Tattoo. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Tattoo.

Senior Member
    Και οχι πρωην στα τατου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμενα σπανιως μου αρεσουν tatoo και ειδικα αυτα που καλυπτουν μεγαλες περιοχες. οταν δεν ηταν της μοδας δεν ειχα λογους να κανω, οταν απεκτησα λογους να κανω, ειχαν γινει του συρμου.
    τα τατου μου τα χτυπαω στην ψυχη μου. το δερματακι μου το θελω λευκο.
    Με καλυπτεις απολυτα!!!

Senior Member
    Εχω και εγω τατου, δεν φαινετε ομως, ειναι λιγο κατω απο την κοιλια στην δεξια πλευρα. Αμα πω τι ειναι θα βαλετε τα γελια, αλλα εχει πολυ συγκεκριμενη σημασια για μενα, μια κοκκινη πασχαλιτσα (δεν ειναι και μικρη). Τον λογο μην τον ρωτατε, και στην πρωην μου γυναικα βρηκα κατι και της ειπα εκτος απο την αληθεια, και εκανε και αυτη το ιδιο τατου (και που να ηξερε). Παντως ειμαι της αποψης οτι αν καποιος θελει να κανει κατι για τον εαυτο του, απο τη στιγμη που δεν βλαπτει την υγεια του η τους γυρω του, εχει καθε δικαιωμα να το κανει, οποτε ενα μεγαλο ΝΑΙ στα τατου!

Senior Member
    Ποσο κυμενοντε οι τιμες? οχι για πολυχρωμο, και περιπου την μιση πλατη (σχεδιο) και αν ξερει κανεις καποιο μαγαζι κεντρο ή Νοτια προαστια ? Εχω ακουσει γινοντε και με ραντεβου στο σπιτι....αν μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες (βαριεμαι να ψαξω και στο google) in box thanks

Senior Member
    Ε οχι και τατου για γκομενο η πρωην. :P Μου θυμισατε την διαφημιση με εκινον που την ωρα που χτυπουσε το ''ΑΝΝΑ'' τον παιρνει η κοπελα του τηλ κ τον χωριζει...Alucard δεν γνωριζω να σου πω,γιατι θα το κανω στην επαρχια.Απο θεμα υγιεινης ο συγκεκριμενος περασε το τεστ οταν εκανα την τρυπα στον αφαλο,μπηκα κ αισ8ανθηκα λες κ ημουν σε χειρουργειο.Απιστευτη αισθηση εμπιστοσυνης...Επισης ο ιδιος ειναι κ ζωγραφος,οποτε βαζει κ μια καλλιτεχνικη πινελια.

Banned
    Lol....oti na nai!!! :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12