Results 31 to 33 of 33
-
04-04-2014, 14:07 #31
κοιτα...
αν σου ειναι τρομερα επωδυνο να τον απαρνηθεις πληρως, κρατα μονο τα καλα,οπως επιχειρει να κανει αυτος, για να δει την γλυκα.
δλδ, μην μπεις σε διαδικασιες φθορας, μην του κρατας το χερι στο στρατιωτικο αφου δεν εχετε τιποτε!!!! αστον να το περασει μονος του με τα φιλαρακια του και οποιον αλλο γουσταρει. αν σε αγαπαει θα λιωσει απο την ελλειψη σου , αν δεν σε αγαπαει, αστον να παει στο καλο, να τελειωνεις.
αν θες ομως,κι αν δεν σου εχει προκυψει κατι καλυτερο μεχρι τοτε, δεξου την καλοκαιρινη εκδρομη, περνα ΤΕΛΕΙΑ κι αν δεν αλλαξει γνωμη εκει (και δεν αλλαξεις κι εσυ) και θελησει απλα να συνεχισετε τα σποραδικα σεξακια, ξεγραψε τον μετα τις διακοπες.
- 04-04-2014, 14:08 #32
σωστος, σκροπι. συμφωνω.
23-04-2014, 00:33 #33
Επιστρεφω με καποια μικρα νεοτερα..απο την ημερα που εφυγε παλι απο την αθηνα μπορω να πω πως ναι μεν δεν τα ειχαμε βρει αλλα ειμασταν μεταξυ μας τελεια..ουτε τσακωμοι,ουτε τπτ...αντιθετως η αγαπη κ τα γλυκα λογια πηγαινε κ ερχοταν..πανω σε συζητησεις ομως συνεχισε να κραταει το τροπαρι οτι δν ξερει τι θα γινει κ αν θα τα βρουμε κτλ κτλ (παρολο που υπηρχαν κ φορες π μ ελεγε θελω κ ελπιζω να μας πανε ολα καλα κ πιστευω πως θα μας πανε). Δεν αντεξα ομως αυτην την κυκλοθυμια.την πρωτη φορα που του ειπα τελος την επομενη μερα μ εστειλς τυπικα τι κανω κ τετοια,αφου ειδες οι εγω δν τ εστειλα..Σημερα,την ακριβως επομενη μερα δλδ,τον πηρα τηλ κ του ειπα να τελειωσουμε..οτι το βλεπω οτι βαδιζει προς τα εκει και πως τον βγαζω απο το αδιεξοδο..γενικα τ ειπα παρα πολλα οσα ειχα στο μυαλο μ αυτον τν καιρο..με μια ανασα ολα..ουτε εκλαψα ουτε τσαντιστηκα..του τα ειπα πολυ ομορφα κ τον εβγαζα κ λαδι..! Δεν ειπε τπτ... το μονο π ειπε ηταν στο τελος μεσα στα νευρα οτι ηταν ξεκαθαρος κ ποτε δν ηθελε να τα ξαναβρουμε ..οταν μ το ειπε...του ειπα οτι λεμε το ιδιο πραγμα,απλα με αλλα λογια...!! Η απαντηση του? Με φωναζουν για φαγητο,τα λεμε! 5 ωρες μετα μ εστειλε το εξης μηνυμα : τωρα π καταλαβες πως δν εισαι καμια μαλακισμενη να περιμενεις το πριγκιπα,θα σε παρηγορησει ο φιλος σου ο μιχαλακης...αντε φιλακιααααα.... του απαντησα κ τ ειπα: ασχολεισαι με τα ανυπαρκτα και οχι με αυτα που πρεπει...!! Φυσικα δν απαντησε!! Το μνμ αυτο μ το εστειλε γιατι εγω ανεβασα μια φωτο π ελεγε οτι κανεις δν αγαπαει με το ζορι κ ενας γνωστος εβαλε εναν αντιχειρα πως κ καλα συμφωνει... τι γινεται ρε παιδια? Δν κτλβαινω.. του δινω αυτο που θελει... τι φταιω??