ η αντικειμενικότητα.
    σωστο κι αυτο.
    οπως επισης, λογω ελλειψης ελξης, αν και συμβαινουν τετοια περιστατικα και με αλλους, δεν τους δινεις σημασια ,γιατι δεν σε ενδιαφερουν.
    ειναι μια πολυ περιεργη ιστορια του τι αντιλαμβανομαστε απο αυτα που πραγματικα συμβαινουν, οπως και του τι στην πραγματικοτητα εχει συμβει απο αυτα που (νομιζουμε οτι) θυμομαστε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by stella1993 View Post
    Σας εχει τυχει ποτε,καποιος να ειναι μεσα στο μυαλο σας?Στην κυριολεξια ομως...Να συμπληρωνει αυτα που λετε,να κανει στο επομενο λεπτο αυτα που θα θελατε εσεις να κανετε?Μου συμβαινει πρωτη φορα και ανατριχιαζω...
    θα αντριχιάσεις πραγματικα αν αρχίσει "να κανει αυτα που Δεν θα θελατε εσείς ...να κανετε "
    .
    .
    .καλου κακου μην αφηνεται κανεναν να μπαινει στο μυαλο σας !
    αρκετό ειναι να μπαινει στο ..βρακί σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    .καλου κακου μην αφηνεται κανεναν να μπαινει στο μυαλο σας !
    αρκετό ειναι να μπαινει στο ..βρακί σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγω δεν κολωνω αλλοστε ειναι μονιμη τακτικη μου να μοιραζομαι με τους φιλους μου τα παντα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα μου συμβαινει συνεχεια υπαρχει ατομο που πολα στη ζωη του ειναι ιδια με τη δικη μου σε σημειο να σου σηκωνονται τα μαλια ορθια αρχικα ειχα ανεβασει κ εγω το ιδιο θεμα καποτε http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CE%B7%CF%82

οστοσο καποτε η σοκολατα μου βρηκε την απαντηση σε αυτο το φαινομενο οταν κατι το θες πολυ αρχιζεις τελικα κ το ελκεις χωρις να το καταλαβενεις

για παραδειγμα καπια στιγμη γνωιστικα με καπιον κ ανακαλυψα οτι χρονια πριν χωρις καν να γνωριζομαστε εκανε 3 συνεχομενα παρτυ την ημερα που ειχα γενεθλια καθε χρονο σε ενα καφε που εφερε το ονομα μου κ αυτο ειναι μια λεπτομερια απλα απο οσα μου εχουν συμβει αφου τα υπολυπα ξεπερνουν κ το πιο απιθανο σεναριο που θα μπορουσε καπιος να φανταστει.
    Είπα και εγώ δεν θα μιλούσε σε τέτοιο θέμα ο Αλέξανδρος77;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Ντιανα , κατω τα χερια απ τον Αλεξανδρο !!!!!!!!!! το ξερει οτι αστειευεσαι....κ εγωτο ξερω ...

...κοίτα να το απολαύσεις :cool:

Senior Member
    Καλά σεχς.:D
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Καλα ναι μαζι με το αγορι μου!

Senior Member
    Επειδη με την προηγουμενη σχεση που ειχα εφαγα τα μουτρα μου,προσπαθω οσο μπορω να ειμαι πιο αντικειμενικη με αυτο που βιωνω τωρα.Βλεπω τα θετικα κ τα αρνητικα του ανθρωπου αυτου και σιγουρα αυτο που σας λεω ειναι κατι που με συναρπαζει.

Page 1 of 2 12 LastLast