Results 1 to 15 of 100
Thread: θελω την γνωμη σας!
-
18-03-2014, 09:42 #1
θελω την γνωμη σας!
ειχα 5 χρονια σχεση.εγω απο παντα λογω απωθημενων απο βιωματα γονεων ημουν ακρως απορριπτικη απενταντι στον συντροφο εβριζα,μειωνα, τον ειχα προσβαλλει γενικως φαινοταν οτι δν τον αποδεχομουν κ εβγαζαν το αχτι λες κ ητνα το μαξιλαρι μου ,του εβριζα την μανα η οποια ειναι νεκρη κ δεν την γνωρισε ποτε κ γενικως το παιδι αυτο δεν ειχε γνωρισει φυσιολογικη οικογενεια,ειχα φτασει σε σημειο να τον χτυπησω.εκεινος απο την πλευρα του παντα δοτικος να με συνεφερει να με βοηθησει να με στηριξει ηταν παντα εκει δεν με πειραζε οταν ξεφευγα δεν ανταπεδιδε τα βρισιδια αλλα προσπαθουσε να με ηρεμησει με διαλογο ..ηθελε να παντρευτουμε μ λεγε ελα να μεινουμε μαζι οι γονεις σ σε καταστρεφουν (με ειχε δει απειρες φορεσ να λιωνω στα κλαματα απο καποια προσβολη τ πατερα μου ).δουλευε παντα για να πηγαινουμε οπου ηθελα να μην εχω παραπονο μιας κ παντα ειχα το ανικανοποιητο μεσα μ οπως και ο πατερας μ .ωστοσο τον τελευταιο καιρο ο νικος..το παιδι,φαινοταν να εξαντειλται απο τους συνεχεις καβγαδες ανευ λογου κ αιτιας.επρεπε να ζυζηταμε φωναζοντας ενα θεμα επι ωρες καθουμενος ξαγρυπνος παρακαλωντας με να καταλαβω τι λεει.απορριψεις στα τηλεφωνα,.μ προειδοποιησε το καλοκαιρι οτι τα ορια τ εξαντλουνται.χαμπαρι εγω ...δουλευε εκτος αθηνων να μαζεψει λεφτα να λογωδοθουμε κλπ και με παιρνει τηλ δε απαντουσα κ παιρνει την μητερα μ μιας κ ειχαμε γινει οικογενεια,κ μολισ το μαθα αφου με βρηκε στο τηλ εκεινος αλεξανδρουπολη εγω εδω τον εκραξα αγια ,εισια ο χειροτεροσ π εχω γνωρισει καλα να παθεις κ ταλαιπωρεισαι ετσι μπασταρδε,οταν ακτεβεισ αθηνα θα μιλησουμε με δηλαδη να χωρισουμε εκεινος κουρελι.ερχεται μπαινει στο αμαξι,τ λεω τελος γιατι δεν μπορω δν ξερω (ειχαν παρει τα μυαλα μ αερα γενικω την ειχα ψωνισει) παρ ολα αυτα συναντιομασταν με βοηθουσε δεν ξεκοψαμε γτ πιστευα οτι θα ηταν παντα εκει...μετα απο εναν τσακωμο εγω με τον πατερα μου στον οποιο ηταν μπροστα..κ με πηγε βολτα με το αμαξι,τ ξανα λεω χωριζουμε πιεζομαι δνε ξερω τι φτιαει εγω εσυ οι δικοι μου..μ λεει με χωριζεις για τους γονεις σ?εαν ειναι να εισαι ευτιχισμενη κ ειμαι εγω το προβλημα να παω να γ@@@θω ο μ@@@κας.κ αραιωσαμε κι αλλο..λοιπον παλι ομως βρισκομασταν κ με βοηθουσε π εψαχνα για αμαξι.τα νευρα τ ομως φαινοντουσαν σπασμενα κ η υπομονη τ ελαχιστη πλεον στους καβγαδες οι λογοι ηταν ...ανυπαρκτοι,ανουσιοι..λοιπ ον ειχε αποστασιοποιηθει κ την τελευταια μερα τ ου λεω θα ρθεις να κοιμηθουμε μαζι...μου λεει στελλα να ρθω κ να κανουμε σεξ κ να μ πεις την επομενη τελος παλι δεν μ λεει κατι..τ λεω ελα και θα δουμε..ερχεται..τον εβρισα γτ τα ειχα παρμενα γενικως,κ μ λεει στελλα εγω ετσι θελω να αμστε αγκαλια εσυ θες?οχι..τ λεω..με ρωταει με αγαπας??μιας κ ποτε δεν ανταποκριθηκα στα σ γαπαω πιστευα οτι ηταν ντροπη να δειχνεις την αγαπη σου.λεει τερμα αυτο ητνα τελειωσε. εχω χασει καθε αξιοπρεπεια ανδρικη εχω χασει τον εαυτο μου δεν φταις εσυ εγω φταιω σε αγαπαω σε λατρευω αλλα μονο εγω εσυ οχι.πρεπει αν φυγω μακαρι να συναντηθουμε σε 2 χρονια κ να αμστε πιο ωριμοι..Μ λεει στην πορεια...επειδη ντρεπομαι για αυτα π εχω τραβηξει κ δν τα χω πει σε κανεναν μπηκα σε ενα τσατ μια μερα και μιλησα με μια αγνωστη δεν επιδιωξα να ναι γυναικα κ της μιλαω απο τοτε για σενα..μονο για σενα λενε να ξαναπροσπαθησουμε αλλα ρε στελλα μ λεει λογια τα οποια δν τα ακουσα ποτε απο το στομα σ 5 χρονια οπως...εαν εχω να φαω ή να με ακουσεις τι προβλημα εχω,καθε φορα π σ λεγα ενα προβλημα μ μ λεγες δεν με νοιαζει..τεσπα τον εβρισα π μπηκε σε τσατ ηθελε να δωσει τον σταυρο της μανα του αρνηθηκα βεβαιως τ λεω πηγαινα να βριες καμια γυναικα να σ αξιζει εγω σε ειχα για πεταμα.μ λεει παντα φοβομουν μην με διωξεις εσυ κ τωρα πρεπει να φυγω εγω δεν θελω να καταντησω σαν τον πατερα μ π παντρευτηκε μια γυναικα π δεν τον αγαπαει...σε λατρευω να προσεχεις (ηθελε να με παρει αγκαλια)...λοιπον μετα απο δυο μερες τον πηρα γτ θα εφευγε για δουλεια εκτος παλι,κ αρχισα να τον πιεζω παλι με το τσατ κ μ λεει στελλα δεν θα διορθωθεις ποτε με παιρνεις τηλ .χαιρομαι γτ λεω σκεφτηκε αυτη η κοπελα κ τον εβρισα παλι..και μ λεει στελλα αυτη η κοπελα (με νευρα)μ χε πει πως εαν δεν τα βρουμε εμεις θα θελε να με γνωρισει κ το σκεφτομαι γτ δεν αντεχω αλλο.ε εμτα την επομενη μ πηρε κ μ πε οτι ειναι ξεφτυλας κ οτι με αυτην την κοπελα προσπαθησε να κανει κατι ''δεν μπορεσε'' γενικα ειναι ανθρωπος ο οποιος δν εχει μαθει στα ψεματα τα σιχαινοταν''κ οτι μακαρι να τον καταλαβω.ε λοιπον απο τοτε με κυνηγησε να μ εξηγησει να τον συγχωρεσω τονα περριπτα εβλεπα οτι ητνα πολυ πιεσμενος μ αφηνε μηνυματα επαιρνε τους φιλους μ..πηρε τους δικουσ μ να τους πει ευχαριστω για ολα κλπ συνεχισε να ναι με αυτην την κοπελα για καποιο διαστημα αλλα χωρισαν μ στελνε μηνυματα οτι ηθελε να απαγκιστρωθει απο αυτη την σχεση κ ειχε φτασει στα ορια τ κ που ηταν με την αλλη της συζητουσαν για εμας ,το εξακριβωσα..λοιπον αφου χωρισε τ στειλα εαν θελει αν μιλησουμε ειπε ναι κ ανοιξαμε τ κουτι μετα απραπονα του δεν εκλεινε με τιποτα κλαματα μιας κ εγω οσο ημασταν χωρια σκεφτηκα..τι εκανα για να κρατησω αυτο τον ανθρωπο τιποτα τον πεταξα ..εγω θα μ αντεχα??οχι!κ τωρα προσαπθουμε να σταθουμε στα ποδια μας ...μπας κ μπορεσουμε να το ξαναπαρουμε απο τηνα ρχη,,εχει αλλαξει εχω αλλαξει παμε σε ψυχολογο η ψυχολογος μ κραζει οτι εχω σταθει σε λαθος κομματι οτι ο νικος μπορεσε τοσο γρηγορα να προχωρησει.κ οτι μ λεει οτι ειναι δικαωμα του να κανει οτι θελει μετα απο τετοιο ''ξεσκισμα'' ηθικο μεχρι κ σημερα π προσπαθουμε να αμστε καλα παλι μ δινει χρονο να ηρεμησω να μην τα γκρεμισουμε ολα πριν τα αρχισουμε,δεν ξερω πως να νιωσω προδωμενη παραλογη?πως?
- 18-03-2014, 10:14 #2
Μανα μου ασε και καμμια παραγραφο αμα γραφεις! Δε το λεμε πουθενα!:-P
18-03-2014, 10:16 #3
συγγνωμη για τισ παραγραφους!
18-03-2014, 10:20 #4
Θα το πηρες το ecdl με μεσον φαινεται :-P
Με την αλλη τι γινεται? Το ληξανε ή μιλανε ακομα?
18-03-2014, 10:25 #5
δεν ειναι μαζι καιρο τωρα...πως να το εκλαβω αυτο ολο παιδια?
18-03-2014, 10:29 #6
Εγω πιστευω οτι εχεις δικιο που αισθανεσα ασχημα γιατι ητανε πολυ προσφατος ο χωρισμος, δεν ειχανε περασει και χρονια. Τωρα αφου εισαστε μαζι και με την αλλη δε μιλανε, θα σου προτεινα να κανεις καποιες κινησεις που θα κολλουσε καθε αντρας. Καταλαβαινεις τι εννοω. Για μενα εχεις δικιο.
18-03-2014, 10:32 #7
φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι εχεις τεραστια θεματα για να φερθεις ετσι σε αυτον τον ανθρωπο που σε κυνηγουσε για να σου απαλυνει τον πονο και τα προβληματα και τον απερριπτες μονιμως.
γιατι να νοιωσεις προδωμενη? σε παρακαλουσε να ειστε καλα κι εσυ δεν το δεχοσουν με καμια δυναμη. και πολυ αργησε να δοκιμασει να κανει κατι αλλο. οπως ειδες δεν του βγηκε. μπορει να ηταν τυχαιο που δεν του βγηκε, μπορει να ηταν επειδη στραφηκε στην πρωτη που βρεθηκε στον δρομο του και δεν ηταν αρκετα καλη και με καποια επομενη να εχει καλυτερη τυχη.
το αλλο θεμα ειναι, οτι και εκεινος για να δεχεται μια τετοια αθλια και απαξιωτικη συμπεριφορα εκ μερους σου, εχει τις αντιθετες θεματαρες απο σενα....
μια χαρα κανατε που απευθυνθηκατε σε ψυχολογο κι ευχομαι να βρειτε ακρη στα θεματα σας. αν την βρειτε , ισως ειστε ακομα μαζι, ισως αποφασισετε οτι θελετε καποιους αλλους διπλα σας. μονο ο χρονος θα δειξει...
18-03-2014, 10:36 #8
το θεωρειτε απιστια??ολοι μ λενε ακομα κ η ψυχολογος οτι ειμαι παραλογη...οτι τον εκανα κομματια κ ηταν απολυτα δικαωμα τ να κανει οτι θελει εφοσον τ χες δηλωσει οτι δν τον αγαπας!τον πεταξες,τον ειχες κανει κομματια..επρεπε απο καπου να πιαστει να σε ξεχασει ειτε ητνα γρηγορα ειτε ητανα ργα
18-03-2014, 10:42 #9
18-03-2014, 10:43 #10
Καταρχην τοσα χρονια δε τον κραταγες υπο την απειλη οπλου στη σχεση. Κατι θα εβλεπε σε σενα πολυ πιο δυνατο που τον κρατησε κοντα σου. Κατι που προφανως δεν ειδε στην αλλη που φλερταρε οσο τα χατε τσουγκρισει, γι αυτο και δε συνεχισανε. Απ οτι καταλαβα παντως δεν κανανε σεξ, απλα βγηκανε ραντεβου και παιζανε. Ειναι ενα ειδος απιστιας κι αυτο. Αν κανανε και σεξ τοτε ειναι πιο σοβαρο.
18-03-2014, 10:43 #11
εκεινος δεν ειχε θεματαρες η ψυχολογος τ πε να μην ξαναπαει εκεινος δεν εχει προβλημα το προβλημα το εχω εγω.επικοινωνιας κλπ..το οτι με ανεχοταν δεν σημαινει οτι εχει θεματα...ηλπιζε να αλλαξω..ηλπιζε για να μην δωσει μια στην καρδαρα με το γαλα εκανε το κοροιδο μηπως κ καλυτερψουν τ απραγματα
18-03-2014, 10:45 #12
δεν φλερταριζαν οταν τα ειχαμε...της μιλουσε για μενα τι ενιωθε,τι σκοπευε να κανει ντρεποταν να τα πει στους φιλους τ οπως εγω τα λεω τωρα σε εσας..δν την φλερταρε οσο ημασταν μαζι ουτε π τ αρεσε σαν εμφανιση.αφου χωρισαμε την συναντησε που τον πηρα τηλεφωνο κ παλι τ αρχισα τα ιδια κ τα ιδια.
18-03-2014, 10:47 #13
ειχαμε χωρισει οπως προ ειπα δεν υπηρχε σχεση..καταρχην τον εχια χωρισει δισ παρ οτι προσπαθουσε να με μεταπεισει κ ολο κ εχανε το κουραγιο του.κ μετα αφου τ πα δνε σε αγαπαω ειπε τελος κ τελειωσε η σχεση
18-03-2014, 10:48 #14
αν δεν εχει θεματα, καποια στιγμη αφου δει οτι δεν αλλαζεις, βαζει μια τελεία και ψαχνει μια σχεση με γυναικα που να φερεται ανθρωπινα. αν εβαλκε αυτη την τελεία, μπορει να μην εχει θεματα. αν γυρισε πισω για να ζει την απαξιωση, εχει τεραστια θεματα.
εσυ καταλαβες που εισαι λαθος? κανεις προσπαθεια να αλλαξεις? ειτε με αυτον ειτε με αλλον, δεν μπορεις να εχεις μια ομορφη σχεση αν δεν αποφασισεις να φερεσαι ανθρωπινα στους συντροφους σου. μια ζωη θα εισαι με μαζοχιστες η θα σε χωριζουν για καποια αλλη.
18-03-2014, 10:49 #15
θελω να αλλαξω...αλλα με εχει πληγωσει αυτο το συντομο της προσπαθειας τ να με ξεχασει!