Πώς αλλάζουν τόσο οι άνθρωποι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 143
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou;475834..
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση).
    .....

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    εχω δεχτει μην. απο διαφορετικα μειλ κι αποστολεις που δεν μπορεσα να τους βρω ουτε εγω ουτε αλλος φιλοςμου γνωστης στο νετεχω δεχτει μην πολυ ταπινοτηκα τοσο που ακομα κι εμενα με εκαναν να λιγισω. δυστυχως τα δεχτηκαν κι ανθρωποιμου ευτηχως λιγοι αλλα με εφεραν σε πού δυσκολη θεση.
    ειναι συγουρο οτι ειναι απο εδω αφου δε γνωριζουν πολλοι εκτως απο θεραπευτεςμου οτι γραφω εδω μεσα πως αλλιως?????ε???? ε
    δε θελω να πω λεπτομεριες ουτε να πω ακριβως πια κοπελα εδω μεσα εχει γραφει. διοτι δεν γνοριζω να δουλευω το νετ καλα κι γτ. δε κανω τα ιδια εγω.
    απλα θελω να ξανα πω οτι αν υπαρχει καποια κοπελα εδω μεσα που να εχει νιωσει απο μενα εστο κι λιγο να της την επεσα με πρ.μην. ας το πει. κι αυτες οι 1-2κοπελες που πριν χρονια βρεθηκαμε κι βγηκαμε εξω δεν τις κοροδεψα και αν περασαμε κατι πιο ιδιετερο ηταν με δικιατους επιθιμια κι πωτες δεν ειπα μεγαλα λογια. δεν λεω οτι δεν ηθελα κι εγω αλλα πωτες δεν πουλησα ερωτες πωτες δεν εκμεταλευτικα καποια ψυχικη αδυναμια για να πλαγιασει κοπελα μαζιμου πωτες δεν εκανα κατι τετοιο εδω κι πουθενα στην ζωημου.
    Υ.Γ. τελος θα θελα να παρακαλεσω κι απο εδω αν εχει κανεις δικομου μην.που προσβαλω με π.μ. καποια κοπελα ας το βγαλει
    εχεις ξαναμιλησει για υβριστικα μηνυματα εναντιον σου πανου, αναθεμα κι αν ειχε καταλαβει κανεις τι ενοουσες καιτ ι ακριβως ειχε συμβει, και αν ειχε συμβει...
    στην συνεχεια, ενω θεωρουσες οτι σου επιτεθηκαν μελη του φορουμ, δεν θεωρησες καλο να στειλεις τα μηνυματα αυτα στην διαχειριση, μπορεις ομως μια χαρα να κατηγορεις την διαχειριση οτι κανει παρεα με μελη και οτι μοιραζει το μειλ σου... εγω ξερω πως λεγεται αυτο και το εχεις και συστημα. σκεψου τα ολα αυτα....

θα μας πεις τελικα, τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεις?
    Last edited by Aeon; 27-03-2014 at 16:18.

Senior Member
    κατερινακι λυπαμαι αν σε νοχλησα με οσα ειπα. σκοποςμου ειναι να σε κανω να σκεφτεις τα παντα κι πανω απο ολα να δεις την συμπεριφορασου με τριτο ματι οπως βλεπουμε εμεις το θεμασου μην κρινεις κι λειτουργεις μοναχα με αυθορμιτισμο,να μπεις κι στη θεση του,να κρινεις κι να κοιτας κι τα δικασου λαθοι.
    ξανα λεω πως αν εισαι ετσι μεσα στην ψυχησου μπραβο!!!!!κι μην αλλαζεις.,ειναι χαρησμα να χεις αγαθη σκεψη κι να προσφερεις αγαπη χωρις να χεις σκοπο ανταλλαγματα .ειναι πολυ ζηλευτο να μπορεις να αγαπας χωρις να φοβασαι η να κολας σε προκαταληψψεις κι κομπλεξ του προιγουμενου αιωνα κι ποσο μαλον αν το κανεις σε κλειστη κοινωνια μεινε ετσι μην αλλαξεις κι θα δεις που θα βρεις αγαπη δυνατη κι αξια της δικιαςσου.θα σε λατρεψουν κι θα το δεις.
    τωρα οσο για εσας που λογοκρινετε τα οσα λεω σορρυ αλλα δεν θα χαλαστω να απαντησω,αν η κατερινα η οποια αλλη εχει νιωσει ενοχληση απο μενα να το πει. νινουλαμου αν σε ηθελα στην καρδιαμου δεν θα σου την επεφτα ασχημα δεν θα σου την ελεγα ετσι κι δεν θα σου γραφα εδω αλλα π.μ.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση).
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥ ΖΩΗ ΚΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΜΟΥ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΓΤ.ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΗ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΕ Η ΣΚΕΨΗΜΟΥ ΚΙ Η ΖΩΗΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΠΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΚΟΣΜΟΣΟΥ.

Εκθέτεις ανθρώπους.....ποιος είναι υπεύθυνος εδώ στο φόρουμ ????????
    Last edited by Aeon; 27-03-2014 at 16:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Εκθέτεις ανθρώπους.....ποιος είναι υπεύθυνος εδώ στο φόρουμ ????????
    αι διαχειρισταί...
    οταν δεις κατι που σε προσβαλει, πατας μια αναφορα (το μαυρο τριγωνακι με το θαυμαστικο, αριστερα κατω απο το ονομα του γραφοντα) και ερχεται η σκουπα..

Senior Member
    Είναι για κλάματα η κατάσταση........ δεν θα πατησω αναφορά, θα τον αφήσω να τα διαβάζει!!!

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:04.

Senior Member
    ακου πανου (και οχι, ακη πανου:p)....
    μας ειπες για καποιο μελος που σε απειλουσε και σε εβριζε και κατονομαζε και μελη του φορουμ που επισης σε εβριζαν και σε καταριουνταν, χωρις να αναφερεσαι σε ονοματα....
    οπως ξερεις η αναφορα σε προσωπικες συνομιλιες απαγορευεται, αλλα μιας και θελησες να την κανεις, καντην αντρικια... μην μας γεμιζεις με σαλια και εμετους...
    το να κατηγορεις γενικολογα, δεν σημαινει οτι δεν συκοφαντεις, αλλα σημαινει οτι συκοφαντεις ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    αν εχεις να πεις κατι που αφορα επιθεση ΙΔΙΩΤΙΚΗ προς εσενα, η θα το πεις στην διαχειριση για να το διαλευκανει, η θα το κρατησεις για τον εαυτο σου.

Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:05.

Senior Member

Λυπάμαι ειλικρινά!!!!! Δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο.
    Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:08.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχεις ξαναμιλησει για υβριστικα μηνυματα εναντιον σου πανου, αναθεμα κι αν ειχε καταλαβει κανεις τι ενοουσες καιτ ι ακριβως ειχε συμβει, και αν ειχε συμβει...
    στην συνεχεια, ενω θεωρουσες οτι σου επιτεθηκαν μελη του φορουμ, δεν θεωρησες καλο να στειλεις τα μηνυματα αυτα στην διαχειριση, μπορεις ομως μια χαρα να κατηγορεις την διαχειριση οτι κανει παρεα με μελη και οτι μοιραζει το μειλ σου... εγω ξερω πως λεγεται αυτο και το εχεις και συστημα. σκεψου τα ολα αυτα....

θα μας πεις τελικα, τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεις?
    κι εσυ που ξερεις αν εστειλα η αν δεν εστειλα?????? κι σε ποιον??ε?? η που ξερεισ όλα αυτά που λες?? που διαβασες εδώ μεσα να λεω για επιθεση ?? ε???
    κοιτα, το να εχεις παρεα με τους χηρηστες του φορουμ είναι ελευθερο κι δικαιωμασου ,κι στην τελικη δεν είναι κι κακο, αλλα σε όλα υπαρχει ένα μετρο!!!
    κοιτα ,,,,φιλαρακιιιιι,,,,,δε σε ξερω κι δε με ξερεις ο.κ.???? ως σημερα, μαλον ως σημερα το πρωι σου φερομουν με σεβασμο κι πωτες δεν πηγα να σε προσβαλω, κι οπωτες μπορει στο παρελθον να σου ειπα κατι αποτομο ζητησα συνωμη!!! όπως εκανα κι με καποιο αλλον ανθρωπο εδώ , που από βιασυνημου παρασυρθηκα κι εγραψα πραγματα που δεν επρεπε ,που μετανοιωσα!! όμως!! υπαρχει μια δυαφωρα!!!!!!! όταν καποιος είναι ασθενείς, εχει ψυχολογικα προβλήματα κι συγκεκριμενα εχει ψυχκες ασθενειες είναι λογικο να του φυγει κατι, η να διαφονισουμε εδώ μεσα!!! αν όμως δεν εχεις τυποτα!!! αν εχεις μια απλη μελαγχολια κι μπαινεις εδώ μεσα για να πικαρεις με την παρεουλασου εμας που εχουμε ψυχικες αρρωστειες κι με χαρτι από γιατρους κι από κλινικες!!!που αναγκαζόμαστε να παιρνουμε φαρμακα για να ειμαστε καλα τωτες φιλαρακι παιζει , κι τρεχει κιολας !!!!!!
    τελος!!! δε σε κατηγορησα για κατι, αν είμαι συγουρος κι όταν μου πουν τι τρεχει τωτες θα σε ενημεροσω

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 27-03-2014 at 17:15.

Banned
    ρεμεντυ η όπως σε λενε ,οσο καιρο είμαι εδώ η οπωτες εχω γραψει κατις πωτε!!!!! δεν κατηγορισα ανθρωπο στα καλα καθουμενα-όπως κανεις εσυ δλδη- βρες μια φορα που να σου εγραψα κατις πρωτος εγω προς εσενα!!!! ουτε μια φορα δε ξεκινησα να ασχολουμε με τις ψευτικες σου ιστοριες!! τα "κι καλα "προβλήματα που εχεις!!! πρωτων γτ. είναι παραμυθια!!! κι δευτερων γτ. σεβομαι -ακομα κι τα σκουπίδια - σεβομαι ολων των ανθρωπων τη γνωμη κι το δικαιωμα τους να γραφουν εδώ μεσα!! αφου αν ειχες αληθεια πρόβλημα θα ηξερες από τον γιατροσου -αλλα αφου δεν εχεις γτ. να πας-θα ξερες πως είναι θεραπεια να μπορει καποιος να γραφει αυτό που τον πονα ,που τον τυραναει χωρις να τον κατηγορεις από πανω, χωρις να του την λες μετα!! θα το ηξερες αυτό, αφου είναι κανωνας σε κάθε συνεδρεια!!
    Last edited by Aeon; 27-03-2014 at 17:16.

Senior Member
    πανου, οπως θα επρεπε να ειχες ηδη καταλαβει, η κλαψα για τα προβληματα σου που την χωνεις σαν γραμματοσημο σε ολες τις προσβολες τις συκοφαντιες και τις σκευωριες που σκαρφιζεσαι κατα καιρους, δεν πιανει σε πολλους απο εμας, ουτε και σε μενα φυσικα...
    δεν ειναι δικαιολογια η εξαρτηση σου, ουτε για να συκοφαντεις, ουτε για να εκθετεις οσους εκαναν καποτε το λαθος και σου μιλησαν εδω μεσα .αναφερομαι σε μια καημενη που ξεφωνιζες επι μηνες επειδη σε εκανε περα και προσπαθουσες να την κανεις να αντιδρασει και να εκτεθει.

πολλα περαστικα για το προβλημα της υγειας σου κι αυτο το λεω ειλικρινεστατα, αλλα δεν θα σου κανω ποτε πλατες για τις κακοηθειες σου.

τΤο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    κι εσυ που ξερεις αν εστειλα η αν δεν εστειλα?????? κι σε ποιον??ε?? η που ξερεισ όλα αυτά που λες?? που διαβασες εδώ μεσα να λεω για επιθεση ?? ε???
    ...
    εσυ ο ιδιος το ειχες πει , μετα απο τα ποστ διαμαρτυριας για τις απειλες που δεχεσαι, οτι δεν τα εστειλες στην διαχειριση .
    και κοψε τα προσωπικα μηνυματα μαζι μου, δεν εχω τπτ ιδιωτικο με σενα. οτι εχω να πω, στο λεω εδω.

Banned
    Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:09.

Banned
    Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:09.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:10.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast