ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 43 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 43 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ,ΣΧΥΖΟΦΡΕΝΕΙΑ,ΨΥΧ ΩΣΗ Κ.Α
    ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.

φίλοι,

Μόλις ξεκίνησα το ψήφισμα αυτο και σας παρακαλώ να βάλετε την υπογραφή σας. Το ψήφισμα ονομάζεται: ΣΤΟΝ YΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ 43 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΠ''ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ Η ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ !!

Αυτό το ζήτημα σημαίνει πολλά για'μένα και προσπαθώ να μαζέψω τις πρώτες 100 υπογραφές. Ελπίζω στη βοήθειά σας.

Διαβάστε περισσότερα για το ψήφισμα και βάλτε την υπογραφή σας πατώντας εδώ:

https://secure.avaaz.org/el/petition...ARAHI/?eUIshgb

https://secure.avaaz.org/el/petition...ARAHI/?eUIshgb
    Ψηφίσματα όπως αυτό ξεκινούν πάντα από πολύ χαμηλά αλλά μεγαλώνουν γρήγορα όταν απλοί πολίτες σαν κι εμάς συμμετέχουν.

Παρακαλώ βοηθήστε με υπογράφοντας και διαδίδοντας αυτό το ψήφισμα.

Ευχαριστώ πολύ,
    ΜΑΡΙΑ

ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ,ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
    Last edited by ΜΑΡΙΑ1967; 06-03-2014 at 15:47.

Μαρία μου δεν χρειάζεται να το βάζεις σε όλες τις κατηγορίες το θέμα σου, φαίνεται στα αρχικά μνματα

Senior Member
    ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ

Senior Member
    το λινκ σου δεν λειτουργει σε αυτη τη τη κατηγορια ουτε στη κατηγορια γενικα
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    το λινκ σου δεν λειτουργει σε αυτη τη τη κατηγορια ουτε στη κατηγορια γενικα
    Δεν ξερω τι εγινε!εκανα επικολληση ξανα και ειναι ενταξει!
    Ευχαριστω που μου το ειπες

Senior Member
    Κουραγιο Μαρια μου!Εχω διαγνωστει με διασπαση προσοχης κ πιθανον εχω κ αυτισμο με κοινωνιοφοβια κ διαφορες αλλες μικρολεπτομερειες που θεωρουνται συμπτωματα που δεν με επηρεαζουν ιδιαιτερα,ομως ο αυτισμος κ το ζητημα του κοσμου ειναι κατι που δεν θεραπευεται κ δυστυχως μου ειναι ζορικο να εργαστω μαζι με κοσμο,θελω στην ζωη μου το αγορι μου κ λιγους αλλους ανθρωπους αλλιως νιωθω πολυ αβολα,Πιστευεις κατι τετοιο να μπορουσε να συμπεριληφθει σε παρομοια κατηγορια με το δικο σου θεμα για να αποφερει ενα μικρο επιδομα?Οπωσδηποτε το δικο σου θεμα ειναι κατα πολυ σοβαροτερο,Στο εξωτερικο εμαθα ανθρωποι με αυτισμο εχουν ειδικη μεριμνα κ εργαζονται σε μοναχικες θεσεις που δεν απαιτουν επαφη με κοσμο οπως βιβλιοθηκες κτλπ.. δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση,θα υπογραψω κ καλη σου δυναμη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κουραγιο Μαρια μου!Εχω διαγνωστει με διασπαση προσοχης κ πιθανον εχω κ αυτισμο με κοινωνιοφοβια κ διαφορες αλλες μικρολεπτομερειες που θεωρουνται συμπτωματα που δεν με επηρεαζουν ιδιαιτερα,ομως ο αυτισμος κ το ζητημα του κοσμου ειναι κατι που δεν θεραπευεται κ δυστυχως μου ειναι ζορικο να εργαστω μαζι με κοσμο,θελω στην ζωη μου το αγορι μου κ λιγους αλλους ανθρωπους αλλιως νιωθω πολυ αβολα,Πιστευεις κατι τετοιο να μπορουσε να συμπεριληφθει σε παρομοια κατηγορια με το δικο σου θεμα για να αποφερει ενα μικρο επιδομα?Οπωσδηποτε το δικο σου θεμα ειναι κατα πολυ σοβαροτερο,Στο εξωτερικο εμαθα ανθρωποι με αυτισμο εχουν ειδικη μεριμνα κ εργαζονται σε μοναχικες θεσεις που δεν απαιτουν επαφη με κοσμο οπως βιβλιοθηκες κτλπ.. δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση,θα υπογραψω κ καλη σου δυναμη!
    Καλημερα!
    Κοπελια εχω να σου πω ενα ευχαριστο!!!!
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!!
    Σου την επισυναπτω
    Ψυχικές διαταραχές
    12. Κατηγορίες ανοιών (Alzheimer, Pick κλπ) με ΠΑ 67% και άνω σελ 23413 §1
    13. Νοητική υστέρηση σελ 23416 §8
    14. Γενετικά σύνδρομα του χρωμοσώματος
    15. Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, σύνδρομο Rett, σύνδρομο Asperger) σελ 23417
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    Καλημερα!
    Κοπελια εχω να σου πω ενα ευχαριστο!!!!
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!!!
    Σου την επισυναπτω
    Ψυχικές διαταραχές
    12. Κατηγορίες ανοιών (Alzheimer, Pick κλπ) με ΠΑ 67% και άνω σελ 23413 §1
    13. Νοητική υστέρηση σελ 23416 §8
    14. Γενετικά σύνδρομα του χρωμοσώματος
    15. Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός, σύνδρομο Rett, σύνδρομο Asperger) σελ 23417
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
    Καλα να εισαι κοπελα μου!δεν γνωριζα οτι ειμαι κ εγω στην λιστα ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο!Καιρο σκεφτομαι να παρω μια επισημη διαγνωση για αυτισμο(για διασπαση προσοχης εχω ηδη)κ θα το κανω σιγουρα ετσι κ αποφασισουν να χορηγησουν καποιο επιδομα,Καλα νιωθω μαζι με το αγορι μου τις φιλες μου κ τους δικους μου αλλα μια ζωη νιωθω οτι κατι ΔΕΝ παει καλα οτι ειμαι σε ενα ειδος ομαδας οπως σχολικη αιθουσα για παραδειγμα νιωθω πραγματικα αθλια ειτε μου φερονται καλα ειτε οχι κ εχω κ αλλα συμπτωματα μικροτερης σημασιας αλλα αυτο με τον κοσμο δεν παλευεται,Πιστεψε με το χειροτερο μου ειναι να πρεπει να συνεργαστω με ομαδες ανθρωπων που δεν νιωθω οικειοτητα,Καλο κουραγιο σ ολους μας!