Results 1 to 3 of 3
Thread: Θελω να ζήσω!!!!!!
-
06-03-2014, 11:12 #1
Θελω να ζήσω!!!!!!
Καλημερα!Εχω ανοίξει ενα σωρό θέματα το ξερω!Συγνωμη.
Ρε παιδιά....Καλα μίλησα με την ψυχολόγο μου την παλιά κλπ κλπ
μου είπε οτι το να περάσω στις εξετάσεις και να φύγω θα μου κανει
Πολυ Καλο θα μου φύγει ενα τεράστιο κομμάτι άγχους..
Σκέφτομαι να αρχίσω και συνεδρίες μέσω skype..
Η απο πραγματοποίηση εξαφανίστηκε παλι οχι εντελώς!
Επειδη η καλη μου η ψυχολόγος με καθησύχασε...
Ειναι καθαρά αγχος μου είπε...Το οτι ο πατέρας σου μαλάκωσε
Λίγο δε σημαίνει οτι δεν εχεις τραύματα..
Δε σημαίνει οτι το πρόβλημα ξεπεράστηκε..
Και σας ρωτάω...Με απασχολεί πολυ και με αγχώνει
Το εξής...Αν τελικα περάσω και φύγω κλπ αν δε
Περάσω θα προσπαθήσω να βρω καμια δουλεια
Να φύγω ετσι και αλλιως.Εχω έναν μόνιμο φόβο.
Οτι θα με σκοτώσει.Οτι θα μου κανει κακό.
Με εχει απειλήσει αρκετές φορές.Η πιο πρόσφατη
Πριν κανα μήνα περίπου.Θα σε σφαξω!Εγω σε έφερα στη ζωη
Εγω και θα στην παρω!!!!!Θα σε μακελεψω!!!Δε θα με ντροπιασεις
Εμενα!!!!!!Αυτα επειδη αστειεύτηκα οτι θα κανω τατουάζ.
Το πρόβλημα μου ειναι..Οτι φοβάμαι να ζήσω..
Φοβάμαι να βγω έξω.Να παω για καφέ η για ποτό..
Να κανω πράγματα...Φοβάμαι μηπως μου κανει κακό...
Φοβάμαι τον αδερφό του πατέρα μ τον θείο μου δηλαδή
Ο οποίος υποστηρίζει τον πατέρα μου..Φοβάμαι τη μάνα μ..
Τους φοβάμαι όλους...Ειναι τοσο δύσκολο να ζεις με αυτο το πράγμα..
Ειμαι απελπισμένη...Δε ξερω τι να κανω..Ευχομαι να πεθάνουν
Ολοι..Το ξερω ειναι ανώριμο και χαζό..Αλλα έρχονται στιγμές..
Λεω Θεέ μου κανε να πεθάνουν αυριο το πρωί..Δεν
Αντεχω αλλο...
- 06-03-2014, 22:15 #2
γειασου, περνω το θαρρος να σου γραψω επιρεασμενος από την τοσο εντωνη αγανακτισησου, εχω μια αισθηση ότι είναι αληθινο κι τοσο στεναχορο ολο αυτό που ζεις.
ζεις μαλον σε καποια κοινωνια κλειστη κι με ηθικούς περιορισμους ως προς την ελευθερια σου, ως προς τα γουστασου κι γενικα σε ότι εχει να κανει με την αναγκη να εκφραστείς ,πνευματικα αλλα κι υλικα, όπως η ενδιμασιασου κ.α.
σε πολλα μεροι της χωρας αυτης υπαρχουν τετοια θεματα, οι γονεις σου μαλον -ευομαι να είναι μονο αυτό κι όχι κατι ασχημο - μαλον είναι πολύ αυστιροι κι εκφραζουν την αρνηση τους προς την ελευθεριασου με πολύ εντονο αλλα κι λαθος τροπο, μην τους κρινεις τοσο αυστηρα κι εσυ, προσεχε! κανεις ότι κι αυτοι, οι γονεις σου σε αγαπουν ρε χαζουλα, το καλοσου θελουν, απλα εχουν λαθος κοδικους ηθικης, κοδικους που η γενιασου δεν τους παραδεχετε κατι που γινετε σε κάθε γενια, κι εσυ μεθαύριο ισως ξενερώνεις κι διαφονεις με το πως θα είναι το παιδισου, ετσι λοιπον οι γονεις σου δεν μπορουν να καταλαβουν ότι μεγάλωσες κι ότι ηρθε η μερα που θες να κανεις το σωμασου όπως εσυ αποφασησεις, δεν πρεπει να τους παρεξηγείς.
ετσι λοιπον θα ελεγα να βρεις τροπους δυπλοματικους τροπους κι όχι πολεμικούς, τροπους που θα τους κερδισεις, κι αν δεις ότι δεν βγαινει ακρι φυγε!! περνα κι εσυ σε καποια σχολη στην αθηνα η αλλου κι ζησε ελευθερα!!
ζησε ελευθερα!! απλα βρε μικρουλα, θα σου πω να εισαι πολύ μα παρα πολύ προσεκτικια, δυστυχως πριν αρκετα χρονια λογο καποιας δουλειας που εκαμα γνωρισα αρκετα παιδια που μολις μετακομιζαν αθηνα ,ειχαν μολις περασει σε καποια σχολη εδώ. παδια κι ειδικα κοπελίτσες σαν εσενα, με σωστες αρχες κι από σπιτια, όμως αφεθηκαν σαν θυραματα στα πονηρα αρπακτικα που παραμονευουν , που σαν σε βρουν μακρια από την οικογενειασου θελουν να σε εκμεταλευτουν η κι να μην εχουν πονηρο σκοπο κι σχεδιο τετοιο μπορουν να σου κανουν κακο με τον εξης τροπο!! εσυ θα τα δωσεις όλα, θα αγαπήσεις θα προσφερεις, όμως δεν θα είναι "καθρεφτης" η συμπεριφορα τους, η αδιαφορια κι η εκμεταλευση μπορει να είναι η ανταποδοση!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ σου θα σε αγαπουν ότι κι να γινει!! τα μονα χερια που θα ανοιξουν να σε αγγαλιασουν ότι κι να τους κανεις, οσα χρονια κι να περασουν είναι των γονιων σου! δυσκολα θα βρεις αλλου αυτή την αγγαλια!
ευχομαι να κανεις τα ονειρασου αληθεια!! εχω επιρεαστει από τον τροπο που γραφεις ,από την ομορφη αθωοτιτασου αλλα κι από την εντωνη θεληση για την ζωη!!!μπραβω, νιωθω ότι σε αρκετα χρονια από τωρα θα εισαι μια κυρια πετυχημενη κι καλοσυνατη!! εισαι ένα νέο μελος της κοινωνιας , προσπαθησε να μην σε "λεροσουν" τα βρωμικα χερια κι τα βρωμικα μεροι που εχει αυτή η κοινωνια!! κρατα τις αξιες σου κι την ηθικησου οσο ψιλα μπορεις!! ακομα κι να "πεσεις" μην κλαφτείς πεσμενη κατω!! σηκω!! κι προχωρα!! κι σαν πας μπροστα να σκεφτεσε , να βρεις τι σε πικρενει κι να συνεχιζεις!! θα ΖΗΣΕΙΣ!!!! ΓΤ. ΤΟ ΘΕΣ!~!!! ΚΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ!!!
07-03-2014, 00:24 #3
Σκέψου το πρακτικά. Με ποιον τρόπο θα μπορεί να σε ελέγχει όντας εσύ μακριά του?
Θα του δυσχεραίνεις διαρκώς τις προσπάθειες ελέγχου. Μη στενοχωριέσαι, θα στρέψει αλλού τις ελεγκτικές προσπάθειες,
δε ζούνε χωρίς αυτά να ξέρεις.Be warned. My shite detector is on high alert.