Τι σε ανησυχεί ή τι φοβάσαι σήμερα? Σήμερα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 143
    Senior Member
    Σήμερα φοβάμαι μήπως η σκύλα μου συνεχίσει αυτή τη συνήθεια που ξεκίνησε πριν μέρες.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    alilendeta...eyge!!!
    ΧΧαχα δν είπα παραπάνω ότι δεν τα έχω συνδέσει κ απλά τα αναφέρω μαζί? Τι έχετε πάθει people??

Senior Member
    Σήμερα θύμωσα γιατί αντιμετώπισα μια πολύ αναιδή λογίστρια που φώναζε από το τηλ/νο η Κατίνα και ανησυχώ γιατί με συζητάει η συγκεκριμένη σε έναν άνθρωπο που έχει σχέση με την οικογένεια μου. Νιώθω εκτεθειμένη ενώ ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κτ άλλο και ότι το πρόβλημα είναι δικό της.

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=lnveIkmWBhI αφιερωμένο με κυρίως ως προς τα κοσμητικά επίθετα!!

Senior Member
    Σήμερα νιώθω ένα γενικευμένο άγχος...με καταλαβαίνω να είμαι σφιγμένη. Σκέφτομαι συνέχεια πως δεν θα καταφέρω την πτυχιακή...

...σήμερα σκέφτομαι πόσα άκυρα θέματα με την ίδια θεματολογία έχουν κατακλύσει το φόρουμ :ΡΡΡ

Banned
    κατι τετιο συμβαινει.. http://www.youtube.com/watch?v=HVhDRtzwRF8

Senior Member
    Σήμερα λοιπόν έχω ένα διάχυτο άγχος ότι αυτό σε αυτό που κάνω ή που ζω κάτι δεν πάει καλά..το πρωί πριν σηκωθώ σκέφτηκα όλα τα πιθανά πιο αρνητικά σενάρια της ζωής μου. Και τώρα νιώθω μια εξάντληση.

Junior Member
    ρε παιδια να ρωτησω κατι?τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια τσιτα υπερενταση στην αρχη ευχαριστη και δεν μπορω να ηρεμησω ευκολα.ειχα μια δυσκολη βδομαδα με το μεταπτυχιακο και ισως γι αυτο.το μονο πραγμα που με απασχολει ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε σχεση καθε φορα που ερχεται αυτο στο μυαλο μου πεφτω.μου περασε η ιδεα μηπως εχω διπολικη διαταραχη?γενικα με πιανει αρκετες φορες μια νευρικοτητα που δεν εχω κανει σχεση ποτε μου.διαβασα καπου οτι οι διπολοι εχουνε μεταπτωσεις συνεχεις εγω εχω μεταπτωσεις μονο γι αυτο το λογο οταν σκεφτομαι αυτο το πραγμα πεφτω.αλλιως ειμαι κομπλε.να ανησυχω η μπα?

Junior Member
    από ύπνο παρόλο που είμαι τσιτωμένος κοιμάμαι καλά πάνω από 8 ώρες περίπου.

Junior Member
    και ρε παιδια κατι αλλο που θελω να πω αν μπορει καποιος να μου το απαντησει.εγω περασα κρισεις πανικου και αγχωδης διαταραχη πριν περιπου δυο χρονια.αυτο που θελω να πω ειναι οτι καθε ανοιξη γενικα και πριν απο αυτα η ψυχολογια μου επαιρνε την κατιουσα απο παντα απο οσο θυμαμαι,μηπως εχει να κανει με κανα θυροειδη.θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη sory για τα απανωτά μηνύματα.

Junior Member
    σήμερα και γενικά τις τελευταίες μέρες έχω άγχος με τη δουλειά.........περιμένω μια απάντηση....για αεροσυνοδός....τόσο καιρό με συντηρούν οι γονείς μου,αλλά και εκείνοι δυσκολεύονται υπερβολικά....θέλω να είμαι αισιόδοξη και θέλω να πιστεύω ότι θα με πάρουν....αλλά αν δεν....τί γινεται;;;κάθε μέρα σκέφτομαι ότι θα πετάω................! όμως φοβάμαι ότι είναι πιθανόν να μην χτυπήσει το τηλέφωνο! βαρέθηκα να μην μπορώ να ανεξαρτητοποιηθώ.....θέλω δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cozanostra13 View Post
    ρε παιδια να ρωτησω κατι?τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια τσιτα υπερενταση στην αρχη ευχαριστη και δεν μπορω να ηρεμησω ευκολα.ειχα μια δυσκολη βδομαδα με το μεταπτυχιακο και ισως γι αυτο.το μονο πραγμα που με απασχολει ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε σχεση καθε φορα που ερχεται αυτο στο μυαλο μου πεφτω.μου περασε η ιδεα μηπως εχω διπολικη διαταραχη?γενικα με πιανει αρκετες φορες μια νευρικοτητα που δεν εχω κανει σχεση ποτε μου.διαβασα καπου οτι οι διπολοι εχουνε μεταπτωσεις συνεχεις εγω εχω μεταπτωσεις μονο γι αυτο το λογο οταν σκεφτομαι αυτο το πραγμα πεφτω.αλλιως ειμαι κομπλε.να ανησυχω η μπα?
    Ποιοι είναι οι λόγοι που αποδίδεις ότι δεν έχεις κάνει σχέση? Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται? Σίγουρα το άγχος για να βγάλεις κάτι σε πέρας κάποιες φορές όταν είναι πολύ έντονο συνεχίζει για αρκετό καιρό..για να είσαι διπολικός θα πρέπει να έχεις φάσεις εναλλάξ μανίας κ κατάθλιψης..

Senior Member
    Quote Originally Posted by cozanostra13 View Post
    και ρε παιδια κατι αλλο που θελω να πω αν μπορει καποιος να μου το απαντησει.εγω περασα κρισεις πανικου και αγχωδης διαταραχη πριν περιπου δυο χρονια.αυτο που θελω να πω ειναι οτι καθε ανοιξη γενικα και πριν απο αυτα η ψυχολογια μου επαιρνε την κατιουσα απο παντα απο οσο θυμαμαι,μηπως εχει να κανει με κανα θυροειδη.θα ηθελα να ακουσω καποια γνωμη sory για τα απανωτά μηνύματα.
    Αυτό με την άνοιξη δν το έχω ξανακούσει..χαχα εγώ το παθαίνω συνήθως το χειμώνα. Η νευρικότητα, αν ιδρώνεις εύκολα, αν χάνεις ή παίρνεις βάρος χωρίς λόγο είναι κάποια από τα συμπτώματα θυροειδούς.Δεν χάνεις τπτ να κάνεις έναν έλεγχο.

Senior Member
    Φοβάμαι ότι χωρίζω κ με άσχημο τρόπο γιατί δν επικοινωνούμε με τη σχέση ούτε γι'αυτό πλέον.Φοβάμαι μην με πάρει από κάτω αν κ ξέρω ότι δεν την παλεύω άλλο μαζί του!

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast