ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    και εγω νομιζω οτι μετραει και η ιδιωτικη κλινικη κ η διαγνωση απο ιδιωτη ,ετσι κ αλλοιως θα περασει κ απο επιτροπη του δημοσιου. Ολα αυτα να τα ρωτησω στο κεπα της περιοχης μου?
    ναι ρωτησε να εισαι πιο σιγουρη κι εγω ειχα ρωτησει και μου παν οτι δεχονται ιατρικη εκθεση απο ιδιωτη. Πηγαινε και πες τους οτι νοσηλευτηκες σε ιδιωτικη κλινικη και οτι σε παρακολουθει ιδιωτης και ρωτησε τους αν δεχονται οτιδηποτε χαρτια γνωματευση βεβαιωση απο την ιδιωτικη κλινικη τα παντα. Ρωτα τα παντα να σαι πληρως καλυμμενη.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

ENTAΞΗ το καλυτερο ειναι βεβαιωση απο κλινικη απο καθ πανεπηστημιου που δουλευει στην κλινικη παραλληλα με το πανεπηστημιο αλλα τι να κανουμε θα πατε με οτι χαρτια εχετε...γιατι πραγματικα σκοπος ειναι να κανουμε αυτο που μας βολευει με γνωμωνα να γινουμε καλα κ οχι με γνωμωνα κυριως την συνταξη.βεβαια ταυτοχρονα καπως αυτο δεν θα μας βλαψει...ΥΓ παιδια απο την πειρα μου με 4 νοσηλιες επιμενω οτι στις κλινικες ειναι καλυτερα απο οτι στα νοσοκομεια απλα το διωρθωνω κ λεω κατα μεσο ορο αυτο ισχυει

να ρωτησω κ εγω κατι σημαντικο για μενα.για τυχων επιτροπη που θα με παρουσιαστει βεβαιωση οτι με παρακολουθει νευρολογος κανει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    Περασες τουλαχιστον;θα παω απο εκει γιατι δεν απαντουν στα τηλεφωνα!
    Για να περασω πρωτα πρεπει νακαταθεσω τον φακελο μου και για να τον καταθεσω πρεπει να μου κανουν προσκληση!
    Εμενα μου εχουν απο τωρα παιξει τα νευρα!
    Οποτε λεω να παω να κατσω κανενα μηνα μεσα να εχω και μια προσφατη νοσηλεια να μου βρησκεται!
    Αι σιχτυρ!πια!τους βαρεθηκα!
    τωρα θαμου δωσει χαρτι ο γνωστος για να το καταθεσω . εχεις κ χιουμορ ρε πανε μεσα πιες κ το καφεδακι σου αραξε κιολας ! παραξενο ειναι αυτο που γραφεις οτι για να τα καταθεσεις πρεπει να σε ειδοποιησουν ! πρωτη φορα το ακουω ! λαθος απ οτι ξερω . εγω παντα παω με δικη μου πρωτοβουλια λιγο πριν τελειωσει η αποφαση επιτροπης που ισχυει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    να ρωτησω κ εγω κατι σημαντικο για μενα.για τυχων επιτροπη που θα με παρουσιαστει βεβαιωση οτι με παρακολουθει νευρολογος κανει?
    παλια δεχοντουσαν κ απο νευρολογο χαρτι . τωρα οχι . μονο ψυχιατρο .

Senior Member
    Περασες τουλαχιστον;θα παω απο εκει γιατι δεν απαντουν στα τηλεφωνα!
    Για να περασω πρωτα πρεπει νακαταθεσω τον φακελο μου και για να τον καταθεσω πρεπει να μου κανουν προσκληση!
    Εμενα μου εχουν απο τωρα παιξει τα νευρα!
    Οποτε λεω να παω να κατσω κανενα μηνα μεσα να εχω και μια προσφατη νοσηλεια να μου βρησκεται!
    Αι σιχτυρ!πια!τους βαρεθηκα!
    δοκιμασε να τηλεφωνησεις προς το μεσημερι γιατι τα γραφεια εχουν λιγοτερο κοσμο κ το σηκωνουν ποιο ευκολα . εγω εχω παρει 12μιση κ μετα

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    δοκιμασε να τηλεφωνησεις προς το μεσημερι γιατι τα γραφεια εχουν λιγοτερο κοσμο κ το σηκωνουν ποιο ευκολα . εγω εχω παρει 12μιση κ μετα
    θα σαι πολυ τυχερος/η για να σηκωνουν το τηλεφωνο απο τα κεπα και να σου απαντησουν!!!!

Senior Member
    να σταθω σε κατι τυχερος κ γω . ισως παιζει ρολο κ το οτι η πολη μου ειναι μικρη . λεμε τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    τωρα θαμου δωσει χαρτι ο γνωστος για να το καταθεσω . εχεις κ χιουμορ ρε πανε μεσα πιες κ το καφεδακι σου αραξε κιολας ! παραξενο ειναι αυτο που γραφεις οτι για να τα καταθεσεις πρεπει να σε ειδοποιησουν ! πρωτη φορα το ακουω ! λαθος απ οτι ξερω . εγω παντα παω με δικη μου πρωτοβουλια λιγο πριν τελειωσει η αποφαση επιτροπης που ισχυει
    Που μενεις εσυ;
    Εδω στην Αθηνα τουλαχυστον την προιγουμενη φορα (2η)που περασα πριν 2 χρονια ετσι εγινε μου ηρθε συστημενο γραμμα με την αιτηση που επρεπε να κανω στα ΚΕΠΑ.
    Τωρα να εχει αλλαξει το συστημα τι να σου πω!

Senior Member
    ENTAΞΗ το καλυτερο ειναι βεβαιωση απο κλινικη απο καθ πανεπηστημιου που δουλευει στην κλινικη παραλληλα με το πανεπηστημιο αλλα τι να κανουμε θα πατε με οτι χαρτια εχετε...γιατι πραγματικα σκοπος ειναι να κανουμε αυτο που μας βολευει με γνωμωνα να γινουμε καλα κ οχι με γνωμωνα κυριως την συνταξη.βεβαια ταυτοχρονα καπως αυτο δεν θα μας βλαψει...ΥΓ παιδια απο την πειρα μου με 4 νοσηλιες επιμενω οτι στις κλινικες ειναι καλυτερα απο οτι στα νοσοκομεια απλα το διωρθωνω κ λεω κατα μεσο ορο αυτο ισχυει
    Δεν ειναι ετσι!
    Η αδερφη μου ειχε νοσηλευτη σε ολες τισ ιδιωτικες κλινικες που υπαρχουν!
    Ολεσ κοιταζαν να περνουν λεφτα και ποτε δεν γινοταν καλα!
    Καποια στιγμη που εγινε εισαγγελικη η αστυνομια δεν μπορουσε να την παει σε ιδιωτικη αλλα σε δημοσιο νοσοκομειο'
    Την πηγε στο ΨΝΑ.
    Εκει βρηκε εναν καταπληκτικο γιατρο και απο τοτε δεν τον αλλαζει με κανενα στον κοσμο!
    Οταν χρειαστηκα και εγω γιατρο πηγα στον ιδιο,ειναι ψυχιατρος-ψυχαναλητης.
    Ειναι ενας καταπληκτικος επιστημονας και ανθρωπος πανω απο ολα!
    Δεν συστηνω σε κανεναν τις ιδιωτικες κληνικες απο την προσωπικη πειρα και οσα ειδα να περναει η αδερφη μου απο τα 19 της μεχρι τα 35 που μπαινοβγαινε σε αυτες!

μαρια παρολο που σε συμπαθω δεν μπορω να συμφωνησω.γιατι αντικειμενικα περασα κατι παραπανω απο χαλια με εισαγγελικες σε νοσοκομειο(σταυρουπολη) ενω αντιθετως καλα στην κλινικη(του αχεπα δημοσια κλινικη δλδ).νομιζω οτι ετυχε απλα στην αδερφη σου να βρει ανθρωπο-γιατρο καλο.οπως κ να εχει το θεμα ευχομαι σε σενα κ στην αδερφη σου τα καλυτερα

Senior Member
    μαρια παρολο που σε συμπαθω δεν μπορω να συμφωνησω.γιατι αντικειμενικα περασα κατι παραπανω απο χαλια με εισαγγελικες σε νοσοκομειο(σταυρουπολη) ενω αντιθετως καλα στην κλινικη(του αχεπα δημοσια κλινικη δλδ).νομιζω οτι ετυχε απλα στην αδερφη σου να βρει ανθρωπο-γιατρο καλο.οπως κ να εχει το θεμα ευχομαι σε σενα κ στην αδερφη σου τα καλυτερα
    Ενταξει!σιγουρα ειναι και που θα πεσεις στο δημοσιο!γιατι οταν πηγε μια αλλη φορα στης Τριπολης η κατασταση ηταν εφιαλτης!
    Πηγα και την πηρα με δικη μου ευθυνη!Την ειχαν κανει ενα φυτο!μετα απο 2 μηνες συνηρθε!
    Στο Ψ.Ν.Α εχει πολυ καλα τμηματα με παρα πολυ καλους γιατρους.
    Εχω νοσηλευτει 4 φορες εκει και δεν ειχα καποιο παραπονο(εκτος καποιων μικρων)!
    Αλλα και στο Αγια Ολγα που νοσηλευτηκε καποια κοπελα που γνωρισα μεσα στο Ψ.Ν.Α ειχε μηνει πολυ ευχαριστημενη!
    Στις ιδιωτικες σιγουρα σε εχουν στα οπα,οπα οταν νοσηλευεσαι.
    Απλως το θεμα ειναι κατα ποσο θελουν να μην παθαινεις υποτροπες και να μην νοσηλευεσαι;
    Γιατι τα λεφτα τα βγαζουν απο τις νοσηλειες και οχι απο τις επισκεψεις!
    Πρεπει να εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη στην ιδιωτικη για να εισαι σιγουρος.
    Το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι μας καλα και να μην χρειαζομαστε νοσηλειες γιατι οπου και να ειναι αυτες καμια δεν ειαι σαν τα σπιτια μας!!!!

Senior Member
    Οντως στο Ψ.Ν.Α τουλαχιστον στο τμημα που νοσηλευτηκε η μητερα μου ειναι πολυ καλα.

Member
    giasou maria sixaritiria gia to psifisma,..ithela na rotiso stin psifoforia dexia giati lei
    Παράδοση σε:
    ΣΤΟΝ YΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Γιάννης Βρούτσης,??? kai oxi adonh georgiadh? euxaristw

Senior Member
    Που μενεις εσυ;
    Εδω στην Αθηνα τουλαχυστον την προιγουμενη φορα (2η)που περασα πριν 2 χρονια ετσι εγινε μου ηρθε συστημενο γραμμα με την αιτηση που επρεπε να κανω στα ΚΕΠΑ.
    Τωρα να εχει αλλαξει το συστημα τι να σου πω!
    σοβαρα ??? κριμα . δε θελω να αναφερω απο ποια πολη ειμαι γιατι εν μερει θα χασω την ανωνυμια μου .φαινεται επειδη ειμαι σε μικρη πολη υπαρχει λιγοτερος συνωστισμος κ ετσι πας οποτε θες για καταθεση χαρτιων . εγω πηγα κ απλα μου ειπαν ελα την ταδε ωρα . .... παλι καλα δηλαδη ....
    ευχομαι καλη επιτυχια . να ρωτησω κατι . εγραψες ποιο πανω οτι αν περασεις 7 συνεχη χρονια επιτροπη μπορεις να βγεις μονιμα .ειναι σιγουρη πληροφορια ? κ γω κατι ειχα ακουσει ....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast