Results 136 to 143 of 143
-
31-10-2014, 01:47 #136
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχ
- 16-02-2015, 06:07 #137
Νιωθω πως ισως δεν ειμαι φτιαγμενη για αυτο που σπουδαζω και εχω μια αγαπη για κατι αλλο που δυστυχως στη χωρα που ζουμε δε νομιζω να μπορουσα να το κυνηγησω με επιτυχια.. Εγραψα τωρα μολις ενα κειμενο στο word, το κανω συχνα αυτο.. Εχω αρρωστημενες αυπνιες και με πιανει μελαγχολια τα βραδυα και γινομαι υπερβολικα σκεπτικη και με βοηθαει να γραφω.. θα θελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που εγραψα.. ελπιζω μεσα απο αυτο να καταλαβουν και αλλοι πως νιωθω ..και να ταυτιστουν Ένα νεαρό κορίτσι που αναζητα να ζησει τη ζωη στα ακρα. Καταδικασμενο να μπει σε έναν δρομο που δεν επελεξε. Η ψυχη κρυβει πολύ σκοτεινες και φωτεινες ταυτοχρονα πλευρες. Παθος. Μια λεξη που καταλαβαινει. Και πιστεψε με, δεν τη καταλαβαινουν ολοι. Ανακαλυπτει μεγαλωνοντας ότι η κληση της βρισκεται αλλου από αυτό που σπουδαζει. Κι όμως αυτό που σπουδαζει, είναι κατι που θα προσφερει στη ζωη της σιγουρια, σταθεροτητα, μετρια ζωη κλασικη ελληνικη. Ανθρωποι. Απληστοι. Ναι , ειμαι κ εγω. Και ζηταω πιο πολλα. Ναι, δυστυχως μεσα μου αναζηταω σαν δυψασμενη την δοξα και την ανετη ζωη. Όμως ξερεις τι λενε.. Οσοι πιστεψαν στον εαυτο τους τα καταφεραν σ’αυτό το χαμενο παιχνιδι που λεγεται ζωη. Οσοι πιασανε το νοημα, ότι ζεις μονο μια φορα, ρισκαραν, παρατησαν τα παντα για να αλλαξουν, να ανανεωθουν, να ευτυχισουν πραγματικα. Γιατι ν πρεπει να αρκεστει καποιος σε αυτά που εχει όταν ξερει ότι αν παρει μεγαλα ρισκο μπορει να γυρισει τον κοσμο αναποδα?.. Αγαπω τη μουσικη, την τεχνη, αυτό που κρυβεται πισω από αυτην, το μηνυμα που περναει μεσα στην ψυχη. Μου μιλανε. Με τρομαζει πολλες φορες το ποσο φωναζει μεσα μου. Σαν μια φωνη να λεει ‘παρατα τα όλα και κυνηγα αυτό που σου παει και αγαπας’ ,αλλα οι συνθηκες δεν με αφηνουν. Και σκεφτομαι τον εαυτο μου δασκαλα ειδικης αγωγης και δεν ξερω καν αν μπορω, αν μου παει, αν θα ειμαι τοσο ευτυχισμενη στην τελικη με αυτό. Γεννιουντε δηληματα για τις επιλογες στη ζωη μου. Όχι μονο σε αυτό το κομματι,αλλα ακομα και στον ερωτα και στην φιλία. Αρχιζω να βρησκω την ταυτοτητα μου. Νιωθω πως αναζητω ελευθερια στα ακρα. Τρέλες. Ερωτα όχι για παντα. Χωρις προβληματα. Παθος. Ενταση. Και μια σχεση σοβαρη αυτά δε μπορει απαραιτητα να τα προσφερει στο βαθμο που το ‘απληστο εγω’ μου θελει. Τελικα γινομαι αυτό που θα με κανει ευτυχισμενη? Και ,τι είναι ευτυχια? Λενε ότι είναι στιγμες. Μια ζωη κυνηγαμε την ευτυχια. Μια ευτυχια που δεν μας ικανοποιει ποτε. Παντα ζηταμε και αλλα. Είναι αυτή η σκοτεινη πλευρα που εγω ονομαζω ΄ρομαντικη’ γιατι θεωρω ότι ο ανθρωπος που εμβαθυνει, που φιλοσοφει, είναι ρομαντικος. Ρομανς δεν είναι μονο ότι σχετιζεται με τον ερωτα. Και ερωτα δεν εχουμε μονο με τους ανθρωπους. Εγω ειμαι ερωτευμενη και με τη μουσικη και με την τεχνη και με τη μοδα. Τα σκεφτομαι συνεχεια. Δεν μπορω να ζησω χωρις αυτά. Αυτό είναι ερωτας. Οι ανθρωποι είναι αναξιοπιστοι, αγαπη μου. Μην τους εμπιστευτεις ποτε εντελως. Μη τα δωσεις ποτε όλα. Θα το μετανιωσεις. Ελευθερος θα νιωσεις μονο όταν θα τα χεις βρει με τον εαυτο σου και το να τα βρεις με τον εαυτο σου συνεπαγεται να κρατας σωστη σταση απεναντι στον κάθε ανθρωπο ανεξαρτητως. Μεγαλη υποθεση να ξερεις τι αξιζεις. Όταν το ανακαλυψεις καποτε και αν, θα ξερεις να πετας στα σκουπιδια ανθρωπους αδειους και όχι να τους κρατας από αναγκη. Το ‘’λιγοτερο’’ είναι το νέο ‘’περισσοτερο’’. Τα πολλα είναι περιττα οσον αφορα ανθρωπους. Όμως ο ερωτας για τεχνη δεν εχει ορια. Και οσα φωναζει η ψυχη τι να τα κανω? Δε θελω τη μετρημενη ζωη. Δε θελω η ζωη μου να είναι το ιντερνετ, το φαινεσθαι, το να δειξω ότι καποια ειμαι, το να βλεπω άλλες να προβαλονται ολο και περισσοτερο και να το κανουν μονο για να είναι το επικεντρο, όχι επειδη το εχουν μεσα τους, το να στεναχωριεμαι όταν οι γνωστες-φιλες δεν με υπολογιζουν γιατι δεν χαζογελαω με ότι λενε, το να περιοριζεται η ελευθερια μου από έναν αντρα, το να περιοριζεται ολη μου η ζωη από τα λεφτα. Ξερω, ξερω, δεν ειμαι η μονη.. Και ποια νομιζω ότι ειμαι που θα διεφερα τοσο οσο πιστευω , ολοι ετσι πιστευουν.. Ε, λοιπον, καλα κανουν! Κάθε ανθρωπος πρεπει να πιστευει στον εαυτο του , απλα θα νικησει αυτος που θα κανει το βημα το μεγαλο. Που δε θα φοβηθει , που θα κουβαλαει την παραπανω τρελα από τους υπολοιπους και θα κανει τη διαφορα. Η ψυχη μου εκει ανηκει. Αυτό θα πρεπε να ειμαι. Γιατι λοιπον δεν ειμαι αυτό? Τι με εμποδιζει?
16-02-2015, 07:40 #138
vickysilia τι να πω εχω ταυτιστει τοσο με τις σκεψεις σου.πως τα βρισκεις με τον εαυτο σου?ειναι τοσο δυσκολα τελικα?μηπως μας εμποδιζουν τα πρεπει?οι ανθρωποι?
16-02-2015, 08:08 #139
Κοπελα μου οι σνθρωποι που εχουν μια εφεση στις τεχνες ειναι δυσκολη περιπτωση για επαγγελματικο προσανατολισμο γιατι συνηθως δεν τους αρεσουν πολλες επιλογες. Παντως κ το δασκαλα μη νομιζεις θα σου εξασφαλισει κατι, αφενος ο μισθος ειναι 560 και αφετερου δε γινονται διορισμοι ουτε και στο ειδικης αγωγης. Αν μπορεις να τη βγαλεις τη σχολη βγαλτη και βλεπεις. Σπουδαζεις σε αλλη πολη απ αυτη που μεγαλωσες ή μενεις με τους γονεις σου;
16-02-2015, 08:51 #140
Τα γηρατεια , με οτι αυτα συνεπαγονται .
16-02-2015, 20:46 #141
Την νύχτα κι εκείνον...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-02-2015, 16:17 #142
φοβαμαι, μην θαφτουμε στο χιονι!!!!!!
17-02-2015, 16:54 #143
φοβαμαι οτι δεν θα γινω ποτε καλα..κ οτι μηπως ειμαι διπολικη..ο.τι να ναι δηλαδη..
φοβαμαι αυριο το πρωι που θα ξυπνησω οτι θα τρεμω κ θα νιωθω απαισια..φοβαμαι την ιδια την ζωη αυτην την στιγμη....φοβαμαι τα παντα ολα.
φοβαμαι οτι αν φυγω απο δω που ειμαι θα νιωσω δυσφορια...αν παω σπιτι θα νιωσω καλυτερα ή χειροτερα?