ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ρεμεντυ παλυ τα ιδια!! λοιπον όπως ξερεις δεν υπαρχει καποιος η καποια ερευνα επισημη που να λεει ότι η περιστασιακη χρηση κανναβης κανει κακο!! αν υπηρχε θα την κοπάναγες συνεχεια!! επισης σου ειπα για περιστασιακη χρηση κι όχι κάθε μερα!! μην αλλαζεις αυτά που λεω επειδή δε σε συμφερουν!!!!
    αν ψαξεις λιγάκι θα δεις ότι ακομα κι οι επαγγελματιες μπασκεμποληστες στην αμερικη τους επιτρεπουν μετα από τις μερες της εντωνης προετιμασιας να κανουν χασις ο λογος είναι ότι τους ηρεμη λιγάκι από την υπερβολικη ενταση! από τα διαφωρα στεροειδοι που παιρνουν!
    τωρα οσο για τους σελεμπριτοι- προσωπικα δεν είναι καθολου προτιπαμου, από ότι εχω καταλλαβει δικα σας ειδωλα είναι- όλα αυτά τα ατομα πινουν διαφωρες ουσιες, κι κανεις λαθος!! πινουν κι χασις!!! αν δεν γνωρίζεις κρατα μια επυφιλαξη παντα!! μην εισαι τοσο συγουρη ,μπορει καποιος άλλος να γνωριζει κατι παραπανω από εσενα!! μπορει να γνωριζω αμεσα καποια πραματα!! για αυτό μην εισαι παντα συγουρη!! κι φυσικα πινουν κι κοκα!! αλλα για την κοκα δεν αναφέρομαι αφου είναι λογικο ότι κανει κακο!!!
    τωρα για το ότι οποιος δοκιμαι ναρκωτικα είναι συγουρος ότι θα την πατησει ,, τι να σου πω,,, δυστυχως ουτε εγω ουτε πολλα ακομα παιδια που είμασταν αθλητες, μαλιστα καναμε πρωταθλητισμο πιστεύαμε ότι θα την παθουμε!! βεβαι δεν περημενω τωρα από εσενα να πεις κατι καλο η να με πιστεψεις αλλα ο.κ.
    το ζητημα είναι ότι τα πιο πολλα ατομα που κολλαν η την παθαινουν με τις ουσιες υπερεκτιμαν τις δυναμεις τους, επισης ηταν κι η εποχη, βλεπετεη γενιαμου πετυχε τα περιεργα παρτυ σταδασοι κι στα μαγαζια όπως στο σοντα, στο γιουματικ, στο φακτορυ κι αλλου!! κι επειδή ηταν καινουργια τωτες αυτά τα ναρκωτικα την πατησαμε πολλα παιδια!!
    δεν θα εξηγησω το πως κι το γτ. ο.κ. ξερω για την λογικη σου αφου θελαμε να διασκεδαζουμε, αφου θελαμε να χορευουμε συνχεια!! αφου θελαμε να ερωτευόμαστε χωρις ενδιασμους κι γενικα αφου γλεντάγαμε την ζωη μας καλα να παθουμε!! ¨)¨) το εχω ακουσει πολλες φορες εξαλου αυτό!! όπως το άλλο ότι"" εμεις δλδη που προσεχαμε, που δεν γλεντάγαμε υπρβολικα, που δεν καναμε καινούργιες γνωριμίες κάθε βραδυ, εμεις την γλητωσαμε ειδατε? ενώ εσεις !!"""
    λοιπον σορρυ, είμαι πολύ κουρασμένος!! εχω ξεφτισει σημερα από την δουλεια!! δεν εω δυναμεις να τσακοθω μαζισου!! ο.κ., με κρδισες!! εισαι πιο εξυπνη, ξερεις τα παντα από ουσιες, από υγεια!! από ερωτες κι από σεξ!!1 εγω είμαι βλακας!! ο.κ.?? ,[ραβω !! ελπιζω αυτό να ε κανει να χαρεις!! κι να μην ξανα γραψεις με μισος για μενα!!
    ΑΑΑΑΑ!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ!!! ΜΑΛΟΝ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕς!! ΜΠΑΙΝΩ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩς ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς!!! ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!! ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΤΡΙΓΛΙΖΕΙς ΑΠΟ ΗΔΩΝΗ!!!
    πωωωω ρε πανου, αδυνατον να συνεννοηθουμε...
    κατ αρχας κανε μια προσπαθεια να βγαλεις τον βασιλακη καιλα απο μεσα σου.
    μα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι μπορει καποιος απο δω να χαρει , επειδη θα μπεις φυλακη????!!! η επειδη δεν ξεκολλας απο τις ουσιες??????
    ολοι θα χαιρομασταν να τα καταφερεις, αλλα εσυ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ τα προβληματα σου προσπαθωντας να φιμωσεις τον αντιλογο σε οτιδηποτε λες εδω μεσα!
    αυτο δεν γινεται. αν θες να μιλας χωρις αντιλογο, μιλα μονος σου...
    δυστυχως οσα θεματα αγγιζεις ειναι ιδιαιτερως ευαισθητα
    . δεν θα καθομαστε να σε χαζευουμε οταν λες σαχλαμαρες, για να μην αρχισεις την γκρινια και τις συκοφαντιες.

ΦΥΣΙΚΑ και το πιστευω οτι εσυ κι οι φιλοι σου δεν το ξερατε οτι θα κολλουσατε στην χρηση!!! αυτο ακριβως ειπα κι εγω!!!!!!! οχι μονο εσεις, αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ!!ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙς, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ"!!!!! αυτη ειναι αλλη μια απο τις συκοφαντιες σου που χρησιμοποιεις για να προκαλεσεις τον οικτο...

αλλα ασε αυτο το αστειο με την ζωαρα ρε συ πανου... κι εμεις καναμε παρτι και γλεντια και ξενυχτια μεχρι τελικης πτωσης, κι εμεις ερωτευομασταν οποιον θελαμε με ενταση και χαιρομασταν τον ερωτα και χορευαμε ως το πρωι. και καποιοι διπλα μας εκαναν ακριβως τα ιδια αλλα επαιρναν και ναρκωτικα.
    λες να ειμαστε αδικημενοι που δεν πηραμε κι εμεις?
    κι εγω ειχα εναν φιλο που εκανε ναρκωτικα τοτε και καποια στιγμη εμπλεξε κιολας. τωρα ειναι συμβουλος απεξαρτησης.

δεν ξερω τι ερευνες υπαρχουν για την περιστασιακη χρηση χασις. εχω διαβασει περιπτωσεις που η περιστασιακη χρηση οδηγησε σε ψυχωσεις. πως μπορει να ξερει ο καθενας που θα κανει περιστασιακη χρηση οτι εχει επιβαρυνση για ψυχωση? θα κανει εξετασεις dna πριν καπνισει?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πωωωω ρε πανου, αδυνατον να συνεννοηθουμε...
    κατ αρχας κανε μια προσπαθεια να βγαλεις τον βασιλακη καιλα απο μεσα σου.
    μα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι μπορει καποιος απο δω να χαρει , επειδη θα μπεις φυλακη????!!! η επειδη δεν ξεκολλας απο τις ουσιες??????
    ολοι θα χαιρομασταν να τα καταφερεις, αλλα εσυ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ τα προβληματα σου προσπαθωντας να φιμωσεις τον αντιλογο σε οτιδηποτε λες εδω μεσα!
    αυτο δεν γινεται. αν θες να μιλας χωρις αντιλογο, μιλα μονος σου...
    δυστυχως οσα θεματα αγγιζεις ειναι ιδιαιτερως ευαισθητα
    . δεν θα καθομαστε να σε χαζευουμε οταν λες σαχλαμαρες, για να μην αρχισεις την γκρινια και τις συκοφαντιες.

ΦΥΣΙΚΑ και το πιστευω οτι εσυ κι οι φιλοι σου δεν το ξερατε οτι θα κολλουσατε στην χρηση!!! αυτο ακριβως ειπα κι εγω!!!!!!! οχι μονο εσεις, αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ!!ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙς, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ"!!!!! αυτη ειναι αλλη μια απο τις συκοφαντιες σου που χρησιμοποιεις για να προκαλεσεις τον οικτο...

αλλα ασε αυτο το αστειο με την ζωαρα ρε συ πανου... κι εμεις καναμε παρτι και γλεντια και ξενυχτια μεχρι τελικης πτωσης, κι εμεις ερωτευομασταν οποιον θελαμε με ενταση και χαιρομασταν τον ερωτα και χορευαμε ως το πρωι. και καποιοι διπλα μας εκαναν ακριβως τα ιδια αλλα επαιρναν και ναρκωτικα.
    λες να ειμαστε αδικημενοι που δεν πηραμε κι εμεις?
    κι εγω ειχα εναν φιλο που εκανε ναρκωτικα τοτε και καποια στιγμη εμπλεξε κιολας. τωρα ειναι συμβουλος απεξαρτησης.

δεν ξερω τι ερευνες υπαρχουν για την περιστασιακη χρηση χασις. εχω διαβασει περιπτωσεις που η περιστασιακη χρηση οδηγησε σε ψυχωσεις. πως μπορει να ξερει ο καθενας που θα κανει περιστασιακη χρηση οτι εχει επιβαρυνση για ψυχωση? θα κανει εξετασεις dna πριν καπνισει?
    παλυ τα ιδια???ρε ανθρωπε τοσο πολυ κολημα εχεις φαει μαζιμου??τι αποθημενα εχεις απο την ζωουλασου??τι σε κανει να εισαι ολη την ωρα με την σκεψη σε εμενα??
    σε εχω βαρεθει στην αρχη ελεγα οτι ο.κ. ειναι αλλη μια κομπλεξικια που εχει νευρα μαζιμου κι ο.κ. θα σου απαντω οπως αξιζεις κι πιστευα οτι καπωτες θα παψεις αλλα εσυ εχεις μεγα προβλημα. ετσι λοιπον θα απαντησω οχι σε σενα αλλα σε οσα παιδια διαβασουν τα ψεματασου για μενα
    πρωτων πωτες δεν ειπα οτι εχω κανει καλητερη ζωη απο καποιον αλλον το αναποδο λεω, αλλα μαλον η δικιασου ζωη πρεπει να ειναι κλειδςροτρυπα αλλονων αφου ολο λες. οτι διαφημιζω τι ζωημου.
    δευτερων συνεχεια λες οτί ειμαι ακομα χρηστης. ενω λεω οτι δεν ειμαι εσυ εκει παρακαλας κι θα θελες να ειμαι για αυτο κι το λες συνεχως.
    τριτων δεν εχεις ιδεα απο εξαρτησεις ουτε καν γνωριζεις οτι ειναι ασθενια .ουτε ξερεις οτι οταν λενε καποιον περιστασιακο χρηστη παντα μηλανε για το παρον οπως κι για καθε ασθενια η οχι.
    ρεμεντυ δεν ξερω που μενεις μαλον απο οσα λες ζεις καπου απομερα κι μακρια ισως ειναι το μονο που ζηλευω απο σενα θα θελα κι έγω να μην ειμουν μεσα σε βαβουρα κι στους πηρασμους της καταραμενης αυτης πολης που ζω.ισως για αυτο ολη μερα εξαρτιεσαι απο το τι θα πουν τα παιδια εδω μεσα. ζεις μεσα απο τους προβληματισμους μας ζεις εμεσα κι οχι αμεσα.
    ρεμεντυ η οπως αλλιως θα ονειρευοσουν να σε λενε κι οσο ονειρικη κι να θελες να εισουν θα σου πω κατι. το να λες ψεματα κι να αγονιζεσαι να πλασεις μια ασχημη εικονα για εμενα εδω στο φορουμ ειναι σχετικα ευκολο για σενα αφου δεν μπορω να σε συναγονιστω σε ωρές εδω μεσα. επισης εχεις την κλικασου κι ευκολα μπορειτε να γραφετε τςυτοχρονα ολοι μαζι .να με κραζετε κι να με προσβαλετε μπορειτε ειναι ευκολο .
    κι ειδη το καταφερες .χαιρομαι ομως που τοσο δυαφερουμε χαιρομαι που. δεν θα το καν πωτες αυτο χαιρομαι που δεν εχω τετοια ψυχη. πωτες δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο. προσωπικα μονο το αντιθετο κανω παντα προσπαθω να πω μια καλη κουηεντα να δωσω θαρρος σε οποιον εχει θεμα βλεπεις εγω ετσι ικανοποιουμαι οταν προσφερω κατι καλο σε αλλους ενω εσυ ηδονιζεσαι μονο αν καταφερεις μα με προσβαλεις ισως ειναι κι ι μοναδικη ηδονη που εχεις

Senior Member
    δεν θα επαναλαβω τα ιδια πανου, τα εχω πει ολα.
    αν εσυ δεν τα ειδες, δεν μπορω να κανω κατι.
    να σου ξεκαθαρισω μονο, οτι το περι εξαρτησης δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου, ουτε τα λεω για να σε στεναχωρησω. μονος σου ειπες σε προηγουμενο μηνυμα οτι εκανες κοκες προ ημερων και τωρα παλι εμενα βριζεις.
    για παραδηγμα, παρα το ότι εχω να πιω κοκαινη παρα πολλους μηνες! το σαββατο, ετυχε να βρεθω σε ένα πολύ ομορφο περιβαλον, ένα σπιτι μεσα σε δασος με καλη παρεα, κι παρασηρθηκα, με αποτελλεσμα να κανω χρηση ενδοφλεβιας κοκαινης!!! παρα ότι εχω να κανω ενεσημη χρηση κοκας πανω από 10 χρονια το εκανα σχεδόν χωρις ενδιασμο!!! το πιστευεις ότι ακομα κι σημερα, ακομα κι τωρα νιωθω λες κι είναι 1- 2 χρονια που βαραγα κοκα????
    κανε μας την χαρη λοιπον...
    αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι αυτο που πρεπει να πολεμησεις ειναι εκει εξω.
    εσυ για να αποφυγεις να πολεμησεις αυτο που σε σκοτωνει, φαντασιωνεσαι πολεμους απο αορατους εχθρους μεσα στο ιντερνετ.
    εγω οταν το κλεινω, παω στον ανδρα μου και στους φιλους μου, δεν ξημερωνομαι στο ιντερνετ με τον δικο σου τον καημο ..
    δεν ειναι κανεις απο εδω το προβλημα σου, πανου. το προβλημα σου ειναι μεσα σου..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν θα επαναλαβω τα ιδια πανου, τα εχω πει ολα.
    αν εσυ δεν τα ειδες, δεν μπορω να κανω κατι.
    να σου ξεκαθαρισω μονο, οτι το περι εξαρτησης δεν το εβγαλα απ το μυαλο μου, ουτε τα λεω για να σε στεναχωρησω. μονος σου ειπες σε προηγουμενο μηνυμα οτι εκανες κοκες προ ημερων και τωρα παλι εμενα βριζεις.
    αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι αυτο που πρεπει να πολεμησεις ειναι εκει εξω.
    εσυ για να αποφυγεις να πολεμησεις αυτο που σε σκοτωνει, φαντασιωνεσαι πολεμους απο αορατους εχθρους μεσα στο ιντερνετ.
    εγω οταν το κλεινω, παω στον ανδρα μου και στους φιλους μου, δεν ξημερωνομαι στο ιντερνετ με τον δικο σου τον καημο ..
    καντω πηγαινε στον ανδρασου αν κι τα βραδια εισαι ολο εδω μαλον δεν κοιμαστε μεζι. μπορεις να παψεις ναμε κραζεις. μπορεις να μην ασχοληθεις ξανα

Senior Member
    καντω πηγαινε στον ανδρασου αν κι τα βραδια εισαι ολο εδω μαλον δεν κοιμαστε μεζι. μπορεις να παψεις ναμε κραζεις. μπορεις να μην ασχοληθεις ξανα
    με μπερδευεις με ολες τις αλλες που βριζεις μεχρι το ξημερωμα, πανου.
    τα βραδια δεν ειμαι ποτε εδω.:rolleyes:
    απλα σου εχω γινει εμμονη ιδεα και με βλεπεις συνεχεια... προβλημα σου

για τα υπολοιπα, δεν θα σου ζητησω την αδεια ποτε θα ερθω με τι θα ασχοληθω και ποτε θα φυγω.

Banned
    ΠΟΠΟΟΟΟ!!!!! ,,Δεν μπορω αλλο, είμαι κι με ενάμισι χερι, είμαι κι με το δεξι(είμαι αριστεροχειρας κι αναγκάζομαι να γραφω με το δεξι), εχω κι τους πονοκεφαλους, εχω κι τις ψυχικεςμου ασθενειες! ε! κι εβαλα κι εσας στην σκοτουραμου!! ισως το λαθοςμου εδώ μεσα είναι ότι παρασηρθηκα κι σας απαντησα!! κι ενώ ειχα πει, ειχα αποφασησει να μην μπω στο "παιχνιδι" αυτό , να μην απανταω σε οσα κι αν λες εσυ κι η παρεουλασου!! αλλα δηστυχως αρχισα! κι τωρα αντε να ξεμπερδεψω!! βεβαια ουτος η άλλος σε λιγο καιρο μαλον θα παψω να γραφω εδώ,,, αλλα είναι κι το ότι εχω αξιοπρεπεια, κι σε κανενα μερος -ακομη κι εδώ που δε γνοριζομαστε! - ειτε εξω, στον πραγματικο κοσμο, ουτε σε οικογενειακο κυκλο, ουτε στην φυλακη ουτε κι πουθενα !! δεν νιωθω ομορφα όταν αφηνω την ηθικημου κι το προσωπομου να το λερωνουν με ψεματα κι βρισιες!! ετσι λοιπον αυτος είναι ο μονος λογος που δε τα παραταω κι δεν κανω ότι θα επρεπε, ότι θα εκανε ο κάθε ορημος ανθρωπος στην φασημου, δλδη? να αφηνα την σιοπημου να δωσει απαντησεις!! γτ. όταν μαθεις να "διαβαζεις"την σιιοπη του αλλου μαθαίνεις κι την αληθεια!
    ετσι λοιπον θα ξανα πω , θα ξανα παρακαλεσω το ρεμεντυ κι την κλικα να παψει να ενδιαφέρεται τοσο πολύ για εμενα!! σορρυ αλλα δεν μπορω να σου "δωσω" αυτό που ζητας, αυτό που- αν θυμασαι πριν 2-3 χρονια με παρακαλαγες να σου πω, ισως κι για αυτό να κανεις ετσι, σαν τρελη, επειδή τωτες δεν σου εκανα την χαρη που παρακαλαγες χιχιχιχι - δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος, αν εχω πει κατι που σε εχει τοσο πολύ ενοχλησει, αν είναι μπορεις να μου το πεις κι να λυθη η παρεξηγηση, πολύ ευχαρηστως αν εχω σφαλει καπου να ζητησω συγνωμη, η να διευκρινησω κατι κι να τελειωσει ολο το θεμα!! να φερθουμε σαν σοβαροι κι μεγαλοι ανθρωποι κι όχι σαν παιδακια.
    τελος θα εξηγησω - όχι σε εσενα ρεμεντυ, γτ. ειτε ξερεις κι απλα το λες για να κανεις εντυπωση ειτε δεν μπορεις να το χαμπαριάσεις!!, εξαλου, αν οντως ειχες καλες προθεσεις η αν οντως δεν ειχες σκοπο να μ κανεις ρεζιλι θα μου εγραφες σε πρ. μην. όχι εδώ για να τα βλεπει ολος ο κοσμος!! - ετσι λοιπον ξανα λεω, εμενα η εξαρτησημου ηταν η ηρωινη!! πραγμα που σημαινει ότι οσο καιρο κι να μεινω καθαρος δεν κανει να πιω!! ουτε για 2-3 φορες!! γτ. θα "ξυπνησει" μεσαμου τον εθυσμομου!! το ιδιο είναι κι για τις πιο πολλες ουσιες -ναρκωτικες- ,ακομα κι το αλκοολ, απλα στα υπολοιπα μπορω να κανω υποτροπη μετα από καιρο χωρις να εχω φοβο να παιθανω! η να ξανα μπλέξω!! ετσι λοιπον όταν εγραψα ότι εκανα υποτροπη πριν λιγες μερες με κοκαινα! δεν ειπα ότι ξανα επεσα στην καθημερινη χρηση!! βεβαια δε δικαιολογω το ατοπιμαμου!!! δεν επρεπε να πιω τελια κι παυλα!!! απλα, το μονο που μπορω να δικαιολογηθώ είναι ότι δεν πηγα μονος μου, στην "ακρη" με λεφτα κι σκοπο να πιω!! ετυχε!! να βρεθω με καποια παρεα!! σε ένα πολύ ομορφο τοπιο κι δυστυχως υποκιψα στον πιρασμο! να κανω ενδοφλεβια χρηση! μαλιστα ηταν κι αρκετα επικυνδηνο αφου εχω καποια θεματα υγειας κι αφου ο τυπος που μου εκανε την ενεση νομιζε ότι είμαι κανενα στρομα που φουσκωνει κι εκανε συνεχως αναροφησεις!! ηταν λαοςμου κι δεν θα το ξανα επαναλαμβω!! αφου θελω να ζησω!! θελω να περναω ομορφα κι με υγεια

Senior Member
    ..... σορρυ αλλα δεν μπορω να σου "δωσω" αυτό που ζητας, αυτό που- αν θυμασαι πριν 2-3 χρονια με παρακαλαγες να σου πω, ισως κι για αυτό να κανεις ετσι, σαν τρελη, επειδή τωτες δεν σου εκανα την χαρη που παρακαλαγες χιχιχιχι .........
    τα ψεματα και οι συκοφαντιες ειναι ο τροπος σου να χειριζεσαι τις καταστασεις..
    οση αληθεια εχει το παραπανω, εχει κι οτιδηποτε αλλο βγαινει απο το στομα σου....
    αν σου εχω στειλει εστω και μισο πμ, μειλ, τηλεγραφημαη οποιαδηποτε ιδιωτικη συνομιλια, απο την πρωτη μερα που μπηκες μεχρι σημερα, οχι απλα για να σου ζητησω κατι οπως ψευδως και συκοφαντικα λες, αλλα εστω και για να σε βρισω,
    αν εστω απαντησα ποτε σε δικο σου πμ που εστειλες για να με βρισεις χωρις να φας μπαν, να το φερεις τωρα εδω, διαφορετικα αποδεικνυεις μονος σου τι συκοφαντης εισαι.....

για τα υπολοιπα, περαστικα...
    Last edited by Remedy; 03-04-2014 at 20:11.

Junior Member
    Καλημερα... κοιταξε να δεις θα επρεπε να του τα κοψεις απο την αρχη απο την στιγμη που ουτε και εσυ κανεις καποια χρηση ουσιων και απο την στιγμη που θελεις το καλο του... εγω εχω μια εμπειρια οχι απο ροσωπικη μου σχεση αλλα απο οικογενειακη αυτοι οι ανθρωποι γενηκα ειναι πολυ στασημοι και αυτες του ειδους οι χρησεις τους σταματανε το μυαλο και τους αφηνουνε πισω.... ειναι οξυθημοι και κανουν πολλες φασαριες.Τους ενδιαφερει κυριως να εχουνε το χασις τους για να ειναι νυφαλιοι και νορμαλ.. Αν τον εχεις πετυχει σε φασεις που δεν εχει να καπνισει πιστευω οτι εχεις δει και αναλογες αντιδρασεις απο αυτες που σου προανεφερα.. γενηκα δεν κινουντε πολυ αυτα τα ατομα στον τομεα δουλεια αλλα και στον προσωπικο τους κομματι... ειναι δυσκολοι ανθρωποι και πρεπει να εχεις πολυ ανεκτηκοτητα και δυναμη για να αντεξεις τυχον αλλαγες συμπεριφορας σε ολους τους τομεις!!.... το οτι δεν θελει να εχετε καμια επαφη ισως να ειναι και κατι περαστηκο... ισως να εχει μπλεξει παλυ σε ηρωινη και ακομα και το χασις που κανει τον φτανει σε σημειο που δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα και δεν τν ενδιαφερει αν εσυ και ο καθενας ζητατε κατι απο εκεινον..... ποσο καιρο τα ειχατε??εχετε χωρησει προσφατα??

Banned
    Ρε παιδιά δεν είναι απόλυτα έτσι.Ας μην κατηγορούμε το άτομο που κάνουν χρήση(κάνναβης)πάντα.Και τι εννοώ.
    Δεν μιλάω για άτομα που θέλουν να το κάνουν και δεν λογαριάζουν τίποτα.
    Εγω άρχισα την κάνναβη πριν 4 χρόνια τότε που έψαχνα να βρώ λίγη χαρά μέσα στα σκ@τ@ της καταθλιψής μου.
    Έχω κάνει για συνέχομενες μέρες και μήνες και χρόνια.Καλώς η κακώς ήταν το πιο δυνατό αντικαταθλιπτικό μου.
    Βέβαια εδω αρχίζει ο φαύλος κύκλος της ιστορίας.Γνωρίζω πολυ καλά πως στην αρχή νοιώθεις την διαφορά απλα με την συνεχόμενη χρήση πέφτεις εν καιρώ στην χειρότερη κατάθλιψη ειδικά αν έχεις και θέματα.Αλλα ακομα και εκεί όταν θα κάνεις γάρο έστω και για ένα ψεύτικο μισάωρο θα νοιώσεις πιο δυνατός.Ξέρω καλά πως είναι η κατάσταση.Αλλα δεν ξεκολάς εύκολα μετά.Αυτο είναι το θέμα.Αν και εγώ το έχω σταματήσει αρκετές φορες΄για κάποιο διαστήματα των 1-2 μηνών αλλα όταν πέφτω πάλι στην κόλαση της κατάθλιψης το αποζητώ.Είναι ψευτικες ενέσεις θάρρους τα τσιγάρα αλλα την δουλειά τους καλως η κακώς την κάνουν (προσωπικά μιλάω πάντα).Δεν περιμένω κανέναν να μου πεί τι κακό κάνει τα ξέρω απο πρώτο χέρι (μπορεί να χτυπήσει εξάρξεις κατάθλιψεων,ψυχωτικών και σχιζοφρένειας απο την χρόνια χρήση).Γνωρίζω καλά αλλα ακόμα παραμένει το πιο δυνατό μου αντικαταθλιπτικό.
    Και για να είμαστε και ειλικρινής να μην λέω μόνο το πως τα βλέπω σίγουρα η χρήση κάνναβης μειώνει το αποτέλεσμα της φαρμακευτικής αγωγής.Είναι σαν να ακυρώνεις την θεραπεία σου.Αλλα καμια φορά ζεις μέσα σε μια τόσο μεγάλη κόλαση που με βαρυα καρδιά κάνεις πράγματα που ακόμα ίσως δεν σου κάνουν καλό.

Δεν έχω κάνει κάποια άλλη ουσία βέβαια ποτέ.Ούτε αλκοόλ πίνω. Που και το αλκοόλ χειρότερο ναρκωτικο απο τον μπάφο είναι.

Banned
    δεν ξερω τι ερευνες υπαρχουν για την περιστασιακη χρηση χασις. εχω διαβασει περιπτωσεις που η περιστασιακη χρηση οδηγησε σε ψυχωσεις. πως μπορει να ξερει ο καθενας που θα κανει περιστασιακη χρηση οτι εχει επιβαρυνση για ψυχωση?
    αληθεια ειναι η μακροχρονια χρηση ειναι πολυ επικυνδηνη

Senior Member
    αυτα που περιγραφεις δεν ειναι εξαρτηση απο χορτο
    η πινει κατι αλλο η αυτα που επινε του εχουν αφησει πολλα κουσουρια

δεν ειναι ετσι ο εθισμος στο χορτο
    καταρχην στο χορτο δεν εθιζεσε για το ψυχολογικο του effect
    πρωτα θες να το πιεις απλα για να το πιεις και μετα για να μαστουρωσεις

και οταν φτανεις στο σημειο που παρατηρεις οτι πινεις τοσο που εισαι ολη μερα μαστουρωμενος και κοιμασε πολλες ωρες ενω δεν εχεις αναγκη τοσο πολυ υπνο
    συν οτι σε αυτο το σημειο δεν στα σκαει οσο καλα οσο θες και σε αφηνει περιεργα
    απλα ξενερωνεις και το κοβεις η το πινεις μονο βραδυ

ειναι πολυ περισοτερο συνηθεια παρα εθισμος

και οποιος ειπε οτι ειναι το ιδιο κακο με τα αλλα
    αν πιει και τα αλλα θα καταλαβει την διαφορα

Banned
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    αυτα που περιγραφεις δεν ειναι εξαρτηση απο χορτο
    η πινει κατι αλλο η αυτα που επινε του εχουν αφησει πολλα κουσουρια

δεν ειναι ετσι ο εθισμος στο χορτο
    καταρχην στο χορτο δεν εθιζεσε για το ψυχολογικο του effect
    πρωτα θες να το πιεις απλα για να το πιεις και μετα για να μαστουρωσεις

και οταν φτανεις στο σημειο που παρατηρεις οτι πινεις τοσο που εισαι ολη μερα μαστουρωμενος και κοιμασε πολλες ωρες ενω δεν εχεις αναγκη τοσο πολυ υπνο
    συν οτι σε αυτο το σημειο δεν στα σκαει οσο καλα οσο θες και σε αφηνει περιεργα
    απλα ξενερωνεις και το κοβεις η το πινεις μονο βραδυ

ειναι πολυ περισοτερο συνηθεια παρα εθισμος

και οποιος ειπε οτι ειναι το ιδιο κακο με τα αλλα
    αν πιει και τα αλλα θα καταλαβει την διαφορα
    φιλεμου, το παραπανω κειμενο είναι ισως ότι πιο σωστο εχω διαβασει σε οσο καιρο είμαι σε αυτό το φορουμ σχετικα με το χασις, με βρησκεις απολυτα συμφωνω κι γενικα κι την επιστημη!! ότι γραφεις παραπανω είναι γραμενο οσο πιο λυτα γινετε , οσο πιο απλα αλλα κι οσο πιο πραγματικα!! ριναι μια συνηθεια κι οποιος νομιζει ότι εχει σωματικα θεματα είναι στο μυαλο του κι μονο, κατι σαν πλασιμπο δλδη.

Senior Member
    κοπελιά αυτά που μου λες είναι κόκα και οποιος πιει κοκα δυο φορες θα πιει κι αλλη. ποτε μην εμπιστευεσαι χασικλη που πινει / επινε κόκα. άκουσέ με. ξέχνα τον. απλά πράγματα
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    το αποτέλεσμα του χασίς είναι αυτά που μου λες ότι δε γουστα΄ρει να βγαίνει κλπ κ χαζεύει το μυαλό του με τα χρόνια. τα ξαφνικά και τα έτσι και τ αλλιώς είναι κόκα
    [COLOR="red"][B][I][FONT="Arial Black"]5 λεπτά θα κλάψω και τελειώνω :rolleyes:[/FONT][/I][/B][/COLOR]

Senior Member
    ναντιακι καμια σχεση δεν εχεις

χασικλης που πινει κοκα λεει

πρεζακιας που πινει md
    αλκοολικος που τρωει χαπια
    τριπακιας που πινει αμφεταμινες

ναι αυτες ειναι οι επικυνδυνες κατηγοριες

λολολολολ

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast