Results 16 to 19 of 19
-
24-03-2014, 18:17 #16
Αντιγόνη καταρχήν θέλω να σου πω ότι η φίλη σου μέσα στην μεγάλη ατυχία της, είναι τυχερή που έχει μια πραγματική Φίλη , εσένα,
Επειδή το θέμα ξυλοδαρμός, κακοποίηση γενικότερα και ειδικά κατά παιδιών ή γυναικών με ταράζει πάρα πολύ θα πρότεινα να πείσεις τη φίλη σου να απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο... αυτό μοιάζει ακατόρθωτο αλλά νομίζω πως και συ ξέρεις πως είναι η μόνη λύση.. η φίλη σου εκτίθεται από καιρό στα μάτια σου, επειδή ζητά βοήθεια. Ζήτα βοήθεια από τους γονείς της, αν και όπως καταλαβαίνω δεν πολύ ενδιαφέρονται...
Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις περισσότερα .. έχεις κάνει όσα μπορούσες..
Εν τέλει νομίζω πως η φίλη σου θα χρειαστεί βοήθεια από κάποιον ειδικό... σύντομα.
Μακάρι όλοι να είχαμε φίλους σαν εσένα... να είσαι πάντα καλά.
- 24-03-2014, 21:07 #17
Antigoni ισως ημουν καπως αιχμηρος πριν αλλα δε μπορω να ακουω να λες τη φιλη σου τρελη.
εχετε δικιο,αυτό ακριβως..αν με ρωτησει εγω θα είμαι εκει οποτε με χρειαστεί
24-03-2014, 21:45 #18
ivan σ'ευχαριστω πολύ να εισαι καλα!!
επισης δεν θα ελεγα ποτε τη φιλη μου τρελη με αυτό τον τροπο,εννοουσα πως ολες αυτές οι κινησεις της οι σπασμωδικες και απροβλεπτες αντιδράσεις της η αλλαγη της γενικα μου δειχνει έναν τελειως διαφορετικο ανθρωπο απ αυτόν που ηξερα,μερικες φορες δεν την αναγνωρίζω,απ αυτή την αποψη το τρελαίνεται,την ψυχολογικη την εννοια του ότι χανει τις ισορροπιες της και το μετρο στη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης τη και πανω σ αυτό αναρωτηθηκα και γω πως θα μπορουσα να βοηθησω,πιστευω καποια στιγμη να επανελθει!!
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας !!!
26-03-2014, 08:21 #19
Μου φαινονται κατά ένα παράξενο, ιδιόμορφο και σπάνιο τρόπο πολύ ταιριαστό ζευγαρι. Απ τη μια ο αγριος καυγας και στο τελος ξυλοφόρτωμα κι απ την αλλη η κοπέλα να μην αντέχει μακριά του θεωρώντας ότι οι δυο τους αποτελούν το ένα. Το θέμα είναι στο χαρακτήρα της, ο οποίος την ωθει στο να επιμένει σε τέτοια σχέση. Αν δεν αντεχε άλλο θα σου εκανε παραπονα γι αυτον, θα σου ζητουσε να την βοηθησεις να χωρίσει ή θα φευγε ήδη κλπ. Εσύ συμβούλεψε την κατάλληλα, απ εκει και περα ειναι θεμα δικο της αν θα βαλει το νου της να δουλέψει φυσιολογικά.
γιάννης