Results 16 to 30 of 41
-
09-03-2014, 02:58 #16
Ποσο καιρο τα χατε?
- 09-03-2014, 03:15 #17
ελαχιστο αλλα μεχρι ν φυγει βλεπομασταν σχεδον καθε μερα,περασαμε και καποιες μερες μαζι,βασικα πεσαμε με τα μουτρα.το οποιο ηταν λαθος και των 2 μας οπως φανηκε
09-03-2014, 03:27 #18
Αρα απ οτι καταλαβα σου πε οτι η αποσταση του μειωνει το δεσιμο. Βεβαια μπορει να ναι και δικαιολογια, οχι οτι δεν ισχυει φυσικα. Για ποση αποσταση μιλαμε?
09-03-2014, 03:36 #19
οτι το φοβοταν πιο πολυ και καλα,μιας και την προηγουμενη φορα ειχε αποτυχει.διαφορετικες χωρες.καταδικασμενο το ξερω,αλλα ειχα "αγνοια του κινδυνου" στην αρχη και αυτος ή φαινοταν ή παριστανε τον αισιοδοξο.φυσικα κουβεντα για την παλια του αυτη σχεση ενω ηξερε ποσο με φοβιζε η μεταξυ μας αποσταση μετα απο την επαφη που ειχαμε
09-03-2014, 03:41 #20
Δε τον ρωτησες τοτε γιατι το ξεκινησε εξ αρχης?
09-03-2014, 03:55 #21
φυσικα και τον ρωτησα,οπως και γιατι δεν μου ειχε μιλησει απο την αρχη και πηρα την φοβερη απαντηση οτι ημασταν μαζι,περνουσαμε πολυ καλα και δν ειχε μπει στην διαδικασια να τα σκεφτει μεχρι π εμεινε μονος του.εννοειται πως μ αυτες τις δικαιολογιες απλα τσιτωθηκα περισσοτερο γτ πως γινεται να μν το χεις σκεφτει ουτε λιγο.ακομα και εγω το σκεφτομουν συνεχεια
09-03-2014, 04:09 #22
Μαλιστα. Κοιτα οταν χωριζεις γενικα φρικαρεις. Ειναι λογικο δηλαδη να περνας ολο αυτο το συναισθηματικο ρολερ κοστερ με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Οταν δεν εχεις κ πολλες παρεες να βγαινεις να εκτονωνεσαι ειναι πιο δυσκολο. Καποια στιγμη σταματαει βεβαια, απλα τωρα εισαι στην αρχη περιπου. Επισης δε γνωριζω τις αποψεις σου για τις σχεσεις εξ αποστασεως, αλλα καλο ειναι να ξεφυγουμε απ τα χαζορομαντικα της εφηβειας και να υιοθετησεις την αποψη οτι σχεση εξ αποστασεως δε θα ξανακανεις. Τελος, θα μπορουσες να του πεις για τεστ οτι εχεις δικιο να το νιωθεις αυτο-οτι χανεται το δεσιμο με την αποσταση-γι αυτο και σκεφτηκα να μετακομισω στη χωρα σου δοκιμαστικα για να μαστε μαζι. Αυτο να το λεγες ακομα και ψευτικα αν δε γινεται πρακτικα, για να δεις μετα τι θα σου πει. Εχεις και συ παντως μεριδιο ευθυνης γιατι ηξερες που πας, ουτε και υπογραψατε κανενα συμβολαιο. Προσπαθησε να απασχολησεις το μυαλο με αλλα πραγματα και να μη σου φυγει τοσο μεγαλο διαστημα με τα ιδια. Ο,τι αλλη λεπτομερεια θελησεις να συζητησουμε γραφτην και ευχαριστως. Τουλαχιστον εγω απο καθε χωρισμο αν δε μπορω να κρατησω τη σχεση, κρατω ενα μαθησιακο οφελος που με οδηγει σε μεγαλυτερο επιπεδο προσωπικης αναπτυξης και την επομενη φορα ειναι καλυτερα. Γι αυτο μετα απο καποιο σημειο φτανεις να λες κ ευχαριστω στις πρωην που σε βοηθησαν με τον τροπο τους να εξελιχτεις. Το ιδιο ευχομαι κ σε σενα.
09-03-2014, 04:16 #23
αναγνωριζω το μεριδιο ευθυνης που εχω απλα οταν τρως πετρια δυστυχως δν βλεπεις τα πραγματα,τοσο καθαρα οσο θα ηθελες.το μονο που θελω τωρα ειναι να ξεχασω κι εκεινον και τα παραμυθια και ν ξεπερασω το ποσο ανεπαρκης νιωθω.βλεπεις ακμ και τωρα πιστευω οτι αν ημουν καπως αλλιως (πιο ομορφη?πιο ενδιαφερουσα?πιο εμπειρη?) θα ηθελε να το συνεχισει και δν θα με αφηνε.οποτε απλα ξεσπαω πανω μου,με διαφορους τροπους.αυτη η φαση θα ηθελα ν τελειωσει οσο πιο γρηγορα γινεται
09-03-2014, 04:20 #24
Η μις κοσμος να ησουνα οταν υπαρχει αποσταση δε γινεται. Βασικα σου προτεινω να παρεις ενα χαρτη της περιοχης σου και ενα διαβητη. Βαλε τη μυτη στο σπιτι σου κ γραψε κυκλο με κεντρο το σπιτι σου και ακτινα 7Km σε κλιμακα παντα. Εκει μεσα ψαχνεις για γκομενο. Οχι τωρα αυτο, οταν θα σαι κομπλε ψυχολογικα.
09-03-2014, 14:42 #25
κοιτα ειχα ακριβως την ιδια αποψη,ημουν και απολυτη μαλιστα,ποσο ειρωνικο...τουλαχιστον τωρα θα μπορω να το υποστηριξω εκ πειρας
10-03-2014, 08:20 #26
Το χαλαρα, μου μεταφράζεται σε, δεν είμαι σίγουρος για σενα, εισαι καλό κορίτσι για μενα αλλά όχι αυτό που θα θελα στη ζωη μου, ωστόσο συνεχίζω μαζι σου ελπίζοντας/μέχρι να μου προκύψει κάτι άλλο ή αυτο που πραγματικά θελω. Το χαλαρα σημαινει επίσης ότι, επειδη δεν ειμαι βεβαιος για σενα επειδη δεν εισαι αυτο που ακριβως ψάχνω, δεν θέλω και αποφευγω συζητησεις για σοβαρες δεσμευσεις, τοποθετόντας τετοιες συζητησεις στο απωτερο μέλλον, αν μεχρι τοτε δεν έχω βρει κατι αλλο ή αν έστω και αν δεν βρω πάρω την απόφαση να φύγω. Ωστοσο, λέω και ωραια λόγια και κανα υπονουμενο να δειχνει πως γουσταρω και θελω, ωστε να σε κραταω δεδομένη μέχρι παρακατω.
Το ζητημα ειναι πως αμα μας τυχουν τετοια ή και άλλα συναφη περιστατικα δεν εμπιστευομαστε πλεον, και επειδη δεν εχουμε αποκτησει στη ζωη μας σε τετοιο βαθμο τη διακριση και τη διορατικότητα ώστε να καταλαβαινουμε τι ακριβως θελει απο εμας ο άλλος, όχι απλα δεν εμπιστευομαστε πλεον κανεναν, δεν αφηνουμε τον εαυτο μας ελεύθερο να ξανοιχθει ώστε να μας εκτιμήσουν οι αλλοι, κλεινομαστε σε εμας και απορριπτουμε με τη συμπεριφορα μας ανθρωπους οι οποιοι τελικα ηταν καλοπροαιρετοι εναντι μας.γιάννης
10-03-2014, 09:42 #27
Αυτό που χρειάζεται να δουλέψεις, είναι γιατί η αποδοχή ή όχι ενός ανθρώπου μπορεί να σε βάζει στο τριπάκι
να σκέφτεσαι πως δεν ήσουν αρκετή. Εκεί να εστιάσεις, όχι στον κάθε τυχαίο που μπαίνει στη ζωή σου.Be warned. My shite detector is on high alert.
10-03-2014, 14:16 #28
το ξερω οτι ειναι βασικο προβλημα,αλλα ειναι κτ που εχω απο το δημοτικο σχεδον και μου ειναι πολυ δυσκολο να το αλλαξω.με ταλαιπωρει παρα πολυ αλλα ειναι σαν φυσικη αντιδραση του οργανισμου μου :p δεν ξερω πως να το εξηγησω.ακμ και οταν ηταν μαζι μου,εψαχνα να βρω τους λογους,ακμ και οταν μ ελεγε οτι ειμαι ομορφη ή οτιδηποτε θετικο τελοσπαντων δεν μπορουσα να τν πιστεψω.φυσικα δεν τα του ειπα ποτε ολα αυτα,αλλα ετσι οπως τελειωσε ηταν σαν να επιβεβαιωθηκαν ολες οι αμφιβολιες που ειχα,οποτε...
11-03-2014, 07:53 #29
Θα θελα να μου πεις γι αυτο που λες πως εχεις απο το δημοτικο. Μου φαινεται πως νιωθεις να ναι κατι σαν διαισθηση. Σαν να λειτουργει μεσα σου μια υποσυνειδητη σκεψη η οποια σε καθοδηγει κι αναλογα σε προτρεπει ή αποτρεπει για κατι, σε γεμίζει χαρά ή αμφιβολία για κατι, κι αυτο ασχετως αν τελικα ακολουθεις αυτο που σου λεει να κανεις, μονο που εκ των υστερων διαπιστωνεις ότι ηταν σωστη.
Πιστευω πως αυτη η ικανοτητα δημιουργειται και τροφοδοτειται απο τα βιωματα στη ζωη καποιου απο μικρη ηλικια, ειτε καλα ειτε κακα (συνηθως το δευτερο). Η ευστροφία αλλα και η ευαισθησια που συνηθως χαρακτηριζει τετοιο ατομο επεξεργαζονται (κυριως υποσυνειδητα) όλα αυτα τα βιωματα. Τα διδαγματα/μαθηματα τα οποια βγαινουν απο ολη αυτη τη νοητικη επεξεργασία αποτυπωνονται ανεξιτηλα στη μνημη. Το ατομο εχει ηδη συνηθισει (ισως χωρις να το καταλαβαινει) σ αυτη τη νοητικη διαδικασία κάθε φορα που του συμβαίνει κατι. Στη συνεχεια το καθε τι που συμβαινει στη ζωη του ατομου (ειτε γεγονος ειτε ατομα που συναντα) φιλτραρεται μεσα απο αυτο το ηδη διαμορφωθεν νοητικο πλαισιο, κι αυτο το φιλτραρισμα με την παροδο του χρονου σαν να γινεται πλεον αυτοματα. Ετσι, το ατομο εχει την απαντηση η οποια ειναι τις περισσοτερες φορες σωστη ή τουλαχιστον δεν απεχει πολύ απο την αλήθεια. Επειδη το μυαλο οταν βγαζει διδαγματα ή συμπερασματα μεσα απο βιωματα ζωης πιστευω πως ειναι αντικειμενικο ασχετως του τι θα θελαμε να συμβαινει. Καπως ετσι πιστευω πως σου λειτουργει αυτο το "επιβεβαιωθηκαν όλες οι αμφιβολίες που ειχα".γιάννης
11-03-2014, 10:09 #30