Ψυχιατρος στη σαλονικη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Banned

Ψυχιατρος στη σαλονικη

Παιδια θελω να βρω ενα ψυχιατρο στη σαλονικη.Το πρωτο βασικο ειναι να μην δινει βαρυες δοσεις χαπιων που πολλλοι στη ελλαδα το κανουν οπως μου ειπε ο ολουρου και απο την εμπειρια σας να αξιζει.

Senior Member
    Δεν ήμουν εγώ αυτός που ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Και δε θα μπορούσα άλλωστε, αφού δεν έχω καθόλου εμπειρία από φαρμακοθεραπεία. Αναφέρθηκε κάτι τέτοιο στην κουβέντα μας, αλλά από άλλο μέλος της παρέας.
    Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε είδους θεραπεία και συνεπώς και η φαρμακοθεραπεία είναι ένα μέσο που μπορεί να βοηθήσει απλώς και τίποτε άλλο. Δε σώζει ούτε καταστρέφει κανένα. Κι η λάθος ακόμα θεραπεία μόνο προσωρινά μπορεί να επιβαρύνει κάποιον. Τα προβλήματα είναι αλλού και οι λύσεις τους επίσης.

Senior Member
    Τα φάρμακα \"βαρυα\"\'η \"ελαφρά\" δίνονται ανάλογα με την ασθενεια και την ένταση των συμπτωματων...
    άρα δεν είναι κακο να λαμβάνει κάποιος ¨βαρυα¨φάρμακα -όπως το εννοείς- αν είναι προς όφελος της ψυχικής του υγείας.
    Αν ο ψυχ κάνει λάθος διαγνωση και δωσει άλλα αντι άλλον τότε σιγουρα θα πειράξουν τον ασθενή.
    Τέλος,ακόμα και κάποιος να σου συστήσει γιατρό από τον οποίον έμεινε ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι και εσυ θα μείνεις ικανοποιημενος...Αφου είσαι εκτος Θεσ/νίκης γιατι δεν κλείνεις ένα ραντεβού στα εξωτερικα ιατρεία νοσοκομείων με ψυχιατρικές κλινικές ,όπως π.χ το Ψυχιατρικο Νοσοκομείο,το Παπανικολαου,Παπαγεωργίου και ΑΧΕΠΑ.

Senior Member
    Φίλε μου εγώ ξανάρχισα μεγαλύτερες δόσεις...δεν είναι κακό, αρκεί να ξαναεπανέλθω σε μια πιο ήρεμη φάση.

Banned

alllou phge h suzhthsh

egw paidia apo kei pou pairna 60 geodom 3afnika pairnw solian gia parais8hseis.thelw na allajv psyxiatro.giati uparxoun psyxiatroi apo ton griba pou sou leei ama trella8eis 8a pareis miso <<rispental >>. kai uparxei kai autos ths stauroupolhs pou mou eipe gia mia agxwdh krish pou 3eperasthke eukola mono me agxolutika na mpw sthn stauroupolh.o gribas kala malakas gia mena.To uema einai oti me auta ta xapia exw apogohteutei polu kai 8elw na alla3w giatro estw re paidi mou na parw mia 2h gnwmh.

Member
    Skiaxtro, σου έστειλα u2u :)