ΔΙΑΛΕΞΕ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: ΔΙΑΛΕΞΕ

Senior Member
    KW , δεν θυμαμαι που το διαβασα , αλλα αν γκουγκλαρεις ' ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ LSD ' , θα βρεις τις πληροφοριες που ζητας .

Banned
    εαν παρεις LSD οταν εισαι χαλια θα γινεις χειροτερα. και για το DMT εχει ακουστει οτι καταπολεμα τη καταθλιψη, αλλα ποιος γιατρος τολμα να το παραδεχτει ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οντας πρωην αλκοολικος , εχω να καταθεσω οτι οταν ημουν υπο την επηρρεια ( οχι μεθυσμενος ), σκεφτομουν τελειως διαφορετικα , ειχα τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια των πραγματων , η οποια μου εδινε μια αλλη προοπτικη του οποιοδηποτε θεματος η καταστασης , που δεν μπορουσα να την επιτυχω νηφαλιος , κατι το πολυ ενδιαφερον . Μπορεις βεβαια να επιτυχεις το ιδιο αποτελεσμα με τον διαλογισμο , αν εισαι πολυυυυ προχωρημενος .
    Ναι βρε παιδί μου, αυτό προσπαθούμε εξάλλου με τον διαλογισμό, να μεθάμε χωρίς να πίνουμε! Έτσι, να μας έρχεται και πιο φθηνά!
    Αυτά τα σκέφτεσαι και τα λες ή είσαι υπό την επήρεια...διαλογισμού;
    Γιατί εγώ που τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, θα σου πω ότι ΚΑΜΙΑ σχέση η μία κατάσταση με την άλλη.
    Ίσως φταίει που δεν υπήρξα αλκοολική. Ίσως πάλι δεν είμαι πολύυυυ προχωρημένη στον διαλογισμό!

Senior Member
    Μπορώ να διαλέξω κάτι που δεν υπάρχει?
    Διαλέγω αγάπη!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Mαριον , αν γκουγκλαρεις αυτο που ειπα στον Κηπ , θα δεις οτι υπαρχει επιστημονικη βαση στα γραφομενα μου .

Christina82 , κ εγω αυτο θα διαλεγα !!

Page 2 of 2 FirstFirst 12