Νομιζω με απατά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 205
    Senior Member
    ρε κοπελια μας εχεις στην τσιτα ολους εδω μεσα!
    μπηκα στο google και δεν εχει τιποτα εκει.
    θα ειχα βουτειξει το μωρο και θα ειχα παει 10 φορες στην θεσσαλονικη αμα ημουν στην θεση σου!
    απορω πως ακομα βρισκεσε σπιτι σου!
    αν εμενα θεσσαλονικη θα ειχα παει να δω!
    ρε παιδια SOS!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    ρε κοπελια μας εχεις στην τσιτα ολους εδω μεσα!
    μπηκα στο google και δεν εχει τιποτα εκει.
    θα ειχα βουτειξει το μωρο και θα ειχα παει 10 φορες στην θεσσαλονικη αμα ημουν στην θεση σου!
    απορω πως ακομα βρισκεσε σπιτι σου!
    αν εμενα θεσσαλονικη θα ειχα παει να δω!
    ρε παιδια SOS!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;

Δεν μπορω να παω θεσνικη και ειδικά με το μωρό!!δεν οδηγώ και δεν μπορω να ταλαιπωρώ το μωρό με λεωφορεία κι εγω αυτο λέω δεν μένει κανεις θεσνικη να μας πει ακριβως τι υπαρχει εκει;ξερω ειναι κατι καφετέριες ο μύλος τι αλλο να εχει;;Ουφ ταλαιπωρία!!

Στο τέλος μου φαίνεται θα διαπιστώσεις πως ο άντρας σου τα παίζει τα λεφτά του σε τίποτα παράνομες μπαρμπουτιέρες και θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.... Μπας και πηγαίνει εκεί πέρα και παίζει και εσύ νομίζεις άλλα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by New_Beginning View Post
    Στο τέλος μου φαίνεται θα διαπιστώσεις πως ο άντρας σου τα παίζει τα λεφτά του σε τίποτα παράνομες μπαρμπουτιέρες και θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.... Μπας και πηγαίνει εκεί πέρα και παίζει και εσύ νομίζεις άλλα;
    σε μια ωρα τι προλαβαινει να παιξει;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sandra34 View Post
    Δεν μπορω να παω θεσνικη και ειδικά με το μωρό!!δεν οδηγώ και δεν μπορω να ταλαιπωρώ το μωρό με λεωφορεία κι εγω αυτο λέω δεν μένει κανεις θεσνικη να μας πει ακριβως τι υπαρχει εκει;ξερω ειναι κατι καφετέριες ο μύλος τι αλλο να εχει;;Ουφ ταλαιπωρία!!
    Σάντρα, δεν μας τα λες καλά...
    Πρώτα ρωτάς τι έχει γύρω από τη διεύθυνση που έπιασε το gps γιατί δεν ξέρεις.
    Σου λέμε τι ακριβώς έχει εκεί γύρω και ότι είναι γεμάτο μπουρδέλα και σε παραπέμπουμε κιόλας σε site.
    Μετά λες ότι το ήξερες ήδη αυτό από πριν γιατί το έψαξες και μόνη στο διαδίκτυο.
    Τώρα λες ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει εκεί.
    Λοιπόν, ή μας δουλεύεις ή κάτι άλλο ψάχνεις εδώ μέσα και στην Θεσσαλονίκη.

Banned
    ετσι κ αλλιως οικοι ανοχης υπαρχουν παντου αλλα να πηγαινει σε γκομενα για μιση η μια ωρα δε ξερω δε μου κολαει εκτος αν παει να κανει σεξ για μια ωρα κ μετα γεια αλλα ειναι δυνατον να κανει σεξ για μιση ωρα κ μετα να φευγει? κατι δε μου κολαει μηπως υπαρχει καπιο αλλο μυστικο που δε γνωριζεις? η μηπως συμβαινει κατι αλλο που δε φανταζεσε καν?

Member
    Το γεγονος να δανειζει το αυτοκιντο σου σε καποιον φιλο ή συναδελφο που αυτος θελει να απατησει ή για καποιο αλλο λογο κ απλα δν θελει να το πει δεν παιζει?

Marian_m δεν μου λέτε ακριβως τι υπαρχει.αλλοι λένε ειναι μια βιομηχανική περιοχή και δεν εχει τιποτα περα απο ενα μπουρδελο που ειδα κι εγω στο σάιτ και τωρα μου λες οτι ειναι γεμάτο μπουρδελα.αρα εχει ολο μπουρδελα εκει;σωστά;και τωρα σε λιγο θα έρθει μάλλον κατα κει ο αντρας μου.το κατάλαβα γιατι ενώ σχολάσει απο την δουλειά έκανε το μπανακι του και μου ειπε οτι σε λιγο θα παει σε ενα συνεργείο αυτοκινήτων για το αμάξι και καλα.ε ρε γαμωτο να μην οδηγώ να τον ακολουθήσω.ασε που θα το δω απο το GPS οταν ξεκινήσει.ουφ κουράστηκα ναύτη την κατάσταση.παει σε πουτάνες όντως;(που μάλλον εκει παει)η κανει κατι αλλο;εσκασα

Quote Originally Posted by minopoulaki View Post
    Το γεγονος να δανειζει το αυτοκιντο σου σε καποιον φιλο ή συναδελφο που αυτος θελει να απατησει ή για καποιο αλλο λογο κ απλα δν θελει να το πει δεν παιζει?
    Δεν παιζει κατι τετοιο

Senior Member
    Εμενα βρωμοδουλεια μου μυριζει...

Νταλαβερι η κατι τετοιο....
    Να φευγει απο το σπιτι παντρεμενος ανθρωπος συχνα πυκνα για να παει στις πουτανες δεν εχει νοημα...
    Αληθεια ποση ωρα ειναι η θεσσαλονικη;

....σαντρα, είναι παι ξεκάθαρο ότι ο άντρας σου κατά 99% επισκέπτεται πονηρους χώρους, (τρε σικ).
    Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βεβαιωθείς 100% ώστε να δεις πως θα το αντιμετωπίσεις.

Banned
    πολυ υποπτο μηπως παει σε καπια λεσχη? δε μπορω να φανταστω

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολυ υποπτο μηπως παει σε καπια λεσχη? δε μπορω να φανταστω
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Γκομενα να εχει καφε να πιει σε μπουρδελο να παει μεχρι να παρει σειρα να μπει να ξεντυθει να πληρωσει παει...
    Εκει κατι νταλαβερι παιζει με ναρκωτικα η πλαστα η δεν ξερω τι αλλο....Παντως βρωμοδουλεια ειναι σιγουρα αν ειναι ετσι οπως μας τα λεει...
    Last edited by Aeon; 07-04-2014 at 20:56.

Banned
    ή μασoνος ειναι ή χρυσαυγιτης. παει δινει το παρων στα κεντρικα (που ειναι μονο Αθηνα και Σαλονικα), οτι ολα ειναι καλα στη περιοχη του, και φευγει. ημουνα κι εγω ανωτατο στελεχος σε στοα και τα ξερω απο μεσα, ετσι ακριβως κανουν!

επισης εδω ταιριαζει και η επιτυχια της Στανιση:

http://www.youtube.com/watch?v=5Ev1EkDUfuE

μπορεις να του κανεις κι εσυ απλα μια ερωτηξη.

Banned
    υπαρχουν μια ντουζινα λεσχες βασικα για οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast