Results 16 to 30 of 32
Thread: ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!!
-
14-03-2014, 22:05 #16
Αυτα τα ενοχικα συνδρομα ειναι δυσεπιλυτα..Ναι εισαι αποδεκτη αλλα θες να παραμεινεις αποδεκτη κανοντας καθε καπριτσιο του καθενα,γιατι εσυ αυτο οριζεις ως αγαπη,συγγενικη,ερωτικη φιλικη κτλ..Εσυ το εχεις ορισει ετσι.
Τα λεω για να τα ακουω και εγω μην νομιζεις..
- 14-03-2014, 23:01 #17
Ναι σίγουρα. Συμφωνώ απόλυτα. Το κουλό όμως είναι να περνάνε τα χρόνια και να μην έχεις ιδέα γιατί έχεις ορίσει έτσι την αγάπη, γιατί δε μπορείς να την ορίσεις αλλιώς, γιατί καίγεσαι τόσο για την ικανοποίηση του καθένα και γιατί δε μπορείς να τους γράψεις όλους στα @@ σου και να βάλεις τον εαυτό σου πάνω απ'όλους....
15-03-2014, 00:11 #18
Νομίζω πως θα ήταν πιο έξυπνο η κοκκινοσκουφίτσα να ξεφύγει απο την ιδεολογία του "καίγομαι να ικανοποιήσω τον άλλο" και να κάνει την αυτοκριτική της.
Το θεωρώ χαζό το να λέμε ότι φταίει ο "μαλάκας"... "Μαλάκας" είναι ο οποιοσδήποτε με τον οποίο διαφωνούμε. Είναι όμως στο χέρι της κοκκινοσκουφίτσας να πάρει το καλάθι της και να πάει σε άλλο θάμνο. Τόσο απλό. Αν συνεχίζει και κάθεται στον ίδιο θάμνο, τότε μάλλον καλύτερα να σκεφτεί πως ίσως... λέω ίσως... μαζεύει όντως βατόμουρα στο καλάθι της απο εκείνον. Όχι γιατί του κάνει χάρη να τον απαλλάξει απο το δυσβάσταχτο βάρος τους, αλλά γιατί της αρέσουν εκείνα τα βατόμουρα.
Και δεν νομίζω πως είναι καν ανάγκη να μαζέψεις τα βατόμουρα και να φας ένα καφάσι μέχρι να καταλάβεις αν θα σε χαλάσουν τα συγκεκριμένα. Νομίζω πως απο το χρώμα, την οσμή ή και την γεύση απο τα ένα-δύο πρώτα μπορείς να καταλάβεις αν θα χρειαστείς μετά mallox. Αν λοιπόν δεις οτι θα χρειαστείς mallox αλλά παρόλαυτα αδειάσεις το καλάθι στο στόμα σου, τότε δεν βλέπω λόγο να κατηγοράμε τον θάμνο.
Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν όλοι οι θάμνοι είναι έτσι, το ερώτημα είναι γιατί εσύ συνεχίζεις και τρως.
Προσωπική μου άποψη πάντως είναι πως δεν είσαι ούτε θύμα, ούτε έχεις μαλακομαγνήτη όπως είχες πει κλπ... Πιστεύω πως ειναι πιο εύκολο απλά να σου αρέσει και να απολαμβάνεις τα προτερήματα του θάμνου και γιαυτό ΘΕΣ να μαζεύεις απο αυτόν.
Δυστυχώς όμως (και για να συνεχίσω το παράδειγμα με τα φρούτα και να βάλω και στο παιχνίδι τα ζαρζαβατικά) αν θες ντομάτες, πρέπει να αγοράσεις ντομάτες... αν πάλι θες καρότα που να μοιάζουν με καρότα αλλά να έχουν την γεύση ντομάτας... ε... νομίζω πως θα συνεχίσεις να τρώς απλά καρότα.
Και επίσης...! αν θες ντομάτες, μην πας στο βουλκανιζατερ...θα τους έχουν τελείωσει.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...Yy87R_700b.jpg
15-03-2014, 01:01 #19
Εισαι απλα απιστευτος Τομχετ, τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω :)
15-03-2014, 04:07 #20
κοκκινοσκουφιτσα μου να μην αλλαξεις και αλλοιωσεις το χαρακτηρα σου. αρκει να βρεις ατομα παρομοια με σενα, οπου ο ενας θα κοιταει να ευχαριστησει τον αλλο γτ θα τον ευχαριστει και τον ιδιο. ενταξει δε λεμε να σε παταει ο πασα ενας, αλλα αυτη η διαθεση που εχεις ειναι καλη, να μην πας στο αλλο ακρο. οταν θα συναντας τα καταλληλα ατομα που δε θα το εκμεταλλευονται αλλα ισα ισα θα εκτιμανε τις ανιδιοτελεις προθεσεις σου, θα πανε ολα ρολοι. πηξαμε απο εγωιστες, παρτακηδες και κακοπροαιρετους. εχεις κουραστει να τρεχεις σαν το βεγγο λες, αλλα τον βεγγο τον αγαπανε ολοι...
Last edited by kerasi; 15-03-2014 at 04:25.
15-03-2014, 11:21 #21
...λεμε το ίδιο στην πρώτη περίπτωση με τον περίγυρο, αλλά εσύ του δίνεις διαφορετική ερμηνεία και συμφωνούμε απόλυτα στο δεύτερο: αυτό εννοουσα.
Επιμένω να υποστηρίζω ότι έχεις θέματα αυτοεκτίμησης και πάνω σε αυτό έχεις χτίσει ένα προφίλ καλού κοριτσιού που είναι υποστηρικτική και παρούσα για όλους. Εσύ λες πως φέρεσαι έτσι γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου και αν δεν το κάνεις μετά νιώθεις τύψεις.
Εγώ σου λέω πως αν ήταν έτσι θα το έκανες με χαρά γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου και δεν θα δυσανασχετούσες.
Εσύ δυσανσχετείς γιατί "πρεπει" να λειτουργήσεις έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα και φυσικά και κάπου εκεί γίνεται η έκρηξη.
15-03-2014, 18:31 #22
Υπηρξα ετσι κοκκινοσκουφιτσα..Ειμαι ακομα ετσι,με την μονη διαφορα σε αυτους που θελω εγω!Οχι στους παντες!Καποια στιγμη θα στερεψεις πιστεψε με και θα σου βγει το ακριβως αντιθετο ειδικα οταν δεν παιρνεις ουτε κατα το ημισυ απο αυτο που γενικως ή ειδικως δινεις εσυ.
Και οχι ο Βεγγος δεν αγαπιεται..Απλα εκμεταλλευσιμος ειναι :)
19-03-2014, 14:47 #23
τι να κανεις.... σε καταλαβαινω!
19-03-2014, 14:49 #24
κανε καλο και μην περιμενεις ανταλλαγμα (y)
19-03-2014, 23:15 #25
Το πρόβλημα είναι ότι μπερδεύομαι... Πλέον ενώ κάνω κάτι και νιώθω καλά μ'αυτό,μετά το αναλύω,το πιάνω από τα μαλλιά, το τραβάω απο'δώ, το τραβάω απο'κεί, και αναωτιέμαι αν το έκανα επειδή ήθελα,ή επειδή μου το ζήτησαν,άσχετα αν πέρασα καλά ή όχι. Και το αντίστροφο. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να αρνείται, και μετά (στη φάση της ανάλυση και του τραβήγματος απο'δώ κι απο'κεί) καταλαβαίνω ότι ήθελα, αλλά δεν το έκανα απλά επειδή μου το ζητούσαν επίμονα κ δεν είχα το χρόνο να σκεφτώ,και αυτή η πίεση με κάνει να πιστεύω ότι δεν θέλω να το κάνω. Το αποτέλεσμα είναι να θυμώνω με τον εαυτό μου όχι απλά που δεν κάνω αυτό που πραγματκά θέλω,αλλά ακόμα περισσότερο,που υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρω τι και αν θέλω !!!!!! Όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο και δεν ξέρω πώς (και αν) μπορώ να το αντιμετωπίσω.
Σχεδόν όλοι με συμβουλεύετε να κάνω το ίδιο... Σε ειδικό δεν θέλω να πάω! Νομίζω ότι δε θα είμαι ποτέ έτοιμη να το ξανακάνω. Μία φορά αποφάσισα να το δοκιμάσω, και ο...''ειδικός'' αντί να ασχοληθεί με το ότι με είχαν βιάσει λίγο καιρό πριν,ή με την απόπειρα που έκανα μετά από αυτό, θεώρησε πιο βασικό το ότι ακούω μέταλ και σύχναζα σε μαγαζιά όπου υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν πολύ και καπνίζουν χόρτο. Και όχι, δεν θεωρώ σημαντική τη βοήθεια κάποιου που απλώς με ρωτάει ηλίθια πράγματα και επιμένει να μου δώσει υπνωτικά για να κοιμάμαι τις νύχτες. Δεν είναι λύση αυτό. Αν ήθελα να μαστουρώνω για να κοιμάμαι σαν βόδι και να μη βλέπω εφιάλτες τις νύχτες, θα έπαιρνα τίποτα από τα ναρκωτικά της πιάτσας. Θα μου έβγαινε και πιο φτηνά!
19-03-2014, 23:39 #26
Επιτελους, τελικα εχει και αλλους που ακουνε μεταλ εδω.
19-03-2014, 23:47 #27
ω ναι! αλλά χρειαζόμαστε ψυχίατρο γι'αυτό...εσύ το ήξερες??? http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw&hd=1
19-03-2014, 23:57 #28
Βασικα, ΔΕΝ χρειαζομαστε ψυχιατρο ακριβως επειδη ακουμε μεταλ. Και το εννοω.
20-03-2014, 15:55 #29
τι metal ακουτε παιδια ? black, death, thrash, doom, stoner, nu ή κατι αλλο ?
20-03-2014, 16:15 #30
Οταν λεω μεταλ, εννοω το κανονικο, γνησιο, πατροπαραδοτο μεταλ. New Wave, Thrash, Power, Epic, Doom, με μικρες πινελιες απο Death και Black καθως και λιγες πινελιες απο, δυσκολευομαι να το πω, μ.ο..ντε...ρ..ν...α πραγματα. Απο οτι καταλαβες, παλιομεταλας φαση κυριως.
Αντε να μαζευομαστε οι μεταλαδες. (ΚΕΝΟ, μιας και εισαι παλιοτερος εδω, δεν ανοιγεις εσυ ενα θεμα για το μεταλ; )