Results 46 to 60 of 79
Thread: ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ
-
11-01-2015, 23:20 #46
ποσο καιρο συμβαινει? και μπορεις να προσδιορισεις πανω κατω τι νιωθεις? (ενα παραδειγμα δλδ θα βοηθουσε)...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
- 11-01-2015, 23:32 #47
εαν πας λιγο πισω θα δεις..περιγραφω το προβλημα οσο πιο λεπτομερως μπορω!
11-01-2015, 23:43 #48
μια βοηθεια παρακαλω απο καποιον που συμπασχει!
σε καταλαβαινω οχι 100%,αλλα μπορω να καταλαβω πως νιωθεις!!
αρχικα δεν τρελαινεσαι! ειναι απλως μια φοβια που σε αγχωνει .φοβια-σκεψεις παραλογες-αγχος-εντεινεται η φοβια-εντεινονται τα συμπτωματα-καταστροφη..
καπως ετσι παει το ξερω.
ημουν στο λεωφ και σε καποια φαση ενιωθα οτι τα φανταζομαι ολα αυτα. οτι δεν ειμαι οντως στο λεωφ, αλλα καπου αλλου και νομιζω οτι ειμαι εκει, ενω στην θεση που καθομαι δεν βρισκεται κανεις!
=αποπραγματοποιηση!!
χαλαρααααααααααα
ειναι τρομακτικο το ξερω. ειναι απαισιο ναι! αλλα δεν ειναι τιποτα!! απλως εκεινη την στιγμη τρως τις φρικες σου οπως ολοι μας! δεν τρελενεσαι δεν πασχεις απο σχιζοφρενεια! απλως εισαι αγχωδηςAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
11-01-2015, 23:45 #49
εσυ εχεις βιωσει αποπροσωποποιηση;;;
11-01-2015, 23:48 #50
μια και δυο??
τωρα βεβαια ειναι πολυ πιο σπανια..αλλα και παλι μετα απο τοσο συμβιβασμο που εχω κανει με το προβλημα μου αυτο συνεχιζει να με τρομαζει εκεινη την στιγμη.. ειναι απαισιο...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
11-01-2015, 23:51 #51
ειναι απαισιο..σε νιωθω απολυτα..ακριβως το ιδιο και εγω οταν με πιανει ενω καταλαβαινω οτι ειναι παραλογο τρελλαινομαι..νομιζω οτι ειμαι ο μονος που το περναει στον κοσμο και νιωθω τοσο μονος..
12-01-2015, 00:02 #52
και γω ετσι ενιωθα.. και το νιωθω καποιες στιγμες ακομη και τωρα... μετα ομως καθομαι και τα σκεφτομαι πιο λογικα ... καταρχας υπαρχει εξηγηση βασει φυσιολογιας γι αυτο που συμβαινει (αυτη η αισθηση της τρελας) και δεν ειναι κατι επικινδυνο. δευτερον υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι πολλοι που το βιωνουν αυτο. δεν εισαι ο μονος. δεν ειμαι η μονη..
και σκεψου... αν ησουν οντως σχιζοφρενεις θα καταφερνες να βγαλεις την σχολη, να κανεις την ασκηση, να υπηρετησεις? η σχιζοφρενεια απαξ και εμφανιστει αντιμετωπιζεται δυσκολα και πολυ πιθανον αν ειχε εμφανιστει σε σενα απο τα 16 τωρα θα βρισκοσουν αρκετα πιο πισω απ'οτι τα χεις καταφερει ως σημερα.. αλλο η αγχωδεις διαταραχες, αλλο οι ψυχωσικες διαταραχες.. ειναι πολυ πιο δυσκολες και πιο περιπλοκες..
εξαλλου ο γιατρος σιγουρα θα αντιλαμβανοταν κατι τετοιο..
απλως σου χει κολλησει η ιδεα!!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
12-01-2015, 05:13 #53
καλημερα και σε ευχαριστω παρα πολυ που μου δινεις κουραγιο..πραγματικα!ευχομ� �ι και για σενα οτι καλυτερο..εχεις οντως δικιο σε ολα αυτα που λες..δεν θα τα καταφερνα ετσι μεχρι εδω..απλως το κακο που κανω οπως και παρα πολλοι αλλοι ειναι η αναζητηση στο ιντερνετ ωρες ατελειωτες..για το τι μου συμβαινει ψαχνωντας συμτωματα..και εκει πανικοβαλλομαι!
13-01-2015, 15:47 #54
ρε παιδια το εχετε και εσεις αυτο το συμπτωμα να σου λεει ο γιατρος συνεχεια μην ανησυχεις δεν εχεις κατι το τοσο σοβαρο και παρα ταυτα εσας ο νους σας να πηγαινει στο χειροτερο σεναριο;οπως πχ ψυχωση;
13-01-2015, 18:05 #55
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΒΡΕ !!! ισως σε βοηθουσες αν διαβαζες την περιγραφη των ψυχωσικων ασθενειων να δεις οτι απεχεις πολυ απο αυτα...αυτο ισως σε ξεκολλησει.. τωρα εγω τα χω διαβασει σε βιβλια αλλα και στο νετ ολο και κατι θα υπαρχει.. απλως προσοχη με το νετ.. ειναι παραπλανητικο και δεν διευκριζει.. καλο ειναι να βρεις ενα εμπιστο σιτε να διαβασεις αν δεν εχεις ορεξη να δινεις λεφτα σε βιβλια..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-01-2015, 18:06 #56
http://www.e-psychology.gr/anxiety-s...riseis-panikou
ΔΕΣ ΑΥΤο! εμενα με βοηθησε πολυ!!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-01-2015, 18:07 #57
http://www.e-psychology.gr/psychosis...a-sxizofreneia
ε και γενικως εχει πολλα που μπορεις να βρειςAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-01-2015, 20:29 #58
τι να πω;δεν πιστευω στην ατυχια μου..βλεπω κοσμο χαρουμενο να ασχολειται με πραγματικα προβληματα της ζωης και εμενα να απορροφωμαι στις ηλιθιες σκεψεις μου..αλλα δυστυχως πραγματικα δεν μπορω να το ελεγξω..δεν μπορω! καταφερα να τελειωσω μια τετοια σχολη,καταφερα να εχω εδω και 6 χρονια μια υπεροχη σχεση,καταφερα να μιλουν για μενα με τον καλυτερο τροπο ως το καλυτερο παιδι και δεν μπορω να κανω το πιο απλο..να γινω καλα..να ξεπερασω αυτες τις ηλιθιοτητες..
13-01-2015, 23:07 #59
θα τα καταφερεις.. απλως θελει χρονο και υπομονη! εχεις φρικαρει οκ λογικο.. αλλα με τον καιρο θα δεις οτι θα τα εκλογικευσεις τα πραγματα.. και γω πριν εναμισι χρονο ελεγα παει τα εχασα ολα. δεν θα ξεπερασω ποτε αυτο που μου συνεβη.. κι ομως!! τρ ειμαι πολυ καλυτερα και ζω ικανοποιητικα.. ισως οχι 100%, αλλα και παλι ειναι προοδος.. θελει το χρονο του...
και καλυτερα μην εχεις στο μυαλο σου οτι τα αγχος ειναι κατι σαν μικροβιο που θα το αποβαλλει ο οργανισμος και τερμα! εγω αυτο πιστευα ας πουμε στην αρχη.. ειναι λαθος
μπορει να ζεις μια ζωη με αυτο! οσο περισσοτερο χρονο το εχεις τοσο γινεται κομματι του εαυτου σου.. απλως με τον καιρο θα μαθεις να το διαχειριζεσαι, τα συμπτωματα θα κατευνασουν και θα ελεγχεις περισσοτερο τις σκεψεις σου.. θα ειναι το αδυνατο σημειο σου.. εγω αυτο πιστευω... και απο τοτε που το αποδεχτηκα σαν πλευρα του εαυτου μου ειδα διαφορα..And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
13-01-2015, 23:45 #60
66psy εχεις νιωσει ακομη κ οταν η ασχημη σκεψη δεν ερχεται(εν προκειμενω οτι δεν ειναι ο εαυτος μου,η ψυχη βγαινει απο το σωμα κ ολα τα καλα της αποπροσωποποιησης)να την επαναφερεις στο μυαλο για να τσεκαρεις αν ειναι λογικη η παραλογη;και να λες μετα ειναι παραλογη;αυτο το κανω συνεχεια θελωντας φαινεται ενδομυχα να θελω να αποκλεισω το φαινονενο της ψυχωσης!πως εμπλεξα ετσι ρε γμτ;