Results 121 to 135 of 143
Thread: Πώς αλλάζουν τόσο οι άνθρωποι;
-
03-04-2014, 15:44 #121
αν ειναι απ την παρεα του, γιατι σου φαινεται περιεργο κεραση? θα εβρισκε κανεναν καλυτερο αν ειναι χρηστρια κι αυτη?
και βεβαια μπορει να ειναι και πολυ ωραιο παιδι, αλλα αυτο δεν αρκει για καποια που αγαπαει τον εαυτο της αν δεν εχει το ιδιο προβλημα, εκτος αν ειναι πολυ μικρη και την κοροιδευει οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η χρηση....
- 03-04-2014, 15:51 #122
Αυτό σε απασχολεί; Αυτό είναι το πρόβλημα σου; Υπάρχουν τρόποι για να βρει και ας μην έχει λεφτά...
Πάντως αν είναι να καταστραφείς ψυχολογικά παράτησε την αυτή τη δουλειά.... Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όρια τους. Αν φτάσεις σε αυτό και σπάσεις για μια δουλειά και έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για εσένα και για τον ψυχικό σου κόσμο καλύτερα να μην έχεις μία.Last edited by New_Beginning; 03-04-2014 at 16:25.
03-04-2014, 18:23 #123
για να εχει βρει τοσο γρηγορα κοπελια ο "φιλος" κι για να είναι χαρουμενη μαζιτου παει να πει ότι δεν εχει σεξουαλικα προβλήματα το παλικαρι!!επισης το ότι βρηκε κοπελια κι είναι χαμογελαστος ανερει το ότι σε παρακαλαγε να γυρισεις πισω!!
αληθεια εχεις αναροτηθει πωτες αν λεω αν ενας από τους λογους που ξανα επεσε στα σκληρα ναρκωτικα - αφου όπως λες ειχε γινει καλα, κι τον καιρο που εισασταν μαζι ειδες ότι ξανα επεσε- ετσι λοιπον εχεις σκεφτει πωτες ότι μπορει να φταιει κατι άλλο? ότι μπορει η συμπεριφορασου, μπορει ο τροπος που του φεροσουνα να τον πικρανε τοσο πολύ, να τον εκανες τοσο χαλια ώστε να ξανα επεσε εκει?? αφου ειχε κι την προδιαθεση, όπως σου εχουν πει τα ατομα αυτά - όπως ο προιν σου- είναι αρκετα ευαίσθητα, ευκολα μπορουν να επιρεαστουν από το πως τους φεροντε κι ν πεσουν στα "σκληρα" , σορρυ που στα λεω όλα αυτά, δεν εννοω ότι εισαι υπευθυνη για το προβληματου, ειμαστε μεγαλα παιδια!! ποσο μαλον στα 32!!! απλα, επειδή όπως ελεγες, ηταν μονο στο χασις κι σαν εισασταν μαζι ξανα επεσε στα σκληρα, για αυτό κι ρωταω, μημπως η σχεση σας ?? μημπως το ότι δεν τον γεμιζαν αλλα τον αδιαζαν τα συναισθηματα σας , κι γενικα η ερωτικη σας ζωη ηταν τοσο χαλια που εγινε ότι εγινε?? δλδη θελω να πω ότι μπορει να μην φταιει σε όλα ο "φιλος" μπορει κι εσυ να ειχες κανει κατι στραβο!!
οσο για την δουλεια, καλαααα??? ολοι είναι στραβοι κι αναποδοι εκει μεσα κι εσυ μοναχα εισαι καλα???ολοι είναι κακοι, κι χρηστες ??
κι αφου λες, ότι πλεον δεν νιώθεις τυπτα για αυτόν, αφου εγραφες ότι δεν καίγεσαι καθολου για αυτόν εδώ κι καιρο, αφου γλένταγες, εβγαινες με παρεες άλλες!! εκανες νεες γνωρημιες με αγορια κι γενικα τον ειχες ξεπερασει!! τωρα?? πως ζηλευεις?? πως γινοντε όλα αυτά??
03-04-2014, 18:29 #124
Οχι, δεν ειναι ωραιος! Κι αυτο στο λεω τελειως αντικειμενικα... Θα σου πω μια φραση που μου ειπε καποτε για να καταλαβεις... Αυτη η φραση καλυπτει και κατι απο αυτα που μου ειπε και ο new_beginning... "Ξερω πως δεν ειμαι κανενας παιδαρας και μπορεις να εχεις οποιον θελεις... Δεν ειμαι ψηλος, δεν εχω μαλλια, δεν εχω λεφτα, ειμαι και λιγακι "μπουκος", αλλα αν ποτε φανταστηκες να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου που θα σε αγαπαει και θα σε φροντιζει, ασε με να γινω εγω..." Τι ωραιο ε; Οσο για την καινουρια, δε θα σχολιασω γιατι θα πεσω στο επιπεδο της κατινας και πραγματικα δεν ειμαι. Εμαθα πως παλιοτερα ειχαν σχεση, ενω οταν τον ειχα ρωτησει αν ετρεχε κατι μεταξυ τους, γιατι ηταν πολυ επιθετικη απεναντι μου (καθε μερα κι αυτη στο χασισοστεκι), μου ειχε απαντησει "τι δουλεια εγω εχω με αυτην;;" Ο πρωην αντρας της μπλεγμενος κι αυτος με σκληρα ναρκωτικα και προστασια σε μαγαζια, χωρις καμια επαφη με τα παιδια τους, τα οποια γυρναν ολη μερα στους δρομους! Γιατι ο συγκεριμενος, μονο με παντρεμενες ή με "καταστραμενες" (συγνωμη για τη λεξη) που αρκουνται πλεον σε λιγα μπορει να εχει επαφες! Και ειναι γνωστο αυτο που σου λεω. Με επιασε μια κοπελα και μου λεει "ρε συ αυτος πως να κυκλοφορησει γκομενα ετσι που ειναι; Καταρχην η γκομενα εχει και εξοδα!!" Απο οπου και να το δω τωρα το θεμα ΒΡΩΜΑΕΙ!!! Που σκατα κολλουσα εγω σε αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΟυ γαμω την τρελα μου;;;;;;;;;;;;;;
Και μη μου πεις σε παρακαλω πως ακυρωνω αυτα που ζησαμε! Τι να ακυρωσω τα ακυρα;;;;;;;; Αυτα ειναι ακυρα ετσι κι αλλιως! Τον εαυτο μου ακυρωσα... Κανεναν αλλον...
03-04-2014, 18:37 #125
Κοιτα να δεις, συμπονω τα προβληματα σου, προσπαθω να κατανοησω αυτα που σου συμβαινουν και να σκεφτω σε τι δυσκολη θεση εισαι, αλλα ολα εχουν κι ενα οριο! Και πολυ σωστα απαντησε καποια/ος πως οσοι εχουν αντιληψη θα πρεπει να καταλαβαινουν περισσοτερα και να κανουν τουμπεκι, αλλα............. Τουλαχιστον μεινε σε αυτα που γραφω και μην αναφερεις πραγματα που δεν εχουν γραφει ποτε! Αν δεν μπορεις, μη γραφεις καθολου!!!!!
03-04-2014, 18:37 #126
Σε πιστευω ρε κατερινακι...αλλα ελπιζω για την πρωην αυτα να τα λες αντικειμενικα και οχι απ τα νευρα σου ή ανταγωνισμο, γιατι πως γινεται παντα η καινουργια να ναι μπαζο και χαζογκομενα δε το χω καταλαβει. Σε πιστευω παντως γιατι δε μου φαινεσαι για χαιβανι.
03-04-2014, 18:39 #127
ποποοοο εισαι πολύ καψουρα τελικα κατερινα!!!! σορρυ, αλλα εχεις φαει χοντρο κολλημα, το παλικαρι εχει προχωρησει την ζωη του κι εσυ εχεις μεινει εκει!!
ασχολησαι με τις κοπελες του, με την ζωη του, τον βριζεις τον κραζεις, τον λες ασχημο αλλα ολη μερα είναι στο μυαλοσου!!!!
όταν καποιος μας χωριζει, όταν μας αφηνουν για αλλα ματια!! ποναμε, κι ποιος δεν εχει περασει κατι τετοιο!!! μην γινεσαι όμως τοσο σκληρη!! ισως το παλικαρι σε αφησε γτ. μαζισου δεν μπορουσε να νιωθει ότι νιωθει με την άλλη κοπελια!! ισως αυτή τον φτιαχνει σεξουαλικα!! ισως πολλα!!!!
ευχομαι κι εσυ συντομα να βρεις καποιο αγορι, κι να μπορέσεις να χαρεις, να ξανα βρεις την γαληνησου
03-04-2014, 18:40 #128
γιωργαρε μας τρολαρεις μου φαινεται...βρε θα ταν ευχαριστημενη η κατερινα και θα λεγε τα αντιθετα? ασε με τωρα μην ακουω επαναφορα με πρωην γτ μ αναβουν τα λαμπακια...αλλαξε παιδικη χαρα κατερινακι που λενε και στα 12 βηματα....εδω σε λεει δε μπορουσε να σηκωθει η αεροπορια ουτε για εκπαιδευση, αυτο κ μονο του φτανει...!
Αμα φταιει τ αεροπλανο και σ αλλο αεροδρομιο να το πας, παλι στο εδαφος θα μενει...
03-04-2014, 18:49 #129
κι που ξερεις την αληθεια ποια είναι ???
πρωτα από όλα αν ηταν αληθεια ότι δεν υπηρχε αεροπορια όπως λες ")"), σν ηταν ετσι σιγα μην ειχε φαει τετοιο κολλημα η κατερινα!!! , επισης σιγα μην εβρηκσε κοπελα καινουργεια αν ηταν ετσι!!!
για αυτό σου λεω,, αλλα είναι τα θεματα, προσωπικα νομιζω ότι όταν χωριζει ένα ζευγαρι, όταν υπαρχει διαμαχη σε ένα ζευγαρι υπαρχουν παντα 2 αληθειες!!!
03-04-2014, 18:49 #130
Με οση ειλικρινεια μπορω να εχω, σου λεω αντικειμενικα καποια πραγματα... Και δεν ειναι οτι ζηλευω... Πιστεψε με σε παρακαλω... Αφου οταν μου το ειπαν, παραξενευτηκα που δεν ενιωσα το παραμικρο τσιμπημα στην καρδια μου... Αλλα ολα αυτα μου δειχνουν με τι πηγα κι εμπλεξα!!! Εχω ξαναναφερει οτι δεν ειναι το θεμα μου πως ειμαι ερωτευμενη με αυτον τον ανθρωπο!!!! Πιστεψε το κι αυτο!!! Δεν ψαχνω τροπους να τον προσεγγισω! Ψαχνω τροπους να ξεχασω!!!Το προβλημα μου δεν ειναι οτι με χωρισε καποιος και δεν μπορω να το ξεπερασω.... Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να πιστεψω πως εβαλα τον εαυτο μου μεσα σε ολο αυτο!!! Μπορει να φαινεται ηλιθιο ολο αυτο και ανοητο σε σχεση με προβληματα που εχουν αλλοι εδω μεσα... Κι αυτο μπορω να το καταλαβω... Αλλα γαμω την τρελα μου προσπαθησα πολυ στη ζωη μου να καταφερω καποια πραγματα... Πως τα καταστρεψα ολα μεσα σε μια στιγμη;;;;;;;; Εδω ο τοπος ειναι μικρος κερασι.... Πολυ μικρος...
03-04-2014, 18:52 #131
Σε πιστευω και φαινεσαι ξηγημενη κοπελα. Ενταξει επιλογες που δε μας βγαινουν ολοι εχουμε κανει, κανεις ασφαλτος που λεει και η λαιδη. Αμα τους βλεπεις και ολη την ωρα ειναι ενοχλητικο. Με τον καιρο ομως θα εισαι κουλ.
03-04-2014, 18:54 #132
Γιωργαρε αμα η αεροπορια μενει στο εδαφος, κλαφτα χαραλαμπε....!!! Εδω αλλοι πανε στο φεγγαρι με πυραυλους και θα μεινουμε στα αεριωθουμενα και στα ζεπελιν???
Υπαρχουνε κοπελες που μενουνε και χρονια βεβαια απο αγαπη, αλλα δεν ειναι καλη κατασταση. Το να τελειωνει η γυναικα ειναι το πιο γλυκο ναρκωτικο.....! και δε σκοτωνει και τσαμπα ειναι! Εγω δεν εχω ακουσει γυναικα ευχαριστημενη που να λεει το αναποδο!
03-04-2014, 19:05 #133
Αν ειχα μια οποιαδηποτε αλλη δουλεια, θα τα ειχα παρατησει ηδη! Δε θα με ενοιαζαν ουτε τα λεφτα, ουτε τιποτα! Αλλα η δικη μου δουλεια εχει να κανει με μικρες ψυχουλες που δε μου φταινε σε τιποτα! Δουλεια μου ειναι να τα βοηθαω να ειναι καλα και οχι να τα πληγωνω εγκαταλειποντας τα!!! Πρεπει να βρισκω δυναμη καθε μερα για να στεκομαι διπλα τους!!! Να χαμογελαω και να μιλω ομορφα και γλυκα, ενω θελω να ουρλιαξωωωωωω!!!! Δεν μπορω να τα παρατησω γιατι με χρειαζονται... Και με χρειαζονται πολυ!!! Δε γινεται να αναρωτιεμαι "πως αλλαζουν τοσο πολυ οι ανθρωποι" κι εγω να την κανω τωρα με ελαφρα, αδιαφορωντας για τις συνεπειες που θα προκαλεσω... Αν το κανω, θα ειμαι μια απο τα ιδια... Και δυστυχως ή ευτυχως δεν ειμαι...
04-04-2014, 01:14 #134
Ε οκ τότε ασχολήσου με τα παιδάκια αποκλειστικά και αν είναι δυνατόν αδιαφόρησε για τους υπόλοιπους... Θα έρθει η στιγμή που θα σε πλησιάσει ένας άνδρας που θα σε γεμίζει και μετά θα θυμάσαι όλα αυτά και θα γελάς...
04-04-2014, 01:59 #135
Τοτε οφειλεις να βρεις την ψυχικη δυναμη να συνεχισεις να προσφερεις απ τη θεση αυτη.