Results 151 to 165 of 205
Thread: Νομιζω με απατά
-
11-04-2014, 20:40 #151
- Join Date
- Feb 2014
- Location
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ
- Posts
- 87
- 12-04-2014, 00:11 #152
- Join Date
- May 2013
- Location
- Δεν έχω ιδέα!
- Posts
- 574
Ελπίζω να μην εννοεις οτι φταίει αναγκαστικά εκείνη που δε το κάνουν
γιατί έχει καταντήσει αηδία η δικαιολογία του ααα η γυναικα μου δε με ικανοποιεί κ αυτή φταίει που πάω σε πόρνες. Μην τρελαθουμε.
Αυτό είναι είτε επειδή έχει επέλθει η συνήθεια κ το ζευγάρι έχει γίνει κωλος κ βρακι όπως το 90% των πολυετών γάμων ειτε επειδή έτσι έγινε τέλος πάντων κ δεν υπάρχει πλεον πάθος
Να μη τα ρίχνουμε κ στις γυναίκες επειδή
οι άντρες ξενοπηδανε.
12-04-2014, 03:00 #153
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
εχεις δικιο δεν θα το ανεχομουν, αν κι είναι διαφωρετικα από ανδρα προς γυναικα. δυστυχως τα προτιπα αυτά τα δημιουργουν οι μαναδες!!που λενε στα αγορια ο.κ κι να παει με γυναικες ανδρας είναι ας παει, ενώ στα κορίτσια οι μαναδες τις λενε πορνες!
παντος πιστευω ότι αν μηλησετε σοβαρα μπορει να γινει κατι καλο.βλέπεις εμπειρια δεν εχω.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
παντος προσεχε μην κολησεις εδώ, κι εισαι ολη μερα εδώ η ακους των παθοτντων τις συμβουλες μοναχα, γτ. ισως το να εισαι συνεχεια σε μια οθωνη μπορει να φταιει που δεν επικοινωνείτε.
ελπιζω να βρεθει η λυση, ευχομαι παντος μεσα από την ψυχουλαμου να μην το ξανα κανει, εσυ να τον συγχωρεσεις κι να ξανα γινετε αγαπημενοι!!!Last edited by Aeon; 12-04-2014 at 14:57.
12-04-2014, 07:34 #154
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 374
σε καμια περιπτωση δεν σκεφτηκα οτι φταιει η σαντρα . το εγραψα γιατι η σαντρα σε προηγουμενο μηνυμα της ειχε γραψει "ας μου εξηγήσει τους λόγους"
απο την στιγμη που η ιδια προσπαθει (οπως γραφει )εγω προσωπικα δεν την θεωρω υπευθυνη . :) .εξαλλου ο αντρας απατησε
συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι αηδια να το ριχνουμε στην γυναικα .
ΥΓ ελπιζω η σαντρα να διαβασει κ αυτο το μην κ να μη με παρεξηγησει .
12-04-2014, 12:28 #155
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
ρε παιδια, ημαρτον!! παντα σε εναζευγαρι οταν τσακονετε υπαρχουν δυο αποψεις!!! δυο ιστοριες!! εχετε πωτες αναρωτηθει την γνωμη του κακομιρου ανδρος??? τι μπορει να παιρνα ο ανθρωπος?? δεν ξερουμε τι παιζει.
κατα την γνωμημου ειναι λαθος να απατας την γυναικασου!! ομως κι εμεις οι ανδρες εχουμε ψυουλα!! δεν ειμαστε ρομποτ!! να δουλευουμε κι να κανουμε τα παντα!! ισως κι εμεις αν υοπεσουμε σε ενα λαθος να αξιζουμε συγγωρεση!! κι φυσκα θα της ελεγα να κατσουν κι να τα συζητησουν!! με σοβαροτητα!! κι πανω απο ολα το καλο του παιδιου!!!
οσο για αυτο που με ρωτησες σαντρα!! οχι!! δεν θα ηθελα να με απαταει η κοπελαμου!! κι αν το μαθαινα θα γινοταν μαχη!! ομως μην ξεχνας οτι εμεις οι ανδρες αν παμε με μια αλλη γυναικα δεν σημαινει οτι εχουμε χασει τον ερωτα κι την αγαπη μας στην γυναικα μας!! μπορει να το κανουμε μονο για σεξουαλικους λογους!! απεναντιας οι πιο πολλε γυναικες αν απατησουν το κανουν κι σωμα κι ψυχη!!
12-04-2014, 15:03 #156
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 1,483
ομως μην ξεχνας οτι εμεις οι ανδρες αν παμε με μια αλλη γυναικα δεν σημαινει οτι εχουμε χασει τον ερωτα κι την αγαπη μας στην γυναικα μας!! μπορει να το κανουμε μονο για σεξουαλικους λογους!! απεναντιας οι πιο πολλε γυναικες αν απατησουν το κανουν κι σωμα κι ψυχη!!Last edited by ftatl; 12-04-2014 at 15:18.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
12-04-2014, 15:14 #157
12-04-2014, 19:25 #158
- Join Date
- Oct 2013
- Posts
- 156
διάβασα με πολλή προσοχή όσα γράφτηκαν. κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. ο καθένας έχει τις ευθύνες του σε αυτό το γάμο. και οι δύο είναι θύματα και θύτες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε αυτό που θα σταθώ όμως αγαπητή Σάντρα είναι αυτο που λες: ότι τον αγαπάς. Και θέλεις να βοηθήσεις την οικογένειά σου. Αν παραδεχτεί ότι ήταν με άλλη γυναίκα για τον οποιοδήποτε λόγο, πόσο διατεθειμένη είσαι να τον συγχωρήσεις; Γιατί όταν αγαπάς, ξέρεις και να συγχωρείς. Ξέρεις να βάζεις προτεραιότητες. Και η προτεραιότητά σου είναι να βοηθήσεις τον άντρα σου να γυρίσει στο σπίτι του. Εκεί που τον αγαπάνε. Εκεί που τον περιμένουν. Εκεί που τον έχουν ανάγκη.
Δύσκολο να αγαπάς αλλά να μη συγχωρείς. Δύσκολο επίσης να ανέχεσαι τις ζαβολιές του συντρόφου σου. Βάλε τα κάτω και δες τι είναι αυτό που προέχει στη ζωή σου. Να μη νιώθεις κερατωμένη αλλά να είσαι μόνη με το παιδάκι σου, ή να θυσιάσεις λίγη περηφάνεια και να γυρίσει κοντά σε σένα και το παιδάκι σας;
Καλές είναι οι συμβουλές από τους γύρω μας. Αλλά όταν δεν είναι κάποιος μέσα στο πρόβλημα θα σου πει διάφορες εξυπνάδες. Καλή η περηφάνεια, η ισότητα, ο φεμινισμός και τα σχετικά αλλά και η αγάπη είναι συγχώρεση και καμιά φορά θυσία. Και δεν είναι ηττοπάθεια.Το θέμα είναι ότι μπορεί να φαίνεται ότι έχασες μια μάχη, αλλά έτσι ίσως να κερδίσεις τον πόλεμο. ΦιλικάLast edited by ΓΑΤΑ; 12-04-2014 at 19:26. Reason: συμπλήρωση
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
12-04-2014, 22:29 #159
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 53
12-04-2014, 22:34 #160
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 53
Συμφωνώ οτι η κοινωνία ειναι ετσι οι άντρες αμα πανε με άλλες ειναι μάγκες οι γυναίκες π@@@@.και δεν ειμαι κολλημένη εδω μεσα ολη μερα εδω μπαινω γιατι περνώ μια παρηγοριά και μπορω να πω ολα αυτα που μου συμβαίνουν τα οποία δεν μπιρω να πω σε γνωστούς μου και ακούω διάφορες απόψεις απο τον καθένα.σευχαριστω και ελπιζω η ζωή μου να καλυτερέψει
12-04-2014, 22:37 #161
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 53
12-04-2014, 22:58 #162
- Join Date
- Nov 2013
- Posts
- 53
Πάντως ποσο μεγάλες διάφορες εχουμε στις απόψεις περί απιστίας μεταξύ ανδρών και γυναικών αποτι ειδα εδω μεσα.οι αντρες δυστυχώς σκέφτονται με το κάτω μυαλό και δεν υπολογίζουν τις συνέπειες.σιγουρα οταν ενα ζευγάρι ειναι πολλά χρονια μαζι υπαρχει η συνήθεια και η ρουτίνα.αλλα αν σκεφτόμασταν να αρχίσουμε να κερατωνουν ο ενας τον άλλον θα ήμασταν όλοι χωρισμένοι.οκ ο άνθρωπος και κυρίως ο αντρας να το δεχτώ οτι δεν ειναι μονογαμικό ον.αλλα απο την στιγμή που επιλέγεις να κανεις οικογένεια ειςαι υποχρεωμένος να ειςαι στην οικογένεια σου.αλλιως αν θες να πας και με αλλες οι άλλους καλύτερα να χωρίσεις.δεν μπορω να καταλάβω αυτο το οτι εγω εσένα αγαπάω αλλα θα σε κερατωνω.οταν αγαπάς αληθινά κάποιον δεν μπορεις να δίνεις το σώμα σου αλλού.σωμα και ψυχή ειναι για εναν.δεν χωρίζονται στα 2.
12-04-2014, 23:42 #163
- Join Date
- May 2013
- Location
- Δεν έχω ιδέα!
- Posts
- 574
13-04-2014, 05:20 #164
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
για μενα- προσωπικημου γνωμη λεω δεν είναι κανωνας, αλλοι εχουν κι άλλη αποψη- ετσι λοιπον νομιζω ότι οσα λεει η "γατα" είναι το πιο λογικο κι ορημο πραγμα που πρεπει να γινει!!
δυστυχως δεν γυρνα πισω ο χρονος!! το κακο εχει γινει!! καλα θα είναι να μην συνεχιστεί!! να κατσετε κι να τα πειτε σοβαρα!! γτ. δεν ειστε σε μια απλη σχεση υπαρχει ο γαμος κι πανω από όλα ο καρπος ατου.
η αγαπη θελει θυσιες κι προσωπικα αν η γυναικαμου εδινε τοπο στην οργη , με βαρια καρδια κι με συγωρουσε, εδιχνε ότι το καταλαβε κι ότι πανω από όλα κοιτα να σωσει την οικογενεια, με σκημενο κεφαλι κι σκοπο ζωης μου να την εχω χαρουμενη !! υπερυφανη για τον ανδρα της!! θα ειχα σκοπο ζωης να τις φερομαι υπεροχα.
τελος πιστευω ότι οι ανδρες δεν είναι οι θυτες αλλα τα θυματα!! είναι πολλες πιο πολλες οι γυναικες που ανορημα κι με αδιαφορια κανουν το λαθος σε έναν γαμο -κι δεν λεω μονο για το κερατο - είναι πολλα που μπορουν να χαλασουν έναν γαμο!!!
στην φαση αυτή όμως νομιζω ότι θα θελαμε να πανε όλα καλα. το ευχομαι
13-04-2014, 07:30 #165
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 374
διαβασε την προηγουμενη απαντηση μου .την αντεγραψα εδω :)
σε καμια περιπτωση δεν σκεφτηκα οτι φταιει η σαντρα . το εγραψα γιατι η σαντρα σε προηγουμενο μηνυμα της ειχε γραψει "ας μου εξηγήσει τους λόγους"
απο την στιγμη που η ιδια προσπαθει (οπως γραφει )εγω προσωπικα δεν την θεωρω υπευθυνη . .εξαλλου ο αντρας απατησε
συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι αηδια να το ριχνουμε στην γυναικα .
ΥΓ ελπιζω η σαντρα να διαβασει κ αυτο το μην κ να μη με παρεξηγησει .
Similar Threads
-
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΑΤΑ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ 'Η ΚΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?
By VICKY88 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 3Last Post: 23-11-2012, 09:53 -
ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 2 ,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ .
By VICKY88 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 33Last Post: 22-11-2012, 09:26 -
Με απατα? Βοηθήστε με να καταλάβω γιατι θα παλαβώσω!!
By i am here in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 60Last Post: 24-02-2012, 02:51 -
νομιζω οτι με παρακολουθουν!!!
By elis in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 33Last Post: 29-12-2010, 10:57 -
νομιζω...
By maraki26 in forum Διπολική διαταραχήReplies: 2Last Post: 07-08-2008, 17:26
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή