Σχεσεις με τους γονεις του φιλου μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Παντως απο χθες εχω αποσυντονιστει τελειως...Θελετε να το πειτε ξενερωμα,θελετε να το πειτε οτι προσβληθηκα και αδικηθηκα πολυ?Παντως σκεφτομαι μεχρι και χωρισμο.Γιατι με προσεβαλε με τα λογια του περι ''αερα/δικαιωματων'' . Να του κανω συζητηση?Αλλα κ τι να του πω?Θα μου πει δεν τα συζητησαμε εχθες και τα λυσαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by stella1993 View Post
    Παντως απο χθες εχω αποσυντονιστει τελειως...Θελετε να το πειτε ξενερωμα,θελετε να το πειτε οτι προσβληθηκα και αδικηθηκα πολυ?Παντως σκεφτομαι μεχρι και χωρισμο.Γιατι με προσεβαλε με τα λογια του περι ''αερα/δικαιωματων'' . Να του κανω συζητηση?Αλλα κ τι να του πω?Θα μου πει δεν τα συζητησαμε εχθες και τα λυσαμε?
    κι εγω εχω μεινει στον προηγουμενο ,παντως.
    απο ποτε ξεκινησε η νεα σχεση? μιλας για "κυριακες" που ηδη τρωτε ολοι μαζι με την οικογενεια του φιλου. ποσες κυριακες εγινε αυτο δηλαδη? καμια 10 ρια? ή μια-δυο?

Senior Member
    Remedy δεν εχει σημασια το ποσες Κυριακες τρωνε μαζι. Το θεμα ειναι οτι σε μια καινουρια σχεση ολα πανε μελι-γαλα για τουλαχιστον 6 μηνες, το να υπαρχουν τετοια θεματα τοσο νωρις εγω το βλεπω τελειως παραλογο, ακομα δεν εχουν γνωριστει καλα καλα! Στελλα, καλα κανεις και ξενερωνεις, σχεση πρεπει να εχουμε με ατομα που δειχνουν κατανοηση και στοργη, οχι με ατομα που προσπαθουν να επιβληθουν με αυτον το τροπο. Μην τσακωθεις μαζι του, απλα πες του την αληθεια, οτι αν τυχον και σου ξαναμιλησει ετσι να ειναι σιγουρος οτι θα ειναι η τελευταια φορα που σου μιλαει γιατι δεν εχεις αναγκη απο τυραννους στη ζωη σου. Το πιθανοτερο ειναι να το δεχτει, τωρα το τι θα γινει μετα ειναι αλλο θεμα, παντως εγω αυτο θα εκανα. Οχι οτι πιστευω οτι θα αλλαξει συμπεριφορα, αλλα τουλαχιστον βαλετα πραγματα στη θεση τους τωρα που ειναι αρχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Remedy δεν εχει σημασια το ποσες Κυριακες τρωνε μαζι. Το θεμα ειναι οτι σε μια καινουρια σχεση ολα πανε μελι-γαλα για τουλαχιστον 6 μηνες, το να υπαρχουν τετοια θεματα τοσο νωρις εγω το βλεπω τελειως παραλογο, ακομα δεν εχουν γνωριστει καλα καλα! Στελλα, καλα κανεις και ξενερωνεις, σχεση πρεπει να εχουμε με ατομα που δειχνουν κατανοηση και στοργη, οχι με ατομα που προσπαθουν να επιβληθουν με αυτον το τροπο. Μην τσακωθεις μαζι του, απλα πες του την αληθεια, οτι αν τυχον και σου ξαναμιλησει ετσι να ειναι σιγουρος οτι θα ειναι η τελευταια φορα που σου μιλαει γιατι δεν εχεις αναγκη απο τυραννους στη ζωη σου. Το πιθανοτερο ειναι να το δεχτει, τωρα το τι θα γινει μετα ειναι αλλο θεμα, παντως εγω αυτο θα εκανα. Οχι οτι πιστευω οτι θα αλλαξει συμπεριφορα, αλλα τουλαχιστον βαλετα πραγματα στη θεση τους τωρα που ειναι αρχη.
    βεβαιως και εχει σημασια το ποσο καιρο ειναι μαζι και ποσες φορες εχει δει τους γονεις σκροπι και θα σου πω το γιατι.

αν το παιδι ειχε προβλημα να γνωρισει η στελλα τους γονεις, δεν θα την πηγαινε για τραπεζωματα! απλο δεν ειναι?
    επομενως πραγματικα δεν ειχε προβλημα να τους την γνωρισει και πραγματικα ενοιωσε οτι η στελλα ξεπερασε τα ορια.
    το γιατι εγινε αυτο, για εμενα εχει δυο πιθανες εξηγησεις.

η συμβαινει αυτο που της ειπε και ηθελε πριν παρει πρωτοβουλιες για τηλεφωνηματα στους δικους του η στελλα, να συνεννοειται πρωτα μαζι του, πραγμα που προσωπικα το βρισκω πολυ λογικη απαιτηση.
    Η..... οι γονεις παρα την ευγενεια τους προς την στελλα του εκαναν παραπονα για την τοση ανεση της κοπελας να τους παιρνει η ιδια τηλεφωνα σε μια τοσο προσφατη σχεση και ηρθε σε δυσκολη θεση απεναντι τους! το σκεφτηκε κανεις αυτο?????

και για να χουμε καλο ρωτημα στελλα, ηταν τοσο δυσκολο να παρεις ενα τηλ. τον φιλο σου και να ρωτησεις αν το βρισκει καλη ιδεα να επικοινωνησεις με τους γονεις? δεν επικοινωνειτε πολλες φορες τη μερα? γιατι να το παραλειψεις? ηταν ,κοπος?

Senior Member
    Εγω ενα καλο ειπα να κανω,να δω αν ειναι σπιτι μην παω αδικα,λες να τους κακο φανηκε τοσο?Αν κ νομιζω οτι ο δικος μου εχει τον καλλο να θελει να επιβληθει...

Senior Member
    Τι να σου πω βρε Remedy, ο καθενας το βλεπει με τον τροπο του. Απλα εγω δεν μπορω να δω κατι αρνητικο στην συμπεριφορα της κοπελας... Οταν εχω σχεση με καποια εχω σχεση μαζι της, δεν χρειαζεται να με παιρνει τηλεφωνο για το καθε τι... οποτε το βλεπω καθαρα απο τη σκοπια μου, δεν λεω οτι εχεις αδικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Τι να σου πω βρε Remedy, ο καθενας το βλεπει με τον τροπο του. Απλα εγω δεν μπορω να δω κατι αρνητικο στην συμπεριφορα της κοπελας... Οταν εχω σχεση με καποια εχω σχεση μαζι της, δεν χρειαζεται να με παιρνει τηλεφωνο για το καθε τι... οποτε το βλεπω καθαρα απο τη σκοπια μου, δεν λεω οτι εχεις αδικο.
    δλδ, με το που θα γνωρισεις μια κοπελα, στον ενα μηνα σχεσης, θεωρεις οτι μπορει να παιρνει τηλεφωνα τους συγγενεις σου, χωρις να εχετε μιλησει πρωτα?
    ...
    οντως, αποψεις ειναι αυτες. εγω δεν θα το δεχομουν αυτο απο τον φιλο μου , στον ενα μηνα σχεσης, ουτε και θα του το εκανα.

Senior Member
    Εγω ενα καλο ειπα να κανω,να δω αν ειναι σπιτι μην παω αδικα,λες να τους κακο φανηκε τοσο?Αν κ νομιζω οτι ο δικος μου εχει τον καλλο να θελει να επιβληθει...
    ποια ειναι η επιβολη βρε στελλα? το οτι σου ζητησε να εχεις συνεννοηθει μαζι του οταν θελεις να παρεις τηλεφωνα στους γονεις του?
    εσυ δεν επιβαλεις με το ετσι θελω την παρουσια σου παιρνοντας πρωτοβουλιες αντιστροφως αναλογες, της σχεσης σας?

και γιατι να πας αδικα? με συνεννοηση, ολα γινονται. μπορουσες να τον ενημερωσεις οτι θες να πας στους γονεις του κι αν το κρινατε κι οι δυο σωστο και να τηλεφωνησεις και να πας, τοτε θα πηγαινες.

Senior Member
    Ηταν σε διαδρομη με το ποδηλατο,πως να απαντουσε?Δεν επεβαλλα καμια παρουσια,απλα πηρα ενα τηλ αν μπορω να περασω...Αλλωστε εκεινος φαγωνεται να πηγαινουμε σπιτι του...

Senior Member
    Δεν θα πηγαινα να κατσω,ενα λεπτο να τους το δωσω και θα εφευγα...Απλα ειναι κακομαθημενος και τα θελει οπως τα θελει χωρις να αφηνει χωρο στον αλλον να του εξηγησει την δικη του μερια...Του εκανα πριν λιγο μια συζητηση και του ειπα για τον τροπο του και μου λεει ''αυτος ειναι ο τροπος οταν νευριαζω'' και του εξηγησα οτι εχεις απεναντι σου εναν ανθρωπο και οχι ενα ντουβαρι...Μιλα λιγο καλυτερα εστω...Οταν μου ειπε οτι τον πειραξε αυτο που εκανα του ειπα οτι απο εδω κ περα δεν ξανα παω σπιτι του...Ουτε κ θελω επαφες τετοιες και μου λεει εισαι υπερβολικη.Ε μα πως να μην ειμαι οταν με ξεφτυλλιζεις ετσι?(με τον τροπο που μου μιλησε...Λες και ημουν καμια που θελει να τους καβαλησει...)

Senior Member
    Ηταν σε διαδρομη με το ποδηλατο,πως να απαντουσε?Δεν επεβαλλα καμια παρουσια,απλα πηρα ενα τηλ αν μπορω να περασω...Αλλωστε εκεινος φαγωνεται να πηγαινουμε σπιτι του...
    ελα βρε στελλα τωρα, αυτα ειναι δικαιολογιες. επρεπε εκεινη την ωρα να πας που ηταν για ποδηλατο? αν ναι, ας μην πηγαινες.
    εγω το βρισκω πρωθυστερη πρωτοβουλια στον ενα μηνα σχεσης να τηλεφωνεις στους γονεις χωρις να στο εχει ζητησει κανεις και χωρις να του το πεις.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ο φιλος σου εδειξε τις καλες του προθεσεις κι οτι δενε χει προβλημα να στους γνωρισει, εφοσον σε καλεσε για φαγητο μαζι τους.
    εγω συμφωνω με τον φιλο σου. ξεπερασες τα ορια της τοσο συντομης αυτης σχεσης. κακως του θυμωσες. για εμνα θα επρεπε να ζητησεις συγνωμη και να προσπαθησεις να το ξεχασετε.

Senior Member
    Ζητησα συγγνωμη.Αλλα για τον τροπο του και μονο σκεφτομαι οτι σκεφτομαι αυτη την στιγμη...Και εχω ξενερωσει απιστευτα...Και εκεινος θα μπορουσε να μου το ελεγε ηρεμα και ομορφα και να ληξει εκει.Οχι με το τουπε του ''σε εχω στην μπουκα''...Ε ειναι ασχημο ,δεν ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δλδ, με το που θα γνωρισεις μια κοπελα, στον ενα μηνα σχεσης, θεωρεις οτι μπορει να παιρνει τηλεφωνα τους συγγενεις σου, χωρις να εχετε μιλησει πρωτα?
    ...
    οντως, αποψεις ειναι αυτες. εγω δεν θα το δεχομουν αυτο απο τον φιλο μου , στον ενα μηνα σχεσης, ουτε και θα του το εκανα.
    Remedy, δεν με καταλαβες. Αυτο που λεω ειναι οτι απο τη στιγμη που ΗΔΗ υπαρχει μια τετοια ανεση στη σχεση, τοτε τι προβλημα να υπαρχει; Θελω να πω οτι αν την κοπελα μου την εχουν γνωρισει οι δικοι μου, ερχεται συχνα στο σπιτι και εχει μια σχεση μαζι τους, τοτε τι προβλημα να εχω αν χρειαστει αν τους παρει ενα τηλεφωνο; Δεν λεω οτι αν δεν υπαρχει η καταλληλη οικειοτητα ειναι και σωστο αν γινεται, αλλα με τη Στελλα ειναι προφανες οτι αυτη η οικειοτητα υπαρχει. Αν δεν καταλαβα λαθος τουλαχιστον.

Senior Member
    Και πηγα εκεινη την ωρα γιατι θα επερνα ταξι να παω σπιτι μου γιατι μενουμε σχετικα μακρυα.Μην ανεβοκατεβαινα .Οι γονεις του δεν νομιζω να εκαναν κουβεντα.Γιατι πρωτοι εκεινοι μου εστελναν φαγητα κλπ.Δεν ξεκινησα εγω τις οικοιοτητας.Και ουτε ηθελα τοσο νωρις να τους γνωρισω,εκεινοι το ζητησαν κ ο φιλος μου.Δεχτηκα μονο κ μονο απο σεβασμο γιατι αντιληφθηκα την αγωνια τους να δουν τι σοι κοπελα ειμαι...Κ απο την πρωτη στιγμη με συμπαθησαν και φανηκε...Μεχρι κ μπροστα μου η μητερα του του λεει να μου συμπεριφερεται καλυτερα...

Senior Member
    Την προηγουμενη βδομαδα ημουν αρρωστη και με πηραν τηλ να κατεβω να μου φερουν παυσιπονα που μου αγορασαν...Η δικη μου οικοιοτητα τον πειραξε?Μην τρελαθουμε...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast