Υποπτα πραγματα η υπαρχει απλη εξηγηση? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    Πες της αγαπη μου σου στειλα χτες ενα μειλ απ το δικο μου γτ εκανα κατι πειραματα και ειδα μετα απ το δικο σου οτι εχεις κανει και κατι ψωνια. Η αντρικη τσαντα για ποιον ειναι? θα σου πει αυτη, ειναι για τον ταδε. Εκεινη τη στιγμη φευγεις απ το χωρο κ παιρνεις τηλ τον ταδε να επαληθευσεις κ μας λες.

Senior Member
    Μην ψαχνεις επειδη ειναι πολυ ψυχοφθορο

Senior Member
    Ψυχοφθορο ειναι να μην ξερεις το γιατι.

Ψυχοφθορο ειναι να ξερεις οτι σου λεει ψεματα.

Δεν μπορω να της πω οτι μπηκα στο εμαιλ της χωρις να την ρωτησω γιατι μετα θα μου γυρισει μπουμερανγκ.

Η μονη λυση ειναι οταν αυριο ερθει σπιτι μου να βρω εναν τροπο να την κανω να μπει στο εμαιλ της

Senior Member
    Ωραια. Πες της επειδη εχει καποιο προβλημα το μειλ μου σου στειλα ενα για τεστ. Για μπες στα μειλ σου να δουμε αν υπαρχει. Προσεξε μονο μη σου πει οτι θα το κοιταξω αλλη ωρα κ θα σε πω ή μηπως μπει απ το κινητο ή αλλο πισι κ δεν εισαι μπροστα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα της το πω ποτε, ειπα οτι δεν θελω να της το πω τωρα αλλα αν συνεχιστει ως το τελος της βδομαδας θα της πω οτι ειδα το εμαιλ της οποτε αυτο που λες οτι δεν τα λεω ολα δεν ισχυει.

.......
    ρεμεντυ καταρχην την εχω ρωτησει 1-2 φορες αν την ενοχλει να μιλαμε και να μοιραζομαστε τι κανουμε μεσα στην μερα μας και η απαντηση της ηταν οχι δεν εχω προβλημα,την εχω ρωτησει αλλη μια φορα γενικα για την σχεση μας αν εχει καποιο θεμα που μπορουμε να βελτιωσουμε και ενω συζητησαμε για διαφορα αλλα δεν αναφερε καθολου οτι την καταπιεζω.

Απο τα λεγομενα σου δεν μπορω να εκφερω γνωμη δηλαδη αν κατι μου φαινεται ακριβο η οτιδηποτε δηλαδη? Αλλο να της πω ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ που αυτο φυσικα ειναι τελειως παραλογο μιας και ειναι ολοδικα της τα λεφτα και αλλο να της πω για πλακα "πω ποσα εδωσες για μια τσαντα" ξερω γω οπως το ιδιο θα μου πει για ενα εξαρτημα του υπολογιστη, ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι αυτο το θεμα που δεν μου το ειπε για αυτο με ζωνουν τα φιδια.

Αν ημουν καταπιεστικος δεν θα μου ελεγε αλλα και αλλα, 2 γαμω τσαντες βρηκε να μου κρυψει? κατι αλλο παιζει και χρειαζομαι ενα τροπο να το μαθω γιατι δεν νιωθω καθολου καλα
    Ψυχοφθορο ειναι να μην ξερεις το γιατι.

Ψυχοφθορο ειναι να ξερεις οτι σου λεει ψεματα.

Δεν μπορω να της πω οτι μπηκα στο εμαιλ της χωρις να την ρωτησω γιατι μετα θα μου γυρισει μπουμερανγκ.

Η μονη λυση ειναι οταν αυριο ερθει σπιτι μου να βρω εναν τροπο να την κανω να μπει στο εμαιλ της
    αμ και βεβαια θα σου γυρισει μπουμερανγκ!! καλα που το καταλαβες!
    οποτε, τελικα της κρυβεις κι εσυ πραγματα και ισως συνεχισεις να της τα κρυβεις κι αν τα πεις δεν θα ειναι απο φιλαληθεια, αλλα γιατι σε τρωει το ψεμα που σου ειπε και θελεις να βρεις τι εχει γινει! ε, κι αυτη σου κρυβει κι εισαστε πατσι..

ναι ρε συ δαιμονιε, φυσικα και μπορεις να εκφερεις γνωμη σε οτι συζητατε! σε οτι συζητατε ομως, οχι σε οτι χωνεις την μουρη σου και το ανακαλυπτεις με το ζορι!!!φαινεται ομως οτι την παραπρηζεις με την "γνωμη" σου και καποια θεματα της τα θελει χωρις την γνωμη σου... ετσι λεω, εγω.
    αν εχω δικιο και το θεμα ειναι ασημαντο, απλα στο εκρυψε για να γλυτωσει τις ερωτησεις σου και τις αποδοκιμασιες σου.
    αρα καταπιεζεται κι ας σου ειπε οτι δεν την "ενοχλεις". ..
    δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ δαιμονιε, εγω στην σχεση μου θελω να κανουμε πραγματα που "θελουμε" και οι δυο, οχι πραγματα που δεν μας "ενοχλουν". φανταζομαι καταλαβαινεις την διαφορα.
    και τι θα πει "την ρωτησες"? δεν τα ρωταμε ολα, καποια πραγματα πρεπει και να τα καταλαβαινουμε...

απ οτι φαινεται, η κοπελα εχει διαλεξει καποιον πλαγιο δρομο απ οσα θελει να αποφυγει μαζι σου και οχι αυτον της απολυτης διαφανειας που εχεις εσυ στο μυαλο σου και της αντιπαραθεσης.
    οποτε καλα θα κανεις να σταματησεις τις πολλες ερωτησεις και να αρχισεις να αφουγκραζεσαι τις αναγκες της και τις διαθεσεις της ,πριν ειναι πολυ αργα...

Senior Member
    Για αυτο λενε η αγνοια ειναι ευτυχια,τωρα το καταλαβα καλα.

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι οπως τα λες ρεμεντυ, αν ειναι ετσι οπως τα λες ειναι ακομα πιο χειροτερο απο αυτο που εγινε,απο την αρχη της σχεσης ειπαμε να συζηταμε ολα τα προβληματα μας αν τωρα εγω τοσο καιρο την ρωταω και αυτη μου τα κρυβει τοτε εχουμε τεραστιο προβλημα γιατι οπως λες τι αλλο μπορει να μου εχει κρυψει... ισως κατι αλλο εγινε, μπορει ο πατερας της να πηρε για τον εαυτο του την επαγγελματικη τσαντα και να της εδωσε τα λεφτα,αλλα και παλι γιατι να πει ψεματα για την γυναικεια τσαντα? πρωτο ψεμα οτι την πηρε το σαββατο απο τα μαγαζια ενω την ειχε παραγγειλει μια βδομαδα πριν και δευτερο ψεμα για την τιμη της τσαντας, ειναι τοσο ηλιθια και ασημαντα ψεματα που δεν βγαζουν κανενα απολυτως νοημα.

Της την αγορασε καποιος αλλος? και πηγε για ψωνια ετσι ωστε να μπορει να μου το συνδεσει οτι την πηρε απο εκει? Μου ηρθε μια καλυτερη ιδεα νομιζω να της ζητησω την αποδειξη να σκαλωσει αγρια και να αποκαλυφτουν τα παντα?
    αλλα και με την αποδειξη της γυναικειας τσαντας, πως θα μαθω για την αντρικη? οποτε παμε παλι στον τροπο με το εμαιλ,οτι πρεπει να το ανοιξει μπροστα μου, αν δεν τα εχει σβησει ως τοτε.

Banned
    Θα σου πω 2-3 πράγματα. ΔΕΝ τρολαρω.
    1 βλέπεις πολλές ταινίες αστυνομικές μυστηρίου θρίλερ .επηρεαζεσαι και σου μπαίνουν ιδέες.
    2 είχες και ΕΣΥ καποτε εμπειρίες παρόμοιες ελέγχου καταπιεστικές απο γονεις κλπ
    3 αν συνεχίσεις έτσι η κοπελα σ θα την κάνει 100%
    4 δεν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτήν για αυτό την ψαχνεις
    5 μη νομίζεις οτι έχω σχέση = τα αποκαλυπτω όλα
    6 οι συμφωνίες δε σημαίνει οτι κρατάνε για παντα.
    7 εμπιστευεσαι εύκολα.παραμυθιαζεσαι.στήρ ιζεσαι στον άλλον κ πιστεύεις οτι δε θα κανει μαλακία ποτέ.
    8 η κοπελα σ έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απο σένα

Τώρα πες μου ποσο τις εκατό επιτυχία είχα

Senior Member
    1.Βλεπω ναι αλλα δεν θα ελεγα με επηρεαζουν, εχω φαντασια και απο μονος μου.
    2.Ναι
    3.Δεν εκανα κατι κακο, εκτος αν το να αναζητεις την αληθεια ειναι κακο
    4.Της εχω εμπιστοσυνη αλλα οχι και τυφλη.
    5.Ετσι θελω να πιστευω.
    6.Ετσι θελω να πιστευω.
    7.Εμπιστευομαι αυτους που αγαπαω πολυ ευκολα και βασιζομαι πανω τους, επισης ναι πιστευω οτι δεν θα μου κανουν μαλακια ποτε.
    8.Γιατι?

Banned
    1.Βλεπω ναι αλλα δεν θα ελεγα με επηρεαζουν, εχω φαντασια και απο μονος μου.
    2.Ναι
    3.Δεν εκανα κατι κακο, εκτος αν το να αναζητεις την αληθεια ειναι κακο
    4.Της εχω εμπιστοσυνη αλλα οχι και τυφλη.
    5.Ετσι θελω να πιστευω.
    6.Ετσι θελω να πιστευω.
    7.Εμπιστευομαι αυτους που αγαπαω πολυ ευκολα και βασιζομαι πανω τους, επισης ναι πιστευω οτι δεν θα μου κανουν μαλακια ποτε.
    8.Γιατι?
    Νταξ νομιζω τα πετυχα όλα εκτός απο τις ταινίες.
    Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι έλεγχος. αυτό που κάνεις δεν είναι αναζήτηση της αλήθειας ουτε αποστολή. έννοια σου και αν γίνει κάποια μαλακια θα το καταλάβεις. δε χρειάζεται να την ελέγχεις.κανεις δε θέλει έλεγχο αυτό είναι σίγουρο. μην το θεωρεις φυσιολογικό.
    Έχω σχέση απο οτι έχω καταλάβει απο τη ζωή δεν είναι είμαι αποκλειστικός με κάποιον ουτε τα λέμε όλα ούτε είναι όλα παραμυθένια κλπ. Πρέπει να φερθεις αναλόγως για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
    Χαλάρωσε βρες τον εαυτό σ πάλι. μην ασχολεισαι τόσο εξονυχιστικά με το τι κάνει.
    Η αυτοπεποίθηση φαίνεται γιατί ΕΣΥ την ελέγχεις αυτή όχι αρα εσυ νομίζεις οτι θα τη χάσεις αν δεν είσαι συνέχεια εκεί. αυτή δε δείχνει να φοβάται.
    κι εσύ μη φοβάσαι γιατί αυτή θα το αισθανθεί κ θα καταλάβει την αδυναμία σου πράγμα που μπορεί να μην της αρέσει. η έστω να μην έχει δειξει ακόμη οτι δεν της αρέσει. γιατί σε κανέναν δεν αρέσει ο ανασφαλής. μέσα απο τα λάθη μας μαθαίνουμε

Senior Member
    Τοτε πεφτω στην κατηγορια "αθεραπευτα ρομαντικος" και μαλλον ζω πανω σε ενα συννεφο που πιστευα οτι ετσι ειναι οι αληθινες σχεσεις, να δινεσαι στον αλλον ολοκληρωτικα αλλα και να παιρνεις απο τον αλλον το ιδιο πραγμα.

Η αληθεια ειναι οτι πριν απο αυτη την σχεση ημουν ΠΑΡΑ πολυ κρυψινος, δεν ενιωσα ποτε κανεναν τοσο κοντα ωστε να του πω πραγματα που εχω πει σε αυτη την γυναικα,δυστυχως η ευτυχως ανακαλυψα οτι τα μυνηματα τα εσβησε τελειως απο το εμαιλ της σημερα,μαλλον υποψιαστηκε κατι γιατι ειναι και πανεξυπνη.

Παντα πιστευα οτι η ζωη ειναι αδικη αλλα αρχιζω και πεφτω απο αυτο το συννεφο και δεν μου αρεσει καθολου αυτο που βλεπω στην πτωση...

Στο λυκειο θυμαμαι ημουν ακομα πιο ρομαντικος και σκεφτομουν απιστευτα πιο αθωα τωρα που τα θυμαμαι, απο τοτε ομως επειδη ακριβως δεν εβρισκα καμια να συνδεθω ειχα πιστεψει οτι δεν ειμαι ικανος να ερωτευτω.

Νιωθω ενα βαρος στην καρδια μου, ενα σφιξιμο στο στομαχι ολες αυτες τις μερες σαν να παλευω με τον εαυτο μου, απο την μια την εχω συγχωρεσει για αυτο που μου εκρυψε και συνεριζομαι τις συμβουλες σας αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι μπορει να σημαινει ολο αυτο? τι κρυβεται απο πισω? θα μπορεσω να το ξεπερασω ποτε?

Οτι σε αυτη την γυναικα ειπα τα παντα για την ζωη μου με εκανε να νιωσω πολυ ωραια γιατι κανεις ως τωρα (25 χρονια) δεν με ηξερε πραγματικα,στο κεφαλι μου ατελειωτες ερωτησεις και σεναρια, ειμαι απιστευτα περιεργος και αυτο το κανει ακομα χειροτερο.

Banned
    Θα αλλάξει αυτό μέσα σου με τον καιρό ουτως η άλλως. θες δε θες δηλαδή. να φανταστώ δεν είχες εμπειρίες με σχέσεις μέχρι τώρα. θα πέσεις απο τα σύννεφα κανοντας κι άλλες σχέσεις κ αφού χωρισεις με αυτήν θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου.αν και -25 ειπες?- πως ξεφυγες εσύ έτσι ; εννοώ κ λόγω φύλου κ λόγω ηλικίας είναισπανιο αρκετά αυτό .τεσπα.

Ο ρομαντισμός θα φύγει κι αυτό γιατί η ζωή θα σε ψησει.
    Τώρα κάνε παιχνιδι μέχρι να γίνει αυτό.
    δεν έχω κάτι άλλο να σου πω γιατί θα τα δεις όλα στην πορεία.
    πάντως πιστεύω ότι θα απογοητευτεις επειδή πετάς στα σύννεφα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Θα αλλάξει αυτό μέσα σου με τον καιρό ουτως η άλλως. θες δε θες δηλαδή. να φανταστώ δεν είχες εμπειρίες με σχέσεις μέχρι τώρα. θα πέσεις απο τα σύννεφα κανοντας κι άλλες σχέσεις κ αφού χωρισεις με αυτήν θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου.αν και -25 ειπες?- πως ξεφυγες εσύ έτσι ; εννοώ κ λόγω φύλου κ λόγω ηλικίας είναισπανιο αρκετά αυτό .τεσπα.

Ο ρομαντισμός θα φύγει κι αυτό γιατί η ζωή θα σε ψησει.
    Τώρα κάνε παιχνιδι μέχρι να γίνει αυτό.
    δεν έχω κάτι άλλο να σου πω γιατί θα τα δεις όλα στην πορεία.
    πάντως πιστεύω ότι θα απογοητευτεις επειδή πετάς στα σύννεφα.
    Μην παιρνεις και ορκο για αυτο. Εγω ειμαι 32 (33 σε ενα μηνα), και παραμενω αθεραπευτα ρομαντικος :D Μπορει να με βοηθησε σε αυτο το οτι ειχα πολυ καλες σχεσεις με το αλλο φυλο, με μοναδικη εξαιρεση τον γαμο μου βεβαια, αλλα ενταξει, μια και μοναδικη αρνητικη (αν και ΠΟΛΥ αρνητικη στην περιπτωση μου) εμπειρια, δεν ειναι αρκετη για να με αλλαξει, ποσο μαλλον μετα απο τοσα χρονια. Μεινε ρομαντικος και ασε τους να λενε, ας ψηνει η ζωη οσες δεν το εκτιμανε :cool: (εγω παντως αυτο κανω)

Senior Member
    Νταξει τελικα σκεφτηκα αλλο τροπο οταν ηρθε σπιτι, με το που ειδα την καινουρια τσαντα μου ηρθε αμεσως η ιδεα να την ψαξω στο skroutz και φυσικα εβγαλε αποτελεσματα με 100 ευρω και πανω, της ειπα ηρεμα και χαλαρα,ανακαλυψα κατι και θα ηθελα να μου το εξηγησεις και αμεσως με κοιταξε στα ματια και πηρε το υφος που παιρνει οταν επεξεργαζεται τις πληροφοριες και σκεφτεται τι να πει οποτε αμεσως καταλαβα οτι θα μου τα ελεγε ολα.

Ο λογος που μου ειπε ψεματα ειναι γιατι νιωθει ασχημα που εγω ειμαι ανεργος ενω αυτη εχει λεφτα και τα χαλαει σε διαφορα αξεσουαρ/ρουχα, για να μην με "προκαλεσει" και η αντρικη τσαντα ειναι για τον πατερα της δωρο τελικα.

Καθομουν και την ακουγα και το μονο που σκεφτομουν ηταν "ευχαριστω Θεε μου που ειναι κατι ασημαντο και οχι απιστια η κατι πιο σοβαρο" εκλαιγε,ζητησε συγνωμη,την αγκαλιασα και την συγχωρεσα, τα υπολοιπα ειναι περιττα νομιζω.

Οσο για τις σχεσεις ναι ειναι η πιο σοβαρη που ειχα οπως ανεφερα,δεν ξεφυγα απο κατι απλα δεν ερωτευτηκα ποτε πριν απο αυτην και τελειωνα τις σχεσεις για αυτο τον λογο.

Senior Member
    Τελος καλο ολα καλα. Ειλικρινα μου εφυγε ενα βαρος, με ειχε επηρρεασει το θεμα σου :D

Banned
    Νταξει τελικα σκεφτηκα αλλο τροπο οταν ηρθε σπιτι, με το που ειδα την καινουρια τσαντα μου ηρθε αμεσως η ιδεα να την ψαξω στο skroutz και φυσικα εβγαλε αποτελεσματα με 100 ευρω και πανω, της ειπα ηρεμα και χαλαρα,ανακαλυψα κατι και θα ηθελα να μου το εξηγησεις και αμεσως με κοιταξε στα ματια και πηρε το υφος που παιρνει οταν επεξεργαζεται τις πληροφοριες και σκεφτεται τι να πει οποτε αμεσως καταλαβα οτι θα μου τα ελεγε ολα.

Ο λογος που μου ειπε ψεματα ειναι γιατι νιωθει ασχημα που εγω ειμαι ανεργος ενω αυτη εχει λεφτα και τα χαλαει σε διαφορα αξεσουαρ/ρουχα, για να μην με "προκαλεσει" και η αντρικη τσαντα ειναι για τον πατερα της δωρο τελικα.

Καθομουν και την ακουγα και το μονο που σκεφτομουν ηταν "ευχαριστω Θεε μου που ειναι κατι ασημαντο και οχι απιστια η κατι πιο σοβαρο" εκλαιγε,ζητησε συγνωμη,την αγκαλιασα και την συγχωρεσα, τα υπολοιπα ειναι περιττα νομιζω.

Οσο για τις σχεσεις ναι ειναι η πιο σοβαρη που ειχα οπως ανεφερα,δεν ξεφυγα απο κατι απλα δεν ερωτευτηκα ποτε πριν απο αυτην και τελειωνα τις σχεσεις για αυτο τον λογο.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...oC4od8pvmUQbaA

Να μην στα χρωσταω..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast