Βοήθεια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Thread: Βοήθεια

Senior Member
    Sidarta εχω χρησιμοποιησει φλουοξετινη που κατα βαση ειναι το ιδιο με το Ladose .
    Οντως περασε ενας μηνας μεχρι να δω καποια αλλαγη. Παρενεργειες πολλες δεν ειχα , μονο ναυτια την πρωτη εβδομαδα και σεξουαλικη δυσλειτουργια , η οποια ευτυχως εφυγε αμεσως μολις διεκοψα την αγωγη.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Sidarta εχω χρησιμοποιησει φλουοξετινη που κατα βαση ειναι το ιδιο με το Ladose .
    Οντως περασε ενας μηνας μεχρι να δω καποια αλλαγη. Παρενεργειες πολλες δεν ειχα , μονο ναυτια την πρωτη εβδομαδα και σεξουαλικη δυσλειτουργια , η οποια ευτυχως εφυγε αμεσως μολις διεκοψα την αγωγη.
    betelgeuse για πόσο καιρό περίπου ακολουθούσες φαρμακευτική αγωγή;

Senior Member
    Kοιτα κανονικα η διαρκεια θεραπειας ειναι 6 μηνες , εγω διεκοψα στους τρεις μηνες και κατι .
    Γενικα για το συγκεκριμενο θεμα καλυτερα να ακους τον γιατρο σου. Η αποτομη διακοπη αντικαταθλιπτικων εχει πολλες φορες παρενεργειες και καλο ειναι γινεται με καθοδηγηση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Kοιτα κανονικα η διαρκεια θεραπειας ειναι 6 μηνες , εγω διεκοψα στους τρεις μηνες και κατι .
    Γενικα για το συγκεκριμενο θεμα καλυτερα να ακους τον γιατρο σου. Η αποτομη διακοπη αντικαταθλιπτικων εχει πολλες φορες παρενεργειες και καλο ειναι γινεται με καθοδηγηση.
    ναι σίγουρα και μένα τόσο μου είπε ότι κρατάει συνήθως η θεραπεία αλλά θα δείξει κιόλας από την πρόοδο.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 23-03-2014 at 13:33.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234