ποια ειναι πιο επικινδυνα ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

ποια ειναι πιο επικινδυνα ?

Τα αντικαταθλιπτικα η οι βενζοδιαζεπίνες ακουω γνωμες εμπειρων ατομων που εχουν γνωση πανω στο θεμα τι πιστευετε?

Senior Member
    invisible , ξερεις καποιο φαρμακο που ειναι ακινδυνο ? ακομα και τα ' ακινδυνα ' DEPON , επιβαρυνουν σοβαρα το σηκωτι .

Senior Member
    ta αντιψυχωτικα ειναι πιο επικινδυνα απο τα αντικαταθλιπτικα? σερετονινη η ντοπαμινη?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Δεν ξερω αν μπορει κανεις να τα συγκρινει . Εγω παντως οταν σπανιως αποφασιζω να παρω φαρμακα προτιμω αντικταθλιπτικα . Οι βενζοδιαζεπινες με τρομαζουν λιγο γιατι ξερω οτι ειναι εθιστικες και εχω δει ανθρωπους να φτανουν σε σημειο να παιρνουν ακομα και διπλασια δοση απο την κανονικη.
    Απο την αλλη εχω ακουσει απο πολλους οτι εχουν δυσκολια να διακοψουν τα αντικαταθλιπτικα , σε εμενα δεν εχει συμβει αυτο.
    Εσυ τι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για σενα?

Senior Member
    το θεμα ειναι η αναστολη της ντοπαμινης η της σερετονινης προκαλει τις μεγαλυτερες βλαβες σε οργανικο επιπεδο? ,παρενεργειες,συρικνωση κυταρων κλπ

Senior Member
    Τα ποιο επικυνδυνα ειναι αυτα που δεν σου εχει γραψει ο γιατρος σου. Παντως σοβαρα, ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες, δεν υπαρχουν μαγικα χαπακια, για αυτο και ακολουθουμε ευλαβικα τις οδηγιες του γιατρου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δεν ξερω αν μπορει κανεις να τα συγκρινει . Εγω παντως οταν σπανιως αποφασιζω να παρω φαρμακα προτιμω αντικταθλιπτικα . Οι βενζοδιαζεπινες με τρομαζουν λιγο γιατι ξερω οτι ειναι εθιστικες και εχω δει ανθρωπους να φτανουν σε σημειο να παιρνουν ακομα και διπλασια δοση απο την κανονικη.
    Απο την αλλη εχω ακουσει απο πολλους οτι εχουν δυσκολια να διακοψουν τα αντικαταθλιπτικα , σε εμενα δεν εχει συμβει αυτο.
    Εσυ τι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για σενα?
    Γεια σου φιλε καλημερα, κοιτα εγω επερνα σε μια φαση βουλβεγγαλ και υπνοσεντον και μου φτιαχναν την ορεξη ιδικα το πρωτο οτι ειναι εθιστικα ισχθει γιατι οταν φυγει ι δραση τους σε πιανει μια θλιψη και θελεις κ αλλα οσο για τα αντικαταθλιπτικα ρωτησα γιατι σκεφτομαι να παω να γραψω και θελω οπως ειπα γνωμες να βγαλω το συμπερασμα μου αν ειναι δλδ λιγοτερο εθιστικα βλαβερα κτλ.. κ πιστευω σε καθε ανθρωπο ταιριαζει συγκεκριμενη θεραπευτικη αγωγη που θα συνεστηση ο γιατρος ι αν καποιος πειραματιστει κ βρει το δικο του μια μερα ασ πουμε πηρα ενα χαπι σιρικουελ καποως ετσι λεγοταν και βγηκα καρτα στο σπιτι ρωτησα τον φαρμακοπειο τι κανει κ μ ειπε εξισορροπει την ψυχολογια
    αλλα στην ουσια ηταν σαν να ηπια ενα τσιγαριλικι κατακοκινα ματια και δν μ εκανε τπτ το ιδιετερο.. αλλα ειναι οντως πολυ εθιστικα και αυτο που λες ισχυει παλια επερνα ενα μπουμπλε κ ημουν κομπλε τωρα θελω κανα 2-3 να με πιασει.. Αλλα ξερω πολλους γιατρους που σου γραφουν αβερτα δεν το εχω κανει κ ουτε σκεφτομαι γτ δν θελω να κολλησω απλα καμια φορα τα περνω να νιωσω καλυτερα

Senior Member
    σκροπι φιλε ακομα και τα αθωα φαγητα που τρωμε ειναι πολυ επικυνδινα αν ψαχτεις λιγο θα καταλαβεις τα κοτοπουλα κανουν ενεσεις με διαφορες ουσιεσ για να παρουν γευσεις και να αυξηθει το βαρος ολα ειναι βλαβερα ακομα και ο αερας που αναπναιουμε με τοσους ψεκασμους που γινονται αν το παμε εκει τοτε δν πρεπει να τρωμε και τπτ..

Senior Member
    [QUOTE=skropi;474017]Τα ποιο επικυνδυνα ειναι αυτα που δεν σου εχει γραψει ο γιατρος σου. Παντως σοβαρα, ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες, δεν υπαρχουν μαγικα χαπακια, για αυτο και ακολουθουμε ευλαβικα τις οδηγιες του γιατρου.[/QUO
    οταν ακολουθεις ευλαβικα τις οδηγιες του γιατρου ελατωνονται οι παρενεργειες των φαρμακων?

Senior Member
    Δεν με καταλαβατε. Δεν λεω οτι δεν πρεπει να παιρνουμε τιποτα, λεω οτι πρεπει να παιρνουμε οταν κρινεται απαραιτητο και οχι επειδη ετσι θελουμε, δεν νομιζω να ειναι παραλογο αυτο. Κατερινακι, μειωνονται οι παρενεργειες, ναι. Και αυτο γιατι ο γιατρος θα συστησει τον καταλληλο τροπο για να παρουμε μια αγωγη. Το ιδιο ειναι να παιρνω φαρμακα μονος μου χωρις παρακολουθηση και το ιδιο να εχω τον γιατρο μου; (προσωπικα δεν εχω και μεγαλη επαφη με γιατρους, τελευταια φορα που πηγα σε γιατρο ηταν στο στρατο για μια ιωση, αλλα νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που λεω)

Senior Member
    κατερινα το οτι ειναι καποιος γιατρος δεν σημαινει οτι και θα σου βρει σιγουρη λυση οι περισσοτεροι ειναι στην ουσια '' εμποροι'' και δεν τους νοιαζει αν γινεις καλα η οχι κοιτανε να βγαλουν χρημα οχοι ολλοι αλλα οι περισσοτεροι γνωμη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    το θεμα ειναι η αναστολη της ντοπαμινης η της σερετονινης προκαλει τις μεγαλυτερες βλαβες σε οργανικο επιπεδο? ,παρενεργειες,συρικνωση κυταρων κλπ

Κατερινακι , μακαρι να ηταν τοσο απλο . Ο ρολος των ssReuptakeInhibitors , ειναι αυτο που λεει η λεξη , αναστελλουν την επαναπροσληψη των νευροδιαβιβαστων ( σεροτονινη , ντοπαμινη , νορεπινεφρινη ) της συναψης απο τα νευρικσ κυτταρα . Δλδ για καποιο λογο , δεν επικοινωνουν σωστα τα νευρικα κυτταρα μεταξυ τους . Ειναι σαν να στελνεις ενα γραμμα ( τον νευροδιαβιβαστη ) να ταξιδευει ( μεσω της συναψης ) προς τον παραληπτη ( τον νευρουποδοχεα ) αλλα ο παραληπτης , για αγνωστο λογο , να το στελνει πισω στον αποστολεα . Αυτο εμποδιζεται να συμβει απο τα ssris η τα ssnris . Ξερεις ποια ειναι η ειρωνια ? οτι κανεις δεν ξερει αν υπαρχουν αρκετα ' γραμματα ' για να αποσταλουν , δλδ αρκετη ποσοτητας νευροδιαβιβαστων .
    Το αν κανουν βλαβες , θα μαθευτει πολααααα χρονια αργοτερα , η μαλλον κατα την προσφιλη τακτικη των φαρμακοβιομηχανιων , θα πουνε καποια μερα , ε , παιδια , λαθος καναμε , παρτε τα καινουρια φαρμακακια , κανουν φοβερη δουλεια . Αυτη ειναι η τακτικη προωθησης νεας γενιας φαρμακων , που κατι μου λεει οτι ηδη τα εχουν ετοιμα , απλως περιμενουν , κ θα περιμενουν οσο χρειαστει προκειμενου να μεγιστοποιησουν τα κερδη τους .
    Σοβαρα , υπαρχει καποιος που πιστευει οτι ενδιαφερονται για την υγεια μας ?
    Ολα για τα λεφτα γινονται , εξυπακουεται νομιζω ...................