Results 1 to 9 of 9
Thread: Γεια χαρά σε όλους.
-
24-03-2014, 22:22 #1
Γεια χαρά σε όλους.
Καλησπέρα σε όλους,
είμαι ο Γιώργος, είμαι νέος στο φόρουμ και ήθελα να μοιραστώ εδώ τα θέματα που ενοχλούν το μυαλό μου επειδή "ντρέπομαι" να τα πω σε κάποιον..μέχρι και στον αδερφό μου ο οποιος δε τα ξέρει όπως είναι.
Λοιπόν...ας αρχίσω απ το ότι είμαι 21 και ακόμα παρθένος..και δεν είναι μόνο αυτό..αλλά στη μέχρι τώρα ζωή μου έχω καταφέρει να κάνω μόνο μια σχέση...η οποία μάλιστα κράτησε και μόνο 2 μέρες..επειδή έφευγα απο τη πόλη..οπότε κόπηκε η επαφή.
Δεν ξέρω..ίσως κάνω κάτι λάθος..δεν είμαι ούτε θεός αλλά ούτε και τέρας, όποτε προσπαθώ να κάνω κάτι παραπάνω με μια κοπέλα..βρίσκομαι στη θέση του "είσαι καλό παιδί αλλά σε βλέπω μόνο φιλικά"...έχω σιχαθεί να το ακούω αυτό, το ακόμα πιο περίεργο είναι πως αυτή τη στιγμή και γενικά, δε με ενοχλεί πως είμαι παρθένος, περισσότερο με ενοχλεί πως δεν έχω μια παρουσία που να νιώθω και να νιώθει κάτι παραπάνω απο φιλικό για μένα..δηλαδή είναι πολλές φορές αισθάνομαι να θέλω μια κοπέλα να κοιμάμαι μαζί αγκαλιά, η συντροφιά με λιγα λόγια.(και όχι..δεν είμαι γκέι...ίσως απο τα λεγόμενά μου αυτό να νομίζουν πολλοί..τα κοριτσάκια μου αρέσουν.)
Άλλος ένας λόγος που γράφω εδώ είναι πως κάτι παρόμοιο έγινε και πρόσφατα, στη παρέα μου, ένας φίλος έφερε μια γνωστή του η οποία ερχόταν όλο και περισσότερες φορές μαζί μας, η στάση της απέναντί μου απο την αρχή ήταν πολύ..περίεργη..όποτε βγαίναμε όλοι μαζί, οι φίλοι της παρέας και άλλοι γνωστοί νομίζαν πως είμαστε μαζί..αλλά όχι..προσπάθησα να της προτείνω να βγούμε μόνοι μας για να της πω πως έχει το πράγμα γιατί δεν ήθελα να της πω κάτι ενώ είμαστε όλοι μαζί και έγινε το κακό..την πήρα τηλ της είπα να κανονίσουμε κλπ..είπε οκ, όλα καλά..μισή ώρα μετά μου έστειλε, γιατί να βγούμε μόνοι μας. Λίγο πολύ..σαν χαζός της τα ξεφούρνισα σε μήνυμα μετά "συγνώμη αλλά σε βλέπω μόνο φιλικά"
(*άκυρες λεπτομέριες- να αναφέρω πως μετά έμαθα πως κι αυτή είναι παρθένα και πως ένας πρώην της, την 'έπριζε' το σίγουρο είναι πως δε θα βρεθεί με αυτόν ξανά, της έκανε βλακεία και επίσης είναι μακριά)
Ίσως να βιάστηκα..αλλά δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αν περίμενα και εδώ που γίνεται ακόμα χειρότερο είναι πως μου ζήτησε να είμαστε ακόμα φίλοι..και ακόμα και τώρα βγαίνουμε κάθε μέρα μαζί...μεχρι και που με παίρνει τηλ να με ρωτήσει τι θα κάνουμε σήμερα, αν έχω κανονίσει κάτι με τα παιδιά, και το ότι βάζει το υποκοριστικό στο όνομά μου όταν το λέει με μπερδεύει...και εγώ μέσα μου φωτιά....σκέφτηκα να της πω οτι παρ όλο που αυτή με βλέπει φιλικά, εγώ δε μπορώ να τη δω έτσι, δε ξέρω αν θα έχει νόημα ή όχι.
Το πιθανότερο που περιμένω ως απάντηση απο εσάς είναι το "σκέφτεσαι πολύ" ίσως ναι, αλλά το κεφάλι μου είναι λίγο πρίν εκραγεί..δε ξέρω αν με νιώθετε :/
ΥΓ: Βρήκα πολλά φόρουμ με τέτοια θέματα "σχέσεις κλπ" πολλούς άντρες-αγόρια και πολλές γυναίκες-κορίτσια να λένε πως δεν έχουν κάνει ποτέ τους τίποτα, αρχίζω να αναρωτιέμαι
ΥΓ: Έχω κάνει κάτι αλλαγές στο κείμενο ^_^ συγνώμη σε όσους το διάβασαν πρίν τι αλλαγές.Last edited by Giwrgos123; 24-03-2014 at 22:46.
- 24-03-2014, 22:48 #2
Καλησπερα Γιώργο!
Όντως πρεπει να το σκέφτεσαι πολυ αλλα σκεφτηκες πως ίσως οι κοπέλες που συναντάς δεν ειναι οι κατάλληλες για σχεση μαζι σου?
Δεν λέω πως Έχεις κάτι περιεργο,γιατι δεν σε ξέρω,αλλα ίσως αυτές να μην θελουν ένα καλο παιδι αλλα έναν πιο περπατημενο?
Όλες οι σχέσεις ειναι δύσκολες,περίεργες ίσως γιατι τα μυαλά των ανθρώπων ειναι έτσι.
Δεν ξέρω να σου γράψει κάτι άλλο,Απλα μην δείχνεις να το κυνηγας τόσο.Ααα,τα γραμματόσημα όσο πιο πολυ τα φτηνεις τόσο πιο πολυ κολλανε!Κι Επισης,Προσεχε τους φιλους σου.Μπορει αύριο να τους βλεπεις στο δρόμο και να μην τους μιλάς?
24-03-2014, 23:01 #3
Ίσως να μην είναι οι κατάλληλες όπως λες, απλώς το ότι είμαι σε αυτή την ηλικία χωρίς να έχω σχέση μου φαίνεται περίεργο.
Να μην δείχνω πως το κυνηγάω μου φαίνεται λίγο γενικό, όχι ;...απλώς όπως το σκέφτηκα αυτή τη στιγμή είναι σαν να περιμένω να έρθει η 'Χ' κοπέλα να μου πει πως θέλει κάτι μαζί μου το οποίο μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο.
Αυτο για το γραμματόσημο το έχω ακούσει τόσες φορές...αλλά πάντα έρχεται στο μυαλό μου η ίδια θεωρία, πως αν η άλλη δε σε έχει σκεφτεί λίγο διαφορετικά, το παίξεις δε το παίξεις γραμματόσημο, δε θα τη νοιάξει.
Δε κατάλαβα αυτό που είπες για τους φίλους, για ποιό λόγο να μη τους μιλάω ;
24-03-2014, 23:14 #4
Γιώργο
Δεν ξέρω τι λένε οι φίλοι σου πισω απο την πλάτη σου,αλλα Προσεχε!Οι φιλιεσ σεψαυτη την ηλικια δεν κρατανε μια ζωη.
Αν δεν θες να περιμένεις τότε διεκδίκησε...Μην περιμένεις απο μια γυναίκα να κάνει το βήμα...Αν καποιοι ανθρωποι ειναι επιφανειακοι τότε δειξε κι εσυ τι άξιζεις
24-03-2014, 23:28 #5
Με προβλημάτισες....υπάρχει κάτι στο κείμενο που έγραψα που να σε κάνει να λες κάτι τέτοιο για τους φίλους μου ; ή απλώς μια γενική άποψη ;
Δεν είναι το ότι δε θέλω να περιμένω ή ότι δε μπορώ...απλώς πολλές φορές, ίσως και πάντα, χάνω το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή..ίσως λόγω απειρίας
25-03-2014, 01:33 #6
Γενικη άποψη για τη φιλια γιατι Ειμαι 30 αλλα την κατάλληλη στιγμη την οριζεις εσυ και μόνο!
Καλο σου υπολοιπο
25-03-2014, 04:11 #7
ευχαριστώ Τάρια για τη συζητηση αλλά ακόμα το ίδιο άσχημα νιώθω
25-03-2014, 07:10 #8
Οταν έχεις ένα πρόβλημα, σου λέιπει μια δεξιότητα που πρέπει να αποκτήσεις και να καλλιεργήσεις. Η περίπτωσή σου μόνο μοναδική δεν είναι. Μην ξεχνάς οτι δεν υπάρχει σχολείο του έρωτα, του φλερτ και των διαπροσωπικών σχέσεων. Εισαι μικρός βέβαια και έχεις δρόμο μπροστά, αλλα δεν είσαι και νιάνιαρο. Ηδη οι προβληματισμοί σου δείχνουν οτι είσαι άτομο με αναστοχασμό. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξεις και οπως λέει και ο ποιητής, ο χρόνος είναι γλύπτης των ανθρώπων παράφορος! Στο χέρι σου είναι λοιπόν να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει.
25-03-2014, 18:01 #9