έχουν δικαίωμα στον έρωτα οι υπέρβαρες?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Junior Member

έχουν δικαίωμα στον έρωτα οι υπέρβαρες?

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα κάνατε πότε σχέση με υπέρβαρη/ο, έχουμε δικαίωμα στον έρωτα οι υπέρβαροι?μέχρι τώρα δεν με απασχόλεισαι πολύ το θέμα, ξάφνικα όμως στα 28 μου νιώθω την ανάγκη να έχω κάποιον δίπλα μου, υπάρχει ελπίδα ή όχι?θέλω ειλικρινές απαντήσεις ακόμα και αν πονάνε!
    ένα ταγκό η ζωή μας, και ο θάνατος ο καβαλιέρος μας...

Senior Member
    Δεν μπορω να απαντησω με ενα απλο ναι η οχι, εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Σιγουρα ολοι εχουμε καποια προτυπα ομορφιας, αλλα μια σχεση δεν εξαρταται μονο απο αυτο. Ειλικρινα, αν με κερδιζε καποια με τον χαρακτηρα της και την συμπεριφορα της, αν εβλεπα οτι σαν ανθρωπο την θελω διπλα μου, μαλλον θα εκανα σχεση. Το δικαιωμα σαφως και το εχουν στον ερωτα βεβαια, ο ρατσισμος ειναι κατακριτεος οπου και να απευθυνεται.

Senior Member
    ολοι οι ανθρωποι ειναι ομορφοι ο καθενας με τον τροπο του...οποτε υπαρχουν τοσα "ναι" οσα και "οχι"...ο χαρακτηρας μετραει οχι η εμφανιση...αλλα αντικειμενικα το αποφευγω!!

Banned
    Eχω κανει σχεση με υπερβαρο,αρα λοιπον θεωρω οτι απαντω στο ερωτημα σου και δεν χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο.Υπαρχει ομως ενα αλλα..!
    Ακομα και σε εμας που μας αρεσουν τα παχουλοκομψα υπαρχει ενα οριο..Υποκειμενικες απαντησεις θα παρεις απο εδω και δεν θα βγαλεις ακρη..Ενας που θα σε αγαπησει και θα σε νιωσει δεν θα το κανει για το κορμι σου..Αν με εννοεις :)

Senior Member
    σιγουρα εχεις προσεξει γυρω σου ζευγαρια λεπτων με χοντρες και λεπτες με χοντρους τα ιδια και σε οικογενειες με παιδια κοντους με ψηλες κοντες με ψηλες....κτλ
    ομως αν εχεις ψυχολογικο, προτινω να πας σε εναν διαιτολογο που ειναι επιστημονας και ξερει πως θα χασεις κιλα. αν ακους ολα οσα σου λεει ειναι σιγουρο οτι θα τα καταφερεις.
    οταν αρχισεις να χανεις απο την πρωτη βδομαδα κιλα τοτε να δεις ορεξη και μανια που θα σε πιασει για να χασεις και τα υπολοιπα...αλλωστε πρεπει να το κανεις και για λογους υγειας.μην κοιτας τωρα που εισαι μικρη, οταν μεγαλωσεις σιγουρα τα περιττα κιλα δημιουργουν παντα προβληματα

Banned
    πλακα κανετε ρε ? προτιμω τις παχουλες απ'τα κοκαλα. γυναικα χωρις πιασιματα = δρομος χωρις σηματα. αρκει να νιωθεις καλα με τα παραπανω κιλα.

Senior Member
    Κοπελα μου ειμαι αδυνατη κ το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια αρκετα γεροδεμενος κ ναι δεν μου αρεσουν οι κοκκαλιαριδες αντρες!

Senior Member
    Αλλο γεροδεμενος/γεματος και αλλο υπερβαρος βεβαια.

Senior Member
    Δικαιωμα στον ερωτα εχουν ολοι οι ανθρωποι. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα γινει κιολας. Εγω αν ειμαι μαθητης λυκειου εχω δικαιωμα να δηλωσω την ιατρικη? Εχω, αλλα αμα δεν ανοιγω βιβλιο δε θα περασω. Αλλο πιστευω εννοεις, τι πιθανοτητες εχεις με δεδομενο οτι οι αντρες γενικα κοιτανε πρωτα την εμφανιση.

Banned
    και βεβαια.γιατι τι ειναι οι υπερβαροι; εξαιρεση; δεν ειναι ανθρωποι; και λαθος το εθεσα ''οι υπερβαροι'' γιατι ειναι ταμπελα.
    αν θεωρεις οτι εισαι καλα ψυχολογικα ετσι τοτε οκ,αν παλι θελεις να αλλαξεις μπορεις.η υγεια σου βεβαια θα σου πει να χασεις και πρεπει να την ακουσεις.
    κατα τα αλλα ναι ολοι εχουν δικαιωμα,οι ανθρωποι δεν πρεπει να παραγκωνιζομαστε απο στοιχεια του χαρακτηρα ή της εμφανισης μας,ολοι ειμαστε ισοι ανεξαρτητως χαρακτηριστικων.
    απο κει και περα,ο αλλος δε θα σε αγαπησει για την εμφανιση αλλα για την ψυχη σου.οποτε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    σιγουρα εχεις προσεξει γυρω σου ζευγαρια λεπτων με χοντρες και λεπτες με χοντρους τα ιδια και σε οικογενειες με παιδια κοντους με ψηλες κοντες με ψηλες....κτλ
    ομως αν εχεις ψυχολογικο, προτινω να πας σε εναν διαιτολογο που ειναι επιστημονας και ξερει πως θα χασεις κιλα. αν ακους ολα οσα σου λεει ειναι σιγουρο οτι θα τα καταφερεις.
    οταν αρχισεις να χανεις απο την πρωτη βδομαδα κιλα τοτε να δεις ορεξη και μανια που θα σε πιασει για να χασεις και τα υπολοιπα...αλλωστε πρεπει να το κανεις και για λογους υγειας.μην κοιτας τωρα που εισαι μικρη, οταν μεγαλωσεις σιγουρα τα περιττα κιλα δημιουργουν παντα προβληματα
    Ναι…
    …ωστόσο η κοπέλα δεν ρώτησε πώς να χάσει κιλά κι αν θα ήταν καλό να χάσει κιλά, αλλά αν οι υπέρβαροι (δεν μ’ αρέσει αυτή η έκφραση αλλά εχ..) έχουν δικαίωμα στον έρωτα.
    Με το να την στέλνεις να πάει να χάσει κιλά, της δημιουργείς επιπλέον ανασφάλειες έχει-δεν έχει, άσε που βγαίνεις κι εκτός θέματος όπως σου είπα.
    Κι αυτό το.. ''χάσε κιλά για λόγους υγείας'' έχει καταντήσει μη πω τι...

...Άντε θα πω ''χαζό'', για να μη γίνω νταλικέρισσα πάλι.

Senior Member
    Που λες xara86…
    …Η αλήθεια είναι πως αν δεν ανήκεις στην average εμφάνιση, οι επιλογές είναι λιγότερες ή κινούνται αλλού.
    Κανείς όμως από εδώ μέσα, ό,τι κι αν σου γράψει, δεν μπορεί να σου αφαιρέσει την ελπίδα.
    Θα μπορούσε να πει κάποιος πως ‘’όχι, οι υπέρβαροι δεν έχουν ελπίδα’’ ? Έλα τώρα! Τι είναι αυτά? Φυσικά και έχεις.

Απλά αυτοί που θα σου γράψουν ‘’χάσε κιλά’’ ή ‘’ …‘γω δεν θα τα έφτιαχνα’’ -ακόμη κι αν πάρεις πεντακόσιες απαντήσεις τέτοιες - θα είναι εκείνοι που μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, δεν θα ήταν η πρώτη τους επιλογή. Μπορεί ούτε κι η τελευταία τους.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως πως εσύ δεν μπορείς να βρεις κάποιον που θα είσαι στα γούστα του γι’ αυτό ακριβώς που είσαι.
    Μένει να αρχίσεις να ψάχνεσαι μόνο!

Senior Member
    Χαρα οταν λες υπερβαρες τι εννοεις;

Πριν λιγες μερες γνωρισα μια κοπελα η οποια μου ελεγε για ενα γυμναστηριο που ξεκινησε κι επειδη συνεργαζομαι με αθλητες, καναμε μια σχετικη συζητηση. Η κοπελα ειναι πολυ κοντουλα με λιγο κοιλιτσα. Σε καποια φαση αρχισε να μου λεει: το ξερω οτι ειμαι υπερβαρη και πως εχω γινει ετσι και καποτε ημουν μια χαρα, αχ και τωρα ειμαι υπερβαρη, υπερβαρη, υπερβαρη!! Μου το ειπε καμια δεκαρια φορες. Μπορει οντως το BMI να την βγαλει ελαφρως υπερβαρη τυπικα ομως come on....ποδια, χερια, μια χαρα, λιγο κοιλιτσα εχει μονο, ε οκ θα την χασει. Αυτη ομως παρουσιαζε τον εαυτο της σαν θωρηκτο. Μην τρελαθουμε τωρα!!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Υψος? και για τι κιλα μιλαμε?

Junior Member
    παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι με κάνετε να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα. για να πάρετε μια ιδέα είμαι 1,63 και 120 κιλά, ωστόσο για τα κιλά μου είναι αρκετά ευλίγιστη και κινούμαι συνέχεια. πριν δυο χρόνια είχα κάνει διατροφή και είχα χάσει 30 κιλά, ωστόσο χρειάστηκε να πάρω κορτιζόνη για αρκετά μεγάλο διάστημα και μέσα σε ένα χρόνια τα ξαναπήρα όλα τα κιλά, βλέπετε δεν είναι πάντα στο χέρι μας αν θα είμαστε αδύνατοι ή όχι!
    ένα ταγκό η ζωή μας, και ο θάνατος ο καβαλιέρος μας...

Page 1 of 3 123 LastLast