επιβιβαση σε αεροπλανο... :-) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    Αλεξανδρε οτι θες περι αεροπλανων...Εδω σε εμενα!!Τα αγαπαω τοσο πολυ που σκεφτομαι να παρω και ενα για ιδιωτικη χρηση!Στην επομενη ζωη ομως..!

Με ολικη ναρκωση μπαινω!Δεν εχω προβλημα!

Senior Member
    Αλεξανδρε κ εγω πρεπει να παω να δω το αγορι μου αεροπορικως πιθανοτερο κ φοβαμαι τα υψη εχω μπει σε αεροπλανο πριν 10 χρονια αλλα εχω υψοφοβια κ με τρομαζει η ιδεα,παντως το κουφο ειναι οτι οτι ειχα μπει δεν φοβηθηκα μετα προεκυψε η φοβια,τολμησε το κ τα λεμε γιατι κ εγω φοβαμαι αρκετα

Banned
    τελικα το ειπα κ το εκανα ταξιδεψα.. αεροπλανικως μεχρι το αμστερνταμ ευκαιρια λοιπον να περιγραψω αυτο που εζησα.. καταρχην οι υπαληλοι στο αεροδρομιο σε βοηθουν πολυ με τη συμπεριφωρα τους να νιωσεις ανετα σου χαμογελουν συνεχεια σε ρωτουν αν χρειαζεσε κατι σου σερβιρουν κ γενικως ειναι διπλα σου συνεχεια αυτο μπορω να πω με ηρεμισε πολυ οστοσο υπηρξαν καπιες στιγμες που ενιωσα αρκετα περιεργα αλλα τελικα το μονο που εκανα ηταν απλα να κλεισω τα ματια κ να περιμενω απλα να φτασουμε το μεγαλυτερο ταρακουνημα το εφαγα στην απογειωση (ενταξει δεν ηταν κατι το φοβερο κ ολας απλα το λεω ετσι για να καταλαβετε..) το αεροπλανο στην αρχη τσουλαει σιγα σιγα για να σε καλοπιασει κ στη συνεχεια γκαζονει με τη μια για να σηκωθει αυτο ηταν κ το σημειο που την ακουσα ελαφρως! στη συνεχεια δε καταλαβα σχεδον τιποτα ειχα την αισθηση σχεδον οτι βρισκομαι σε ενα σταθερο αντικειμενο που καθοταν σχεδον ακινητο στη συνεχεια θυμαμαι τον εαυτο μου να σπαει πλακα με τον διπλανο μου λεγοντας του απογειωθηκαμε κ εγω εμινα για μια στιγμη ετσι κ στη συνεχεια γελαγαμε κ οι δυο το ιδιο σκινηκο επαναληφθικε κ αργοτερα αφου εκανα συνεχεια πλακα με ολους σατηριζοντας τον εαυτο μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τελικα το ειπα κ το εκανα ταξιδεψα.. αεροπλανικως μεχρι το αμστερνταμ ευκαιρια λοιπον να περιγραψω αυτο που εζησα.. καταρχην οι υπαληλοι στο αεροδρομιο σε βοηθουν πολυ με τη συμπεριφωρα τους να νιωσεις ανετα σου χαμογελουν συνεχεια σε ρωτουν αν χρειαζεσε κατι σου σερβιρουν κ γενικως ειναι διπλα σου συνεχεια αυτο μπορω να πω με ηρεμισε πολυ οστοσο υπηρξαν καπιες στιγμες που ενιωσα αρκετα περιεργα αλλα τελικα το μονο που εκανα ηταν απλα να κλεισω τα ματια κ να περιμενω απλα να φτασουμε το μεγαλυτερο ταρακουνημα το εφαγα στην απογειωση (ενταξει δεν ηταν κατι το φοβερο κ ολας απλα το λεω ετσι για να καταλαβετε..) το αεροπλανο στην αρχη τσουλαει σιγα σιγα για να σε καλοπιασει κ στη συνεχεια γκαζονει με τη μια για να σηκωθει αυτο ηταν κ το σημειο που την ακουσα ελαφρως! στη συνεχεια δε καταλαβα σχεδον τιποτα ειχα την αισθηση σχεδον οτι βρισκομαι σε ενα σταθερο αντικειμενο που καθοταν σχεδον ακινητο στη συνεχεια θυμαμαι τον εαυτο μου να σπαει πλακα με τον διπλανο μου λεγοντας του απογειωθηκαμε κ εγω εμινα για μια στιγμη ετσι κ στη συνεχεια γελαγαμε κ οι δυο το ιδιο σκινηκο επαναληφθικε κ αργοτερα αφου εκανα συνεχεια πλακα με ολους σατηριζοντας τον εαυτο μου...
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ????????????????????????????????????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ????????????????????????????????????????
    Τιποτα απλα εχεις σαλταρει...
    Και δεν ξερει πως να στο πει...
    Εχει λιωσει στο γελιο με τις βλακειες σου...

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Τιποτα απλα εχεις σαλταρει...
    Και δεν ξερει πως να στο πει...
    Εχει λιωσει στο γελιο με τις βλακειες σου...
    δε μπα να λιωνεις οσο θες οπου αλεξανδρος_77 εσυ βλεπε τοιχος_77

Banned

Senior Member
    Μπραβο Αλεξανδρε , ξερεις πολλοι φοβουνται το αεροπλανο ( ενηλικες ) , αλλοι ζαλιζονται ( εγω ) , αλλα για τα παντα υπαρχει η πρωτη φορα . Εμαθα να πιλοταρω αεροπλανο , κ στην πρωτη πτηση , ανοιξα το παραθυρο του Cesna 152 , κ εκανα εμετο πανω απο την Αγια Παρασκευη , ποιος τον εφαγε στην κεφαλα , δεν γνωριζω ! μετα ομως συνηθισα , κ πετουσα μια χαρα .

Senior Member
    ------------------------------------------------------------------------------

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπραβο Αλεξανδρε , ξερεις πολλοι φοβουνται το αεροπλανο ( ενηλικες ) , αλλοι ζαλιζονται ( εγω ) , αλλα για τα παντα υπαρχει η πρωτη φορα . Εμαθα να πιλοταρω αεροπλανο , κ στην πρωτη πτηση , ανοιξα το παραθυρο του Cesna 152 , κ εκανα εμετο πανω απο την Αγια Παρασκευη , ποιος τον εφαγε στην κεφαλα , δεν γνωριζω ! μετα ομως συνηθισα , κ πετουσα μια χαρα .
    ε σιγα δεν ειναι κ τοσο φοβερο εγω εβλεπα την αεροσυνοδο που ακουμπαγε το κεφαλι της στη καρεκλα κ βρηκα το κολπο οταν ακουμπας το κεφαλι σου στη καρεκλα δε σε πιανει ουτε απογειωση ουτε προσγειωση

Senior Member
    Αλεξανδρε , δεν εχω καταλαβει αν φοβασαι η αν ζαλιζεσαι . Αν ζαλιζεσαι , υπαρχουν κατι βραχιολακια που φορας στο καρπο , βασιζονται στον βελονισμο , sea band λεγονται , υπαρχουν σε μεγαλα φαρμακεια , κ μειωνουν την ναυτια κατα 80% , το λεω απο προσωπικη πειρα .

Banned
    στην αρχη μπορει να φοβαμαι αλλα οσο περναει ο καιρος βελτιωνω τη τεχνικη

Senior Member
    παντως ησουν πολυ περιγραφικος!
    μου αρεσες πολυ!
    δεν μας περιγραφεις και το υπολοιπο ταξιδι γιατι οπως το βλεπω λογο οικονομικων δεν προκειται να ξαναπαω εξωτερικο!
    και ηταν το αγαπημενο μου ολο αυτο με το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ να φευγεις απο αθηνα και μετα απο λιγες ωρες να βρησκεσαι σε αλλο πολιτισμο,σε αλλα μερη τελειως διαφορετικα!
    πολυ σε ζηλευω που εκανες αυτο το ταξιδι!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Banned
    λογο οικονομικων δεν προκειται να ξαναπαω εξωτερικο!
    για 3 μερες η 4 μπορεις να πας οπου θες ακομα κ με 300ε δε φανταζεσε ποσα αξιοθεατα υπαρχουν ακομα κ σε διπλανες χωρες....

Page 2 of 2 FirstFirst 12