ΚΆΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Καθώς ανακάλυψα το συγκεκριμένο φόρουμ άρχισα να ψάχνομαι σε χώρους, τόπους, και ανθρώπους με ανάλογη εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση, καλή πρόθεση, και πολλά άλλα που η 42% Vol επιρροή μου επιτρέπει αυτή την στιγμή να καταφέρω να έχω μια κάποιας στοιχειώδους μορφής επικοινωνίας ( τι έχω, τι λέω, τι θέλω, τι ψάχνω,,,,, και γιατί σας τα σπάω )
    Όλοι οι καλοί μου φίλοι που έχω εδώ στο φόρουμ ( που τους είμαι πολύ ευγνώμων και τους ευχαριστώ ) με είχαν προειδοποιήσει πώς --- άμα σταματήσεις την θεραπεία θα υποτροπιάσεις απλά είναι θέμα χρόνου ----
    Ο χρόνος τελικά είναι ακριβείς στα ραντεβού του, και εγώ πιστός ανεύθυνος ? φαντασιόπληκτος ? εγωιστής ? ρομαντικός ? μοναχικός ? και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ο νους σας, (ο δικός μου αυτή την στιγμή είναι αλλού για αλλού)
    Τι ζήτω τώρα θα μου πείτε από την ζωή σας ε ?
    Διάβασα προχτές ένα κείμενο που έλεγε
    Η επίγνωση και όχι η σκέψη είναι το κλειδί για την αφύπνιση
    Και ένα άλλο που έλεγε για την μύγα και την μέλισσα
    Καθώς μέσα από το θέμα,,, http://aikaterinitempeli.wordpress.c...4%CE%B7%CE%BD/ Τέσσερις συγκλονιστικές ομιλίες για την Σχιζοφρένεια και την Κατάθλιψη
    του μέλους mgilleas
    Δεν ξέρω με ποιον τρόπο χωρίς να θίξω το δικαίωμα αυτού που το έγραψε περί πνευματικών δικαιωμάτων δλδ να σας το μεταφέρω η να σας παραπέμψω σε αυτό το κείμενο ( τα σαΐνια θα το γκουκλαρουν είμαι βέβαιος )
    Το θέμα μου είναι πως περνάω από εδώ που είμαι σε αυτό που περιγράφουν οι τίτλοι που αναγράφω ποιο πάνω
    Με το δίκιο του θα πει οποιοσδήποτε πως χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει αλλά έλα που είμαι τελικά άρρωστος και δεν θέλω να το παραδεχθώ!!!!
    Κουβέντα μάλλον ψάχνω να κάνω για να σπάσω την μοναξιά μου

Senior Member
    Φευγατε , ναι πρεπει να το παραδεχτεις και πρεπει να κανεις και καποιες αλλαγες στον τροπο ζωης σου . Βεβαια ξερω οτι το να αλλαξεις τροπο ζωης ειναι σχεδον αδυνατο αλα ισως μια αλλαγη στην φαρμακευτικη αγωγη να σε οφελουσε.
    Δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να πας σε ψυχιατρο αλλα μια επισκεψη δεν θα εβλαπτε.

Junior Member
    On the weekend I decided to give myself some time to relax and take a break from my usual activities. Then someone recommended me plinkogame.pk. I decided to check - is everything really as simple as they say. Surprisingly, the site turned out to be quite convenient and calm. I relaxed as planned, without feeling any pressure or rush.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Καθώς ανακάλυψα το συγκεκριμένο φόρουμ άρχισα να ψάχνομαι σε χώρους, τόπους, και ανθρώπους με ανάλογη εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση, καλή πρόθεση, και πολλά άλλα που η 42% Vol επιρροή μου επιτρέπει αυτή την στιγμή να καταφέρω να έχω μια κάποιας στοιχειώδους μορφής επικοινωνίας ( τι έχω, τι λέω, τι θέλω, τι ψάχνω,,,,, και γιατί σας τα σπάω )
    Όλοι οι καλοί μου φίλοι που έχω εδώ στο φόρουμ ( που τους είμαι πολύ ευγνώμων και τους ευχαριστώ ) με είχαν προειδοποιήσει πώς --- άμα σταματήσεις την θεραπεία θα υποτροπιάσεις απλά είναι θέμα χρόνου ----
    Με 42% αλκοόλ, ειναι σιγουρο οτι δεν βοηθας τον εαυτο σου. Πρωτον, το ιδανικο ειναι να βλεπεις σταθερα εναν ψυχιατρο, οσο συχνα θελεις και μπορεις και δευτερον επειδη η παυση της φαρμακευτικης αγωγης προκαλει υποτροπή, αργά ή γρηγορα, να μην κανεις παυσεις, για να διατηρεις μια σταθεροτητα στον ψυχισμο σου. Σημασια εχει τωρα πως είσαι... Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι; Ηπια κατάθλιψη (δυσθυμία) ή βαριά καταθλιψη;

Senior Member
    Έχει φύγει το παιδί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Έχει φύγει το παιδί!
    Αποχώρησε απο το φόρουμ; Το εγραψα μηπως το διαβασει, εαν επιστρεψει στο φορουμ.